LENA Mágneses Rajztábla 32 cm
2 510 Ft

Lena Mágneses Rajztábla 32 cm mágneses rajztábla kicsiknek , 32 cm rajztábla ,le lehet radírozni róla a rajzot ,külön toll van hozzá


LENA Mágneses Rajztábla 41 cm
4 900 Ft

Lena Mágneses rajztáblával sok örömteli percet szerezhetünk gyermekünknek. A csomag tartalma a rajztáblán kívül egy toll fém heggyel és két bélyegző is, amivel még csodálatosabb képek készülhetnek. Tartós műanyagból készült.


LENA Szemetes autó 72 cm

LENA Szemetes autó 72 cm

Értékelés: 5
7 560 Ft

LENA 2 tengelyes szemetes teherautó egy nagy teherbírású anyagokból készült játékautó. A lakásban, illetve a szabadban is nyugodtan használhatják a gyerekek. Nagy teherbírásának köszönhetően akár 50 kg-os súlyt is elbír, és sok éven keresztül gyermeke kedvenc játéka lehet. Színhasználata miatt a gyerekek érdeklődését hamar felkelti.


LENA Kotrógép

LENA Kotrógép

Értékelés: 5
5 290 Ft

Lena Kotrógép sárga-fekete színével és nagy méretével felhőtlen kikapcsolódás biztosít minden gyermek számára. A műanyag kerekekkel ellátott játék 50 kg terhelésnek is ellenáll, egyaránt használható szabadtéren vagy lakásban. A 65 cm hosszúságú kotrógép biztonságos, nagy teherbírású anyagból készült játék.


LENA Truxx Betonkeverő

LENA Truxx Betonkeverő

Értékelés: 5
2 640 Ft

Játék közben gyermekének bármikor szüksége lehet egy kis betonra, miközben várat épít a homokozóban. A játék tartozéka egy kicsi munkás emberke is. Így tényleg gyerekjáték lesz az építkezés. Betonozásra fel! A lakásban és a kertben is egyaránt használható. A Lena Truxx betonkeverő kiváló minőségű, teljesen műanyagból készült, többfunkciós játék.


LENA Billenő Teherautó, 62 cm
6 360 Ft

LENA Billenő Teherautó felhőtlen szórakozást nyújt az autórajongó gyermekek számára. A jó minőségű anyagokból készült játék használata igen biztonságos. A teherautó rakodórésze billenthető és akár 50 kg-ot is elbír, így bátral belepakolhatunk különböző játékokat, sőt akár a gyerek is ráülhet. A 62 cm hosszú, nagy méretű játék, 3 éves kor feletti gyermekek számára ajánlott.


LENA Deutz Traktor Fahr Agrotron 7250 dísz karton
7 960 Ft

Kiváló kidolgozású Deutz Traktor Fahr Agrotron 7250 45 cm méretben. Gyönyörű modell kezdő fiatal gazdák számára. A mozgatható toló lemeznek köszönhetően az emelés játék lesz.


LENA Mercedes Autódaru, Arocs
11 753 Ft

10 620 Ft

Teljesen mechanikusan működőképes autódaru a Lena Gigants sorozatból 70 cm-es méretben. A kinyújtható darukar elérheti akár a 115-es cm hosszúságot is. Az autó oldalsó kitolható lábakkal is rendelkezik a nagyobb stabilitás érdekében a teher felrakodása és az kerekek ékkel való rögzítése idején.


LENA  Méhecskés dobszett

LENA Méhecskés dobszett

Értékelés: 4,5
2 950 Ft

Lena – Méhecskés dobszett Méhecskés dobszerelés gyerekeknek ,a meséből ismert méhecske található az oldalán ,színes ,nyakba akaszthatós


LENA 52120 Búgócsiga, Vonatos, 19 cm
9 270 Ft

Lena búgócsiga remek választás lehet gyermek számára. Vonatos belső kialakítása igazán egyedivé és szórakoztatóvá varázsolja a játékot. A körbe-körbe guruló vonat hangjelzéssel lett kialakítva és a lenyomható tetejétől függetlenül mozog. A színes játék 18 hónapos kortól adható gyermekének.


LENA Cascade golyópálya 48 darabos
3 450 Ft

Lena Cascade Golyópálya egy rendkívüli készségfejlesztő játék. Célja, hogy az elemek segítségével minél jobb pályát építsünk melyen a golyó akadálytalanul eljut a célig. A pálya lehet gyors, vagy lassú, színesíthetjük kanyarokkal, vagy ugratókkal. A 48 darab elemből összeállítható pálya kialakításának csak a képzelet szabhat határt!


