L´Artisan Parfumeur Mon Numero 9 - EDC
20 100 Ft 19 590 Ft

A Mon Numero 9 egy citrus-aromás illat mind a férfiak, mind a nők számára. Ez csak három összetevőből áll, nevezetesen a buja citrom, zöld tónusok és a rebarbara. A piac 2011-ben indult.

L´Artisan Parfumeur L`Eau D`Ambre - EDT
16 380 Ft

A L´Eau D´Ambre egy keleti illat a nők és férfiak számára. Csak négy összetevőt tartalmaz, mégpedig  borostyánt, pacsulit, édes vaníliát és muskátlit. Az illat 1993-ban került a piacra.

L´Artisan Parfumeur Piment Brulant - EDT
19 350 Ft 17 870 Ft

A Piment Brulant egy  keleti-fűszeres illat a férfiaknak  és a nők számára egyaránt. Az összetevői közé tartozik: a borostyán, fahéj, pézsma, mák, vanília, sötét csokoládé, kakaó, szegfűszeg és chili. Az illat 2002-ben került a piacra.

L´Artisan Parfumeur Nuit De Tubereuse - EDP
18 100 Ft

A Nuit De Tubereuse egyaránt illik a nők és férfiak számára is. A mandarin, szegfűszeg és rózsaszín paprika a fejben rejtve van. A szív tuberóz, rózsák és y-lang y-lang, édes mangóval kiegészítve. A kompozíció bezárja a ritka erdők, pézsma, gyanták és angyalok kombinációit. A piac 2010-ben indult.

L´Artisan Parfumeur L´Eau D´Ambre Extreme - EDP
19 350 Ft 18 910 Ft

A L´Eau D´Ambre Extreme a keleti-fűszeres illat mind a férfiak, mind a nők számára. Csak három összetevőt tartalmaz, nevezetesen édes vanília, borostyán és fűszerkeverék. 2001-ben indult.

L´Artisan Parfumeur Mon Numero 10 - EDP
10 420 Ft

A Mon Numero 10 keleti illatú, gazdag kompozícióval rendelkező férfiak és nők számára. A fej fás és fűszeres tónusokat tartalmaz, éppen ellenkezőleg, a szíve bőrből készült virágos akkordokból áll. A bázist muskus, vanília és borostyán uralja. A piac 2011-ben indult.

L´Artisan Parfumeur Onde Sensuelle - EDP
24 720 Ft

Az Onde Sensuelle egy aromás-fűszeres illat nőknek és férfiaknak. A friss fejjegyet a lime és a grapefruit alkotják. A gazdag szívjegyet a kömény, a boróka, a gyömbér, a sáfrány, a kardamom, a fekete- és fehérbors, a fahéj, a szegfűszeg és a jázmin alkotja.