Lenor 3in1 Spring gélkapszula 54 db
6 890 Ft

3in1 mosószerkapszula a tavaszi virágok illatával és a pacsuli, valamint a fehér cédrus természetes aromájával ösztönöz és kellemesen felfrissít. A Lenor kapszulák mozgásra aktiválódó illat-technológiát tartalmaznak, melyek hosszantartó friss illatot biztosítanak.

Lenor Spring Awakening 2,905 l

Lenor Spring Awakening 2,905 l

Értékelés: 4,8
2 190 Ft

Lenor Spring Awakening öblítő hosszantartó, tavaszi virág, pacsuli és fehér cédrus illattal. A ruhanemű puha, illatos, könnyen vasalható. A Lenor öblítő használata csökkenti a gyűrődést és a sztatikus töltetet.

Lenor Gold Color mosópor (67 mosás)
6 190 Ft 4 690 Ft

Ha tisztaságra vágysz, de szeretnéd megvédeni a színeket, próbáld ki a Lenor Gold Color mosóport. Ez a mosópor 67 mosásra elegendő és az eredmény ragyogóan tiszta ruha. Vanília illat mimóza, méz, rózsa és krémes őszibarack nyomokkal.

Lenor Secrets textilöblítő Blush 900 ml
1 690 Ft

Parfümös öblítő Lenor Secrets Blush 900 ml illatosítsa a ruháidat egy friss, tartós illattal. Ez az öblítő 39 mosási adagra elegendő.

Lenor Sensitive 2,905 l

Lenor Sensitive 2,905 l

Értékelés: 4,8
2 190 Ft

A Lenor Sensitive öblítő egy hipoallergén és dermatológiailag akkrediált a Skin Health Alliance szervezet által. A ruhanemű puha, illatos, könnyen vasalható. A Lenor öblítő használata csökkenti a gyűrődést és a sztatikus töltetet.

Lenor Summer Breeze 2,905 l

Lenor Summer Breeze 2,905 l

Értékelés: 4,7
2 190 Ft

A Lenor Summer Breeze öblítő hosszantartó virágillattal fehér pézsma és szantálfa tónusaival. A ruhanemű puha, illatos, könnyen vasalható. Segít megőrizni az alak elveszítését, kifakulást és a bolyhosodást kialakulását. A Lenor öblítő használata csökkenti a gyűrődést és a sztatikus töltetet.

Lenor Emerald Ivory öblítő duo 1140 ml+780 ml
2 290 Ft 2 090 Ft

A Lenor Emerald Ivory öblítő ápolja ruháidat és az Anti-Age3 technológiának köszönhetően megvédi az öregedéstől. A nyereséges csomagban két üveget találsz ebből a kedvelt öblítőből – 1140 ml+780 ml

Lenor Gold Orchid öblítő duo 1140ml + 780ml
2 090 Ft

A Lenor Gold Orchid öblítő ápolja ruháidat és az Anti-Age3 technológiának köszönhetően megvédi az öregedéstől. A nyereséges csomagban két üveget találsz ebből a kedvelt öblítőből – 1140ml + 780ml.

Lenor Illatgyöngy Amethyst Flower 210g
2 290 Ft 2 090 Ft

Lenor Illatgyöngy Amethyst Flower 210 g a pünkösdi rózsa és a vadrózsa hosszantartó illatával. Elég a mosógép dobjába szórni egyenesen a ruhákhoz.

Lenor Illatgyöngy Gold Orchid 210g
2 290 Ft 2 090 Ft

Lenor Gold Orchid 210 g Illatgyöngy a ritka vanília, mimóza, mézvirág és barack hosszantartó illatával. Elég a mosógép dobjába szórni egyenesen a ruhákhoz.

Lenor Illatgyöngy Spring Awakening 210g
2 290 Ft 2 090 Ft

Lenor Spring Awakening illatgyöngy 210 g hosszantartó tavaszi virág, pacsuli és fehér cédrus illattal. Elég a mosógép dobjába szórni egyenesen a ruhákhoz.

