Lascal Buggy board MAXI Testvérfellépő
26 844 Ft

21 600 Ft

Lascal Buggy Board MAXI Testvérfellépő maximális teherbírása 20 kg, így a már nagyobb gyermekeket is könnyebben elbírja. A fellépő egyszerűen a babakocsi hátsó tengelyéhez rögzíthető LASCAL EASY-FIT rendszerének köszönhetően. A rögzítőkar magassága beállítható, így garantálva a gyermek számára legkényelmesebb pozíciót.


Lascal Kiddy Guard Accent, baba biztonsági ajtó
38 399 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lascal Kiddy Guard Accent baba biztonsági ajtó használata nagyon egyszerű és problémamentes. Az új, elegáns kivitel a modern és klasszikus otthonokba tökéletesen illik. Egyszerűen felszerelhető ajtóhoz, lépcsőhöz és falhoz is egyaránt. A 100 cm szélességű és 80 cm magasságú biztonsági ajtót egy kézzel könnyen lehet kezelni, de gyermeke védelméért automatikus zárral is rendelkezik.


Lascal Kiddy Guard Avant Biztonsági babarács
45 399 Ft

Lascal Kiddy Guard Avant biztonsági ajtó segítségével könnyen elválaszthatunk szobákat illetve lépcsőházakat, hogy garantáljuk gyermekünk számára a biztonságos környezetet. Néha elég egy figyelmetlen pillanat és máris megtörténhet a baj, mikor csöppségünk elindul saját kis felfedező útjára – a Kiddy Guard Avant biztonsági ajtó segítségével ez végre kiküszöbölhető. Amikor épp nincs rá szükség, a tárolás sem jelent gondot, hiszen görgői segítségével teljesen eltűnik egy kisebb oszlopban. Könnyedén zárható és nyitható, amikor csak szükséges, a véletlen kinyílást pedig a biztonsági zár akadályozza meg. Ideális lehet bárhol, bármikor, akár nagyszülőknél, akár nyaraláson vagy bárhol, ahol a család rövid ideig tartózkodik. Az új elegáns dizájn a modern és klasszikus otthonokba is tökéletesen beleillik. Egy kézzel is könnyen kezelhető, még automatikus zárral is rendelkezik.


Lascal Buggy Board Maxi Testvérfellépő ülés
17 399 Ft

A Lascal Buggy Board Maxi Testvérfellépő ülés könnyedén és biztonságosan felszerelhető Lascal Easy-Fit rendszerének köszönhetően. Segítségével nagyobb gyermekei is kényelmesen, vidáman utazhatnak. Az eszköz maximális teherbírása 20 kg, így általában 5 éves korig használható.


Lascal Buggy board MINI Testvérfellépő
14 680 Ft

A Lascal Buggy Board Mini 3D egy babakocsikhoz rögzíthető Testvérfellépő, amelynek segítségével nagyobb gyermeke is szívesen fog Önnel tartani sétálni, hiszen a testvérfellépővel mókává válik az utazás. Az eszköz maximális teherbírása 20 kg, így általában 5 éves korig használható. A babakocsi hátsó tengelyéhez való rögzítése egyszerű és biztonságos, ugyanakkor ügyeljen rá, hogy gyermeke mindig két lábbal álljon rajta, és mindkét kezével kapaszkodjon a babakocsiba!


Lascal Buggy Board Mini Testvérfellépő
18 279 Ft

15 500 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Lascal Buggy Board Mini egy babakocsikhoz rögzíthető Testvérfellépő, amelynek segítségével nagyobb gyermeke is szívesen fog Önnel tartani sétálni, hiszen a testvérfellépővel mókává válik az utazás. Az eszköz maximális teherbírása 20 kg, így általában 5 éves korig használható. A babakocsi hátsó tengelyéhez való rögzítése egyszerű és biztonságos, ugyanakkor ügyeljen rá, hogy gyermeke mindig két lábbal álljon rajta, és mindkét kezével kapaszkodjon a babakocsiba!


Lascal Kiddyguard Kiegészítő Avant/Accent/Assure babarácshoz
7 199 Ft

A Lascal KiddyGuard egy biztonsági babarácsokhoz tartozó kiegészítő. Segítségével a biztonsági rácsot lépcsőkorláthoz rögzítheti. Célja, hogy növelje otthona gyerekbiztosságát: az ajtók és lépcsők lezárásával elkerülhetjük a kellemetlen baleseteket.