LENA 52120 Búgócsiga, Vonatos, 19 cm
6 560 Ft

Kiárusítás

Lena búgócsiga remek választás lehet gyermek számára. Vonatos belső kialakítása igazán egyedivé és szórakoztatóvá varázsolja a játékot. A körbe-körbe guruló vonat hangjelzéssel lett kialakítva és a lenyomható tetejétől függetlenül mozog. A színes játék 18 hónapos kortól adható gyermekének.

LENA Cascade golyópálya 48 darabos
4 010 Ft

Kiárusítás

Lena Cascade Golyópálya egy rendkívüli készségfejlesztő játék. Célja, hogy az elemek segítségével minél jobb pályát építsünk melyen a golyó akadálytalanul eljut a célig. A pálya lehet gyors, vagy lassú, színesíthetjük kanyarokkal, vagy ugratókkal. A 48 darab elemből összeállítható pálya kialakításának csak a képzelet szabhat határt!

LENA Fa xilofon, oroszlán

LENA Fa xilofon, oroszlán

Értékelés: 4,8
2 540 Ft

Fából készült xilofon 8 hang billentyűzettel. Az észlelések és érzékek kifejlesztésének ideje. Tanuld a gyermekeiddel a játék alapjait, és ébreszd fel bennük a zene szeretetét. A gyönyörű oroszlán motívumú xilofonnal a zenélésből szórakozás lesz.

LENA Lábbal hajtós kismotor, Kék
3 490 Ft 2 940 Ft

Lena Lábbal hajtós kismotor egy kék színű bicikli. lányoknak és fiúknak egyaránt kiváló közlekedési eszköz. A bicikli anyaga kiváló minőségű műanyag. Tökéletesen segíti a koordinációt, illetve fejleszti a gyermek stabilitását. Mindez a 4 kerekű kialakításnak köszönhető. 18 Hónapos kortól ajánlott.

LENA Mágneses Rajztábla 41 cm
4 950 Ft

Lena Mágneses rajztáblával sok örömteli percet szerezhetünk gyermekünknek. A csomag tartalma a rajztáblán kívül egy toll fém heggyel és két bélyegző is, amivel még csodálatosabb képek készülhetnek. Tartós műanyagból készült.

LENA Mágneses Rajztábla 32 cm
3 210 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lena Mágneses Rajztábla 32 cm mágneses rajztábla kicsiknek , 32 cm rajztábla ,le lehet radírozni róla a rajzot ,külön toll van hozzá

LENA Mozaik kirakó fiúknak Kreatív játék
2 540 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Lena Mozaik kirakó fiúknak kiválóan fejleszti a kreativitást és a kézügyességet. A lyukacsos táblára a színes mozaikdarabokból bármilyen kép kirakható, amit a gyermek elképzel. Remek és hasznos elfoglaltság minden fiú számára.

LENA Mozaik „Pötyi” Képkirakós Játék 120 db Kristály Tűvel
2 130 Ft

Lena kreatív játékai remekül fejlesztik gyermekünk kézügyességét, kreativitását és művészi érzékeit. Ez a klasszikus játék már régóta nagy népszerűségnek örvend, hiszen minden alkalommal más és más szemet gyönyörködtető műalkotás készíthető vele. Rendkívüli módon képes lekötni gyermekünket, és játék közben remekül fejleszti képességeit! Egy igazi klasszikus játék.

LENA Kotrógép

LENA Kotrógép

Értékelés: 4,7
4 950 Ft

Lena Kotrógép sárga-fekete színével és nagy méretével felhőtlen kikapcsolódás biztosít minden gyermek számára. A műanyag kerekekkel ellátott játék 50 kg terhelésnek is ellenáll, egyaránt használható szabadtéren vagy lakásban. A 65 cm hosszúságú kotrógép biztonságos, nagy teherbírású anyagból készült játék.

LENA Óriás traktor kotróval és markolóval, Zöld/Sárga
6 960 Ft

LENA Traktor valósághű, részletgazdag kivitelezésével hamar a gyermekek kedvence lesz. A külső- és belső használatra egyaránt alkalmas játékon kotró és markoló is megtalálható, mely tetszés szerint levehető vagy ráerősíthető a traktorra. A masszív, kiváló minőségű műanyagból készült játék tágas vezetőfülkével rendelkezik, ezzel biztosítva a még izgalmasabb játékot.

LENA Szemetes autó 72 cm

LENA Szemetes autó 72 cm

Értékelés: 4,8
7 630 Ft

LENA 2 tengelyes szemetes teherautó egy nagy teherbírású anyagokból készült játékautó. A lakásban, illetve a szabadban is nyugodtan használhatják a gyerekek. Nagy teherbírásának köszönhetően akár 50 kg-os súlyt is elbír, és sok éven keresztül gyermeke kedvenc játéka lehet. Színhasználata miatt a gyerekek érdeklődését hamar felkelti.

