LENA Mozaik „Pötyi” Képkirakós Játék 120 db Kristály Tűvel
2 740 Ft

Lena kreatív játékai remekül fejlesztik gyermekünk kézügyességét, kreativitását és művészi érzékeit. Ez a klasszikus játék már régóta nagy népszerűségnek örvend, hiszen minden alkalommal más és más szemet gyönyörködtető műalkotás készíthető vele. Rendkívüli módon képes lekötni gyermekünket, és játék közben remekül fejleszti képességeit! Egy igazi klasszikus játék.

LENA Mágneses rajztábla Verdák, 22cm
3 290 Ft

Műanyag mágneses tábla gyermekek részére rajzoláshoz, tartozék ceruzával fém ceruzabéllel. Ne tétovázz, inspirálódj a Verdák motívumaival, és rajzold meg saját remekművedet.

LENA Mágneses Rajztábla 41 cm
4 670 Ft

Lena Mágneses rajztáblával sok örömteli percet szerezhetünk gyermekünknek. A csomag tartalma a rajztáblán kívül egy toll fém heggyel és két bélyegző is, amivel még csodálatosabb képek készülhetnek. Tartós műanyagból készült.

LENA Mágneses Rajztábla 32 cm
3 020 Ft

Lena Mágneses Rajztábla 32 cm mágneses rajztábla kicsiknek , 32 cm rajztábla ,le lehet radírozni róla a rajzot ,külön toll van hozzá

LENA Szemetes autó 72 cm

LENA Szemetes autó 72 cm

Értékelés: 4,9
7 840 Ft

LENA 2 tengelyes szemetes teherautó egy nagy teherbírású anyagokból készült játékautó. A lakásban, illetve a szabadban is nyugodtan használhatják a gyerekek. Nagy teherbírásának köszönhetően akár 50 kg-os súlyt is elbír, és sok éven keresztül gyermeke kedvenc játéka lehet. Színhasználata miatt a gyerekek érdeklődését hamar felkelti.

LENA Mercedes Tűzoltóautó

LENA Mercedes Tűzoltóautó

Értékelés: 4,8
9 490 Ft

Akció

Lena Mercedes Tűzoltóautó felhőtlen kikapcsolódást garantál minden báror, kis tűzoltó számára. A 68 cm hosszú játékautó erős kialakításának köszönhetően 50 kg-os súlyt is elbír, így a gyermek akár fel is pattanhat a játékra. A játékon található dugattyús szivattyú segítségével akár 8 méterről is spriccelhetünk vizet a 1,5 literes tartályból a kiválasztott célpontra.

LENA Mercedes billenő dömper, 63 cm
7 550 Ft

Akció

Hatalmas méretű, 100 kg teherbírású nagy műanyag Mercedes dömper, szürke platóval és sárga fülkével. A teherautó platója dönthető, így akár játékaid is tudod vele pakolászni. A játék fala vastag, ezért akár rá is tudsz ülni, garantáltan nem fog alattad összetörni.

LENA Kotrógép

LENA Kotrógép

Értékelés: 4,6
5 930 Ft 5 590 Ft

Akció

Lena Kotrógép sárga-fekete színével és nagy méretével felhőtlen kikapcsolódás biztosít minden gyermek számára. A műanyag kerekekkel ellátott játék 50 kg terhelésnek is ellenáll, egyaránt használható szabadtéren vagy lakásban. A 65 cm hosszúságú kotrógép biztonságos, nagy teherbírású anyagból készült játék.

LENA Mercedes Autódaru, Arocs
10 710 Ft 10 600 Ft

Teljesen mechanikusan működőképes autódaru a Lena Gigants sorozatból 70 cm-es méretben. A kinyújtható darukar elérheti akár a 115-es cm hosszúságot is. Az autó oldalsó kitolható lábakkal is rendelkezik a nagyobb stabilitás érdekében a teher felrakodása és az kerekek ékkel való rögzítése idején.

LENA Mercedes szemeteskocsi, Arocs
10 390 Ft

Akció

Maxi műanyag Mercedes Benz Actros multifunkciós szemeteskocsi kiváló minőségű és tartós műanyagból. A szemeteskocsi karosszériája csuklós rakodóterű, levehető kerekes kukával és konténerrel.

LENA Traktor pótkocsival, 94 cm
5 910 Ft

Lena Traktor pótkocsival kiváló minőségű műanyagból, és 6 mm vastag acél tengelyekkel készült nagyméretű játéktraktor. Modern megjelenésű, funcionális, tartós és maximális élményt biztosít a szabadban történő játék közben. 3éves kortól ajánlott.

