Leroy Cosmetics L`ART EDP
8 790 Ft

Újdonság

Ez egy könnyű friss virágos illat. Első benyomásra citrusos, de a látszat csal. A citrusos tónusai egy idő után elpárolognak és megmarad a virágos alap.  A pünkösdi rózsa és a zöld tea illatjegyei fogják elvarázsolni.   Ez az illat legkedveltebb része.


Leroy Cosmetics Moiro - EDP
8 790 Ft

Újdonság

Szexi, kifinomult, elegáns, szép – ez  jut eszébe, amikor eufóriát tapasztal. Vannak olyan parfümök, amelyeket különleges és kellemes illat jellemez, ez kétségtelenül az egyik!A Moiro elõször elbûvöl egy friss gyümölcs- és virágáradattal, majd erõsebbé teszi a fekete orchidea és a lótuszvirág.


Leroy Cosmetics Ocelot - EDP
8 790 Ft

Újdonság

Friss citrus illat. Grapefruitnal és citrommal megérkezik, majd száraz, fából készült vetiver, tömjén és borostyán. Érdekes összetevő itt a bors, mivel az egész összetétel a megfelelő fűszeres. Megdöbbentő, csodálatos, szép és sokoldalú illat, így szinte minden alkalomra viselhető.


Leroy Cosmetics WOSHI EDP
9 230 Ft

Újdonság

Egy ellenállhatatlan addiktív illat, amely elvarázsolja Önt édes vanília és egy körte illatával. Egy gyenge kávé tónuson alapszik, amely megkülönbözteti ezt a parfümöt az összes jellemző édes illattól.