Lascal B.Board Mini 3D/szürke
1x

Lascal B.Board Mini 3D/szürke

20 990 Ft

B.Board Mini 3D testvérfellépő a Lascal, amely gyermekeknek 2-től 5 éves korig alkalmas (20 kg-os súlyig). A testvérfellépőt egyszerűen rögzítheted a babakocsihoz.

Forgalmazó: MALL
Lascal Buggy board MINI Testvérfellépő, Szürke-kék
15x

Lascal Buggy board MINI Testvérfellépő

20 890 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A Lascal Buggy Board Mini 3D egy babakocsikhoz rögzíthető Testvérfellépő, amelynek segítségével nagyobb gyermeke is szívesen fog Önnel tartani sétálni, hiszen a testvérfellépővel mókává válik az utazás. Az eszköz maximális teherbírása 20 kg, így általában 5 éves korig használható. A babakocsi hátsó tengelyéhez való rögzítése egyszerű és biztonságos, ugyanakkor ügyeljen rá, hogy gyermeke mindig két lábbal álljon rajta, és mindkét kezével kapaszkodjon a babakocsiba!

Forgalmazó: MALL
Lascal Buggy board MAXI Testvérfellépő, Fekete
59x

Lascal Buggy board MAXI Testvérfellépő

29 890 Ft
Ingyen szállítás

Lascal Buggy Board MAXI Testvérfellépő maximális teherbírása 20 kg, így a már nagyobb gyermekeket is könnyebben elbírja. A fellépő egyszerűen a babakocsi hátsó tengelyéhez rögzíthető LASCAL EASY-FIT rendszerének köszönhetően. A rögzítőkar magassága beállítható, így garantálva a gyermek számára legkényelmesebb pozíciót.

Forgalmazó: MALL
Lascal Buggy board MINI Black Testvérfellépő
6x

Lascal Buggy Board Mini Testvérfellépő

23 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A Lascal Buggy Board Mini egy babakocsikhoz rögzíthető Testvérfellépő, amelynek segítségével nagyobb gyermeke is szívesen fog Önnel tartani sétálni, hiszen a testvérfellépővel mókává válik az utazás. Az eszköz maximális teherbírása 20 kg, így általában 5 éves korig használható. A babakocsi hátsó tengelyéhez való rögzítése egyszerű és biztonságos, ugyanakkor ügyeljen rá, hogy gyermeke mindig két lábbal álljon rajta, és mindkét kezével kapaszkodjon a babakocsiba!

Forgalmazó: MALL