Lionelo Autósülés 15-36 Kg Levi Plus
15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

//Lionelo Lars Plus új gyermekülés, ami 15 kg – 36 kg súlyú gyermekek számára megfelelő. Könnyű, tömör, kiváló minőségű műanyagból készült konstrukcióval könnyedén átrakható autóból autóba. Az autósülés 6 pontos állítható fejtámla. Az ülés oldalirányú ütközések esetén is kiegészítő védelemmel rendelkezik.


Lionelo Autósülés 9-36 Kg Levi Plus
21 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lionelo Levi Plus új gyermekülés, ami 9 kg – 36 kg súlyú gyermekek számára megfelelő. Az ötpontos biztonsági öv segítségével a gyermekek biztonságosan lesznek rögzítve a gyermekülésbe. Az idősebb gyermekeknél az övnek a kartámasz alatt tartása biztosítja, hogy a derékszíj a megfelelő helyzetben maradjon. Az ülés oldalirányú ütközések esetén is kiegészítő védelemmel rendelkezik.


Lionelo Autósülés  ISOFIX 9-36 kg Jasperrel
41 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Modern autósülés ISOFIXEM 9–36 Kg JASPER, a stílus és az érdekes színek egyedülálló hatást biztosítanak. FelszerelésISOFIX. A Dri-Seat még nagyobbkomfortérzetet ad utazás közben. Fém megerősítés az ülés belsejében. Lionelo Jasper új gyermekülés súlya 9 kg-tól 36 kg-ig. Köszönhetőenaz 5 pontos övnekés a minőségi Holmbergs gyermekbiztonsági ülésnek ami 18 kg. Az idősebb gyermekek segítséget kapnak3 pontos biztonsági övvel az autóban.


Lionelo Care elektromos FIDI
19 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elektromos tejszívó FIDI 15 sebességgel és 10 masszázs sebességgel. Az akkumulátor sokáig bírja és nem hagy cserben.


Lionelo ELIA golf babakocsi
23 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lionelo Elia babakocsi nagy és manőverezhető hab kerekek, amely egyszerű vezérlést tesz lehetővé. EVA hab kerekek nagyon ellenálló és nagyon jól ellenáll a rázkódásoknak – ennek köszönhetően a séták még kellemesebbek lesznek. Ezen kívül a Lionelo Elia az **SGS társaság által szabványosított, amely a gyermektermékekre specializálódik, és a minőség és biztonság szempontjából alapvető analízisnek veti alá.


Lionelo Etetőszék LINN PLUS
28 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lionelo Linn Plus nem kell másik etetőszék „egy ideig“. Ez egy pihenőhely is lehet, amelyet a gyerek használni foglegfeljebb 4 éves korig (és legfeljebb 15 kg-ig). A használat biztonságát egy független leboratórium által biztosítottSGS. Állítható ülésmagasság, háttámlaa pult pozíciója biztosítja, hogy a gyermek minden állásbankényelmesen üljön.


Lionelo Koen etetőszék 2 az egyben
34 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

fa szék KOEN 2az 1-ben, klasszikusként használhatóetetőszék (max. 15kg) vagy teljesgyermekszék (max. 40kg). Vanskandináv dizájnja és készült bükkfa anyagból és eltávolítható mosható bevonattal.


Lionelo LUUK 15-36 kg gyerekülés magasító
5 490 Ft

4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A LUUK ülésmagasító új biztonsági normákat határoz meg. A speciális kialakítás maximális biztonságot nyújt a kis utas számára. Az behelyezése kimondottan könnyű és intuitív. A biztonság mellett az ülés nagy kényelmet biztosít a kis utas számára.


Lionelo Nico autósülés 9-36 kg
26 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

//Lionelo Nico új gyermekülés, ami 9 kg – 36 kg súlyú gyermekek számára megfelelő. Az ötpontos biztonsági öv segítségével a gyermekek biztonságosan lesznek rögzítve a gyermekülésbe. Az idősebb gyermekeknél az övnek a kartámasz alatt tartása biztosítja, hogy a derékszíj a megfelelő helyzetben maradjon. Az ülés oldalirányú ütközések esetén is kiegészítő védelemmel rendelkezik.


Lionelo NOOR Green járóka
26 190 Ft

Újdonság

Lionelo Noor otthoni környezetbe és kirándulásra egyaránt alkalmas. Gyors és biztonságos összecsukható rendszerrel ellátott, amelynek köszönhetően kis méretűre csukható. A könnyű és tartós anyagok nagyon biztonságosak. A termék SGS tanúsítvánnyal rendelkezik.


Lionelo Nyugágy ZOE szürke
22 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű, modern és praktikus nyugágy Lionelo ZOE levehetőállvánnyal, 100%-ban szórakoztatja gyermekedet és megadja a legmagasabb kényelmet. Gyermekek számára 0–6 hónapos korig alkalmas. Legfeljebb 6 dallamot és rezgést szabadíthat fel a baba számára.


Lionelo SIMON utazóágy
43 290 Ft

39 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyedi SIMON utazóágy minőségi anyagokból, teljes felszereltséggel. Au utazóágy teljesen univerzális – hagyományos gyerekágyként, bölcsőként és pelenkázó pultként is használható, praktikus lehajtható rendszernek hála egyszerűen összecsukható. Nem csak utazáshoz ideális.


