Little Company Pelenkázó táska Vienna
22 490 Ft

Jó táskával jó helyekre! Tökéletes stílusos anyukáknak az úton: pelenkázó táska Little Company Vienna cognac. Ennek a praktikus táskának egy nagy zsebe van öt kisebb belső zsebbel. Tökéletesen megfelel minden dologra a gyereked számára, de a telefonod, naptárad vagy más fontos dolgokra is.

Little Company Pelenkázó táska Milan
22 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Little Company Milan pelenkázó táska teljesen fel van szerelve! A robusztus táska elegendő tárhellyel rendelkezik a szükséges dolgaidra. A nagy zsebben néhány kisebb rekesz van, így egyszerűen elhelyezheted a dolgaidat a táskában. A fő rekeszen kívül a táska két elülső zsebbel, hátsó zsebbel és kettő oldalzsebbel rendelkezik.

Little Company Pelenkázó hátizsák Stockholm Perfo
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az ügyesen kialakított hátizsák Little Company Stockholm Perfo ideális mint az anyukáknak, úgy az apukáknak is! Ez a masszív hátizsák mint modern, tágas táska és többfunkciós anya-hátizsákként is funkcionál. A fő rekesz egy nagy hely különféle zsebekkel, melyek kétoldalas cipzárral zárhatók. Emellett a fő rekesz még két elülső zsebbel is rendelkezik a kisebb dolgok elrejtésére. A vállpántok könnyen beállíthatók a kívánt hosszra.

Little Company Pelenkázó hátizsák Lisbon Quilted
24 990 Ft

Csináljuk ma! Felfújt pelenkázó í hátizsák Little Company Lisbon Quilted ideális mindennapi használatra, de egésznapos állatkert látogatásra vagy a vásárlásra is. A hátizsák mérete 38×33×18 cm, **sok rekesszel, így tökéletesen el lehet rakni a tárgyakat. A fő rekesz kétoldalas cipzárral zárható a nagyobb kényelem érdekében. A két fő rekeszen kívül a hátizsák rendelkezik még két zsebbel, például cumisüvegre.

Little Company Pelenkázó hátizsák Lisbon Braided
24 990 Ft

Itt az idő egy új kalandra! Fonott pelenkázó hátizsák Little Company Lisbon Braided tökéletes egy napi kalandra, de ideális estére vagy sportra. A hátizsák rendkívül nagy, elegendő rekesszel, így a tárgyak jól tárolhatók, és szervezhetők. A fő rekesz kétoldalas cipzárral zárható a nagyobb kényelem érdekében.

Little Company Pelenkázó táska Berlin Quilted
24 990 Ft

Pelenkázó táska Little Company Berlin Quilted időtlen steppeléssel. A robusztus steppelt pelenkázó táska Berlin nagyon szép, Praktikus, tágas fő rekesz, egy másik rekesz hátul, pl. laptopra vagy táblagépre. A belső rekeszeknek köszönhetően van elegendő hely, hogy a gyermekek számára minden szükséges dolgot magaddal vigyél.

Little Company Pelenkázó hátizsák Riga
28 490 Ft

Pelenkázó hátizsák Riga stílusos perforációval díszítve erős és nagyon praktikus. Köszönhetően a belső terének és a sok kisebb rekesznek elegendő hely található minden szűkségeshez a baba gondozásánál.

Little Company Pelenkázó táska Monaco Braided taupe
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Little Company Monaco Braided taupe fonott pelenkázó táska robusztus stílusos táska, ideális a gyermekkel töltött napra, de irodába vagy vásárláshoz is. A Monaco pelenkázó táska egy cipzárral zárható fő zsebbel rendelkezik. Néhány kisebb zsebnek köszönhetően mindent gyorsan elrakhatsz és cserélhetsz, tökéletes!

Little Company Pelenkázó táska Sevilla knit black
24 990 Ft

Sevilla egy klasszikus és kifinomult pelenkázó táska, amivel majd szeretnél dicsekedni! Azon kívül, hogy a táska fonással díszített nagyon praktikus, és bőséges helyet biztosít a cumisüvegeknek, pelenkáknak és egyéb babaápolási cikkek számára.

Little Company Lynn tok kozmetikumokra
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Little Company Lynn tok mindennapi ápolásra vagy kozmetikumra. Praktikus hurok karabinerrel, melynek köszönhetően a tok egyszerűen csatlakoztatható táskára vagy hátizsákra.

Little Company Pelenkatároló Emma
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vége a szabadon hánykódó pelenkáknak! Csak helyezd a pelenkákat a törlőkendőkkel a Little Company Emma pelenkatárolóba. A tároló két rekeszt tartalmaz, három pelenkára és egy csomag törlőkendőre. Nagyon praktikus a törlőkendőadagoló, amely egyenként húzza ki a kendőket.

Little Company Pelenkázó táska Copenhagen Croco
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Stílusos és praktikus pelenkázó táska Little Company Copenhagen Croco krokodil mintával. A táska egy nagy fő rekesszel rendelkezik, melyben további hét praktikus rekesz található, elegendő minden tárgyra. A fő rekeszen kívül van még az első és hátsó részben két kisebb zseb telefonra, rúzsra vagy kártyákra. Ezen kívül két oldalsó zseb cumisüvegre vagy alátétre. Rendkívül praktikus vállpántok.

Little Company Pelenkázó táska Helsinki solid taupe
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Nagyon kifinomult és kényelmes, ez a pelenkázó táska Helsinki divatos barnás-szürke színben. A táska elegendő tárhellyel rendelkezik a szükséges dolgaidra.

Little Company Pelenkázó táska Koppenhága Perfo
24 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csináljuk meg! A divatos Copenhagen Perfo pelenkázó táskával könnyedén válthatsz a gyerekfelügyeletről akár üzleti ebédre is. Minden, ami szükséges egy pelenkázó táskában modern és divatos perforációs kivitelezésben. A Little Company Copenhagen Perfo táska fő rekesze robusztus cipzárral zárható. A különböző kisebb rekeszeknek köszönhetően az összes holmi tárolható és gyorsan cserélhető, tökéletes!

Little Company Pelenkázó táska Paris Snake
24 990 Ft

Pelenkázó táska Little Company Paris Snake kígyó mintával, a kényelmes használat utazás közben. Ez az időtlen és stílusos táska biztosítja, hogy megvan minden, amire a gyermeknek szüksége van, szervezetten és a kéznél. A fő rekesz könnyen zárható robusztus cipzárral, és magában foglal még nyolc többcélú rekeszt.

Little Company Pelenkázó táska Paris Studs
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Little Company Paris Studs pelenkázó táskát szögecsek díszítik. Elegáns és tágas táska minden funkcióval, amire neked és gyermekednek szükségetek lehet! Akár üzleti találkozóra, vagy ha a gyereket felügyelővel kell hagyni. Pelenkázó táska Paris Studs szegecsekkel.

Little Company Szalvétadoboz Alice
6 190 Ft

Nedves törlőkendőkre mindig szükség van. Akár otthon, séta közben, homokozóban, vagy utazás során. Használat közben értékelni fogod a praktikus, de jó megjelenésű Little Company Alice tokot. Ez az első PU bőrből készült tok. Erős, a törlőkendők egyenként kihúzhatók és nem száradnak ki.

Little Company Üvegtároló Gwen
4 690 Ft

A Little Company Gwen szigetelt üvegtárolóval a cumisüveg tovább meleg vagy hideg marad. Az üvegtárolót minden szabványos és széles palackkal lehet használni. Egyszerű cipzárral könnyen nyitható és zárható a tok. Továbbá, a palack tartalma nem szivároghat ki a tokból.