Lenor Secrets textilöblítő Charm 900 ml
1 690 Ft

Lenor Secrets textilöblítő Charm 900 ml parfümös öblítő, ami megillatosítja a ruháidat az eukaliptusz és a pacsuli friss, tartós illatával. Ez az öblítő 39 mosási adagra elég.

Lenor Secrets textilöblítő Kiss 900 ml
1 690 Ft

Lenor Kiss textilöblítő Mystery 900 ml parfümös öblítő, ami megillatosítja a ruháidat a trópusi gyümölcsök és az ámbra friss, tartós illatával. Ez az öblítő 39 mosási adagra elég.

Lenor Secrets textilöblítő Mystery 900 ml
1 690 Ft

Lenor Secrets textilöblítő Mystery 900 ml parfümös öblítő, ami megillatosítja a ruháidat a pézsma, fehér virágok és málna friss, tartós illatával. Ez az öblítő 39 mosási adagra elég.

Lenor Spring öblítő duo 1360 ml + 930 ml
2 090 Ft

Lenor Spring Awakening öblítő ** hosszantartó, tavaszi virág, pacsuli és fehér cédrus illattal. A ruhanemű puha, illatos, könnyen vasalható. A Lenor textilöblítő használata csökkenti a gyűrődést és a statikus töltetet. **Előnyös csomagolás

Lenor Summer öblítő duo 1360 ml + 930 ml
2 090 Ft

A Lenor Summer Breeze textilöblítő ** hosszantartó virágillattal fehér pézsma és szantálfa tónusaival. A ruhanemű puha, illatos és könnyen vasalható. Segít megőrizni az alak elveszítését, kifakulást és a bolyhosodást kialakulását. A Lenor textilöblítő használata csökkenti a gyűrődést és a statikus töltetet. **Előnyös csomagolás

Lenor Ustoppables Sport illatgyöngyök
2 490 Ft 2 090 Ft

Az új Lenor Unstoppables illatgyöngyök új dimenziókat nyitnak a hosszantartó illatélmények terén, mellyel újraértelmezik a ruhák frissességének fogalmát. Már nem csak a kiteregetett és száradó ruhák illatoznak, de az élmény tovább folytatódik a hajtogatás, vasalás, szekrényben tárolás, vagy viselés közben is. A Lenor Unstoppables Sport illatgyöngyök akár 12 héten át tartó, kirobbanó frissességgel töltheti meg ruháit. A Lenor Unstoppables Sport kifinomult illat, melyet a parfümök virága ihletett: gazdag, krémes, és extravagáns keveréke az őszibarack és a vörös rózsák illatjegyeinek.

Lenor UN stoppables aromás gyöngyök Fresh 285 g
2 790 Ft 2 590 Ft

A mosógép dobjába közvetlenül hozzáadhatod a Lenor Fresh illatgyöngyöket, ami friss illatot biztosít, legfeljebb 12 hétig. További aromák tengeri karakterrel, ásványi tónusokkal és finom liliomokkal behatolnak a szövetbe.

Lenor UN stoppables aromás gyöngyök Dreams 285 g
2 790 Ft 2 490 Ft

A mosógép dobjába közvetlenül hozzáadjuk a Lenor Dreams illatgyöngyöket, ami friss illatot tart, legfeljebb 12 hétig. A további illatok meggy, jázmin virágokkal és édes barack zöld árnyalatokkal behatol az anyagba.

Lenor Unstoppables Fresh illatgyöngyök
2 490 Ft

Lenor Unstoppables Fresh illatgyöngyök tökéletes választás mindenki számára. Az illatgyöngyök már a mosás elejétől fogva kifejtik hatásukat, így még több illat kerül a ruhákba. Mosás után akár 12 hétig tartó frissességet biztosít a szekrényben tárolt ruháinknak. Az innovatív, szilárd állagú golyók kilencszer több parfümösszetevőt tartalmaznak, mint a Lenor alaptermékei.

