LEDLENSER NEO Fejlámpa

LEDLENSER NEO Fejlámpa

Értékelés: 4,5
8 990 Ft

7 290 Ft

Ledlenser Neo fejlámpa futók, sportolók, túrázók számára lett kifejlesztve. 150°ban szót fénnyel ellátott 90 lumen erősségű eszköz. Kialakításának és könnyű súlyának köszönhetően kényelmes viseletet biztosít.


LEDLENSER SEO 5 Fejlámpa

LEDLENSER SEO 5 Fejlámpa

Értékelés: 4,5
18 990 Ft

14 990 Ft

2 év garancia

Ledlenser SEO 5 fejlámpa kényelmes és komfortos, csekély súllyal és nagy teljesítménnyel párosítva. Ezek a tulajdonságok ideálissá teszik sportoláshoz és munkavégzéshez egyaránt. Az egy kézzel billenthető lámpafej segítségével állítható a fény iránya. Ahhoz, hogy az éjszakai látás megmaradjon, és a szemnek ne kelljen állandóan a sötétséghez és világossághoz alkalmazkodnia, egy vakításmentes piros LED-et építettek be (például térképolvasás). Fejpántja szabadon, egyéni igény szerint állítható, valamint könnyen mosható. A fejpánton található karabiner segítségével felakasztható nadrágra, táskára.


LEDLENSER SEO 7R Fejlámpa, Kék
31 990 Ft

24 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A nagy teljesítményű Led Lenser SEO 7R fejlámpa könnyű, de bevilágítja az egész utat Ön előtt. Ezek a tulajdonságok ideálissá teszik sportoláshoz és munkavégzéshez egyaránt. Fejpántja szabadon, egyéni igény szerint állítható, valamint könnyen mosható, lámpafeje pedig dönthető. A piros színű LED kicsi, szemet nem zavaró fényt ad. Tökéletes azoknak, akik nem csak a környezetet, hanem a pénztárcájukat is kímélni szeretnék, hiszen Li-ion akkumulátorral működik.


LEDLENSER H7R.2 Fejlámpa

LEDLENSER H7R.2 Fejlámpa

Értékelés: 5
30 990 Ft

25 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Led Lenser H7R.2, a H7R fejlámpa továbbfejlesztett változata. Súlycsökkentés miatt kényelmesebb és komfortosabb lett a használata. Nagyobb és homogénebb fénye van, mint az előző modelnek, és továbbfejlesztett fókuszt kapott. A hálózati töltő vezetéke szabványos USB csatlakozású, így bármilyen szabványos USB aljzatú töltőre csatlakoztatható. Az állítható látómezőnek köszönhetően, akár 170 méterre is képe elvilágítani.


LEDLENSER B3 Kerékpár lámpa, Fehér-Szürke
14 990 Ft

13 790 Ft

A LEDLENSER B3 Kerékpár lámpa hatótávolsága eléri a 100 métert, így rendkívül hatékony és elengedhetetlen útitárs a sötétben. Vízálló, így akkor sem kell aggódnia, ha használata közben elered az eső. Strapabíró vázzal látták el, hogy ellenálljon a különféle megpróbáltatásoknak. Az Ön kerékpárjáról sem hiányozhat! Fehér-szürke színben.


LEDLENSER K2 Zseblámpa

LEDLENSER K2 Zseblámpa

Értékelés: 5
2 990 Ft

2 290 Ft

Led Lenser K2 zseblámpa csupán 5 cm hosszú, mégis 25 lumen fényerővel világít, akár 20 m-ig. A minőségi burkolat repülőgépeknél is használt alumíniumból készült, mély gravírozással díszítve. 4 gombelem táplálja, a led pedig egy életen át kitart.


LEDLENSER H5

LEDLENSER H5

Értékelés: 4,5
8 090 Ft

Led Lenser H5 kezdő modell több mint elegáns megjelenést takar. A speciális, szabadalmaztatott optika Advanced Focus System lehetővé teszi a teljes potenciál egyszerű összpontosítását és a LED dióda kihasználását POWER LED osztályban.


