Lienbacher Ovális fonottkosár fára, világos
13 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ovális kézzel fonott kosár fára, vagy egyéb tüzianyagra, melynek belső része zsákszövettel van bevonva, amely megakadályozza a szemét kiszóródását a kosárból.

Lienbacher Fonott kosár fára, sötét
14 990 Ft

Kézzel font kosár fára vagy egyéb nagyobb tüzianyagra, melynek belső része textilszövettel és műanyag alátéttel(nejlon) van bevonva, amely megakadályozza a szemét kiszóródását a kosárból.

Lienbacher Gyújtós 2 kg

Lienbacher Gyújtós 2 kg

Értékelés: 5
5 490 Ft

Minőségi ekologikus gyújtóstűzhelyek, kandallók és kerti grillek számára, természetes anyagokból, viasszal impregnált fagyapot tekercsből tevődik össze, káros maradékanyagok nélkül ég.

Lienbacher Ovális fonottkosár fára, sötét
11 990 Ft

Ovális kézzel fonott kosár fára, vagy egyéb tüzianyagra, melynek belső része textilszövettel és műanyag alátéttel(nejlon) van bevonva, amely megakadályozza a szemét kiszóródását a kosárból.

Lienbacher Kovácsolt kandalló szett 4 drb
14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kandalló szett lapát, seprű, piszkavas és fogó a brikettre rézfogantyúval, egy stabil alátétre felfüggesztve.

Lienbacher Lienbacher hőelektromos ventilátor
26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kandalló ventilátor – szétoszlatja a meleget. A termoelektromos ventilátor a hőmérsékletkülönbség révén saját áramot hoz létre. A ventilátor feladata biztosítani a hőmérséklet néhány fokkal való növekedését az egész helyiségben. Optimális üzemi hőmérséklet 85 – 350 °C.

Lienbacher Ventilátor szellőzőbe 21.00.382.2
38 490 Ft
+ ingyen szállítás

Termoelektromos ventilátor, szellőzőre való elhelyezéssel. Lienbacher 21.00.382.2 a hőmérséklet különbség által saját elektromos áramot generál. Az egész helyiségeben ezáltal megnövekedik a hőmérséklet akár néhány fokkal is. Egyedi eloxált lapát ellenáll a korróziónak és nagyon széles hőáramot szolgáltat.

Lienbacher Üveg kandallóalátét, Csepp
23 490 Ft

Leinbacher Üveg kandallóalátét rendkívül magas hőnek ellenálló üvegből készült. Véd a kályhából kipattanó szikráktól, letisztult kialakításának köszönhetően dekoratív megjelenést is kölcsönöz a helyiségnek. Az üveg csepp alakú.

Lienbacher Üveg kandallóalátét, Félkör
26 490 Ft

Leinbacher Üveg kandallóalátét rendkívül magas hőnek ellenálló üvegből készült. Véd a kályhából kipattanó szikráktól, letisztult kialakításának köszönhetően dekoratív megjelenést is kölcsönöz a helyiségnek. 100 × 120 cm méretű.

Lienbacher Üveg kandallóalátét, 100 x 100 cm
23 490 Ft

Leinbacher Üveg kandallóalátét rendkívül magas hőnek ellenálló üvegből készült. Véd a kályhából kipattanó szikráktól, letisztult kialakításának köszönhetően dekoratív megjelenést is kölcsönöz a helyiségnek. A négyzet alakú üveg 100 × 100 cm méretű.

Lienbacher Szilikon tömítés kandalló üveg alá, 5 m
6 090 Ft

Öntapadós és átlátszó tömítés kandalló üvege alá. Az 5 m hosszú Lienbacher tömítés meggátolja a por és más szennyeződések bejutását a kályha és a kandalló üvege alá. Emellett még korlátozza az üveg mozgását és a nemkívánatos elmozdulását.

Lienbacher Kandalló szett 4 drb
13 990 Ft

Kandalló szett lapát, seprű és és piszkavas. A szerszámok egy fa alapú állványra vannak felakasztva, a szerszámok fa fogantyúval és hordozásra alkalmas fa markolattal rendelkeznek.