LEATHERMAN SKELETOOL

LEATHERMAN SKELETOOL

Értékelés: 4,8
39 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Multifunkciós kés 7 funkcióval, amely nagyon könnyű, kompakt, és a karabinernek hála övre csatolható. A penge egy kézzel egyszerűen kinyitható. Teste magas minőségű acélból készült, alumínium betéttel ellátott. A LEATHERMAN SKELETOOL textil tokkal kerül szállításra.

LEATHERMAN Skeletool Zsebszerszám
32 990 Ft
+ ingyen szállítás

Multifunkciós zsebszerszám mely egyesíti a könnyű súly és a praktikusság kombinációját. Alapszerszámokat tartalmaz, melyeket az ember a leggyakrabban használ, és mindez elfér egy zsebben. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, mely garancia a hosszú élettartamra. Övklipszének köszönhetően pedig még tartó sem kell hozzá. könnyedén hordozható.

LEATHERMAN Adapter bitekre Black
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ki mondta, hogy nem lehet cserélhető bitkészleted akkor, ha a Leatherman készleted nem arra lett teremtve. A Leatherman adapter bitekre Black lehetővé teszi ezt. Elég egyszerűen ráhelyezni az adaptert a csavarhúzóra.

LEATHERMAN Csat övre és karabiner karikán
3 190 Ft

Eredeti kiegészítő a Leatherman multittolhoz. Rögzítsd kényelmesen multitoolodat a karabinerhez vagy az övre csatolható csathoz. A Charge, Surge, valamint a Wave modellekkel kompatibilis.

LEATHERMAN Sidekick

LEATHERMAN Sidekick

Értékelés: 4,4
26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Leatherman Sidekick egy outdoor multitool számos funkcióval, amely megkönnyíti életedet – a praktikus kiegészítőktől egészen a természetben való túlélésig. A pengék nyitása egy kézzel elárhető, minden eszköz biztosítékkal felszerelt.

LEATHERMAN Squirt ES4 Blue

LEATHERMAN Squirt ES4 Blue

Értékelés: 4
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

Leatherman Squirt ES4 mini multitool 9 funkcióval. Ollót tartalmaz a körmök ápolásához vagy tea készítéséhez. Összecsukható, így mindennapi használatra alkalmas.

LEATHERMAN Bittartó
9 690 Ft

Bővített tartomány 3,25" – Az eredeti Leatherman kiterjesztésnek hála kiterjesztheted a bitek tartományát, így nehezen elérhető helyekre is eljuthatsz.

LEATHERMAN Nylon Sheath Black Large
7 890 Ft

Nylon tok a Leatherman márka Super Tool, Surge és Signal multifunkciós késeire. A Leatherman Nylon Sheath Black Large ballisztikus nylon szövetből készül, amely hosszantartó, elsőosztályú védelmet nyújt. A biztonságos bezárásról a minőségi patent zár gondoskodik.

LEATHERMAN Wingman

LEATHERMAN Wingman

Értékelés: 5
28 490 Ft
+ ingyen szállítás

Könnyű multifogó, amely 14 különböző eszközt rejt magában. A Leatherman Wingman rozsdamentes acél multifogó például kombinált élű kést, többfunkciós késeket, üveg és konzervnyitót rejt magában.