Lene Bjerre PORTIA világos szappan pad, ezüst díszítéssel
24 000 Ft

A PORTIA kollekció szappanja és más fürdőszobai kiegészítői elegánsak, luxusak és törékenyek. A finom mintázatú és ezüst díszítéssel ellátott, világosbarna kerámia magasabb kategóriával emeli a fürdőszobát. A párna mérete 13 × 10 × 3 cm.

Lene Bjerre Zsanér FAIRFIELD címerrel, bézs-ezüst
17 600 Ft

Az eredeti, bézs színű lógó heveder, apró ezüsttel, a belső tere kastélyvá alakul. Leginkább a FAIRFIELD kollekció karnisokkal és gyönyörű függönyökkel kombinálható. A heveder hossza 31 cm.

Lene Bjerre AGNES fehérborospohár
5 600 Ft

Élvezze kedvenc borának fogyasztását a megfelelő pohárral. Az AGNES kollekció fehérborospohara lesz a helyes választás.

Lene Bjerre AUSTIN arany képkeret
15 200 Ft

Szeretne emlékezni szép és ritka pillanatokra, amelyeket a szeretteivel töltöttél? Akkor ez a képkeret nagyszerű választás az Ön számára. A keret mérete 18 × 23 cm, a fénykép mérete 15 × 10 cm.

Lene Bjerre AUSTIN kis képkeret
14 240 Ft

Ne felejtse el a gyönyörű és értékes pillanatokat, melyeket a szeretteivel töltöttél! Ez a képkeret nagyszerű választás lesz az Ön számára. Keretméret 13 × 11 cm, fénykép 8 × 5 cm.

Lene Bjerre Dekoratív köteg menta
7 200 Ft

Nem fogja elhinni, hogy ez a menta szál nem valódi! Még a látogatók sem fogják elhinni, hogy ez csak egy dekoráció a konyhapulton található virágcserépben. Kicsi ravaszság, amely sok éven keresztül díszíti a konyhát. Magasság 24 cm.

Lene Bjerre Kaktusz FLORA
49 600 Ft

A gyökérgömbös dekoratív kaktusz valóban él. Ne félj megérinteni, nem fogsz becsípni magad. Válasszon egy virágcserép a Lene Bjerre gyűjteményből, és senki sem fogja tudni, hogy a kaktusz nem valódi. 19 × 44 cm.

Lene Bjerre Kerámia burkolat NAGY ezüst virágcseréphez, nagy
17 600 Ft

Olyan, mintha finoman párnázott anyagból készül, amelybe az ujjai belemerülnek, amikor megfogják. Így néz ki a virágcserép eredeti borítója, amely örömmel fogadja a szemét. Adja meg virágainak az ‚élo‘, amelyeket megérdemelnek! A felső átmérő 16 cm, magassága 18 cm.

Lene Bjerre Közepes orchidea gyökérgolyóval, FLORA, fehér
13 600 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egy gyönyörű fehér virágzó orchidea gyökérgolyóval élve néz ki. Helyezheti edénybe más orchideák között, és nem fogja tudni a különbséget. Az ablakpárkányon mindig lesz figyelem és csodálat. Magasság 31 cm.

Lene Bjerre 10 x 16 cm kicsi bála
6 400 Ft

A mesterséges növények kiváló minőségűek és természetes megjelenésűek – ideális alternatíva a valódi növényekhez. Mérete 10 × 13 cm, magassága 16 cm.

Lene Bjerre A BIANCA teríték KÖVETKEZTETTEN A SZÖVEMBEN
10 880 Ft

A pamut tányértartó felirattal, amelyben a BIANCA kollekcióban zöld színben, „HÖMÉNT SZÖVEGET ÉS HAGYAN HAGYAN HAGYAN” feliratot ad, a mindennapi étkezés ünnepi megjelenést kölcsönöz. Méretek 45 × 35 cm.

Lene Bjerre A PORTIA fogkefe tokja világosbarna, ezüst díszítéssel
24 000 Ft

A fogkeféhez és a PORTIA kollekcióhoz tartozó egyéb kiegészítők számára készült edény elegáns és törékeny. Az eredeti megjelenés, a világosbarna szín és az ezüst kárpit magasabb kategóriát emeli a fürdőszobában. Az edény mérete 8 × 6 × 11 cm.