Lifesystems Adventurer Elsősegély készlet
9 290 Ft

LifeSystems Adventurer elsősegély készletben mindent megtalálunk, amire hétköznapi sérülések ellátásához szükségünk lehet. 29 részből áll, csomagolása kompakt, könnyű szállítani, tartalmához könnyen hozzáférhetünk a Quick Find System nevű kialakításnak köszönhetően. Kiváló pótfelszerelés túrázásokhoz, kirándulásokhoz.

Lifesystems Trek Elsősegély készlet
6 190 Ft

LifeSystems Trek elsősegély készletben mindent megtalálunk, amire hétköznapi sérülések ellátásához szükségünk lehet. 23 részből áll, csomagolása kompakt, könnyű szállítani. Ideális kiegészítő felszerelés lehet túrázáshoz, kerékpározáshoz.

Lifesystems Klór-dioxid tabletták (30 db)
4 790 Ft

LifeSystems klór-dioxid tabletták használata nagyon biztonságos és hatékony a víz fertőtlenítésére. Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, a tablettáknak nincs se színe se íze, így nem változik meg a víz színe és íze sem.

Lifesystems Klór-dioxid cseppek (2 x 30ml)
3 390 Ft

LifeSystems klór-dioxid cseppek használata nagyon biztonságos és hatékony a víz fertőtlenítésére. Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, a cseppeknek nincs se színe se íze, így nem változik meg a víz színe és íze sem.

Lifesystems Pocket Elsőegély készlet
5 390 Ft

LifeSystems Pocket elsősegély készletben mindent megtalálunk, amire a hétköznapi sérülések ellátásához szükségünk lehet. 17 részből áll, csomagolása kompakt, könnyű szállítani így a család magával viheti a kirándulásokra. Övre rögzíthető, ideális választás túrázáshoz, kerékpározáshoz.

Lifesystems Light & Dry Micro Elsősegély csomag
7 190 Ft

Lifesystems Light & Dry Micro First Aid Kit egy kicsi vízálló elsősegélycsomag, mely alkalmas a mindennapos sérülésekre. Kis alapvető elsősegély készlet, amely alkalmas túrázásra és rövid utazásra.

Lifesystems Light & Dry Pro Elsősegély csomag
8 290 Ft 8 190 Ft

Lifesystems Light & Dry Pro First Aid Kit egy kicsi vízálló elsősegélycsomag, mely alkalmas a mindennapos sérülésekre. Kis alapvető elsősegély készlet, amely alkalmas túrázásra és rövid utazásra.

Lifesystems Mountain First Aid Kit
15 490 Ft

Lifesystem Mountain First Aid Kit egy nagyon felszerelt elsősegélydoboz hegyi túrákhoz. 52 részből áll és segít különböző sérülések ellátásakor. A csomagolás nagyon **kompakt és áttekinthető a **Quick Find System rendszernek köszönhetően.

Lifesystems Camping First Aid Kit
12 990 Ft

Lifesystem Camping First Aid Kit egy nagyon felszerelt elsősegélydoboz táborozóknak. 40 részből áll és segít különböző sérülések ellátásakor. A csomagolás nagyon **kompakt és áttekinthető a **Quick Find System rendszernek köszönhetően.

Lifesystems Light & Dry Nano Elsősegély csomag
5 490 Ft

Lifesystems Light & Dry Nano First Aid Kit egy kicsi vízálló elsősegélycsomag, mely alkalmas a mindennapos sérülésekre. Kis alapvető elsősegély készlet, amely alkalmas túrázásra és rövid utazásra.

Lifesystems Traveller First Aid Kit
11 990 Ft

Lifesystems Traveller First Aid Kit egy elsősegélycsomag, mely megbirkózik a mindennapos és néhány komolyabb sérüléssel is . Az elsősegélycsomag kifejezetten független utazók számára javasolt (39 tartozék).

Lifesystems Waterproof First Aid Kit
11 990 Ft

Lifesystems Waterproof First Aid Kit a vízisportokra jellemző sérülések kezelésére szánt elsősegélycsomag. A Quick Find System-nek köszönhetően rendkívül kompakt és kis helyet foglal. (32 tartozék).