Listerine Stay White Szájvíz, 2 x 500 ml
2 490 Ft

Listerine Stay White szájvíz megbízhatóan távolítja el a baktériumokat, melyektől fogtisztítással nem tudunk megszabadulni, ezzel védve a szájüreg egészségét. Segít megőrizni vagy visszaszerezni gyönyörű mosolyát, védelmet nyújt az ínygyulladás kialakulása ellen. Hosszútávú használata is ajánlott, hatása fogfehérítő jellegű, valamint a napi kétszeri használat pedig friss leheletet biztosít.


Listerine Total Care Zero 2 x 500 ml
2 590 Ft

Listerine Zero Mild Mint Antiszeptikus szájvíz mentás izének köszönhetően tökéletes kiegészítője a szájápoláshoz. Alkohol mentes, ezáltal védelmet nyújt a foglepedékek és a baktériumok ellen, még a nehezen hozzáférhető területeken is a szájüregben.


Listerine Teeth & Gum Szájvíz, 1000 ml
2 190 Ft

Listerine Teeth & Gum szájvíz megbízhatóan távolítja el a baktériumokat, melyektől fogtisztítással nem tudunk megszabadulni, ezzel védve a szájüreg egészségét. Segít megőrizni vagy visszaszerezni gyönyörű mosolyát, védelmet nyújt az ínygyulladás kialakulása ellen. Hosszútávú használata is ajánlott, a napi kétszeri használat pedig friss leheletet biztosít.


Listerine Total Care Szájvíz, 2 x 500 ml
2 490 Ft

Listerine Total Care szájvíz megbízhatóan távolítja el a baktériumokat, melyektől fogtisztítással nem tudunk megszabadulni, ezzel védve a szájüreg egészségét. Segít megőrizni vagy visszaszerezni gyönyörű mosolyát, védelmet nyújt az ínygyulladás kialakulása ellen. Hosszútávú használata is ajánlott, a napi kétszeri használat pedig friss leheletet biztosít. A Total Care védőbevonatot képez a fogakon, csökkenti a fogkő kialakulásának esélyét, valamint a fogak természetes fehérségének megőrzésében is szerepet játszik.


Listerine Advanced White Szájvíz, 2x500 ml
2 745 Ft

2 490 Ft

Listerine Advanced White Szájvíz napi két használat alkalmával eltávolítja a fogakon lévő elszíneződést. Két heti használat után bizonyítottan fehérebb fogakat eredményez. Védelmet nyújt a baktériumok ellen a tisztább fogakért. Erősíti a fogakat az elveszett ásványi anyagok pótlásával.


Listerine KIDS Berry Szájvíz, 2 x 500 ml
2 390 Ft

Listerine KIDS Berry Szájvíz segítségével gyermekénél hamar kialakul a megfelelő szájápolási rutin. 6–12 éves gyermekeknek ajánlott. Használatával erősödik a fogzománc, csökken a fogszuvasodás esélye. Olyan helyeken is kifejti tisztító hatását, ahová a fogkefe nem ér el.