Light Stax 6pcs pack mix

Light Stax 6pcs pack mix

Értékelés: 5
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kiváló Light Stax világító építőkészlet 6 db színes kockát tartalmaz, amelyek LED technológia segítségével kigyulladnak, ha az alaplapra kapcsolod őket. Az építőkészlet kislámpaként is használható. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Light Stax Expansion (OBPP)
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kiváló Light Stax világító építőkészlet 24 db színes kockát tartalmaz, amelyek LED technológia segítségével kigyulladnak, ha az alaplapra kapcsolod őket. Az építőkészlet kislámpaként is használható. Gyermekek számára 6 éves kortól ajánlott.

Light Stax Expansion (RGBY)
2 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kiváló Light Stax világító építőkészlet 24 db színes kockát tartalmaz, amelyek LED technológia segítségével kigyulladnak, ha az alaplapra kapcsolod őket. Az építőkészlet kislámpaként is használható. Gyermekek számára 6 éves kortól ajánlott.

Light Stax Advanced (36 STAX 2x2) építőkészlet
10 680 Ft

A csodálatos Light Stax világító építőkészlet 36 db színes kockát tartalmaz, amelyek a LED technológia és az alaplap segítségével világítanak. Az építőkészlet például robot formájú lámpaként használható. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Light Stax Beginner Plus
7 390 Ft

A kiváló Light Stax világító építőkészlet 12 db színes kockát tartalmaz, amelyek a LED technológia és alaplap segítségével kigyulladnak. Az építőkészlet kislámpaként is használható. Gyermekek számára 6 éves kortól ajánlott.

Light Stax Classic (24 STAX 2x2) építőkészlet
7 690 Ft

A csodálatos Light Stax világító építőkészlet 24 db színes kockát tartalmaz, amelyek a LED technológia és az alaplap segítségével világítanak. Lámpaként használható. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Light Stax Complete Set építőkészlet
10 690 Ft

A csodálatos Light Stax világító építőkészlet 34 db színes kockát tartalmaz, amelyek a LED technológia segítségével világítanak. Fejleszti a gyermekek finommotoros készségeit és képzelőerejüket. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Light Stax Creative (4-in-1) építőkészlet
10 140 Ft

A csodálatos Light Stax világító építőkészlet 50 db színes kockát tartalmaz, amelyek a LED technológia és az alaplap segítségével világítanak. Az áttekinthető használati útmutatónak hála Superman, papagáj, hal vagy repülőgép rakható össze belőle. Gyermekek számára 6 éves kortól ajánlott.

Light Stax Okos alaplap
3 590 Ft

Az okos alaplap nélkülözhetetlen része minden LED technológiával ellátott Light Stax építőkészletnek. Az alaplap oldalán lévő kapcsolónak köszönhetően egyszerűen kezelhető. Ennek az alaplapnak köszönhetően a kockák villognak, világítanak, vagy elsötétednek. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Light Stax Reptiles (Animals)
13 620 Ft

A csodálatos Light Stax Reptiles világító építőkészlet 105 db színes kockát tartalmaz, amelyek a LED technológia segítségével világítanak. A mellékelt útmutatónak köszönhetően négy típusú állatot hozhatsz létre. Gyermekek számára 6 éves kortól ajánlott.

Light Stax Shine (3-in-1)
15 590 Ft

A kiváló Light Stax világító építőkészlet 75 db színes kockát tartalmaz, amelyek a LED technológia és alaplap segítségével kigyulladnak. Az útmutatónak köszönhetően lepke, doboz vagy fényképkeret rakható össze belőle. Gyermekek számára 6 éves kortól ajánlott.

Light Stax Starter
4 790 Ft

A kiváló Light Stax világító építőkészlet 12 db színes kockát tartalmaz, amelyek a LED technológia és alaplap segítségével kigyulladnak. Az építőkészlet kislámpaként is használható. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Light Stax Ultimate Set (Mixed 75pcs) készlet
22 990 Ft

A csodálatos Light Stax világító építőkészlet 75 db színes kockát tartalmaz, amelyek a LED technológia segítségével világítanak. Az útmutató alapján ház vagy cowboy hozható létre. Fejleszti a gyermekek finommotoros készségeit és képzelőerejüket. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.