LENA Mercedes szemeteskocsi, Arocs
9 709 Ft 8 700 Ft

Maxi műanyag Mercedes Benz Actros multifunkciós szemeteskocsi kiváló minőségű és tartós műanyagból. A szemeteskocsi karosszériája csuklós rakodóterű, levehető kerekes kukával és konténerrel.

LENA Truxx Betonkeverő

LENA Truxx Betonkeverő

Értékelés: 4,9
3 340 Ft

Játék közben gyermekének bármikor szüksége lehet egy kis betonra, miközben várat épít a homokozóban. A játék tartozéka egy kicsi munkás emberke is. Így tényleg gyerekjáték lesz az építkezés. Betonozásra fel! A lakásban és a kertben is egyaránt használható. A Lena Truxx betonkeverő kiváló minőségű, teljesen műanyagból készült, többfunkciós játék.

LENA Billenő Teherautó, 62 cm
5 350 Ft

LENA Billenő Teherautó felhőtlen szórakozást nyújt az autórajongó gyermekek számára. A jó minőségű anyagokból készült játék használata igen biztonságos. A teherautó rakodórésze billenthető és akár 50 kg-ot is elbír, így bátral belepakolhatunk különböző játékokat, sőt akár a gyerek is ráülhet. A 62 cm hosszú, nagy méretű játék, 3 éves kor feletti gyermekek számára ajánlott.

LENA Deutz Traktor Fahr Agrotron 7250 dísz karton
6 855 Ft 5 350 Ft

Kiváló kidolgozású Deutz Traktor Fahr Agrotron 7250 45 cm méretben. Gyönyörű modell kezdő fiatal gazdák számára. A mozgatható toló lemeznek köszönhetően az emelés játék lesz.

LENA  Méhecskés dobszett

LENA Méhecskés dobszett

Értékelés: 4,7
2 540 Ft

Lena – Méhecskés dobszett Méhecskés dobszerelés gyerekeknek ,a meséből ismert méhecske található az oldalán ,színes ,nyakba akaszthatós

LENA Eco aktivní traktor - zöld
2 690 Ft

Lena Eco Traktor kialakítása újrahasznosított műanyag segítségével készült. A játék egyaránt használható kültéren és beltéren, így gyermeke bárhová magával viheti. Kiváló választás bármely alkalomra, ha gyermeke szereti a munkagépeket.

LENA Eco Dömper

LENA Eco Dömper

Értékelés: 4,8
2 670 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

LENA Eco Dömper önfeledt szórakozást nyújt a legkisebbeknek! A billenthető rakodótérrel ellátott játékon található biztosító megakadályozza a véletlen billentéseket, így használata igen biztonságos. A kiváló minőségű újrahasznosított műanyagból készült, kültéri használatra is alkalmas játék 2 éves kor felett ajánlott.

LENA Eco Markológép

LENA Eco Markológép

Értékelés: 4,6
3 070 Ft

LENA Eco Markológép önfeledt szórakozást nyújt a legkisebbeknek! A játékon található morkoló müködőképes, így akár homok pakolására is alkalmas. A biztosítójának köszönhetően megakadályozhatjuk a markolófej véletlen forgását, ezáltal a játék használata igen biztonságos. A kiváló minőségű, környezetbarát, újrahasznosított műanyagból készült játék 2 éves kor felett ajánlott.

LENA Eco Rakodógép

LENA Eco Rakodógép

Értékelés: 4,6
3 190 Ft 2 400 Ft

LENA Eco Rakodógép aranyos játék a legkisebbeknek. A rakodó mechanizmusa teljesen működőképes, így játék közben alkalmas pl. homok markolásra. Gyerek akár már 2 éves kortól elkezdhetnek játszani vele. Az igazán kiváló minőséget garantálja a LENA márka.

LENA Gyöngykészlet

LENA Gyöngykészlet

Értékelés: 4
2 318 Ft 2 190 Ft

Érdekes kreatív játék lányok számára, 6 éves kortól. Teljes készlet barátság-karkötők készítéséhez. A készlet tartalmazza a szövőgépet, fonalakat, 60 g üveggyöngyöt és részletes leírást sokfajta mintával.

LENA Indiános dob, 20 cm

LENA Indiános dob, 20 cm

Értékelés: 4
2 670 Ft

Lena dob kiváló választás gyermekének, ha szeretné ritmusérzékét fejleszteni. A szett 20 cm-es átmérőjű dobjához egy pár dobverő is tartozik, melynek segítségével megszólaltathatja a játékot. Az indiános mintával és nyakbaakasztóval kialakított felszerelés igen nagy hangjának köszönhetően garantáltan tudni fogja, hogy a ház melyik szegletében tartózkodik gyermeke.