LEDLENSER (H14R.2) Fejlámpa
49 990 Ft

47 900 Ft
+ ingyen szállítás

Ledlenser (H14R.2) Fejlámpa a legerősebb típusú fényszóró akkumulátorral rendelkező fejlámpa. A fő előnye a nagy teljesítményű fényforrás, a fénysugár távolsága eléri a 300 métert. Kifinomult ergonómiájú, két kapcsolóval rendelkezik a könnyebb szabályozhatóság érdekében, vízálló anyagból készült.


LEDLENSER T7.2 Lámpa

LEDLENSER T7.2 Lámpa

Értékelés: 4
21 990 Ft

18 890 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Led Lenser T7.2 lámpa kicsi, könnyű, de nagy teljesítményű lámpa, mely akár 260 méteres távolságba is képes világítani 320 lumennel. A Speed Focus segítségével gyors összpontosításra képes, melynek köszönhetően akár kisebb területet is megvilágíthatunk erősebb fénnyel. A dinamikus kapcsoló segítségével csak egy gombnyomás és bekapcsolhatjuk a készüléket. Válthatunk különböző világítási módozatok között. Új, nagyobb LED-del, erősebb lencsével felszerelt, így nagyobb világítási távolság lehetséges. Új festés növeli a kopásállóságot is. Masszív fémvázzal rendelkezik. Könnyebb karbantartás, elemcsere és szervíz. Aranyozott érintkezőkkel.


LEDLENSER H7.2 Fejlámpa

LEDLENSER H7.2 Fejlámpa

Értékelés: 4,5
24 990 Ft

18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Led Lenser H7.2 fejlámpa a korábbi változatok innovatív továbbfejlesztéséből született, nagyobb teljesítmény, nagyobb tartósség jellemzi, emellett ellátták egy speciális kiegészítővel, hogy a fényt fókuszálni lehessen. Könnyedén rögzíthető, ergonómikus kialakításának köszönhetően kényelmes viselet. A lámpa függőlegesen 90°-ban mozgatható.


LEDLENSER H6R Fejlámpa

LEDLENSER H6R Fejlámpa

Értékelés: 5
23 990 Ft

19 990 Ft

2 év garancia

Led Lenser H6R Fejlámpa a márkától megszokott, magas minőséget garantálja. Újratölthető akkumulátorral készült, praktikus kiegészítője minden túrának, kempingezésnek. Dönthető fejjel rendelkezik, így mindig oda világíthat, ahol szüksége van rá.


LEDLENSER H6 Fejlámpa
19 990 Ft

14 490 Ft

2 év garancia

Led Lenser H6 Fejlámpa a márkától megszokott, magas minőséget garantálja. Praktikus kiegészítője minden túrának, kempingezésnek. Dönthető fejjel rendelkezik, így mindig oda világíthat, ahol szüksége van rá.


LEDLENSER K1 rózsaszín
2 090 Ft

LEDLENSER K1 egy kulcstartó lámpa 17 lumen teljesítménnyel. Kiváló tartalék fény aranyozott érintkezőkkel és 7 év garanciával.


LEDLENSER K1L

LEDLENSER K1L

Értékelés: 5
2 090 Ft

LEDLENSER K1L egy kulcstartó lámpa fénygyűrűvel és 15 lumen teljesítménnyel. Kiváló tartalék fény aranyozott érintkezőkkel és 7 év garanciával.


LEDLENSER H3.2

LEDLENSER H3.2

Értékelés: 5
8 990 Ft

Fejlámpa Led Lenser H3.2 a népszerű H3 továbbfejlesztett utódja, fejlámpák minden alkalomra. 120 lm teljesítménnyel és 100 m megvilágítással, értékes partner lesz az utakon, de otthon is a műhelyben. Kiemelkedik a könnyedségével, akkumulátorral a súlya mindössze 133 g. A szabadtéri tevékenységek rajongói biztosan nagyra fogják értékelni a fröccsenő víz ellenállását is.


LEDLENSER T5.2 Zseblámpa

LEDLENSER T5.2 Zseblámpa

Értékelés: 4,5
16 990 Ft

13 990 Ft

Ledlenser T5.2 kis méretű és nagy fényerejű zseblámpa. A 105 lumen fényerősségnek köszönhetően a maximális világítási távolsága elérheti akár a 130 métert is! Kiváló minőségű repülőgép-alumíniumból készült borítása szavatolja a hosszú élettartamot. Az Advanced Focus System (AFS) fokozatmentes átmenetet tesz lehetővé a homogén, körkörös közelfény és az erősen nyalábolt távolsági fény között, míg a Speed Focus rendszer támogatja az egykezes fókuszálást.


