Lienbacher Fonott kosár fára, sötét
11 990 Ft

Kézzel font kosár fára vagy egyéb nagyobb tüzianyagra, melynek belső része textilszövettel és műanyag alátéttel(nejlon) van bevonva, amely megakadályozza a szemét kiszóródását a kosárból.

Lienbacher Gyújtós 2 kg

Lienbacher Gyújtós 2 kg

Értékelés: 5
5 490 Ft

Minőségi ekologikus gyújtóstűzhelyek, kandallók és kerti grillek számára, természetes anyagokból, viasszal impregnált fagyapot tekercsből tevődik össze, káros maradékanyagok nélkül ég.

Lienbacher Kandalló szett 4 drb
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kandalló szett lapát, seprű és és piszkavas. A szerszámok egy fa alapú állványra vannak felakasztva, a szerszámok fa fogantyúval és hordozásra alkalmas fa markolattal rendelkeznek.

Lienbacher Kandalló szett vitéz
16 990 Ft

Kandalló szett, fekete vitéz, amely öntvényből készült, és lapátot, seprűt és piszkavasat tartalmaz.

Lienbacher Lienbacher hőelektromos ventilátor
20 990 Ft

Kandalló ventilátor – szétoszlatja a meleget. A termoelektromos ventilátor a hőmérsékletkülönbség révén saját áramot hoz létre. A ventilátor feladata biztosítani a hőmérséklet néhány fokkal való növekedését az egész helyiségben. Optimális üzemi hőmérséklet 85 – 350 °C.

Lienbacher Ovális fonottkosár fára, világos
13 990 Ft

Ovális kézzel fonott kosár fára, vagy egyéb tüzianyagra, melynek belső része zsákszövettel van bevonva, amely megakadályozza a szemét kiszóródását a kosárból.

Lienbacher Szilikon tömítés kandalló üveg alá, 5 m
6 790 Ft 5 590 Ft

Öntapadós és átlátszó tömítés kandalló üvege alá. Az 5 m hosszú Lienbacher tömítés meggátolja a por és más szennyeződések bejutását a kályha és a kandalló üvege alá. Emellett még korlátozza az üveg mozgását és a nemkívánatos elmozdulását.

Lienbacher Üveg kandallóalátét, Félkör
22 990 Ft

Leinbacher Üveg kandallóalátét rendkívül magas hőnek ellenálló üvegből készült. Véd a kályhából kipattanó szikráktól, letisztult kialakításának köszönhetően dekoratív megjelenést is kölcsönöz a helyiségnek. 100 × 120 cm méretű.

Lienbacher Ventilátor szellőzőbe 21.00.382.2
31 290 Ft
+ ingyen szállítás

Termoelektromos ventilátor, szellőzőre való elhelyezéssel. Lienbacher 21.00.382.2 a hőmérséklet különbség által saját elektromos áramot generál. Az egész helyiségeben ezáltal megnövekedik a hőmérséklet akár néhány fokkal is. Egyedi eloxált lapát ellenáll a korróziónak és nagyon széles hőáramot szolgáltat.