LENA Kötő stúdió

LENA Kötő stúdió

Értékelés: 3,7
3 340 Ft

Érdekes és kreatív játék lányok részére, 6 éves kortól. A csomagolásban klasszikus kötő készletet találunk, kötőkerettel, francia kötőeszközzel, kötőtűkkel. Kösd meg saját egyedi karkötődet, vagy netán valami bonyolultabbra vágysz?

LENA Körhintás dob, 20 cm

LENA Körhintás dob, 20 cm

Értékelés: 3,5
2 590 Ft

Lena dob kiváló választás gyermekének, ha szeretné ritmusérzékét fejleszteni. A szett 20 cm-es átmérőjű dobjához egy pár dobverő is tartozik, melynek segítségével megszólaltathatja a játékot. Az körhintás mintával és nyakbaakasztóval kialakított felszerelés igen nagy hangjának köszönhetően garantáltan tudni fogja, hogy a ház melyik szegletében tartózkodik gyermeke.

LENA Kotrógép Liebherr A 918 Litronic
6 855 Ft 6 020 Ft

Liebherr A 918 Litronic kotrógép 48 cm méretben a megfelelő segítség minden homokozóban. Minden fiú értékelni fogja a kotrás lehetőségeit, mint például a 360° fordítható részt zárás lehetőségével. Tedd fel a sisakot és kezdd el az építkezést.

LENA Lábbal hajtós kismotor, Rózsaszín
3 490 Ft 2 670 Ft

LENA kismotor egy szilárd vázú, kényelmes gyermekjáték rózsaszín színben, mely négy kerékkel rendelkezik. Kialakítása rendkívül stabil. Tökéletesen segíti a koordinációt, illetve fejleszti a gyermek egyensúlyérzékét. Anyaga kiváló minőségű, tartós műanyag. Teherbírása 40 kg-ig terjed, használata 18 hónapos kortól ajánlott.

LENA Lábbal hajtós kismotor, Többszínű
3 490 Ft 2 910 Ft

Lena Lábbal hajtós kismotor egy többszínű színű bicikli. lányoknak és fiúknak egyaránt kiváló közlekedési eszköz. A bicikli anyaga kiváló minőségű műanyag. Tökéletesen segíti a koordinációt, illetve fejleszti a gyermek stabilitását. Mindez a 4 kerekű kialakításnak köszönhető. 18 Hónapos kortól ajánlott.

LENA Mágneses Rajztábla Jégvarázs, 22cm
3 667 Ft 3 470 Ft

Műanyag mágneses tábla gyermekek részére rajzoláshoz, tartozék ceruzával fém ceruzabéllel. Ne tétovázz, inspirálódj a Jégvarázs motívumaival, és rajzold meg saját jeges királyságodat.

LENA Mágneses rajztábla Verdák, 22cm
3 667 Ft 3 490 Ft

Műanyag mágneses tábla gyermekek részére rajzoláshoz, tartozék ceruzával fém ceruzabéllel. Ne tétovázz, inspirálódj a Verdák motívumaival, és rajzold meg saját remekművedet.

LENA Markoló

LENA Markoló

Értékelés: 4,7
4 680 Ft

Lena markoló kiváló minőségű műanyagból készült játék, mely minden gyermek kedvenc játéka lehet. A lakásban és a kertben is egyaránt használható. Homokszállításra, illetve ásásra teljesen alkalmas. A 69 cm-es markoló 100 kg súlyt bír el strapabírásának köszönhetően.

LENA Markolós traktor sárga-fekete
7 590 Ft 5 080 Ft

Ezzel a markolóval többé nem lesz probléma a homok felpakolásával. Szállíts vele minél több alapanyagot.

LENA Mercedes Arocs billenős teherautó
6 119 Ft 5 350 Ft

Mercedes Arocs billenős teherautót 46 cm méretben megszeret minden kis építő! A kibillenthető része a teherautónak megkönnyíti a kezelhetőségét bármilyen ki vagy berakódási műveletnél. Tartalmaz egy biztosítékot a teherautó kibillenthető részének nem kívánatos billentése ellen.

LENA Mercedes Dömper, 65 cm

LENA Mercedes Dömper, 65 cm

Értékelés: 4,2
6 090 Ft 5 620 Ft

Lena Mercedes Dömper felhőtlen kikapcsolódást garantál minden gyermek számára. A kiváló minőségű műanyagból készült, bordázott műanyag kerekkel felszerelt játékautót a billenthető rakodótér tehet még izgalmasabbá. A játék kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas.

LENA Óriás traktor kotróval, Zöld/Sárga
5 620 Ft

LENA óriás traktort biztosan szeretni fogják a gyerekek, akár homokozóban, akár otthon a szőnyegen használják. A kotrót szabadon állíthatják kreativitásuknak megfelelően. Nagy belső terébe akár sofőrt is ültethetnek, hogy méginkább valóságosabb legyen az élmény.

