Lelo Gigi 2 vibrátor  (variáns türkizkék)

Lelo Gigi 2 vibrátor 

65 280 Ft
62 280 Ft
Utolsó darab!

Gigi 2 egy továbbfejlesztett változata a népszerű vibrátor stimulálására a G-pont. A vibrátor finom tűzálló felületre csomagolva egy luxus díszdobozban. A hegy a vibrátor úgy van kialakítva, hogy megkönnyítse a stimuláció a G-spot és környékén. Alakja kifejezetten követelményei szerint a nők.

Partnerünktől: Vivantis
Lelo Tiani II masszírozó  (variáns fekete)

Lelo Tiani II masszírozó 

64 590 Ft
62 470 Ft
Utolsó darab!

Tiano ™ áttörést jelent a világ a szeretet. Tian ™ II elődjéhez képest egy 50% -os hatásfokú motor, akár 3-szor hosszabb sor a távirányító (36 m), és amely két cserélhető betétek. Másodszor, körülbelül 1 cm-rel nagyobb csatlakozót úgy tervezték, hogy ösztönözze a pont G.

Partnerünktől: Vivantis
-14%
Lelo Liv 2 vibrátor  (variáns Szilva színű)

Lelo Liv 2 vibrátor 

61 710 Ft
53 010 Ft

LIV 2 egy új és továbbfejlesztett változata a kultusz közepes méretű vibrátor. Az érzékiség a női test és a puha tapintású lesz tapasztalat a legintenzívebb és zavartalan öröm.

Partnerünktől: Vivantis
-21%
Lelo Sona (Clitoral Massager) (variáns fekete)

Lelo Sona (Clitoral Massager)

31 130 Ft
24 290 Ft

A Sona-klitoros vibrátor hanghullámokat használ, hogy a klitorist 75% -kal intenzívebben stimulálja, mint a hagyományos vibrátorok. A klitoris külső részén kívül azonban a belső részét is stimulálja.

Partnerünktől: Vivantis
Lelo Vákuumos stimulátor + Enigma vibrátor (Változat Černá)

Lelo Vákuumos stimulátor + Enigma vibrátor

71 420 Ft

Az ENIGMA™ egy luxus, kettős hatású vibrátor, amelyet arra terveztek, hogy az egész csiklót – annak látható és láthatatlan részeit – és a G-pontot is irritálja az olyan intenzív orgazmus érdekében, amely a magasba emel. Mindkét típusú stimulációval hozzáférést biztosít mindkét típusú csúcsponthoz.

Partnerünktől: Vivantis
Lelo Vákuumos stimulátor (Változat Fialová)

Lelo Vákuumos stimulátor

62 750 Ft
Utolsó darab!

A SILA™ vákuum stimulátor új módot kínál az előjáték megtapasztalására. Ha elkezd hallgatni a testedre, az intenzívebb orgazmushoz vezet. Építsd fel szexuális élményedet egy finomabb, mélyebb és összességében nagyobb szívófejjel, amely teljes elégedettséget nyújt tetőtől talpig.

Partnerünktől: Vivantis
Lelo Billy 2 vibrátor, fekete

Lelo Billy 2 vibrátor, fekete

80 247 Ft
78 743 Ft

A BILLY 2 az elegáns prosztata masszírozók következő generációja, ergonomikus kialakítással, amelyet pontosan a férfi formához szabtak. Akár egyénileg, akár partnerrel élvezi, a BILLY 2 rendkívül diszkrét, miközben kielégítő erőt ad a 8 különböző, állítható masszázsmintával.

Partnerünktől: Helieli
Lelo Billy 2 vibrátor, moder

Lelo Billy 2 vibrátor, moder

80 247 Ft
78 743 Ft

Lépjen be a férfiak egészségének és élvezetének korlátlan társadalmába a Billy 2-vel. Ez az egyedülálló prosztata masszírozó 8 vibrációs móddal és még elődjénél is nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, valamint USB-ről tölthető és teljesen víz alá meríthető.

Partnerünktől: Helieli
Lelo Enigma dupla vibrátor, fekete

Lelo Enigma dupla vibrátor, fekete

88 703 Ft
87 052 Ft

Soha nem egyezünk meg, ezért mindig meg kell tennünk a plusz mérföldet, hogy valóban kínáljunk valamit egy másik bolygóról. Fedezze fel az ENIGMA ?-t, egy luxus kettős hatású masszírozót, amely mindkét világból a legjobbat kínálja: mély klitor és G-pont stimulációt. ENIGMA ?

Partnerünktől: Helieli