L'Atelier du Sac Cannes 9016 hátizsák val pashmina
28 790 Ft

Újdonság

Elegáns Cannes hátizsák, a L'Atelier du Sac márkától, Cuddly Dots kendővel, minden ruházatot életre kelt. Praktikus hátizsák ami bezárható zsebbel rendelkezik az apróságokra.

L'Atelier du Sac Audrey 9018 táska val pashmina
31 990 Ft

Újdonság

Audrey kézitáska a L'Atelier du Sac márkától, ami stílusosan kiegíszíti az összes outfited. A műbőr táskát kedved szerint kombinálhatod a Cloudy Dots sállal, ami viszkózból készült, és a csomagolás része.

L'Atelier du Sac Michelle 9109 kézitáska val pashmina
19 390 Ft

Újdonság

A Michelle ötletes kézitáska betűmintával a L'Atelier du Sac márkától kényelmes keresztben hordást biztosít az állítható vállpántnak köszönhetően. A betűminta fehér-rózsaszín elemeket tartalmaz. A kézitáskát szolid rojt és apró medál díszíti, ami feldobja a külsejét. A kézitáskával kombinálhatod a hasonló stílusú You Are kendőt, amely a csomagolás részét képezi.

L'Atelier du Sac Isabel 9123 kézitáska val pashmina
35 090 Ft

Újdonság

Isabel stílusos kézitáska a L'Atelier du Sac márkától egyszerű pöttyös mintával a zseb elülső részén. A kézitáskát decens rojtok díszítik, amik feldobják a külsejét. A kézitáskával kombinálhatod a hasonló stílusú Nice Illusion kendőt, amely a csomagolás részét képezi.

L'Atelier du Sac kézitáska Isabel 9171 val pashmina
31 990 Ft

Újdonság

Praktikus kézitáska Isabel a L'Atelier du Sac márkanévből, tágas és egyszerű dizájnnal. Dekoratív medállal díszített kézitáska. A kézitáska tökéletesen illeszkedik mintás sálhoz, amely a csomagban van.

L'Atelier du Sac Adeline 9039 crossbody táska val pashmina
19 390 Ft

Újdonság

Adeline crossbody táska a L'Atelier du Sac márkától, ami a beállítható pántjának köszönhetően könnyen igazodik az igényeidhez. A táskához kiválóan illik a Vintage Thrill sál, ami a csomagolás része.

L'Atelier du Sac Brooke 9127 kézitáska val pashmina
31 990 Ft

Újdonság

Brooke praktikus sportos-elegáns hátizsák a L'Atelier du Sac márkától behúzós záródással. A hátizsáknak nem csak a városban a baráti összejövetelek során veszed hasznát, hanem kisebb bevásárlásokon is. Az elején decens márkalogó és két díszrojt van. A hátizsákhoz kiválóan passzol a Nice Illusion sál, amely a csomagolás része.

L'Atelier du Sac Kézitáska Edith 9223S val pashmina
37 590 Ft

Újdonság

Edith egyszínű kézitáska a L'Atelier du Sac márkától, vállon keresztül hordható. Dekoratív medállal és dekoratív csapokkal díszített kézitáska. A kézitáska tökéletesen illeszkedik a kendőhöz, amely a csomagban van.

L'Atelier du Sac kézitáska Isabel 9170 val pashmina
31 990 Ft

Újdonság

Egyszínű kézitáska Isabel a L'Atelier du Sac márkától, tágas és egyszerű dizájnnal. Dekoratív medállal díszített kézitáska. A kézitáska tökéletesen illeszkedik mintás sálhoz, amely a csomagban van.

L'Atelier du Sac női hátizsák Camille 9206 val pashmina
37 590 Ft

Újdonság

Camille női hátizsák a L'Atelier du Sac márkától, cipzáros bekapcsolással. Dekoratív medállal és dekoratív csapokkal díszített hátizsák. A hátizsák tökéletesen illeszkedik a kendőhöz, amely a csomagban van.