Lionelo Sport babakocsi JULIE
60 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

//Nagyon praktikus JULIE sport babakocsi számodra és a gyermeked számára kényelmet biztosít a séták során. A háttámla szinte fekvés helyzetbe állítható. A sportkocsi 5-pontos övvel és tágas kosárral rendelkezik.


Lionelo Sport babakocsi LEA
36 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A ** LEA sport babakocsival** időtálló kialakításának és agilitásának köszönhetően bárhova elindulhatsz. Könnyű, egyszerűen vezérelhető, első kerekei lezárható funkcióval. A kocsi része fogantyú és lábzsák.


Lionelo THEO utazóágy
45 890 Ft

43 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A THEO gyerekágy modern és időtálló. A szülőkkel való alvás biztonságot nyújt a gyermeknek, és erős kapcsolat létrehozását teszi lehetővé számukra. A pótágy különleges funkciója, hogy a THEO kiságyat a szülők ágya mellé helyezheted.


Lionelo TULIA gyermek védőkorlát
26 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek védőkorlát TULIA tökéletes megoldás a gyermek biztonsága érdekében. Nagy teljesítményű és ellenálló hálós szerkezete ellenáll a légköri hatásoknak. Dupla biztonsági rendszere biztosítja, hogy a gyermeked egyedül nem megy a zárt helyiségbe. A játék SGS biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.


Lionelo TWEE elektromos tejszívó
31 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elektromos tejszívó TWEE sokkal praktikusabb, mint a manuális verzió, lehetővé tesz más tevékenység elvégzését a tej összegyűjtés ideje alatt. Ezen kívül a berendezés sokkal hatékonyabb, mint az alap modell. Masszív masszázs alátétje a bőrhöz kíméletes anyagból készült. A készülék teljesen biztonságos, melyet egy egész tesztsorozatok elvégzése utáni tanúsítványok igazolnak. Továbbá a készülék olyan anyagokból készült, amely nem tartalmaz biszfenol A-t.


Lionelo ANIKA játszószőnyeg palánkkal
14 390 Ft

Újdonság

Az ANIKA játszószőnyeg különböző olyan elemekkel ellátott, amelyek támogatják a gyermek érzékeinek fejlődését, pl. a hangot kiadó játékok, tükrök, színes játékok. A játékok lecsatolást követően csörgőként használhatóak.


Lionelo Autósülés  ISOFIX 15- 36 kg HUGO
31 690 Ft

Újdonság

Autósülés ISOFIXEM HUGOgyerekeknek 15 kg- 36 kg. Az ülés garantálja a maximális biztonságot a rendszernek köszönhetően ISOFIX megfelelő kialakítás. A beállítási lehetőségek biztosítják, hogy a gyerekülés a gyerekével együtt nőjjön.


Lionelo Babyline 2.1
11 790 Ft

Újdonság

Lionelo Babyline 2.1. bébiőr azoknak a szülőknek, akik szeretnék a kisbabájukat biztonságban tudni már az első naptól. Egyszerű és intuitív irányítású, a zavarás mentes digitális technológiának (zárt rendszer) köszönhetően otthon és a kertben is használható.


Lionelo CARLA játszószőnyeg, pink, labdákkal
15 690 Ft

11 790 Ft

Újdonság

Ez a csodás, színes Carla játszószőnyeg járókaként használható. A Carla szőnyeg fejleszti az érzékeket és a finommotors készségeket a táskában lévő labdáknak, a játékoknak a csörgőknek és a rágókáknak hála.


Lionelo Játszó szőnyeg IMKE lufikkal és házikóval
13 090 Ft

11 490 Ft

Újdonság

Játszó szőnyeg Imke házikóval és labdával használható pokrócként pántokkal, valamint takaró kisházzal, amelybe a gyermek beleteheti a lufikat, melyek a csomagolás részét képezik.


Lionelo Játszószőnyeg házikóval AGNES
18 390 Ft

15 690 Ft

Újdonság

Játszószőnyeg Agnes házikóval használhatod pokrócként, karokkal vagy esetleg házikóval. A puha matrac szigeteli a gyermektől a hideget, a színek segítenek az érzékek fejlesztésében.


Lionelo SUZIE utazó ágy
17 790 Ft

Újdonság

SUZIE utazó ágy,nagyszerű választás a szülők számára. Az ágy használható utazásra, kertészetre is és természetesena kiságy teljes helyettesítésére otthon. Olyan utazóágyat kínálunk Önnek, amelyhez most **négy ajándék jár.


Lionelo TOON utazóágy
44 590 Ft

Újdonság

TOON utazóágy utazóágy és járóka az egyben. A különleges kialakítás lehetővé teszi, hogy megváltoztasd a funkciótmásodpercek alatt. Ötpontos magasságállítás ágymindenkire illeszkedőágy típus, jól kiegyensúlyozott keretekkel biztonsági övvel biztosítja a stabilitást. Amikor eljön az idő, hogy játsszon Toon a gyermek középpontjába kerül.


Lionelo TRUUS gyermek védőkorlát White
18 390 Ft

Újdonság

Gyermek védőkorlát TRUUS, acélból készült. Kettős rendszer a kinyitódás ellen (Mindkét oldalon nyitható). Az automata záródással és az AUTO STOP rendszerével – nyitódáskor megáll 90 fokos szögben, és a helyén marad, ezután már nem kell semmitől sem tartanod.