Lenor Unstoppables Spring Illatgyöngyök
2 490 Ft 2 190 Ft

Az új Lenor Unstoppables illatgyöngyök új dimenziókat nyitnak a hosszantartó illatélmények terén, mellyel újraértelmezik a ruhák frissességének fogalmát. A Lenor Unstoppables Spring illatgyöngyök akár 12 héten át tartó, kirobbanó frissességgel töltheti meg ruháit. Használata egyszerű, az illatgyöngyöket a mosogép dobjába kell elhelyezni, a mosóport és az öblítőt pedig a szokásos módon kell adagolni a ruhákhoz.

Lenor Amethyst öblítőszer XXL 2000 ml (67 mosás)
1 790 Ft 1 690 Ft

Az Amethyst öblítő XXL kiszerelésben segít védeni ruháidat, valamint illatosan és frissen tartja őket. Az öblítő használata megvédi a ruhát a kifakulástól, a szálak rugalmasságának elvesztésétől és a bolyhosodástól. Egyúttal megkönnyíti a vasalást és mérsékli a statikus elektromosságot.

Lenor Deep Sea Mineral öblítő 1,38 l (46 mosás)
1 690 Ft

A LenorDeep Sea Mineral öblítő puhává és kényelmes érzetűvé varázsolja a ruháidat. Segít megóvni a ruhákat, és legyőzni öregedésük három jelét: a kinyúlást, a megfakulást és a bolyhosodást. Térfogata 1,38 l

Lenor Diamond and Lotus Flower textilöblítő 1,42 l (47 mosáshoz)
1 690 Ft

A Lenor Parfumelle kollekcióval a mindennapos otthoni rutin valódi élménnyé válik az érzékeid számára. Kifinomult többérzékű illatát a legújabb divatirányzatok inspirálták. Ráadásul ez az öblítő úgy lett kifejlesztve, hogy rögtön az első naptól kezdve ápolja, gazdagítsa a szövetet, illetve segítsen meghosszabbítani élettartamát. Csomagolás űrtartalma 1,42 l.

Lenor Emerald and Ivory Flower öblítő 1,42l (47 mosás)
1 690 Ft

A Lenor Parfumelle kollekcióval a mindennapos otthoni rutin valódi élménnyé válik érzékeid számára. Kifinomult többérzékű illatát a legújabb divatirányzatok inspirálták. – Ráadásul ez az öblítő úgy lett kifejlesztve, hogy rögtön az első naptól kezdve ápolja, gazdagítsa a szövetet, illetve segítsen meghosszabbítani élettartamát. Csomagolás űrtartalma 1,42 l.

Lenor Floral Romance öblítő 1,8 l (60 mosás)
1 690 Ft

A Lenorral most a ruháidhoz való viszonyodat a „szerelem első látásra” szintről komoly kapcsolatra változtathatod. A Lenor Floral Romance öblítő segít felvenni a harcot a ruha öregedésének három tünetével. – Ráadásul ez az öblítő úgy lett kifejlesztve, hogy rögtön az első naptól kezdve ápolja, gazdagítsa a szövetet, illetve segítsen meghosszabbítani élettartamát. Csomagolás űrtartalma 1,8 l.

Lenor Flower Bouquet Mosókapszula 14 db
2 490 Ft 1 790 Ft

Hagyd hátra a gondokat, és repítsd el az érzékeid egy képzeletbeli, nyugalmat árasztó, friss és illatos levendulamezőre a Lenor mosókapszulákkal. A mosókapszulák fő előnye a ragyogó tisztaság, a kellemes frissesség és lágy puhaság érzése. A csomagolás 14 db mosókapszulát tartalmaz.

Lenor Flower Bouquet Mosókapszula 28 db
4 027 Ft 3 190 Ft

Hagyd hátra a gondokat, és repítsd el az érzékeid egy képzeletbeli, nyugalmat árasztó, friss és illatos levendulamezőre a Lenor mosókapszulákkal. A mosókapszulák fő előnye a ragyogó tisztaság, a kellemes frissesség és lágy puhaság érzése. A csomagolás 28 db tablettát tartalmaz.