LENA Eco aktivní traktor - žlutý
2 390 Ft

Lena Eco Traktor kialakítása újrahasznosított műanyag segítségével készült. A játék egyaránt használható kültéren és beltéren, így gyermeke bárhová magával viheti. Kiváló választás bármely alkalomra, ha gyermeke szereti a munkagépeket.


LENA Eco Dömper

LENA Eco Dömper

Értékelés: 5
2 290 Ft

2 110 Ft

LENA Eco Dömper önfeledt szórakozást nyújt a legkisebbeknek! A billenthető rakodótérrel ellátott játékon található biztosító megakadályozza a véletlen billentéseket, így használata igen biztonságos. A kiváló minőségű újrahasznosított műanyagból készült, kültéri használatra is alkalmas játék 2 éves kor felett ajánlott.


LENA Eco Markológép

LENA Eco Markológép

Értékelés: 4,5
2 640 Ft

LENA Eco Markológép önfeledt szórakozást nyújt a legkisebbeknek! A játékon található morkoló müködőképes, így akár homok pakolására is alkalmas. A biztosítójának köszönhetően megakadályozhatjuk a markolófej véletlen forgását, ezáltal a játék használata igen biztonságos. A kiváló minőségű, környezetbarát, újrahasznosított műanyagból készült játék 2 éves kor felett ajánlott.


LENA Eco Rakodógép

LENA Eco Rakodógép

Értékelés: 4,5
3 190 Ft

2 250 Ft

LENA Eco Rakodógép aranyos játék a legkisebbeknek. A rakodó mechanizmusa teljesen működőképes, így játék közben alkalmas pl. homok markolásra. Gyerek akár már 2 éves kortól elkezdhetnek játszani vele. Az igazán kiváló minőséget garantálja a LENA márka.


LENA Fa gyöngyök Maxi Dózisban
3 440 Ft

Gyönyörű fából készült gyöngyök és láncok számtalan különböző színekben. Nagy csomagolás, amely lenyűgöz mindenkit, aki szeret gyöngyöt fűzni, vagy gyártani. Kitűnő tevékenység az észlelések és érzékek fejlesztéséhez.


LENA Fa xilofon, oroszlán

LENA Fa xilofon, oroszlán

Értékelés: 5
2 563 Ft
2 500 Ft

Fából készült xilofon 8 hang billentyűzettel. Az észlelések és érzékek kifejlesztésének ideje. Tanuld a gyermekeiddel a játék alapjait, és ébreszd fel bennük a zene szeretetét. A gyönyörű oroszlán motívumú xilofonnal a zenélésből szórakozás lesz.


LENA Gyöngykészlet
2 318 Ft

2 070 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Érdekes kreatív játék lányok számára, 6 éves kortól. Teljes készlet barátság-karkötők készítéséhez. A készlet tartalmazza a szövőgépet, fonalakat, 60 g üveggyöngyöt és részletes leírást sokfajta mintával.


LENA Homokozó takaró

LENA Homokozó takaró

Értékelés: 3,5
2 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Könnyen és egyszerűen homokozóra húzható védőtakaró. Tartós, erős anyagból készült takaróponyva. A takaró megvédi gyermeke játékát az időjárás viszontagásaitól, az esőtől és a nem kívánt piszoktól.


LENA Maya a méhecskés Búgócsiga
2 600 Ft

Lena – Maya a méhecskés Búgócsiga Maya a méhecskés meséből ismert motívumok találhatók a búgócsigán, színes, minden kisgyerek szeretni fogja


LENA Indiános dob, 20 cm
2 140 Ft

Lena dob kiváló választás gyermekének, ha szeretné ritmusérzékét fejleszteni. A szett 20 cm-es átmérőjű dobjához egy pár dobverő is tartozik, melynek segítségével megszólaltathatja a játékot. Az indiános mintával és nyakbaakasztóval kialakított felszerelés igen nagy hangjának köszönhetően garantáltan tudni fogja, hogy a ház melyik szegletében tartózkodik gyermeke.


LENA Kötő stúdió

LENA Kötő stúdió

Értékelés: 5
2 808 Ft

2 350 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Érdekes és kreatív játék lányok részére, 6 éves kortól. A csomagolásban klasszikus kötő készletet találunk, kötőkerettel, francia kötőeszközzel, kötőtűkkel. Kösd meg saját egyedi karkötődet, vagy netán valami bonyolultabbra vágysz?


LENA Körhintás dob, 20 cm

LENA Körhintás dob, 20 cm

Értékelés: 4
2 600 Ft

Lena dob kiváló választás gyermekének, ha szeretné ritmusérzékét fejleszteni. A szett 20 cm-es átmérőjű dobjához egy pár dobverő is tartozik, melynek segítségével megszólaltathatja a játékot. Az körhintás mintával és nyakbaakasztóval kialakított felszerelés igen nagy hangjának köszönhetően garantáltan tudni fogja, hogy a ház melyik szegletében tartózkodik gyermeke.