LENA Óriás traktor kotróval és markolóval, Zöld/Sárga
7 290 Ft

LENA Traktor valósághű, részletgazdag kivitelezésével hamar a gyermekek kedvence lesz. A külső- és belső használatra egyaránt alkalmas játékon kotró és markoló is megtalálható, mely tetszés szerint levehető vagy ráerősíthető a traktorra. A masszív, kiváló minőségű műanyagból készült játék tágas vezetőfülkével rendelkezik, ezzel biztosítva a még izgalmasabb játékot.

LENA Markolós traktor sárga-fekete
5 220 Ft

Ezzel a markolóval többé nem lesz probléma a homok felpakolásával. Szállíts vele minél több alapanyagot.

LENA Billenő Teherautó, 62 cm
6 050 Ft

LENA Billenő Teherautó felhőtlen szórakozást nyújt az autórajongó gyermekek számára. A jó minőségű anyagokból készült játék használata igen biztonságos. A teherautó rakodórésze billenthető és akár 50 kg-ot is elbír, így bátral belepakolhatunk különböző játékokat, sőt akár a gyerek is ráülhet. A 62 cm hosszú, nagy méretű játék, 3 éves kor feletti gyermekek számára ajánlott.

LENA Traktor pótkocsival és első lapáttal, 110 cm
6 880 Ft

Lena Traktor pótkocsival és első lapáttal kiváló minőségű műanyagból készült, és 6 mm vastag acél tengelyekkel készült nagyméretű játéktraktor. Modern megjelenésű, funkcionális, tartós és maximális élményt biztosít a szabadban történő játék közben. 3éves kortól ajánlott.

LENA Traktor, kék

LENA Traktor, kék

Értékelés: 4,9
5 500 Ft

Lena Traktor felhőtlen kikapcsolódást biztosít minden mezőgazdaság után érdeklődő gyermek számára. A 70 cm hosszú traktor akár 50 kg-os súlyt is elbír, így akár más játékokat is könnyen szállíthatunk vele. Az Trtós, kiváló minőségű anyagokból készült játék 3 éves kor felett ajánlott.

LENA Mercedes Dömper, 65 cm

LENA Mercedes Dömper, 65 cm

Értékelés: 4,2
6 090 Ft 5 910 Ft

Lena Mercedes Dömper felhőtlen kikapcsolódást garantál minden gyermek számára. A kiváló minőségű műanyagból készült, bordázott műanyag kerekkel felszerelt játékautót a billenthető rakodótér tehet még izgalmasabbá. A játék kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas.

LENA Markológép 70 cm, rózsaszín
5 740 Ft 5 080 Ft

Az a teljesen használható markológép nem hiányozhat egy kertből vagy egy gyerekszobából sem. A gyerekek járműként is használhatják a markológépet. Benti és kinti használatra egyaránt.

LENA Játék búgócsiga Micimackó, 19 cm
7 290 Ft

Ezt a speciális színes búgócsigát Micimackó motívummal, minden gyerek megszereti majd. Elég párszor megnyomni a kart és a búgócsiga megmutatja amit tud. A búgócsiga átmérője 19 cm.

LENA Óriás traktor kotróval, Zöld/Sárga
5 770 Ft

LENA óriás traktort biztosan szeretni fogják a gyerekek, akár homokozóban, akár otthon a szőnyegen használják. A kotrót szabadon állíthatják kreativitásuknak megfelelően. Nagy belső terébe akár sofőrt is ültethetnek, hogy méginkább valóságosabb legyen az élmény.

LENA Eco Dömper

LENA Eco Dömper

Értékelés: 4,8
2 740 Ft

LENA Eco Dömper önfeledt szórakozást nyújt a legkisebbeknek! A billenthető rakodótérrel ellátott játékon található biztosító megakadályozza a véletlen billentéseket, így használata igen biztonságos. A kiváló minőségű újrahasznosított műanyagból készült, kültéri használatra is alkalmas játék 2 éves kor felett ajánlott.

LENA Világítótorony fürdőjáték
2 470 Ft

LENA Világítótorony fürdőjáték külön elemekből építhető össze. A játékhoz tartozó jétákfigurával gyermeke rengeteg kalandot élhet át fürdés közben. A torony feltapasztható a kád oldalára vagy a csempére is, így könnyebb használni.

LENA Truxx szemetes autó

LENA Truxx szemetes autó

Értékelés: 4,8
3 570 Ft

Kiváló minőségű, élethű billenős LENA Truxx szemetes autó. Nagyméretű kemény kerekinek köszönhetően a gyerekek mind a lakásban, mind az udvaron, homokozóban is tudnak játszani. Billenő része működik és a nyitott vezetőfülkébe kis figurákat lehet tenni, így téve még élethűbbé a játékot.