L'Atelier du Sac kézitáska Marlene 9067 val pashmina
28 790 Ft

Újdonság

Mintás kézitáska virágokkal Marlene al L'Atelier du Sac márkától. Minden bizonnyal meg fogod kedvelni az ideális méreteit és az érdekes mintáját. A táskához nagyszerűen fog illeszkedni a Dark Rose kendő, amely a csomagolás része.

L'Atelier du Sac Marlene 9029 válltáska val pashmina
28 790 Ft

Újdonság

Marlene válltáska a L'Atelier du Sac márkától Vintage Thrill sállal praktikusan és stílusosan egészíti ki az outfitedet. A műbőrből készült válltáskát bojt és fém medál díszíti.

L'Atelier du Sac női hátizsák Cannes 9191 val pashmina
27 590 Ft

Újdonság

Cannes női hátizsák a L'Atelier du Sac márkától, cipzáros bekapcsolással. A hátizsákot dekoratív medál és a márka látható logója díszíti. A hátizsák tökéletesen illeszkedik a mintás kendőhöz, amely a csomagban van.

L'Atelier du Sac női hátizsák Cannes 9226S val pashmina
31 990 Ft

Újdonság

Camille női fénylő hátizsák a L'Atelier du Sac márkától, cipzáros bekapcsolással. Dekoratív medállal és dekoratív csapokkal díszített hátizsák. A hátizsák tökéletesen illeszkedik a kendőhöz, amely a csomagban van.

L'Atelier du Sac Valerie 9137 kézitáska val pashmina
33 790 Ft

Újdonság

Valerie elegáns kézitáska a L'Atelier du Sac márkától. Biztosan megkedveled ideális méretét és érdekes mintáját. A kézitáskát felvarrott, feltűnően mintázott lapos zseb díszíti. A kézitáskához kiválóan passzol a hasonló stílusú Beauty Beast sál, amely a csomagolás része.

L'Atelier du Sac Audrey 9106 kézitáska val pashmina
31 990 Ft

Újdonság

L'Atelier du Sac márka Audrey kézitáskáját biztosan megszereted ideális méretének és érdekes mintájának köszönhetően. A kézitáskát designos betűk díszítik fehér-rózsaszín elemekkel. A kézitáskához kiválóan passzol a hasonló stílusú sál, amely a csomagolás része.

L'Atelier du Sac crossbody kézitáska 9229S val pashmina
22 590 Ft

Újdonság

Emilie egyszínű fénylő kézitáska a L'Atelier du Sac márkától, testen keresztül hordható. Dekoratív medállal és dekoratív csapokkal díszített kézitáska. A kézitáska tökéletesen illeszkedik a kendőhöz, amely a csomagban van.

L'Atelier du Sac kézitáska Audrey 9141 val pashmina
35 090 Ft

Újdonság

Stílusos kézitása Audrey feltűnő márkalogóval a L"Atelier du Sac márkától. Szép díszrojtokkal, amik még jobban feldobnák. Ezzel a kézitáskával ragyoghatsz, elég csak a kezedbe venned vagy a karodra akasztanod, és már indulhatsz is. A kézitáskával kombinálhatod a hasonló stílusú Beauty Beast kendőt, amit szintén a csomagolásban találsz.

L'Atelier du Sac kézitáska Yvette 9072 val pashmina
31 990 Ft

Újdonság

Decens univerzális kézitáska Yvette az L'Atelier du Sac márkától, kényelmesen illeszkedik a testen, az állítható pántnak köszönhetően. A kézitáskához remekül illik a Dark Rose sál, amely a csomagolás része.

L'Atelier du Sac hátizsák Camille 9073 val pashmina
28 790 Ft

Újdonság

L'Atelier du Sac márkájú vonzó Camille hátizsák nemcsak a barátokkal való városi találkozás során használható. Első részén egy cipzáras zsebbel a kis tárgyak tárolására. A hátizsákhoz remekül illik a Dark Rose sál, amely a csomagolás része..

L'Atelier du Sac kézitáska Agatha 9233 val pashmina
51 990 Ft

Újdonság

Agatha egyszínű kézitáska a L'Atelier du Sac márkától, vállon keresztül hordható. Dekoratív medállal díszített kézitáska. A kézitáska tökéletesen illeszkedik a kendőhöz, amely a csomagban van.