LENA Kotrógép Liebherr A 918 Litronic, dísz karton
6 855 Ft

5 970 Ft

Liebherr A 918 Litronic kotrógép 48 cm méretben a megfelelő segítség minden homokozóban. Minden fiú értékelni fogja a kotrás lehetőségeit, mint például a 360° fordítható részt zárás lehetőségével. Tedd fel a sisakot és kezdd el az építkezést.


LENA Lábbal hajtós kismotor, Kék
3 670 Ft

2 940 Ft

Lena Lábbal hajtós kismotor egy kék színű bicikli. lányoknak és fiúknak egyaránt kiváló közlekedési eszköz. A bicikli anyaga kiváló minőségű műanyag. Tökéletesen segíti a koordinációt, illetve fejleszti a gyermek stabilitását. Mindez a 4 kerekű kialakításnak köszönhető. 18 Hónapos kortól ajánlott.


LENA Lábbal hajtós kismotor, Rózsaszín
2 990 Ft

LENA kismotor egy szilárd vázú, kényelmes gyermekjáték rózsaszín színben, mely négy kerékkel rendelkezik. Kialakítása rendkívül stabil. Tökéletesen segíti a koordinációt, illetve fejleszti a gyermek egyensúlyérzékét. Anyaga kiváló minőségű, tartós műanyag. Teherbírása 40 kg-ig terjed, használata 18 hónapos kortól ajánlott.


LENA Lábbal hajtós kismotor, Többszínű
2 880 Ft

Lena Lábbal hajtós kismotor egy többszínű színű bicikli. lányoknak és fiúknak egyaránt kiváló közlekedési eszköz. A bicikli anyaga kiváló minőségű műanyag. Tökéletesen segíti a koordinációt, illetve fejleszti a gyermek stabilitását. Mindez a 4 kerekű kialakításnak köszönhető. 18 Hónapos kortól ajánlott.


LENA Mágneses Rajztábla Jégvarázs, 22cm
3 667 Ft

2 600 Ft

Műanyag mágneses tábla gyermekek részére rajzoláshoz, tartozék ceruzával fém ceruzabéllel. Ne tétovázz, inspirálódj a Jégvarázs motívumaival, és rajzold meg saját jeges királyságodat.


LENA Mágneses rajztábla Verdák, 22cm
3 667 Ft

3 240 Ft

Műanyag mágneses tábla gyermekek részére rajzoláshoz, tartozék ceruzával fém ceruzabéllel. Ne tétovázz, inspirálódj a Verdák motívumaival, és rajzold meg saját remekművedet.


LENA Markoló

LENA Markoló

Értékelés: 4,5
6 400 Ft

Lena markoló kiváló minőségű műanyagból készült játék, mely minden gyermek kedvenc játéka lehet. A lakásban és a kertben is egyaránt használható. Homokszállításra, illetve ásásra teljesen alkalmas. A 69 cm-es markoló 100 kg súlyt bír el strapabírásának köszönhetően.


LENA Mercedes Arocs billenős teherautó, dísz karton
6 119 Ft

5 300 Ft

Mercedes Arocs billenős teherautót 46 cm méretben megszeret minden kis építő! A kibillenthető része a teherautónak megkönnyíti a kezelhetőségét bármilyen ki vagy berakódási műveletnél. Tartalmaz egy biztosítékot a teherautó kibillenthető részének nem kívánatos billentése ellen.


LENA Mercedes billenő dömper, 63 cm
6 499 Ft

5 390 Ft

Hatalmas méretű, 100 kg teherbírású nagy műanyag Mercedes dömper, szürke platóval és sárga fülkével. A teherautó platója dönthető, így akár játékaid is tudod vele pakolászni. A játék fala vastag, ezért akár rá is tudsz ülni, garantáltan nem fog alattad összetörni.


LENA Mercedes szemeteskocsi, Arocs
9 709 Ft

8 150 Ft

Maxi műanyag Mercedes Benz Actros multifunkciós szemeteskocsi kiváló minőségű és tartós műanyagból. A szemeteskocsi karosszériája csuklós rakodóterű, levehető kerekes kukával és konténerrel.


LENA Mozaik kirakó fiúknak Kreatív játék
2 190 Ft
2 110 Ft

A Lena Mozaik kirakó fiúknak kiválóan fejleszti a kreativitást és a kézügyességet. A lyukacsos táblára a színes mozaikdarabokból bármilyen kép kirakható, amit a gyermek elképzel. Remek és hasznos elfoglaltság minden fiú számára.


