Lässig Swaddle blanket 120x120 Little Chums mou
20x

Lässig Swaddle blanket 120x120 Little Chums

7 190 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Tegyél egy lépést a helyes irányba, és vásárold meg ezeket a szép pelenkákat a német piacvezető Lässig márkától. Ökológiai és így egyben természetbarát, ráadásul gyönyörű motívumokkal amit a gyermeked azonnal megszeret. Tökéletesen tiszták már a 60 fokos mosás után is, és ha van szárítógéped, ez nem jelent ezeknek a pelenkáknak semmi gondot!

Forgalmazó: MALL
Lässig Swaddle blanket 85x85 Little Chums Star light mint
9x

Lässig Swaddle blanket 85x85 Little Chums

7 190 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Tégy egy lépést a helyes irányba és vásárold meg ezeket a luxus ökológiai pelenkákat a német piacvezető Lässig márkától. Ökológiai, ezáltal természetbarát. Ezen felül gyönyörű motívumokkal ellátott, amit a gyermeked azonnal megkedvel. Tökéletesen tiszták már 60 fokos mosás után is, és amennyiben szárítógéppel is rendelkezel, ez a pelenkáknak semmi gondot nem okoz!

Forgalmazó: MALL
Lässig Long sleeve Bib Little Water Swan
10x

Lässig Long sleeve Bib Little Water

3 990 Ft

Tegyél el lépést a jó irányba és vásárold meg ezeket a szuper előkéket a piacvezető német Lässig gyártótól, amik minden spagetti és kuglóf darabot felfognak. Csodás mintájának köszönhetően gyermeked azonnal beleszeret. Tökéletesen tiszta már 30 fokos mosási hőmérsékleten is.

Forgalmazó: MALL
Lässig Food Jar Little Chums Cat
12x

Lässig Food Jar Little Chums

6 890 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Az ételtermosz melegen vagy hidegen tart a körülményeknek megfelelően. rozsdamentes acélból készült és nem, engedi át a folyadékot. A dizájnjának köszönhetően nem csak a természetben való piknikezéshez, hanem a város nyüzsgésébe is kiváló. A termosz könnyen elmosható.

Forgalmazó: MALL
Lässig Bottle Stainless Steel Adventure Tipi
10x

Lässig Bottle Stainless Steel Adventure

5 290 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Rozsdamentes acél palack meleg és hideg italokra. A palack pontosan beleillik a kézbe, mindennapi használatra is alkalmas. Az alacsony súlyának köszönhetően kisebb gyerekek is használhatják. Kiváló segítőtárs utazáskor és az iskolában is a megfelelő hidratáltság betartására. Rozsdamentes acélból készült, mosogatógépben is mosható. Mikrohullámú sütőben nem használható. Legyél fokozottan óvatos a palack használatakor, amikor forró ital található benne, nehogy kicsi beindítja magát

Forgalmazó: MALL
Lässig Bowl Silicone blue with suction pad
2x

Lässig Bowl Silicone with suction pad

5 290 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Szilikon tál tapadókoronggal. Kitűnő darab az étkezéskor, és mint a kicsi első tálja, amiből saját kezűleg ehet. A tál alján található tapadókorongnak köszönhetően nem mozdul el, és így megszünteti a valószínű rendetlenséget evés közben.

Forgalmazó: MALL
Lässig Car Wrap-to-Go Adventure Tipi
7x

Lässig Car Wrap-to-Go Adventure

13 790 Ft

kiváló minőségű stílusos és praktikus rendező a német piacvezető Lässig márkától, amellyel könnyen rendet teremthetsz az autódban. Egyszerűen tépőzárral rögzíthető. Ezen a szervezőn rengeteg zseb és rejtekhely van minden lázadó kis herceg számára.

Forgalmazó: MALL
Lässig Platter Bamboo Chums Cat
7x

Lässig Platter Bamboo Chums

6 890 Ft

Platter Bamboo tál gyönyörű Little chums dizájnnal, természetes bambuszból. Könnyű és ellenálló. A tál alsó része csúszásmentes szilikon körrel és tapadókoronggal van ellátva.

Forgalmazó: MALL
Lässig Long sleeve Bib Little Chums mouse
7x

Lässig Long sleeve Bib Little Chums

3 990 Ft

Tegyél egy lépést a jó irányba és vásárold meg ezt a szuper előkét a piacvezető német Lässig márkától. Az előke minden spagetti és kuglóf darabot felfog. Csodás mintájának hála gyermeked azonnal beleszeret majd. Csodásan tiszta már 30 fokos mosási hőmérsékleten történő mosás esetében is.

Forgalmazó: MALL