L'Atelier du Sac kézitáska Georgette 9150 val pashmina
31 990 Ft

Újdonság

Praktikus sportos-elegáns Georgette kézitáska a L"Atelier du Sac márkától összehúzós becsukással. Ennek a hátizsák alakú kézitáskának nem lehet ellenállni. Nemcsak a városban használhatod, amikor barátaiddal találkozol, hanem táskaként kisebb bevásárlásokhoz is. Az elülső oldalán decens márkalogó és két díszrojt található. A kézitáskához jól illik a Casablanca kendő, amit szintén a csomagban találsz.

L'Atelier du Sac női hátizsák Yasmine 9188 val pashmina
28 790 Ft

Újdonság

Egyszínű női hátizsák Yasmine a L'Atelier du Sac márkától, két csattos bekapcsolással. A hátizsákot dekoratív medál és a márka látható logója díszíti. A hátizsák tökéletesen illeszkedik a mintás kendőhöz, amely a csomagban van.

L'Atelier du Sac kézitáska Agatha 9234 val pashmina
51 990 Ft

Újdonság

Agatha egyszínű kézitáska a L'Atelier du Sac márkától, vállon keresztül hordható. Dekoratív medállal díszített kézitáska. A kézitáska tökéletesen illeszkedik a kendőhöz, amely a csomagban van.

L'Atelier du Sac kézitáska Annabelle 9203 val pashmina
41 990 Ft

Újdonság

Annabelle női hátizsák a L'Atelier du Sac márkától, cipzáros bekapcsolással. Dekoratív medállal és dekoratív csapokkal díszített kézitáska. A kézitáska tökéletesen illeszkedik a kendőhöz, amely a csomagban van.

L'Atelier du Sac kézitáska Paris 9126 val pashmina
33 790 Ft

Újdonság

Elegáns kétoldalas Paris kézitáska a L"Atelier du Sac márkától. Az egyik oldala fekete, a másik oldala pöttyös. A kézitáskával kombinálhatod a hasonló stílusú Nice Illusion kendőt, amit szintén a csomagolásban találsz.

L'Atelier du Sac Nantes 9087 kézitáska val pashima
28 790 Ft

Újdonság

A Nantes stílusos kézitáska finom virágmintával a L'Atelier du Sac márkától kényelmes keresztben hordást biztosít az állítható vállpántnak köszönhetően. A kézitáskát szolid rojt és apró medál díszíti, ami feldobja a külsejét. A kézitáskával kombinálhatod a hasonló stílusú My lovely kendőt, amely a csomagolás részét képezi.

L'Atelier du Sac kézitáska Holi 9205
37 590 Ft

Újdonság

Holi kézitáska a L'Atelier du Sac márkától, hajtókával. Dekoratív medállal és dekoratív csapokkal díszített kézitáska. A kézitáska tökéletesen illeszkedik a kendőhöz, amely a csomagban van.

L'Atelier du Sac Paris 9089 kézitáska
28 790 Ft

Újdonság

Paris elegáns kézitáska finom virágmintával a L'Atelier du Sac márkától. A kézitáskát szolid rojt díszíti, ami feldobja a külsejét. A kézitáskával kombinálhatod a hasonló stílusú My lovely kendőt, amely a csomagolás részét képezi.

L'Atelier du Sac Cannes 9092 hátizsák
28 790 Ft

Újdonság

Cannes vonzó hátizsák** a L'Atelier du Sac márkától, melynek nem csak a baráti társaságban történő városi kiruccanások során veszed hasznát. A hátizsák elején cipzáras zseb van az apróságok elhelyezésére. A hátizsákhoz kiválóan passzol a My lovely sál, amely a csomagolás része.

L'Atelier du Sac Adeline 9096 kézitáska val pashmina
19 390 Ft

Újdonság

A Adeline stílusos crossbody kézitáska finom virágmintával a L'Atelier du Sac márkától kényelmes keresztben hordást biztosít az állítható vállpántnak köszönhetően. A kézitáskát szolid rojt és apró medál díszíti, ami feldobja a külsejét. A kézitáskával kombinálhatod a My lovely kendőt, amely a csomagolás részét képezi.