LENA Truxx Lószállító figurával
3 840 Ft

A Truxx lószállító autó kiváló minőségű műanyagból készül és nagyon erős szerkezetű. Teljesen mechanikus működés. Két nyitható ajtóval és csuklós fülke aktív lovas figurával, lóval. Mérete 29 cm.

LENA Truxx Tűzoltók figurával
3 570 Ft

A Truxx tűzoltóautó kiváló minőségű műanyagból készül és nagyon erős szerkezetű. Teljesen mechanikus működés. Két nyitható ajtóval és csuklós fülke aktív tűzoltó figurával. Mérete 29 cm.

LENA Cascade golyópálya 48 darabos
6 880 Ft

Lena Cascade Golyópálya egy rendkívüli készségfejlesztő játék. Célja, hogy az elemek segítségével minél jobb pályát építsünk melyen a golyó akadálytalanul eljut a célig. A pálya lehet gyors, vagy lassú, színesíthetjük kanyarokkal, vagy ugratókkal. A 48 darab elemből összeállítható pálya kialakításának csak a képzelet szabhat határt!

LENA Játék búgócsiga, vonat, 19 cm átmérő
4 190 Ft

Ezt a speciális színes búgócsigát vonat és állat képekkel, minden gyerek megszereti majd. Elég párszor megnyomni a kart és a búgócsiga megmutatja amit tud. A búgócsiga átmérője 19 cm.

LENA Rollercikli, fekete-piros
3 790 Ft

A Lena futókerékpár rollercikli új változata, fekete-piros színben, amely mindenki figyelmét első pillantásra felkelti. Kialakítása révén gyermekeknek 18 hónapos kortól alkalmas. Segít a gyermek stabilitásának és koordinációjának fejlesztésében. Minden kis versenyzőt felkészít a kerékpározásra.

LENA Lábbal hajtós kismotor, Kék
3 570 Ft

Lena Lábbal hajtós kismotor egy kék színű bicikli. lányoknak és fiúknak egyaránt kiváló közlekedési eszköz. A bicikli anyaga kiváló minőségű műanyag. Tökéletesen segíti a koordinációt, illetve fejleszti a gyermek stabilitását. Mindez a 4 kerekű kialakításnak köszönhető. 18 Hónapos kortól ajánlott.

LENA Kotrógép Liebherr A 918 Litronic
6 150 Ft 5 890 Ft

Akció

Liebherr A 918 Litronic kotrógép 48 cm méretben a megfelelő segítség minden homokozóban. Minden fiú értékelni fogja a kotrás lehetőségeit, mint például a 360° fordítható részt zárás lehetőségével. Tedd fel a sisakot és kezdd el az építkezést.

LENA Truxx Mentőautó figurával
4 260 Ft

A Truxx mentőautó kiváló minőségű műanyagból készül és nagyon erős szerkezetű. Teljesen mechanikus működés. Két nyitható ajtóval és csuklós fülke aktív orvos figurával és hordággyal. Mérete 29 cm.

LENA  Méhecskés dobszett

LENA Méhecskés dobszett

Értékelés: 4,8
3 430 Ft

Lena – Méhecskés dobszett Méhecskés dobszerelés gyerekeknek ,a meséből ismert méhecske található az oldalán ,színes ,nyakba akaszthatós

LENA Mágneses Rajztábla Jégvarázs, 22cm
3 430 Ft

Műanyag mágneses tábla gyermekek részére rajzoláshoz, tartozék ceruzával fém ceruzabéllel. Ne tétovázz, inspirálódj a Jégvarázs motívumaival, és rajzold meg saját jeges királyságodat.

LENA Eco Markológép

LENA Eco Markológép

Értékelés: 4,7
2 740 Ft

LENA Eco Markológép önfeledt szórakozást nyújt a legkisebbeknek! A játékon található morkoló müködőképes, így akár homok pakolására is alkalmas. A biztosítójának köszönhetően megakadályozhatjuk a markolófej véletlen forgását, ezáltal a játék használata igen biztonságos. A kiváló minőségű, környezetbarát, újrahasznosított műanyagból készült játék 2 éves kor felett ajánlott.

LENA Mercedes Arocs billenős teherautó
5 910 Ft

Mercedes Arocs billenős teherautót 46 cm méretben megszeret minden kis építő! A kibillenthető része a teherautónak megkönnyíti a kezelhetőségét bármilyen ki vagy berakódási műveletnél. Tartalmaz egy biztosítékot a teherautó kibillenthető részének nem kívánatos billentése ellen.

LENA Műanyag homok mixer

LENA Műanyag homok mixer

Értékelés: 4,1
3 160 Ft

Élénk színű, műanyag homok mixer, mely egy homokozóbol sem hiányozhat. A tartós és strapabíró keverő segítségével gyermeke megépítheti álmai homokvárát. A homokozás így nagyobb élmény lesz, s vidám perceket nyújt kislányoknak és kisfiúknak egyaránt.