Lenor Folyékony mosószer Amethyst Color 20 mosásra
1 990 Ft 1 790 Ft

Ha tisztaságra vágysz, de szeretnéd megvédeni a színeket, próbáld ki a Lenor Amethyst Color folyékony mosószert. A bergamott a lágy frézia és a ragyogó jázmin illatával ötvözve.

Lenor Folyékony mosószer Amethyst Color 67 mosás
6 190 Ft 4 690 Ft

A Lenor Amethyst Color folyékony mosószer a ruhát alaposan átmossa, melytől friss és ragyogóan tiszta lesz. A bergamott a lágy frézia és a ragyogó jázmin illatával ötvözve.

Lenor Folyékony mosószer Gold Orchid 20 mosásra
1 990 Ft 1 790 Ft

Ha tisztaságra vágysz, de szeretnéd megvédeni a színeket, próbáld ki a Lenor Gold Orchid folyékony mosószert. Vanilia illatt mimóza, méz, rózsa és krémes őszibarack árnyalattal.

Lenor Folyékony mosószer Gold Orchid 40 mosás
3 790 Ft 3 190 Ft

A Lenor Gold Orchid folyékony mosószer elvezet a ragyogóan tiszta ruha friss illatához. A vanília, mimóza, méz, egy akkord rózsa és a krémes őszibarack ötvözete.

Lenor Folyékony mosószer Gold Orchid 67 mosás
6 190 Ft 4 690 Ft

A Lenor Gold Orchid folyékony mosószer a ruhát alaposan átmossa, melytől friss és ragyogóan tiszta lesz. A vanília, mimóza, méz, egy akkord rózsa és a krémes őszibarack ötvözete.

Lenor Folyékony mosószer Spring Awakening 20 mosásra
1 990 Ft 1 790 Ft

Ha tisztaságra vágysz, de szeretnéd megvédeni a színeket, próbáld ki a Lenor Spring Awakening folyékony mosószert. A pacsuli, fehér cédrus és a tavaszi virágok friss illata biztosan elvarázsol.

Lenor Folyékony mosószer Spring Awakening 67 mosás
6 190 Ft 4 690 Ft

A Lenor Spring Awakening folyékony mosószer a ruhát alaposan átmossa, melytől friss és ragyogóan tiszta lesz. A tavaszi virágok, a pacsuli és a fehér cédrus természetes tónusaival.

Lenor Fresh Meadow öblítő 1,8 l (60 mosás)
1 690 Ft

A Lenorral most a ruháidhoz való viszonyodat a „szerelem első látásra” szintről komoly kapcsolatra változtathatod. – A Lenor Fresh Meadow öblítő segít felvenni a harcot a ruha öregedésének három tünetével. – Ráadásul ez az öblítő úgy lett kifejlesztve, hogy rögtön az első naptól kezdve ápolja, gazdagítsa a szövetet, illetve segítsen meghosszabbítani élettartamát. Csomagolás űrtartalma 1,8 l.

Lenor Gentle Touch öblítő 1,8 l (60 mosás)
1 690 Ft

A Lenorral bőrödet selymesen kényeztetheted. A Lenor Gentle Touch öblítő gondoskodik a te és egész családod bőréről. Hipoallergén és a Skin Health Alliance (Egyesület a bőr egészségéért) szervezet által akkreditált öblítő. Csomagolás űrtartalma 1,8 l.

Lenor Gold Orchid Mosókapszula 3in1 28 db
4 037 Ft 3 090 Ft

Kényeztesd magad ezzel az elegáns illattal, amelyben egyszerre lelhetők fel a perzsa selyemakác, a mályva, valamint a mandulatej finom jegyei. A mosókapszulák fő előnye a ragyogó tisztaság, a kellemes frissesség és lágy puhaság érzése. A csomagolás 28 db tablettát tartalmaz.

