Lienbacher Fonott kosár fára, sötét
11 820 Ft

Kézzel font kosár fára vagy egyéb nagyobb tüzianyagra, melynek belső része textilszövettel és műanyag alátéttel(nejlon) van bevonva, amely megakadályozza a szemét kiszóródását a kosárból.


Lienbacher Gyújtós 2 kg
4 990 Ft

Minőségi ekologikus gyújtóstűzhelyek, kandallók és kerti grillek számára, természetes anyagokból, viasszal impregnált fagyapot tekercsből tevődik össze, káros maradékanyagok nélkül ég.


Lienbacher Kandalló szett 4 drb
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kandalló szett lapát, seprű és és piszkavas. A szerszámok egy fa alapú állványra vannak felakasztva, a szerszámok fa fogantyúval és hordozásra alkalmas fa markolattal rendelkeznek.


Lienbacher Kandalló szett vitéz
17 315 Ft
16 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kandalló szett, fekete vitéz, amely öntvényből készült, és lapátot, seprűt és piszkavasat tartalmaz.


Lienbacher Lienbacher hőelektromos ventilátor
20 990 Ft

Kandalló ventilátor – szétoszlatja a meleget. A termoelektromos ventilátor a hőmérsékletkülönbség révén saját áramot hoz létre. A ventilátor feladata biztosítani a hőmérséklet néhány fokkal való növekedését az egész helyiségben. Optimális üzemi hőmérséklet 85 – 350 °C.


Lienbacher Szilikon tömítés kandalló üveg alá, 5 m
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Öntapadós és átlátszó tömítés kandalló üvege alá. Az 5 m hosszú Lienbacher tömítés meggátolja a por és más szennyeződések bejutását a kályha és a kandalló üvege alá. Emellett még korlátozza az üveg mozgását és a nemkívánatos elmozdulását.


Lienbacher Üveg kandallóalátét, Csepp
22 990 Ft

Leinbacher Üveg kandallóalátét rendkívül magas hőnek ellenálló üvegből készült. Véd a kályhából kipattanó szikráktól, letisztult kialakításának köszönhetően dekoratív megjelenést is kölcsönöz a helyiségnek. Az üveg csepp alakú.


Lienbacher Ventilátor szellőzőbe 21.00.382.2
31 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Termoelektromos ventilátor, szellőzőre való elhelyezéssel. Lienbacher 21.00.382.2 a hőmérséklet különbség által saját elektromos áramot generál. Az egész helyiségeben ezáltal megnövekedik a hőmérséklet akár néhány fokkal is. Egyedi eloxált lapát ellenáll a korróziónak és nagyon széles hőáramot szolgáltat.


Lienbacher Ovális fonottkosár fára, világos
11 822 Ft
11 490 Ft

Ovális kézzel fonott kosár fára, vagy egyéb tüzianyagra, melynek belső része zsákszövettel van bevonva, amely megakadályozza a szemét kiszóródását a kosárból.