LENA Tűzoltóautó

LENA Tűzoltóautó

Értékelés: 4,1
3 570 Ft

Siess a tűzeset helyszínére a Lena Tűzoltóautó segítségével és kezd el oltani a tűzet a vízágyúval! A piros színű tűzoltóautó hátsó tartálya feltölthető, és a gomb nyomkodásával a fecskendőbe tudod pumpálni a vizet. Közepes méretű, összerakható létrával és fogantyúval ellátott műanyag tűzoltóautó, melynek vezetőülésén egy tűzoltó sofőr is helyet kapott.

LENA Körhintás dob, 20 cm

LENA Körhintás dob, 20 cm

Értékelés: 4,4
2 940 Ft 2 890 Ft

Lena dob kiváló választás gyermekének, ha szeretné ritmusérzékét fejleszteni. A szett 20 cm-es átmérőjű dobjához egy pár dobverő is tartozik, melynek segítségével megszólaltathatja a játékot. Az körhintás mintával és nyakbaakasztóval kialakított felszerelés igen nagy hangjának köszönhetően garantáltan tudni fogja, hogy a ház melyik szegletében tartózkodik gyermeke.

LENA Kötő stúdió

LENA Kötő stúdió

Értékelés: 4,1
2 880 Ft

Érdekes és kreatív játék lányok részére, 6 éves kortól. A csomagolásban klasszikus kötő készletet találunk, kötőkerettel, francia kötőeszközzel, kötőtűkkel. Kösd meg saját egyedi karkötődet, vagy netán valami bonyolultabbra vágysz?

LENA Narancssárga betonkeverő
2 630 Ft 2 590 Ft

A műanyag, színes betonkeverő nem hiányozhat egy nagy építkezésről sem. Jöhet az építkezés, amin megannyi munka vár rád! A dob két pozícióba állítható.

LENA Eco aktív pótkocsi

LENA Eco aktív pótkocsi

Értékelés: 5
1 890 Ft

Zöld pótkocsi, ami örömet okoz minden kis sofőrnek. Csatlakoztathatod az autód után, belepakolhatsz és indulhatsz is a különböző kalandokra. Nem kell félned, hogy kiesne belőle valami, mivel bebiztosítható kinyitódás ellen. Ökologikus módszerrel készült újrahasznosított anyagokból és fakeverékből.

LENA TITAN billenős

LENA TITAN billenős

Értékelés: 5
5 770 Ft

Gyönyörű teherautó az apró építészek számára. Erős konstrukciójának és nagy kerekeinek köszönhetően egyetlen felület sem akadály. A nagy terhelhetőség garantálja szinte minden szállítását.

LENA Lábbal hajtós kismotor, Rózsaszín
3 570 Ft

LENA kismotor egy szilárd vázú, kényelmes gyermekjáték rózsaszín színben, mely négy kerékkel rendelkezik. Kialakítása rendkívül stabil. Tökéletesen segíti a koordinációt, illetve fejleszti a gyermek egyensúlyérzékét. Anyaga kiváló minőségű, tartós műanyag. Teherbírása 40 kg-ig terjed, használata 18 hónapos kortól ajánlott.

LENA Markoló-21%

LENA Markoló

Értékelés: 4,7
4 680 Ft 3 690 Ft

Akció

Lena markoló kiváló minőségű műanyagból készült játék, mely minden gyermek kedvenc játéka lehet. A lakásban és a kertben is egyaránt használható. Homokszállításra, illetve ásásra teljesen alkalmas. A 69 cm-es markoló 100 kg súlyt bír el strapabírásának köszönhetően.

LENA Lábbal hajtós kismotor, Többszínű
3 840 Ft

Lena Lábbal hajtós kismotor egy többszínű színű bicikli. lányoknak és fiúknak egyaránt kiváló közlekedési eszköz. A bicikli anyaga kiváló minőségű műanyag. Tökéletesen segíti a koordinációt, illetve fejleszti a gyermek stabilitását. Mindez a 4 kerekű kialakításnak köszönhető. 18 Hónapos kortól ajánlott.

LENA Mozaik Kirakós játék

LENA Mozaik Kirakós játék

Értékelés: 4,8
3 280 Ft 3 160 Ft

Lena Mozaik kirakós játékai remekül fejlesztik gyermekünk kézügyességét, kreativitását és művészi érzékeit. Ez a klasszikus játék már régóta nagy népszerűségnek örvend, hiszen minden alkalommal más és más szemet gyönyörködtető műalkotás készíthető a 7 mellékelt sablon és a 36 darab tüske segítségével. Rendkívüli módon képes lekötni gyermekünket és játék közben remekül fejleszti képességeit.