Lenor Gold Orchid öblítő 1,42 l (47 mosás)
1 690 Ft

A Lenor Parfumelle kollekcióval a mindennapos otthoni rutin valódi élménnyé válik érzékeid számára. Kifinomult többérzékű illatát a legújabb divatirányzatok inspirálták. – Ráadásul ez az öblítő úgy lett kifejlesztve, hogy rögtön az első naptól kezdve ápolja, gazdagítsa a szövetet, illetve segítsen meghosszabbítani élettartamát. Csomagolás űrtartalma 1,42 l.

Lenor Gold Orchid öblítőszer XXL 2000 ml (67 mosás)
1 790 Ft 1 390 Ft

Kiárusítás

A Lenor Gold Orchid öblítő XXL kiszerelésben segít védeni ruháidat, valamint illatosan és frissen tartja őket. Az öblítő használata megvédi a ruhát a kifakulástól, a szálak rugalmasságának elvesztésétől és a bolyhosodástól. Egyúttal megkönnyíti a vasalást és mérsékli a statikus elektromosságot.

Lenor Lavender Inspired by Nature öblítő 1,38 l (46 mosás)
1 690 Ft

A levendula illatú Lenor Inspired by Nature öblítő segít védeni ruháidat, valamint illatosan és frissen tartja őket. Az öblítő használata megvédi a ruhát a kifakulástól, a szálak rugalmasságának elvesztésétől és a bolyhosodástól. Egyúttal megkönnyíti a vasalást és mérsékli a statikus elektromosságot.

Lenor Moonlight Harmony öblítő 1,8 l (60 mosás)
1 690 Ft

A Lenorral most a ruháidhoz való viszonyodat a „szerelem első látásra” szintről komoly kapcsolatra változtathatod. – A Lenor Moonlight Harmony öblítő segít felvenni a harcot a ruha öregedésének három tünetével. – Ráadásul ez az öblítő úgy lett kifejlesztve, hogy rögtön az első naptól kezdve ápolja, gazdagítsa a szövetet, illetve segítsen meghosszabbítani élettartamát. Csomagolás űrtartalma 1,8 l.

Lenor Ocean Escape öblítő 1,42 l (47 mosás)
1 690 Ft

A Lenor Parfumelle kollekcióval a mindennapos otthoni rutin valódi élménnyé válik érzékeid számára. Kifinomult többérzékű illatát a legújabb divatirányzatok inspirálták. – Ráadásul ez az öblítő úgy lett kifejlesztve, hogy rögtön az első naptól kezdve ápolja, gazdagítsa a szövetet, illetve segítsen meghosszabbítani élettartamát. Csomagolás űrtartalma 1,42 l.

Lenor Pearly Peony öblítő 1,42 l (47 mosás)
1 690 Ft

A Lenor Parfumelle kollekcióval a mindennapos otthoni rutin valódi élménnyé válik érzékeid számára. Kifinomult többérzékű illatát a legújabb divatirányzatok inspirálták. – Ráadásul ez az öblítő úgy lett kifejlesztve, hogy rögtön az első naptól kezdve ápolja, gazdagítsa a szövetet, illetve segítsen meghosszabbítani élettartamát. Csomagolás űrtartalma 1,42 l.

Lenor Silk Orchid Mosókapszula 14 db
1 790 Ft

Kényeztesd magad ezzel az elegáns illattal, amelyben egyszerre lelhetők fel a perzsa selyemakác, a mályva, valamint a mandulatej finom jegyei. A mosókapszulák fő előnye a ragyogó tisztaság, a kellemes frissesség és lágy puhaság érzése. A csomagolás 14 db mosókapszulát tartalmaz.

Lenor Silk Tree Blossom öblítő 1,38 l (46 mosáshoz)
1 690 Ft

A Lenor Tree Blossom öblítő puhává és kényelmes érzetűvé varázsolja a ruháidat. Segít megóvni a ruhákat, és legyőzni öregedésük három jelét: a kinyúlást, a megfakulást és a bolyhosodást. Térfogata 1,38 l