Liker Labda kutyáknak LUMI L, 9 cm, világító és fényvisszaverő kötéllel-25%
4 790 Ft 3 590 Ft

Akció

Labda nagy fajta kutyák számára olyan formával rendelkezik, amely biztosítja a jó tulajdonságokat repülés közben. Puha anyagból készült, amely nem irritálja se a fogakat se az ínyeket. Tartalmaz egy kötelet, amely megvilágítását követve akár 1 órát képes világítani. Liker labda kutyáknak LUMI L, 9 cm világító és fényvisszaverő kötéllel lebeg a víz tetején.

Liker Labda kutyáknak CORD S, 5 cm kötéllel-30%
2 590 Ft 1 790 Ft

Akció

Labda kicsi fajta kutyák számára olyan formával rendelkezik, amely biztosítja a jó tulajdonságokat repülés közben. Puha anyagból készült, amely nem irritálja se a fogakat se az ínyeket. Része a kötél, amely jobb dobást biztosít. Liker labda kutyáknak CORD S, 5 cm kötéllel lebeg a víz tetején.

Liker Labda kutyáknak LUMI S, 5 cm világító és fényvisszaverő kötéllel
3 190 Ft

Labda kicsi fajta kutyák számára olyan formával rendelkezik, amely biztosítja a jó tulajdonságokat repülés közben. Puha anyagból készült, amely nem irritálja se a fogakat se az ínyeket. Tartalmaz egy kötelet, amely megvilágítását követve akár 1 órát képes világítani. Liker labda kutyáknak LUMI S, 5 cm világító és fényvisszaverő kötéllel lebeg a víz tetején.

Liker Labda kutyáknak M, 7 cm
2 090 Ft

Labda közepes fajta kutyák számára olyan formával rendelkezik, amely biztosítja a jó tulajdonságokat repülés közben. Puha anyagból készült, amely nem irritálja se a fogakat se az ínyeket és úszik a víz felszínén. Liker Labda kutyáknak M, 7 cm erőteljes színnel, amely még a borús időben is láthatóvá teszi.

Liker Labda kutyáknak CORD L, 9 cm kötéllel
3 690 Ft

Labda nagy fajta kutyák számára olyan formával rendelkezik, amely biztosítja a jó tulajdonságokat repülés közben. Puha anyagból készült, amely nem irritálja se a fogakat se az ínyeket. Része a kötél, amely jobb dobást biztosít. Liker labda kutyáknak CORD L, 9 cm kötéllel lebeg a víz tetején.

Liker Labda kutyáknak LUMI M, 7 cm világító és fényvisszaverő kötéllel
3 990 Ft

Labda közepes fajta kutyák számára olyan formával rendelkezik, amely biztosítja a jó tulajdonságokat repülés közben. Puha anyagból készült, amely nem irritálja se a fogakat se az ínyeket. Tartalmaz egy kötelet, amely megvilágítását követve akár 1 órát képes világítani. Liker labda kutyáknak LUMI M, 7 cm világító és fényvisszaverő kötéllel lebeg a víz tetején.

Liker Labda kutyáknak S, 5 cm
1 690 Ft

Labda kicsi fajta kutyák számára olyan formával rendelkezik, amely biztosítja a jó tulajdonságokat repülés közben. Puha anyagból készült, amely nem irritálja se a fogakat se az ínyeket és úszik a víz felszínén. Liker Labda kutyáknak S, 5 cm erőteljes színnel, amely még a borús időben is láthatóvá teszi.

Liker Labda kutyáknak CORD M, 7 cm kötéllel-27%
2 890 Ft 2 090 Ft

Akció

Labda közepes fajta kutyák számára olyan formával rendelkezik, amely biztosítja a jó tulajdonságokat repülés közben. Puha anyagból készült, amely nem irritálja se a fogakat se az ínyeket. Része a kötél, amely jobb dobást biztosít. Liker labda kutyáknak CORD M, 7 cm kötéllel lebeg a víz tetején.

Liker Labda kutyáknak L, 9 cm
2 890 Ft

Labda nagy fajta kutyák számára olyan formával rendelkezik, amely biztosítja a jó tulajdonságokat repülés közben. Puha anyagból készült, amely nem irritálja se a fogakat se az ínyeket és úszik a víz felszínén. Liker Labda kutyáknak L, 9 cm erőteljes színnel, amely még a borús időben is láthatóvá teszi.