Le Petit Olivier A bőr hámlása olívaolajjal 75 ml
1 760 Ft

Hámlás olívaolajjal, francia márka a Le Petit Olivier. Térfogat: 75 ml Dúsított olívaolaj és por jadýrek peeling hatása. A bőr megújul és sugárzó. Anélkül, parabének, színezékek és fenoxietanollal. Made in France.


Le Petit Olivier (Anti Pollution) tisztító és védő krém 150 ml-20%
2 330 Ft

1 860 Ft

Akció

Gyengéd arctisztító és védő arckrém innovatív textúrával – habképző krém Pearlescent Touch-rel. Védi a bőrt a káros külső hatásoktól (füst, szmog, kipufogógázok, UV-sugárzás). Mélyen és alaposan tisztítja a bőrt a szennyeződésektől.


Le Petit Olivier Arcpakolás zöld agyag és teafa illóolaj 75 ml
1 880 Ft

Arcpakolás zöld agyag és teafa illóolajat, a francia márka a Le Petit Olivier. Alkalmas kombináció és a zsíros bőrre. Térfogat: 75 ml Mély tisztít, eltávolítja a szennyeződéseket és megakadályozza a túlzott faggyútermelést. Anélkül, parabének, színezékek és fenoxietanollal. Made in France.


Le Petit Olivier Extra finom szappan verbéna és a citrom 2 x 100g
1 020 Ft

Extra lágy szappannal francia márka a Le Petit Olivier friss illat verbéna és a citrom. Természetes szappan olívaolajjal és természetes kivonatok. Anélkül, parabéneket és fenoxietanollal. Gyengéden tisztítja és hidratálja a bőrt. 2×100g csomagot. .


Le Petit Olivier Kókusz krémtusfürdő (Shower Cream) 500 ml
1 710 Ft

A szappanmentes, szelíd zuhanykrém egy pillanatnyi pihenést biztosít a testnek és az érzékeknek. Emellett a teste nem csak alaposan mossa, táplálja és hidratálja, hanem a kókusz parfümjeit is. A bőr puha és puha tapintású.


Le Petit Olivier Kíméletes tisztító paszta, zöld agyag 300 g
2 450 Ft

2 210 Ft

Akció

Gyengéd tisztító paszta, zöld agyag, a francia márka a Le Petit Olivier. Zöld agyag értékes tisztítására és abszorpciós tulajdonságait. Súly: 300 g. Anélkül, parabének, színezékek és fenoxietanollal. Made in France.


Le Petit Olivier Élénkítő szemkörnyékápoló gél (Gel Contour) 15 ml
3 800 Ft

Könnyű, élénkítő szemgél lesz a nélkülözhetetlen gondozás. Nemcsak csökkenti a szemek körüli duzzanatot, hanem láthatóan csökkenti és kiegyenlíti a ráncokat, és a szemkörnyéke is friss marad, fáradtság nélkül. Nem hagy ragadós érzést a bőrére, amit értékelni fog.


Le Petit Olivier Mandulavirág habzó armaszk (Foam Mask) 75 ml
1 890 Ft

Könnyű és friss arcmaszk finom és nagyon kellemes mandulavirág illattal biztosítja a bőr energiáját. Lenyűgöző hab kompozíciója kifejezetten a bőr szennyezett levegővel szembeni védelmét szolgálja. A természetes összetevők 95% -a biztosítja, hogy a bőr nem csak friss, hanem táplált és egyesült.


Le Petit Olivier Mandulavrág frissító arclemosó víz 50 ml-19%
4 130 Ft

3 310 Ft

Akció

Először is, a friss krém megvédi a bőrt a kedvezőtlen külső hatásoktól, amelyeket ma nem lehet megakadályozni. Azonnal felszívódik, és nem hagy ragadós érzést a bőrön, amit értékelni fog. Ezenkívül a bőre tökéletesen illatos egy nagyon kellemes és szelíd illattal.


Le Petit Olivier Napi arckrém Almond Blossom 50 ml
4 200 Ft

Újdonság

Gyengéd arckrém, csodálatos gél konzisztenciával. Egy szép, elegáns vonal, finom kialakítással, amely a tisztaságot, a védelmet és a nőiességet jellemzi, kifejezetten a bőr védelmére a globális légszennyezés ellen (füst, szmog, kipufogó, UV fény).