LEDLENSER T7M Zseblámpa

LEDLENSER T7M Zseblámpa

Értékelés: 5
25 990 Ft
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ledlenser T7M Zseblámpa továbbfejlesztett Smart Light Technológiával (SLT) tökéletes választás mindenki számára. Három különböző fényprogrammal van ellátva, melyek a villogás, stroboszkóp és SOS mód. Nem csak világítási teljesítményt nyújt, hanem harcászati funkciói révén szélsőséges helyzetekben is hatékony.


LEDLENSER SEO 7R fekete

LEDLENSER SEO 7R fekete

Értékelés: 5
23 490 Ft

Kiváló teljesítmény kedvező áron. LED LENSER ® SEO ® 7R ideális azoknak a felhasználóknak, akik nem csak környezetbarátok, hanem féltik a pénztárcájukat is.


LEDLENSER T2 Zseblámpa
14 990 Ft

10 990 Ft

Ledlenser T2 Zseblámpa pihe könnyű, tökéletesen illik a tenyérbe és elegáns. Speciálisan kezelt felülete kényelmes és biztos fogást nyújt, még kesztyűben is. Az újraszámolt reflektorlencsének köszönhetően, a fénykör homogén lett, és a fénykibocsájtás optimalizálttá vált.


LEDLENSER SEO 3 Fejlámpa, Zöld
13 990 Ft

10 990 Ft

Led Lenser SEO 3 Fejlámpa, Zöld a kempigezések során lesz hű társa, hiszen 10 óra élettartamú akkumulátorral rendelkezik. Megközelítőleg 30–100 méterre is elvilágít, a világítási módtól függően. Rugalmas pántjával egyszerű a használata.


LEDLENSER TT
13 590 Ft

LED Lenser TT felhívja magára a figyelmet a kompakt méreteivel és ragyogó teljesítményével. 280 lumen megvilágítja a összes sötét sarkat. A zseblámpa magas minősége megfelel a magas szintű mentő és tűzvédelmi követelményeknek.


LEDLENSER P4 Zseblámpa
6 690 Ft

Ledlenser P4 Zseblámpa kis méretével, nagy fényerejével és kényelmes fogásával rendkívül praktikus. Reflektor fejének köszönhetően nagyobb térvilágítást eredményez. Speed Focus és Blue Moon (BM) funkcióval egyaránt rendelkezik. Működéséhez 2 darab AAA típusú elem szükséges.


LEDLENSER F1R Zseblámpa
43 990 Ft

39 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Led Lenser F1R zseblámpa elegáns külseje és minőségi anyaghasználata a legkomolyabb igényeket is kielégíti. Akkumuláttorról vagy alkáli elemről üzemel, szerény mérete ellenére pedig akár 1000 lumen fényerőt produkál, mely 160 métert világít be. A lámpatest IPX8 vízállósággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy vízbe merülve sem ázik be.


LEDLENSER F1 Zseblámpa, Fehér
24 990 Ft

21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Led Lenser F1 Zseblámpa, Fehér intelligens fény technológiával rendelkezik, amely alkalmazkodik az akkumulátor töltöttségéhez. Vízálló készüléktesttel készült, akár 100 m távolságra is képes elvilágítani. A kiváló minőségű zseblámpa üvegtörő fejjel van felszerelve.


LEDLENSER K1

LEDLENSER K1

Értékelés: 5
2 090 Ft

LEDLENSER K1 egy kulcstartó lámpa 17 lumen teljesítménnyel. Kiváló tartalék fény aranyozott érintkezőkkel és 7 év garanciával.


