LittleLife Állatos tipegő hátizsák, Pillangó
9 020 Ft

A LittleLife állatos tipegő hátizsák pillangószárnyaival gyermeke minden nap játszhat pillangósat. A táska könnyű, így a legkisebbek is elbírják a bele pakolt holmijukat. A hátizsákhoz tartozó hevederrel mindig biztonságban tudhatja gyermekét, mégsem kell mozgásszabadságában korlátoznia őt.

LittleLife Állatos tipegő hátizsák, Méhecske
7 240 Ft 7 100 Ft

A LittleLife állatos tipegő hátizsák csíkozása olyan mint a méhecskéé, még fullánkja is van. A gyerekek a hátizsák viselésekor minden nap úgy érezhetik, mintha jelmezbálba mennének. A táska könnyű, így a legkisebbeknek is megfelelő, a méhecske pedig a vízálló kapucni csápjainak köszönhetően még hitelesebbnek hat. A hátizsákhoz tartozó hevederrel mindig biztonságban tarthatja gyermekét, mégsem kell mozgásszabadságában korlátoznia őt.

LittleLife Állatos tipegő hátizsák, Bohóchal
7 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A LittleLife állatos tipegő hátizsák uszonyával és oldalsó és hátsó úszóival kedves bohóchalat mintáz. A táska könnyű, így a legkisebbeknek is megfelelő, a bohóchal pedig a vízálló kapucni szemeinek köszönhetően még aranyosabb. A hátizsákhoz tartozó hevederrel mindig biztonságban tudhatja gyermekét, mégsem kell mozgásszabadságában korlátoznia őt.

LittleLife Animal Kids Backpack hátizsák - Butterfly
7 380 Ft

Mostantól gyermeke kedvenc rózsaszín lepkéjét bárhová magával viheti! Ez az elbűvölő eredeti hátizsák rendkívül könnyű és kényelmes viseletet biztosít. A hátizsák részét képezi egy praktikus póráz is.