LIFEFIT Forgó fogantyúk fekvőtámaszokhoz PUSH UP BAR ROTATE
6 590 Ft

A kiváló minőségű Lifefit PUSH UP BAR ROTATE forgó fogantyúk fekvőtámaszokhoz ideális segédeszközök hatékonyabb fekvőtámaszozáshoz. A fogantyúk csúszásgátló markolattal vannak ellátva, így jól tarthatók és biztonságosan használhatók edzéshez. A forgás lehetővé teszi az edzés formájának könnyű megváltoztatását és a más izomcsoportokra való koncentrálást.

LIFEFIT JOGA ROLLER B01

LIFEFIT JOGA ROLLER B01

Értékelés: 4,5
5 290 Ft

Masszázshenger. A Lifefit JOGA ROLLER B01 felbecsülhetetlen segítséget nyújt az izomfeszültség feloldásában és a vérkeringés javításában. A masszázshengerrel végzett tornagyakorlatok pedig pozitívan befolyásolja a bőr alatti zsír redukcióját.

LIFEFIT Futópad TM5200

LIFEFIT Futópad TM5200

Értékelés: 5
189 990 Ft
+ ingyen szállítás

Futópad motoros meghajtással 1,5 HP teljesítménnyel. Sebesség választás 1 és 16 km/óra között. Az információkat az időről, sebességről, távolságról, kalóriákról és a pulzusszámról a 5" LCD kijelző nyújt, épp úgy, mind a 48 gyári program megváltoztatásáról. 6 pontos futófelület felfüggesztéssel van felszerelve. Bluetooth támogatás. LIFEFIT TM5200 futópad 120 kg teherbírással.

LIFEFIT Hasizom erősítő AB EFFECT
11 990 Ft

Helytakarékos hasizom erősítő. A LIFEFIT Hasizom erősítő AB EFFECT 3 nehézségi fokozattal rendelkezik. Ezzel az edzőtárssal az edzés nagyon hatékony, biztonságos és egyben kényelmes is. Az erősíti ellenálló, összecsukva minimális helyet foglal.

LIFEFIT HOME BASIC

LIFEFIT HOME BASIC

Értékelés: 5
7 190 Ft

felakasztható rendszer egy kiváló segítőtárs az egész test formában tartásához. A felakasztható rendszerrel való edzés nagyon természetes, mivel természetes mozgásról van szó, ami kíméli az ízületeket. A LIFEFIT HOME BASIC ideális otthoni felhasználásra.

LIFEFIT BALANCE, 39 cm

LIFEFIT BALANCE, 39 cm

Értékelés: 4
4 190 Ft

Kiváló minőségű egyensúlyozó korong. A Lifefit BALANCE, 39 cm egy kitűnő segédeszköz edzéshez, ami a különböző izomcsoportok koordinációjára és a rehabilitációra koncentrál. Az alátét ellenálló műanyagból készült és 120 kg teherbírású.

LIFEFIT BALANCE BALL, 58 cm

LIFEFIT BALANCE BALL, 58 cm

Értékelés: 4,5
20 990 Ft

Sokoldalú egyensúlyozó alátét. A Lifefit BALANCE BALL, 58 cm egy kitűnő segítőtárs a mozgáskoordináció fejlesztésére és az izomzat belső rétegeinek megerősítésére. Ideális a központi izmok és más izomcsoportok edzésére, amik átlagos módszerekkel nehezen edzhetők. Az alátét használható a különböző izomcsoportok hatékony nyújtásához is.

LIFEFIT BODYTRAINER HOME II

LIFEFIT BODYTRAINER HOME II

Értékelés: 4
12 990 Ft

Felakasztható edzőrendszer. A Lifefit BODYTRAINER HOME II egy kiváló segítőtárs az egész test formában tartásához. A felakasztható rendszerrel való edzés nagyon természetes, mivel természetes mozgásról van szó, ami kíméli az ízületeket. A fő előnye az alacsony súlya, a praktikussága és a könnyű felszerelése az otthonodba.

LIFEFIT Egyensúlyozó masszázsalátét
4 090 Ft

Kiváló minőségű alátét a helyes testtartásért ülés közben. A lencse alakú Lifefit egyensúlyozó masszázsalátét ellenálló anyagból készült. Segédeszköz a helyes testtartás megtartására ülés közben. Az alátét segít a hátfájás ellen és rehabilitációs hatású.