LEDLENSER XEO 19R Fejlámpa, Fehér
86 990 Ft

69 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

LED Lenser XEO 19R Fejlámpa tökéletes választás mindenki számára, legyen szó bármilyen tevékenységről. Amellett, hogy a két lencsén át tökéletesen megvilágítja az utat, újratölthető akkumulátorja nem csupán a LED-eket táplálja, hanem egy USB-port segítségével a telefonunkat is tölthetjük vele. A legnagyobb teljesítmény mellett akár 300 méterig is elvilágítanak ezek a fejlámpák, ami egészen meggyőző tulajdonságnak számít.


LEDLENSER D14.2

LEDLENSER D14.2

Értékelés: 3,5
16 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A LEDLENSER D14.2 egy professzionális búvárlámpa, ami az axiális kollimátornak köszönhetően nagy hatótávolsággal rendelkezik. Az ellenálló anyagokat, a mágneses kapcsolókat és a további részleteket nem csak a profik fogják értékelni.


LEDLENSER SEO 3 Fejlámpa, Narancssárga
13 990 Ft

10 990 Ft

Led Lenser SEO 3 fejlámpa kényelmes és komfortos, kis súllyal és nagy teljesítménnyel párosítva. Ezek a tulajdonságok ideálissá teszik sportoláshoz és munkavégzéshez egyaránt. Fejpántja szabadon, egyéni igény szerint állítható, valamint könnyen mosható, lámpafeje pedig dönthető. A piros színű LED kicsi, szemet nem zavaró fényt ad.


LEDLENSER Forgatható csíptető
2 190 Ft

LED Lensher Forgatható csíptető egyszerűen felszerelhető tartozék, melynek segítségével könnyedén rögzíthetjük lámpánkat. A gömbcsuklónak köszönhetően 360°-ban forgatható. Speciális formája megakadályozza a lámpa kicsúszását.


LEDLENSER F1
18 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

LED Lenser F1 felhívja magára a figyelmet a kompakt méreteivel és ragyogó teljesítményével. 400 lumen megvilágítja az összes sötét sarkat, nyugodtan a víz alatt is A zseblámpa kiváló minősége megfelel a legszigorúbb katonai szabványoknak, ezért taktikai üvegtörésekhez is használható.


LEDLENSER (D14) Zseblámpa
21 990 Ft

16 990 Ft

Ledlenser (D14) Zseblámpa egy vízálló világítóeszköz. Nem csak a vízi sportokhoz, merülésekhez, hanem vízalatti javítási, karbantartási munkálatokhoz is. Nagy teljesítményű LED-es fényforrással működik.


LEDLENSER Jelzőlámpa kúp, Fehér
1 990 Ft

1 790 Ft

LED Lenser P7M Jelzőlámpa kúp a láthatóság megnövelésére szolgál. Alkalmas biztonsági célokra, forgalomirányításra és légiforgalom irányításra is. Végtelenül könnyen kezelhető praktikus eszköz.


LEDLENSER Jelzőlámpa kúp, Narancssárga
1 990 Ft

1 790 Ft

LED Lenser Jelzőlámpa kúp a láthatóság megnövelésére szolgál. Alkalmas biztonsági célokra, forgalomirányításra és légiforgalom irányításra is. Végtelenül könnyen kezelhető praktikus eszköz.


LEDLENSER Akkumulátor pro H7R.2
8 690 Ft

Tartalék újratölthető akkumulátor a Ledlenser fejlámpákhoz R megjelöléssel. A H7R2 akkumulátor töltésenként 300 lm teljesítménnyel akár 60 órán át képes világítani. Ideális, mint tartalék áramforrás a fejlámpa számára hosszabb utakon.


LEDLENSER B3
10 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

LEDLENSER B3 egy újratölthető fényszóró 100 lumen teljesítménnyel és 100 m világítási távolsággal elsősorban kerékpárokra alkalmas. A minőségi anyagok és kivitelezés garantálja a 7 éves jótállást. A fejpánt megvételével fejlámpára változik.


LEDLENSER B5R
18 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

LEDLENSER B5R egy újratölthető fényszóró 180 lumen teljesítménnyel és 120 m világítási távolsággal elsősorban kerékpárokra alkalmas. A minőségi anyagok és kivitelezés garantálja a 7 éves jótállást. A fejpánt megvételével fejlámpára változik.


