62 850 Ft

Elise vibrátor 2 több mint a přechůdkyni 2× nagyobb teljesítményt intenzívebb stimuláció. Elise 2 is 100% -ig vízálló, így képes lesz használni a zuhany alatt, kádban vagy bárhol tetszik. Természetes görbék egyértelműen felidézni a kecses formák a női test.

51 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tiano ™ áttörést jelent a világ a szeretet. Tian ™ II elődjéhez képest egy 50% -os hatásfokú motor, akár 3-szor hosszabb sor a távirányító (36 m), és amely két cserélhető betétek. Másodszor, körülbelül 1 cm-rel nagyobb csatlakozót úgy tervezték, hogy ösztönözze a pont G.

51 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gigi 2 egy továbbfejlesztett változata a népszerű vibrátor stimulálására a G-pont. A vibrátor finom tűzálló felületre csomagolva egy luxus díszdobozban. A hegy a vibrátor úgy van kialakítva, hogy megkönnyítse a stimuláció a G-spot és környékén. Alakja kifejezetten követelményei szerint a nők.

24 720 Ft 22 250 Ft

A Sona-klitoros vibrátor hanghullámokat használ, hogy a klitorist 75% -kal intenzívebben stimulálja, mint a hagyományos vibrátorok. A klitoris külső részén kívül azonban a belső részét is stimulálja.