-36%
Cserélhető fedél, kék
5x

Lishinu Cserélhető fedél

1 090 Ft
690 Ft
Akció

Cserélhető színes fedél, a Lishinu pórázak eredeti tartozéka. 6 színváltozatban kapható.

Forgalmazó: MALL
3, Neon Green XS (2-4 kg)
3x

Lishinu 3, Neon Green

12 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Önfeltekerős póráz hands-free kivitelezésben, amelnek hála kezeid szabadok lesznek a sétáltatás során. Egy mozdulatra aktiválódik a fék, amely blokkolja a zsinórt, így a kutyád nem szalad el. A Lishinu 3, Neon Green neoprén pántot és cserélhető tokot tartalmaz a csomagolásban.

Forgalmazó: MALL
3, Neon Pink S (5-7 kg)
2x

Lishinu 3, Neon Pink

12 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Önfeltekerős póráz hands-free kivitelezésben, amelnek hála kezeid szabadok lesznek a sétáltatás során. Egy mozdulatra aktiválódik a fék, amely blokkolja a zsinórt, így a kutyád nem szalad el. A Lishinu 3, Neon Pink neoprén pántot és cserélhető tokot tartalmaz a csomagolásban.

Forgalmazó: MALL
3in1 Black M (8-12 kg)
1x

Lishinu 3in1 Black

14 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Önfeltekerős póráz állítható pánttal, hands-free kivitelezésben, amelnek hála kezeid szabadok lesznek a sétáltatás során. Egy mozdulatra aktiválódik a fék, amely blokkolja a zsinórt, így a kutyád nem szalad el. A Lishinu 3in1 Black neoprén pántot és cserélhető tokot tartalmaz a csomagolásban.

Forgalmazó: MALL
Bungee Blue M (8-12 kg)
1x

Lishinu Bungee 3 Blue

14 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Önfeltekerős póráz rugóval, hands-free kivitelezésben, amelnek hála kezeid szabadok lesznek a sétáltatás során. Egy mozdulatra aktiválódik a fék, amely blokkolja a zsinórt, így a kutyád nem szalad el. A Lishinu Bungee Blue neoprén pántot és cserélhető tokot tartalmaz a csomagolásban.

Forgalmazó: MALL
Lishinu Bungee Black M (8-12 kg)
4x

Lishinu Bungee 3 Black

14 990 Ft

Önfeltekerős póráz rugóval, hands-free kivitelezésben, amelnek hála kezeid szabadok lesznek a sétáltatás során. Egy mozdulatra aktiválódik a fék, amely blokkolja a zsinórt, így a kutyád nem szalad el. A Lishinu Bungee Black neoprén pántot és cserélhető tokot tartalmaz a csomagolásban.

Forgalmazó: MALL
Lishinu 3, Black S (5-7 kg)
4x

Lishinu 3, Black

12 490 Ft

Önfeltekerős póráz hands-free kivitelezésben, amelnek hála kezeid szabadok lesznek a sétáltatás során. Egy mozdulatra aktiválódik a fék, amely blokkolja a zsinórt, így a kutyád nem szalad el. A Lishinu 3, Black neoprén pántot és cserélhető tokot tartalmaz a csomagolásban.

Forgalmazó: MALL
Lishinu 2 póráz, Green (2-6 kg)
1x

Lishinu 2, Póráz (2-6kg)

13 990 Ft

Önfeltekerős póráz 2–6 kg súlyú kutyáknak. Hands-free kivitelezésű, így kezeid szabadok lesznek a sétáltatás során. Egy mozdulatra aktiválódik a fék, amely blokkolja a zsinórt, így a kutyád nem szalad el. A Lishinu 2 (2–6 kg) a jövő póráza.

Forgalmazó: MALL
-19%
Lishinu Original Automata póráz (30 kg-ig), Rózsaszín
14x

Lishinu Original Automata póráz (30 kg-ig)

12 990 Ft
10 490 Ft

Lishinu Original Automata póráz csuklóra rögzíthető, így maximális szabadságot biztosít számodra, hiszen így sportolás közben is tud kedvencével időt tölteni. A póráz rendelkezik automatikus fékkel, hogy a veszélyes helyzetekben megállíthassa kutyáját. Többféle színben kapható, 8–30 kg testtömegű állatoknak ajánlott.

Forgalmazó: MALL