LEDLENSER B5R Kerékpár lámpa, Kék-Szürke
26 990 Ft

24 490 Ft
+ ingyen szállítás

A LEDLENSER B5R Kerékpár lámpa hatótávolsága eléri a 120 métert, így rendkívül hatékony és elengedhetetlen útitárs a sötétben. Vízálló, így akkor sem kell aggódnia, ha használata közben elered az eső. Strapabíró vázzal látták el, hogy ellenálljon a különféle megpróbáltatásoknak. Az Ön kerékpárjáról sem hiányozhat! Kék-szürke színben.


LEDLENSER NEO 4
9 890 Ft

Új fejlámpa kifejezetten futóknak. A LEDLENSER NEO 4 legfeljebb 240 lm teljesítményt és 40 óra üzemidőt kínál. A hátsó piros lámpa biztosítja a biztonságos megvilágítást minden oldalról. Nagyon kényelmes anyagból készült, por- és vízálló az IP57 index alapján.


LEDLENSER NEO 6R
16 190 Ft

Új homloklámpa speciálisan az éjszakai futásra kifejlesztve. LEDLENSER NEO 6R akár 240 lm teljesítménnyel és 40 óra üzemidővel. Hátsó piros fény biztonságos fényt biztosít minden oldalról. Ellenáll a pornak és a víznek az IP57 index szerint. Az akkumulátor USB kábellel tölthető.


LEDLENSER P14

LEDLENSER P14

Értékelés: 5
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Nagyteljesítményű multifunkciós lámpa. A Ledlenser P14 800 lm teljesítménnyel rendelkezik és akár 350 m világító távolsággal. A zseblámpa köszönhetően az Advanced Focus System funkciónak lehetővé teszi a fénysugárnak a zseblámpa fejének egyszerű mozgatásával történő összpontosítását. További praktikus funkciója a Dynamic Switch, amely lehetővé teszi a fényintenzitás közötti gyors váltást.


LEDLENSER P5
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Praktikus zseblámpa. A Ledlenser P5 140 lm teljesítménnyel rendelkezik és akár 120 m világító távolsággal. A zseblámpa köszönhetően az Advanced Focus System funkciónak lehetővé teszi a fénysugárnak a zseblámpa fejének egyszerű mozgatásával történő összpontosítását. A lámpa kellemes markolata gumírozott fogantyúval van ellátva puha mintázattal.


LEDLENSER PL6
27 490 Ft

Sokoldalú zseb lámpa. Ledlenser PL6 meglep a kompakt méretei ellenére a nagyon nagy teljesítményével egészen 750 lm. A lámpa különleges mikroprizmákkal ellátott lencsével rendelkezik, amely biztosítja a fény egyenletes eloszlását káprázás nélkül. A lámpa rugalmas felhasználása biztosítva van a beépített akasztóval a felakasztásához és a beépített mágnessel a fémfelületekhez való rögzítéshez.


LEDLENSER Seo, MH2, MH6 pótakkumulátor
6 190 Ft

Pótakkumulátor a Ledlenser R feltöltésére. A Seo, MH2, MH6 pótakkumulátor, intenzitástól függően akár 40 órás üzemidővel. Az akkumulátor a Ledlenser SEO 3, Ledlenser SEO 5, Ledlenser SEO 7R, Ledlenser MH2 a Ledlenser MH6 lámpákkal kompatibilis.


LEDLENSER K3

LEDLENSER K3

Értékelés: 5
3 590 Ft

A LEDLENSER K3 egy kicsi és ellenálló elemlámpa 15 lumen teljesítménnyel. További előnyei még az aranyozott csatlakozók és a 7 éves garancia. A kulcskarikának köszönhetően mindig kéznél lesz.


LEDLENSER XEO 19R Fejlámpa, Fekete
86 990 Ft

84 990 Ft

LED Lenser XEO 19R Fejlámpa tökéletes választás mindenki számára, legyen szó bármilyen tevékenységről. Amellett, hogy a két lencsén át tökéletesen megvilágítja az utat, újratölthető akkumulátorja nem csupán a LED-eket táplálja, hanem egy USB-port segítségével a telefonunkat is tölthetjük vele. A legnagyobb teljesítmény mellett akár 300 méterig is elvilágítanak ezek a fejlámpák, ami egészen meggyőző tulajdonságnak számít.