LIFEFIT Fitnesz labda ANTI-BURST
3 390 Ft

Univerzális fitnesz labda Lifefit ANTI-BURST, ami kiváló minőségű és ellenálló PVC-ből készült és ideális nyújtásra, edzéshez és rehabilitációs gyakorlatokhoz is. A labda ANTI-BURST rendszerrel rendelkezik, ami túlnyomás esetén kiengedi a nyomást a labdából, így növelve a használat biztonságát.

LIFEFIT Fitnesz labda expanderrel GYMBALL EXPAND, 55 cm
3 690 Ft

Praktikus fitnesz labda expanderrel Lifefit GYMBALL EXPAND, ami egyesíti a fitnesz labda előnyeit a klasszikus expanderével egyetlen segédeszközbe. Ezzel a labdával könnyedén végezhetsz relaxációs, rehabilitációs és fitnesz gyakorlatokat egyaránt.

LIFEFIT Fitnesz labda NUTS , 90x45 cm, világoszöld
4 990 Ft

Fitnesz labda NUTS, 90×45 cm, világoszöld, ami kitűnő segédeszköz fitnesz, rehabilitációs és kardio edzéshez. A labda ellenálló PVC-ből készült és ANTI-BURST rendszerrel van ellátva, ami szükség esetén lassan csökkenti a túlnyomást a levegő kiengedésével.

LIFEFIT Fitnesz labda PEARL

LIFEFIT Fitnesz labda PEARL

Értékelés: 5
2 990 Ft

Professzionális fitnesz labda Lifefit PEARL, ami ideáliskiegészítő kardio, fitnesz és rehabilitációs gyakorlatokhoz egyaránt. A labda kiváló minőségű PVC-ből készült és csúszásgátló felülettel rendelkezik az edzés közbeni nagyobb stabilitásért. A labda ANTI-BURST rendszerrel rendelkezik, ami túlnyomás esetén kiengedi a nyomást a labdából.

LIFEFIT Fitnesz masszázs labda MASSAGE BALL
3 890 Ft

Fitnesz masszázs labda MASSAGE BALL egy kiváló segédeszköz edzéshez és relaxációhoz is. A labda ellenálló PVC-ből készült és ANTI-BURST rendszerrel van ellátva, ami szükség esetén lassan kiengedi a túlnyomást. A labda felszíne csúszásgátló felületű az edzés közbeni nagyobb biztonság érdekében.

LIFEFIT Haskerék DUO

LIFEFIT Haskerék DUO

Értékelés: 5
2 590 Ft

Praktikus kompakt segédeszköz edzéshez A Lifefit haskerék DUO egy stabil dupla kerékből és egy csúszásgátló felületű markolatból áll a nagyobb biztonság érdekében. Ez az edző segédeszköz segít hatékonyan edzeni nem csak a hasizmokat, hanem a hát-, a mellkas és a felkar izmait is.

LIFEFIT JOGA ROLLER A01

LIFEFIT JOGA ROLLER A01

Értékelés: 4,5
5 090 Ft

Masszázshenger. A Lifefit JOGA ROLLER A01 felbecsülhetetlen segítséget nyújt az izomfeszültség feloldásában és a vérkeringés javításában. A masszázshengerrel végzett tornagyakorlatok pedig pozitívan befolyásolja a bőr alatti zsír redukcióját.

LIFEFIT JOGA ROLLER A11
7 390 Ft

Masszázshenger. A Lifefit JOGA ROLLER A11 felbecsülhetetlen segítséget nyújt az izomfeszültség feloldásában és a vérkeringés javításában. A masszázshengerrel végzett tornagyakorlatok pedig pozitívan befolyásolja a bőr alatti zsír redukcióját.

LIFEFIT JOGA ROLLER C01

LIFEFIT JOGA ROLLER C01

Értékelés: 4,5
5 390 Ft

Masszázshenger. A Lifefit JOGA ROLLER C01 felbecsülhetetlen segítséget nyújt az izomfeszültség feloldásában és a vérkeringés javításában. A masszázshengerrel végzett tornagyakorlatok pedig pozitívan befolyásolja a bőr alatti zsír redukcióját.