LENA Mozaik Kirakós játék
2 550 Ft

Lena Mozaik kirakós játékai remekül fejlesztik gyermekünk kézügyességét, kreativitását és művészi érzékeit. Ez a klasszikus játék már régóta nagy népszerűségnek örvend, hiszen minden alkalommal más és más szemet gyönyörködtető műalkotás készíthető a 7 mellékelt sablon és a 36 darab tüske segítségével. Rendkívüli módon képes lekötni gyermekünket és játék közben remekül fejleszti képességeit.


LENA Mozaik „Pötyi” Képkirakós Játék 120 db Kristály Tűvel
3 180 Ft

Lena kreatív játékai remekül fejlesztik gyermekünk kézügyességét, kreativitását és művészi érzékeit. Ez a klasszikus játék már régóta nagy népszerűségnek örvend, hiszen minden alkalommal más és más szemet gyönyörködtető műalkotás készíthető vele. Rendkívüli módon képes lekötni gyermekünket, és játék közben remekül fejleszti képességeit! Egy igazi klasszikus játék.


LENA Óriás traktor kotróval és markolóval, Zöld/Sárga
6 720 Ft

LENA Traktor valósághű, részletgazdag kivitelezésével hamar a gyermekek kedvence lesz. A külső- és belső használatra egyaránt alkalmas játékon kotró és markoló is megtalálható, mely tetszés szerint levehető vagy ráerősíthető a traktorra. A masszív, kiváló minőségű műanyagból készült játék tágas vezetőfülkével rendelkezik, ezzel biztosítva a még izgalmasabb játékot.


LENA Óriás piros traktor markolóval és kotróval, Piros/Fehér
6 830 Ft

A LENA óriás piros traktor a fiúk kedvence lehet, akár a homokozóba viszik magukkal, akár a gyerekszoba szőnyegén tologatják. Kreatívan alakíthatják a ráerősíthető kotrót és a hátulján állítható markolót használva. A traktor nagy méretű fülkéjebe akár kisebb figurákat is ültethetünk az élethűbb élményért.


LENA Rakodó Liebherr L538, dísz karton
6 855 Ft

6 070 Ft

A Liebherr L538 rakodót 49 cm méretben minden kis építő megszereti. A külön mozgatható első kerekek biztosítják a könnyű mozgás vezérlését bármilyen felületen. Tedd fel a sisakot, és építs fel valami nagyszerűt.


LENA Textilfestő spray

LENA Textilfestő spray

Értékelés: 3,5
4 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

LENA Textilfestő spray egy érdekes, kreatív játék lányoknak. A színes festékekkel saját ruhákat tervezhetenek maguknak. A készlet 4 színt tartalmaz, emellett sablonok is segítik a szép minték készítését.


LENA Traktor, kék

LENA Traktor, kék

Értékelés: 5
5 430 Ft

Lena Traktor felhőtlen kikapcsolódást biztosít minden mezőgazdaság után érdeklődő gyermek számára. A 70 cm hosszú traktor akár 50 kg-os súlyt is elbír, így akár más játékokat is könnyen szállíthatunk vele. Az Trtós, kiváló minőségű anyagokból készült játék 3 éves kor felett ajánlott.


LENA Traktor pótkocsival, 94 cm
6 230 Ft

Lena Traktor pótkocsival kiváló minőségű műanyagból, és 6 mm vastag acél tengelyekkel készült nagyméretű játéktraktor. Modern megjelenésű, funcionális, tartós és maximális élményt biztosít a szabadban történő játék közben. 3éves kortól ajánlott.


LENA Traktor pótkocsival és első lapáttal, 110 cm
7 030 Ft

Lena Traktor pótkocsival és első lapáttal kiváló minőségű műanyagból készült, és 6 mm vastag acél tengelyekkel készült nagyméretű játéktraktor. Modern megjelenésű, funkcionális, tartós és maximális élményt biztosít a szabadban történő játék közben. 3éves kortól ajánlott.


LENA Truxx Markoló

LENA Truxx Markoló

Értékelés: 5
2 640 Ft

Lena Truxx markoló többfunkciós játék, mely hamar gyermeke kedvencévé válik, hiszen abszolút szórakoztató. Használható a lakásban, illetve a kertben egyaránt, homokozóban remek kellékként szolgál. Ásásra és szállításra kiválóan alkalmas. Nyitható fülkével rendelkezik. A játékhoz tartozik egy kicsiny műanyag bábu is. Remek minőségű, nagyon szilárd műanyagból készült.


LENA Truxx Markológép

LENA Truxx Markológép

Értékelés: 5
2 620 Ft

Lena Truxx markológép tökéletes játék lehet a homokozóban gyermeke számára. A kiváló minőségű, tartós anyagokból készült markológép mellé egy kis játékfigura is tartozik. A markológép segítségével homokvárat, árkot és gödröt is áshatunk. A játék kültéren és beltéren egyaránt használható.