LIFEFIT Hasizom erősítő AB EFFECT
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Helytakarékos hasizom erősítő. A LIFEFIT Hasizom erősítő AB EFFECT 3 nehézségi fokozattal rendelkezik. Ezzel az edzőtárssal az edzés nagyon hatékony, biztonságos és egyben kényelmes is. Az erősíti ellenálló, összecsukva minimális helyet foglal.

LIFEFIT JOGA ROLLER A01

LIFEFIT JOGA ROLLER A01

Értékelés: 4,4
5 690 Ft

2 év garancia

Masszázshenger. A Lifefit JOGA ROLLER A01 felbecsülhetetlen segítséget nyújt az izomfeszültség feloldásában és a vérkeringés javításában. A masszázshengerrel végzett tornagyakorlatok pedig pozitívan befolyásolja a bőr alatti zsír redukcióját.

LIFEFIT JOGA ROLLER A11

LIFEFIT JOGA ROLLER A11

Értékelés: 4,3
8 790 Ft

Masszázshenger. A Lifefit JOGA ROLLER A11 felbecsülhetetlen segítséget nyújt az izomfeszültség feloldásában és a vérkeringés javításában. A masszázshengerrel végzett tornagyakorlatok pedig pozitívan befolyásolja a bőr alatti zsír redukcióját.

LIFEFIT Fitnesz labda ANTI-BURST
4 090 Ft

Univerzális fitnesz labda Lifefit ANTI-BURST, ami kiváló minőségű és ellenálló PVC-ből készült és ideális nyújtásra, edzéshez és rehabilitációs gyakorlatokhoz is. A labda ANTI-BURST rendszerrel rendelkezik, ami túlnyomás esetén kiengedi a nyomást a labdából, így növelve a használat biztonságát.

LIFEFIT Fitnesz labda PEARL

LIFEFIT Fitnesz labda PEARL

Értékelés: 4,8
2 490 Ft

Professzionális fitnesz labda Lifefit PEARL, ami ideáliskiegészítő kardio, fitnesz és rehabilitációs gyakorlatokhoz egyaránt. A labda kiváló minőségű PVC-ből készült és csúszásgátló felülettel rendelkezik az edzés közbeni nagyobb stabilitásért. A labda ANTI-BURST rendszerrel rendelkezik, ami túlnyomás esetén kiengedi a nyomást a labdából.

LIFEFIT Fitnesz labda expanderrel GYMBALL EXPAND, 55 cm
2 990 Ft

Praktikus fitnesz labda expanderrel Lifefit GYMBALL EXPAND, ami egyesíti a fitnesz labda előnyeit a klasszikus expanderével egyetlen segédeszközbe. Ezzel a labdával könnyedén végezhetsz relaxációs, rehabilitációs és fitnesz gyakorlatokat egyaránt.

LIFEFIT Fitnesz labda NUTS , 90x45 cm, világoszöld
4 990 Ft

Fitnesz labda NUTS, 90×45 cm, világoszöld, ami kitűnő segédeszköz fitnesz, rehabilitációs és kardio edzéshez. A labda ellenálló PVC-ből készült és ANTI-BURST rendszerrel van ellátva, ami szükség esetén lassan csökkenti a túlnyomást a levegő kiengedésével.

LIFEFIT Fitnesz masszázs labda MASSAGE BALL
3 190 Ft

Fitnesz masszázs labda MASSAGE BALL egy kiváló segédeszköz edzéshez és relaxációhoz is. A labda ellenálló PVC-ből készült és ANTI-BURST rendszerrel van ellátva, ami szükség esetén lassan kiengedi a túlnyomást. A labda felszíne csúszásgátló felületű az edzés közbeni nagyobb biztonság érdekében.

LIFEFIT JOGA ROLLER B01

LIFEFIT JOGA ROLLER B01

Értékelés: 4,7
4 990 Ft

Masszázshenger. A Lifefit JOGA ROLLER B01 felbecsülhetetlen segítséget nyújt az izomfeszültség feloldásában és a vérkeringés javításában. A masszázshengerrel végzett tornagyakorlatok pedig pozitívan befolyásolja a bőr alatti zsír redukcióját.