Light Stax 6pcs pack mix
2 090 Ft

A kiváló Light Stax világító építőkészlet 6 db színes kockát tartalmaz, amelyek LED technológia segítségével kigyulladnak, ha az alaplapra kapcsolod őket. Az építőkészlet kislámpaként is használható. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Light Stax Advanced (36 STAX 2x2) építőkészlet
8 790 Ft

A csodálatos Light Stax világító építőkészlet 36 db színes kockát tartalmaz, amelyek a LED technológia és az alaplap segítségével világítanak. Az építőkészlet például robot formájú lámpaként használható. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Light Stax Adventure (4-in-1) készlet
17 990 Ft

A csodálatos Light Stax világító építőkészlet 140 db színes kockát tartalmaz, amelyek a LED technológia segítségével világítanak. Az útmutató alapján oroszlán, sas, bagoly vagy hajó hozható létre. Fejleszti a gyermekek finommotoros készségeit és képzelőerejüket. Gyermekek számára 6 éves kortól ajánlott.


Light Stax Creative (4-in-1) építőkészlet
8 990 Ft

A csodálatos Light Stax világító építőkészlet 50 db színes kockát tartalmaz, amelyek a LED technológia és az alaplap segítségével világítanak. Az áttekinthető használati útmutatónak hála Superman, papagáj, hal vagy repülőgép rakható össze belőle. Gyermekek számára 6 éves kortól ajánlott.


Light Stax Expansion (OBPP)
2 290 Ft

A kiváló Light Stax világító építőkészlet 24 db színes kockát tartalmaz, amelyek LED technológia segítségével kigyulladnak, ha az alaplapra kapcsolod őket. Az építőkészlet kislámpaként is használható. Gyermekek számára 6 éves kortól ajánlott.


Light Stax Expansion (RGBY)
2 690 Ft

A kiváló Light Stax világító építőkészlet 24 db színes kockát tartalmaz, amelyek LED technológia segítségével kigyulladnak, ha az alaplapra kapcsolod őket. Az építőkészlet kislámpaként is használható. Gyermekek számára 6 éves kortól ajánlott.


Light Stax Reptiles (Animals)
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A csodálatos Light Stax Reptiles világító építőkészlet 105 db színes kockát tartalmaz, amelyek a LED technológia segítségével világítanak. A mellékelt útmutatónak köszönhetően négy típusú állatot hozhatsz létre. Gyermekek számára 6 éves kortól ajánlott.


Light Stax Starter
4 690 Ft

A kiváló Light Stax világító építőkészlet 12 db színes kockát tartalmaz, amelyek a LED technológia és alaplap segítségével kigyulladnak. Az építőkészlet kislámpaként is használható. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Light Stax Beginner Plus
4 490 Ft

A kiváló Light Stax világító építőkészlet 12 db színes kockát tartalmaz, amelyek a LED technológia és alaplap segítségével kigyulladnak. Az építőkészlet kislámpaként is használható. Gyermekek számára 6 éves kortól ajánlott.


Light Stax Classic (24 STAX 2x2) építőkészlet
6 890 Ft

A csodálatos Light Stax világító építőkészlet 24 db színes kockát tartalmaz, amelyek a LED technológia és az alaplap segítségével világítanak. Lámpaként használható. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Light Stax Complete Set építőkészlet
10 490 Ft

A csodálatos Light Stax világító építőkészlet 34 db színes kockát tartalmaz, amelyek a LED technológia segítségével világítanak. Fejleszti a gyermekek finommotoros készségeit és képzelőerejüket. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Light Stax Okos alaplap
2 390 Ft

Az okos alaplap nélkülözhetetlen része minden LED technológiával ellátott Light Stax építőkészletnek. Az alaplap oldalán lévő kapcsolónak köszönhetően egyszerűen kezelhető. Ennek az alaplapnak köszönhetően a kockák villognak, világítanak, vagy elsötétednek. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Light Stax Shine (3-in-1)
11 990 Ft

A kiváló Light Stax világító építőkészlet 75 db színes kockát tartalmaz, amelyek a LED technológia és alaplap segítségével kigyulladnak. Az útmutatónak köszönhetően lepke, doboz vagy fényképkeret rakható össze belőle. Gyermekek számára 6 éves kortól ajánlott.


Light Stax Ultimate Set (Mixed 75pcs) készlet
18 490 Ft

A csodálatos Light Stax világító építőkészlet 75 db színes kockát tartalmaz, amelyek a LED technológia segítségével világítanak. Az útmutató alapján ház vagy cowboy hozható létre. Fejleszti a gyermekek finommotoros készségeit és képzelőerejüket. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.