LIFEFIT PUSH UP BAR

LIFEFIT PUSH UP BAR

Értékelés: 3,5
2 890 Ft

Kiváló minőségű fogantyúk fekvőtámaszhoz. A Lifefit PUSH UP BAR ideális segédeszköz hatékonyabb fekvőtámaszozáshoz. A fogantyúk puha markolattal vannak ellátva, így jól tarthatók és biztonságosan használhatók edzéshez.

LIFEFIT SLIMFIT PLUS

LIFEFIT SLIMFIT PLUS

Értékelés: 4,5
4 690 Ft

Edzőszőnyeg. A Lifefit SLIMFIT PLUS ideális pilates, jóga és aerobik gyakorlásához egyaránt. Az fitnesz edzőszőnyeg csúszásmentes anyagból készült a nehezebb gyakorlatok nagyobb magabiztossággal való elvégzéséért.

LIFEFIT YOGA MAT EXKLUZIV PLUS
5 290 Ft

Kiváló minőségű edzőszőnyeg. A Lifefit YOGA MAT EXKLUZIV PLUS egy professzionális mesterséges kaucsukból készült edzőszőnyeg. Az edzőszőnyeg 1,5 cm vastag, aminek köszönhetően nagyon kényelmes és tökéletes pilates vagy aerobic gyakori gyakorlásához.

LIFEFIT Lifefit gimnasztikai labda 65 cm
3 090 Ft

Gimnasztikai labda Lifefit TRANSPARENT 65 cm egy labda a professzionális labdák sorozatából. Többféle használatra alkalmas, pld. fitnesz, kardio és rehabilitációs gyakorlatok.

LIFEFIT Lifefit gimnasztikai labda 75 cm
3 790 Ft

Gimnasztikai labda Lifefit TRANSPARENT 75 cm egy labda a professzionális labdák sorozatából. Többféle használatra alkalmas, pld. fitnesz, kardio és rehabilitációs gyakorlatok.

LIFEFIT Ferde pad ülés-fekvés ívelt
18 190 Ft 17 990 Ft

A hasizomzat erősítésére szolgáló pad csúszásgátló elemekkel és tartó szerkezettel rendelkezik, maximális biztonságot garantál. A dőlésszög egyszerűn állítható, 5 szint közül választhatsz. A LIFEFIT Ferde pad ülés-fekvés ívelt mindenekelőtt otthoni használatra alkalmas.

LIFEFIT Futópad TM3200

LIFEFIT Futópad TM3200

Értékelés: 3,5
128 390 Ft 120 990 Ft
+ ingyen szállítás

Futópad motoros meghajtással 1,25 HP teljesítménnyel. Sebesség választás 1 és 14 km/óra között. Az információkat az időről, sebességről, távolságról, kalóriákról és a pulzusszámról a 5" LCD kijelző nyújt, épp úgy, mind a 12 gyári program megváltoztatásáról. Bluetooth csatlakozás támogatás. LIFEFIT TM3200 Futópad 100 kg maximális teherbírással, USB-vel csatlakoztatható.

LIFEFIT Futópad TM7200

LIFEFIT Futópad TM7200

Értékelés: 5
310 990 Ft 292 990 Ft
+ ingyen szállítás

Futópad motoros meghajtással 3 HP teljesítménnyel. Sebesség választás 1 és 20 km/óra között. Az információkat az időről, sebességről, távolságról, kalóriákról és a pulzusszámról a 7" LCD kijelző nyújt, épp úgy, mind a 99 gyári program megváltoztatásáról. 10 pontos futófelület felfüggesztéssel van felszerelve. Bluetooth támogatás. LIFEFIT TM7200 futópad 180 kg teherbírással.

LIFEFIT Futópad TM3100

LIFEFIT Futópad TM3100

Értékelés: 3,5
108 090 Ft 102 990 Ft

2 év garancia

Futópad motoros meghajtással 1 HP teljesítménnyel. Sebesség választás 1 és 12 km/óra között. Az időről, sebességről, távolságról, kalóriákról és a pulzusszámról az LCD kijelző nyújt információkat, épp úgy, mind a 12 gyári program megváltoztatásáról. Bluetooth csatlakozás támogatás. A LIFEFIT TM3100 futópad biztonsági fékkel és 100 kg maximális teherbírással rendelkezik.