LINTEO Baby 100%-ban biológiailag lebomló nedves törlőkendők 48 db
680 Ft

A Linteo Baby BIODEGRADABLE 100%-ban lebomló, gyermektisztító nedves törlőkendők, amelyek gyengéd összetételüknek és gondosan kiválasztott összetevőiknek köszönhetően kíméletesen és mindenekelőtt biztonságosan ápolják a gyermekek bőrét, születésüktől fogva.

LINTEO Baba testápoló Bio körömvirággal Baby 250 ml
1 660 Ft 1 580 Ft

A gyermek extra gyengéd krémes testápoló nagyon könnyű, gyorsan felszívódik, kifejezetten a finom baba bőrére készült. A körömvirág kivonatot tartalmazó tej tökéletesen ápolja a bőrt, mélyen és alaposan hidratált állapotban hagyja.

LINTEO Babaolaj fürdés után Bio körömvirággal Baby 250 ml
1 660 Ft 1 540 Ft

A Linteo Baby márkától származó babaolaj fürdés után a természetes BIO olajok egyedülálló összetételének köszönhetően vitaminok és tápanyagok forrása, amelyek nélkülözhetetlenek a bőr számára. Az olaj hidratálja a bőrt, ugyanakkor nem hagy zsíros filmet.

LINTEO Gyermek krém Bio körömvirággal Baby 75 ml
1 360 Ft

Körömvirág-kivonatot, természetes mandula- és sárgabarack-olajat tartalmazó gyermek bőrkrém tökéletesen ápolja a gyermekek bőrét, és mélyen és alaposan hidratálja. Kezeli és hidratálja a gyermekek bőrét, különösen az arc területén. Fenntartja a bőr megfelelő pH-értékét és regenerálja azt.

LINTEO Kids Creative 15 db nedves törlőkendő-19%
570 Ft 460 Ft

A Kids Creative multifunkciós törlőkendő egyszerűen és gyorsan távolítja el a szennyeződéseket, és különösen alkalmas utazáskor vagy az iskolatáskába. Alkalmazhatja arcon, gyermeke kezén, de filc-, zsírkréta- és tintafoltok, valamint további gyermekkézműves segédeszközök bőrről való eltávolítására.

LINTEO Nedves törlőkendő a mindennapi használatra 15 db
550 Ft 480 Ft

A mindennapos higiéniára tervezett nedves törlőkendőket sokféle módon használhatja. Praktikus kézitáskába, táskába vagy akár autóba is. Legyen szó baba higiéniáról, kéz megtörléséről vagy csak felfrissülésképp. A benne lévő aloe vera kivonat nyugtatja a bőrt, míg az alantoin puhítja.

LINTEO Nedves törlőkendők BabyAloe Vera 80 db
690 Ft

Nedves törlőkendők a baba kíméletes ápolásához. Ápoló tejben és aloe verában áztatva.  Nagyon gyengédek a baba bőréhez. Ezen felül fenntartják a bőr pH-ját. Minden bizonnyal sokoldalú és mindennapi segítővé válnak a baba gondozásában.

LINTEO Pelenka környéki bőrvédőkrém babáknak bio körömvirággal 75 ml
1 360 Ft 1 160 Ft

A babakrém hatékony megelőzésként működik a sebek kialakulása ellen, és gyorsan megnyugtatja a már kialakult pelenkakiütést. A körömvirág kivonatot tartalmazó összetétel tökéletesen ápolja a bőrt, mélyen és alaposan hidratálja, regenerálja és táplálja. A készítmény születéstől alkalmazható.

LINTEO Refresh 10 db-os nedves törlőkendő a mindennapi használatra
600 Ft

A Refresh nedves törlőkendők alkalmasak a mindennapi használatra. Praktikus csomagolásának köszönhetően mindig jó, ha nálunk van. Az uborka és citromolaj tartalma a bőrt felfrissíti, a tisztaság érzését nyújtja, a panthenol pedig nyugtatja a bőrt.  

 .

LINTEO Vattapálcika dobozban, 100 db
290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A vattapálcika ideális a mindennapos higiéniához. Fültisztításra és egyéb kisebb feladatokra is alkalmas. A kis fejnek köszönhetően a terjedelmesebb smink lemosásában is segít. .