LENA Rakodó Liebherr L538, dísz karton
6 855 Ft 6 130 Ft

A Liebherr L538 rakodót 49 cm méretben minden kis építő megszereti. A külön mozgatható első kerekek biztosítják a könnyű mozgás vezérlését bármilyen felületen. Tedd fel a sisakot, és építs fel valami nagyszerűt.

LENA Talizmánok - kulcstartók
2 540 Ft

Szett 4 fajta különböző függő elkészítéséhez. Légy kreatív és hozd létre sajátodat. Mindegyik darab egyedi. Kulcsra, pénztárcára függeszthető, vagy egyszerűen ‚csak úgy‘. Rajtad áll.

LENA Textilfestő spray

LENA Textilfestő spray

Értékelés: 3,5
4 280 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

LENA Textilfestő spray egy érdekes, kreatív játék lányoknak. A színes festékekkel saját ruhákat tervezhetenek maguknak. A készlet 4 színt tartalmaz, emellett sablonok is segítik a szép minték készítését.

LENA TITAN billenős
5 790 Ft

Gyönyörű teherautó az apró építészek számára. Erős konstrukciójának és nagy kerekeinek köszönhetően egyetlen felület sem akadály. A nagy terhelhetőség garantálja szinte minden szállítását.

LENA Traktor, kék

LENA Traktor, kék

Értékelés: 4,9
5 350 Ft

Lena Traktor felhőtlen kikapcsolódást biztosít minden mezőgazdaság után érdeklődő gyermek számára. A 70 cm hosszú traktor akár 50 kg-os súlyt is elbír, így akár más játékokat is könnyen szállíthatunk vele. Az Trtós, kiváló minőségű anyagokból készült játék 3 éves kor felett ajánlott.

LENA Traktor pótkocsival, 94 cm
5 750 Ft

Lena Traktor pótkocsival kiváló minőségű műanyagból, és 6 mm vastag acél tengelyekkel készült nagyméretű játéktraktor. Modern megjelenésű, funcionális, tartós és maximális élményt biztosít a szabadban történő játék közben. 3éves kortól ajánlott.

LENA Traktor pótkocsival és első lapáttal, 110 cm
6 690 Ft

Lena Traktor pótkocsival és első lapáttal kiváló minőségű műanyagból készült, és 6 mm vastag acél tengelyekkel készült nagyméretű játéktraktor. Modern megjelenésű, funkcionális, tartós és maximális élményt biztosít a szabadban történő játék közben. 3éves kortól ajánlott.

LENA Truxx Markoló

LENA Truxx Markoló

Értékelés: 4,9
2 490 Ft

Lena Truxx markoló többfunkciós játék, mely hamar gyermeke kedvencévé válik, hiszen abszolút szórakoztató. Használható a lakásban, illetve a kertben egyaránt, homokozóban remek kellékként szolgál. Ásásra és szállításra kiválóan alkalmas. Nyitható fülkével rendelkezik. A játékhoz tartozik egy kicsiny műanyag bábu is. Remek minőségű, nagyon szilárd műanyagból készült.

LENA Truxx Markológép

LENA Truxx Markológép

Értékelés: 4,8
2 540 Ft

Lena Truxx markológép tökéletes játék lehet a homokozóban gyermeke számára. A kiváló minőségű, tartós anyagokból készült markológép mellé egy kis játékfigura is tartozik. A markológép segítségével homokvárat, árkot és gödröt is áshatunk. A játék kültéren és beltéren egyaránt használható.

LENA Truxx Mentőautó figurával
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Truxx mentőautó kiváló minőségű műanyagból készül és nagyon erős szerkezetű. Teljesen mechanikus működés. Két nyitható ajtóval és csuklós fülke aktív orvos figurával és hordággyal. Mérete 29 cm.

LENA Truxx szemetes autó

LENA Truxx szemetes autó

Értékelés: 4,8
2 800 Ft

Kiváló minőségű, élethű billenős LENA Truxx szemetes autó. Nagyméretű kemény kerekinek köszönhetően a gyerekek mind a lakásban, mind az udvaron, homokozóban is tudnak játszani. Billenő része működik és a nyitott vezetőfülkébe kis figurákat lehet tenni, így téve még élethűbbé a játékot.

LENA Truxx traktor

LENA Truxx traktor

Értékelés: 4,8
3 340 Ft

Lena Truxx traktor hamar gyermeke kedvencévé válik, hiszen abszolút szórakoztató. Használható a lakásban, illetve a kertben egyaránt, homokozóban remek kellékként szolgál. Ásásra és szállításra kiválóan alkalmas. Nyitható fülkével rendelkezik. A játékhoz tartozik egy kicsiny műanyag bábu is. A traktor 33 cm nagyságú és remek minőségű, nagyon szilárd műanyagból készült.