L'Atelier du Sac crossbody kézitáska Lucille
19 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lucille crossbody kézitáska a L'Atelier du Sac márkától. Dekoratív medállal és dekoratív csapokkal díszített kézitáska.

L'Atelier du Sac Adeline 9039 crossbody táska
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Adeline crossbody táska a L'Atelier du Sac márkától, ami a beállítható pántjának köszönhetően könnyen igazodik az igényeidhez.

L'Atelier du Sac női hátizsák Camille 9206
37 990 Ft
+ ingyen szállítás

Camille női hátizsák a L'Atelier du Sac márkától, cipzáros bekapcsolással. Dekoratív medállal és dekoratív csapokkal díszített hátizsák.

L'Atelier du Sac crossbody kézitáska 9229S
22 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Emilie egyszínű fénylő kézitáska a L'Atelier du Sac márkától, testen keresztül hordható. Dekoratív medállal és dekoratív csapokkal díszített kézitáska.

L'Atelier du Sac kézitáska Agatha 9233
51 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Agatha egyszínű kézitáska a L'Atelier du Sac márkától, vállon keresztül hordható. Dekoratív medállal díszített kézitáska.

L'Atelier du Sac kézitáska Georgette 9150
31 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus sportos-elegáns Georgette kézitáska a L"Atelier du Sac márkától összehúzós becsukással. Ennek a hátizsák alakú kézitáskának nem lehet ellenállni. Nemcsak a városban használhatod, amikor barátaiddal találkozol, hanem táskaként kisebb bevásárlásokhoz is. Az elülső oldalán decens márkalogó és két díszrojt található.

L'Atelier du Sac kézitáska Leila 9266 val pashmina
37 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Leila női elegáns kézitáska a L'Atelier du Sac márkától, műbőrből. Dekoratív medállal díszített kézitáska. A táskához kiválóan illik a sál, ami a csomagolás része.

L'Atelier du Sac női hátizsák Mabel val pashmina
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Mabel stílusos női hátizsák a L'Atelier du Sac márkától, csattal és húzózsinórral. Dekoratív medállal díszített hátizsák. A hátizsák tökéletesen illeszkedik a mintás kendőhöz, amely a csomagban van.

L'Atelier du Sac női övtáska Ginnie 9242
26 490 Ft

Ginnie stílusos női övtáska a L'Atelier du Sac márkától, kontrasztos mintával. Az övtáska cipzáras zsebbel rendelkezik és jól látható márkajelzéssel.