Listerine Mint szájvíz gyerekeknek 500 ml
1 590 Ft

Alkohol- és cukormentes szájvíz gyerekeknek. A Listerine Kids Mint kifejezetten 6 – 12 éves gyerekeknek készült. Olyan anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek a szájüreg és a gyermekek érzékeny fogsoráról gondoskodni.

Listerine Freshburst Szájvíz, 2 x 500 ml
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Listerine Freshburst Szájvíz garantáltan megöli a baktériumokat a fogak közötti résekben és behatol a nehezen elérhető helyekre is. Frissen tartja a lélegzetet és segít csökkenteni a fogkő kialakulását, mely a fő oka az ínybetegségeknek. Ajánlott naponta kétszer használni fogmosás után.

Listerine Total Care Zero 2 x 500 ml
4 987 Ft 2 590 Ft

Listerine Zero Mild Mint Antiszeptikus szájvíz mentás izének köszönhetően tökéletes kiegészítője a szájápoláshoz. Alkohol mentes, ezáltal védelmet nyújt a foglepedékek és a baktériumok ellen, még a nehezen hozzáférhető területeken is a szájüregben.

Listerine KIDS Berry Szájvíz, 2 x 500 ml
2 690 Ft

Listerine KIDS Berry Szájvíz segítségével gyermekénél hamar kialakul a megfelelő szájápolási rutin. 6–12 éves gyermekeknek ajánlott. Használatával erősödik a fogzománc, csökken a fogszuvasodás esélye. Olyan helyeken is kifejti tisztító hatását, ahová a fogkefe nem ér el.

Listerine Kids Mild Berry 500 ml
1 590 Ft

Listerine Kids Berry 500 ml szájvíz kifejezetten 6 – 12 éves gyerekeknek készült, mindennapi használatra alkalmas. Vonzza és elszínezi az ételmaradékokat és a baktériumokat, bizonyítja a mosdóban a szennyeződéseket így mókásabbá és motiválóbbá varázsolja a fogtisztítást.

Listerine Total Care Szájvíz, 2 x 500 ml
2 690 Ft

Listerine Total Care szájvíz megbízhatóan távolítja el a baktériumokat, melyektől fogtisztítással nem tudunk megszabadulni, ezzel védve a szájüreg egészségét. Segít megőrizni vagy visszaszerezni gyönyörű mosolyát, védelmet nyújt az ínygyulladás kialakulása ellen. Hosszútávú használata is ajánlott, a napi kétszeri használat pedig friss leheletet biztosít. A Total Care védőbevonatot képez a fogakon, csökkenti a fogkő kialakulásának esélyét, valamint a fogak természetes fehérségének megőrzésében is szerepet játszik.