LittleLife Disney Toddler Backpack hátizsák - Olaf
13 460 Ft

Mostantól gyermeke kedvenc Oláfját bárhová magával viheti! Ez az elbűvölő eredeti hátizsák rendkívül könnyű és kényelmes viseletet biztosít. A hátizsák részét képezi egy praktikus póráz is.


LittleLife Animal Gyerek Hátizsák
8 290 Ft

7 530 Ft

LittleLife hátizsák katicabogár mintával készült a gyermekek számára. Tetején egy fogantyúval ellátva, amely elősegíti a könnyebb hordozhatóságot. Állítható párnázott vállpántjának és mellkasi övének köszönhetően kényelmesen és biztonságosan hordható. 6 literes térfogata gondoskodik róla, hogy sokmindent tárolhassunk benne.


LittleLife Disney Tigris Tipegő Hátizsák
10 630 Ft

LittleLife Disney hátizsák tökéletes választás a tipegő gyermekek számára. Állítható párnázott vállpántjának köszönhetően kényelmesen viselhető. Mellkasi övvel jobban rögzíthető.


LittleLife Állatos tipegő hátizsák, Bohóchal
8 870 Ft

A LittleLife állatos tipegő hátizsák uszonyával és oldalsó és hátsó úszóival kedves bohóchalat mintáz. A táska könnyű, így a legkisebbeknek is megfelelő, a bohóchal pedig a vízálló kapucni szemeinek köszönhetően még aranyosabb. A hátizsákhoz tartozó hevederrel mindig biztonságban tudhatja gyermekét, mégsem kell mozgásszabadságában korlátoznia őt.


LittleLife Állatos tipegő hátizsák, Dinoszaurusz
9 320 Ft

A LittleLife állatos tipegő hátizsák dinoszaurusz formájú, ezért a kicsik szívesen fogják viselni, hiszen őshüllőset játszhatnak benne. A hátizsákhoz tartozik egy heveder, amit a táska tetejéhez lehet rögzíteni. Ennek segítségével gyermekének biztosíthatja a kellő mozgásszabadságot, anélkül, hogy aggódnia kéne, hogy túl messzire szalad.


LittleLife Állatos tipegő hátizsák, Katicabogár
7 690 Ft

LittleLife állatos tipegő hátizsák katicabogár mintájának köszönhetően örömteli pillanatokat okoz gyermekének. A táska könnyű, így a legkisebbek is elbírják a bele pakolt holmijukat. A hátizsákhoz tartozó hevederrel mindig biztonságban tudhatja gyermekét, mégsem kell mozgásszabadságában korlátoznia őt.


LittleLife Állatos tipegő hátizsák, Krokodil
10 140 Ft

A LittleLife állatos tipegő hátizsákban minden helyzet játékká válik, hiszen krokodil formája és pikkelyei a gyerekeket kis krokodilokká változtatja. A táska könnyű, így a legkisebbek is elbírják a bele pakolt holmijukat. A hátizsákhoz tartozó hevederrel mindig biztonságban tudhatja gyermekét, mégsem kell mozgásszabadságában korlátoznia őt.


LittleLife Állatos tipegő hátizsák, Méhecske
8 580 Ft

A LittleLife állatos tipegő hátizsák csíkozása olyan mint a méhecskéé, még fullánkja is van. A gyerekek a hátizsák viselésekor minden nap úgy érezhetik, mintha jelmezbálba mennének. A táska könnyű, így a legkisebbeknek is megfelelő, a méhecske pedig a vízálló kapucni csápjainak köszönhetően még hitelesebbnek hat. A hátizsákhoz tartozó hevederrel mindig biztonságban tarthatja gyermekét, mégsem kell mozgásszabadságában korlátoznia őt.


LittleLife Állatos tipegő hátizsák, Pillangó
8 990 Ft

7 970 Ft

A LittleLife állatos tipegő hátizsák pillangószárnyaival gyermeke minden nap játszhat pillangósat. A táska könnyű, így a legkisebbek is elbírják a bele pakolt holmijukat. A hátizsákhoz tartozó hevederrel mindig biztonságban tudhatja gyermekét, mégsem kell mozgásszabadságában korlátoznia őt.


LittleLife Állatos tipegő hátizsák, Teknős
7 850 Ft

A LittleLife állatos tipegő hátizsák teknőspáncél formájú, ezért a kicsik szívesen fogják viselni, mintha minden nap jelmezesbál lenne. A hátizsákhoz tartozik egy heveder, amit a táska tetejéhez lehet rögzíteni. Ennek segítségével gyermekének biztosíthatja a kellő mozgásszabadságot, anélkül, hogy aggódnia kéne, hogy túl messzire szalad.


LittleLife Animal Kids Backpack hátizsák - Butterfly
8 934 Ft

6 730 Ft

Mostantól gyermeke kedvenc rózsaszín lepkéjét bárhová magával viheti! Ez az elbűvölő eredeti hátizsák rendkívül könnyű és kényelmes viseletet biztosít. A hátizsák részét képezi egy praktikus póráz is.


LittleLife Gyerek Esővédő bahaordozóhoz
12 060 Ft

Vízálló esőkabát, mely kiválóan védi gyermekét és hátizsákját. A kabát felső részében egy nagyobb nyílás van, így kényelmes a viselete. A termék kompatibilis a legtöbb hátizsákkal.


LittleLife Gyermek bőrönd, Katicás
17 490 Ft

Praktikus LittleLife gyermek bőrönd kerekekkel és teleszkópos fogantyúval, katicás mintával. A bőrönd tágas főrekesze mellett belső cipzáras zseb szolgál az apróságok tárolására. Kis mérete miatt ideális repülőgépen való utazáshoz.


LittleLife Disney Minnie Tipegő Hátizsák
9 990 Ft
9 560 Ft

LittleLife Disney hátizsák tökéletes választás a tipegő gyermekek számára. Állítható párnázott vállpántjának köszönhetően kényelmesen viselhető. A mellkasi övvel jobban rögzíthető.


LittleLife Disney Mickey Tipegő Hátizsák
9 560 Ft

LittleLife Disney hátizsák tökéletes választás a tipegő gyermekek számára. Állítható párnázott vállpántjának köszönhetően kényelmesen viselhető. A mellkasi övvel jobban rögzíthető.


LittleLife Runabout Toddler Backpack hátizsák - Blue
7 870 Ft

Elragadó kék színű hátizsák dinoszauruszokkal, amely nemcsak stílusos, hanem rendkívül praktikus is. Gyerekpóráz is csatolható rá. A hátizsák űrtartalma 3 liter, két rugalmas oldalzsebbel és egy nagy cipzáras zsebbel is rendelkezik.


LittleLife Runabout Toddler Backpack hátizsák - Pink
8 270 Ft

Elragadó rózsaszín hátizsák dinoszauruszokkal, amely nemcsak stílusos, hanem rendkívül praktikus is. Gyerekpóráz is csatolható rá. A hátizsák űrtartalma 3 liter, két rugalmas oldalzsebbel és egy nagy cipzáras zsebbel is rendelkezik.


LittleLife Toddler Backpack Monkey
6 258 Ft

5 710 Ft

Állat mintás hátizsák 1–3 éves gyerekeknek derék hevederrel és lecsatolható pórázzal a nagyobb biztonság és a gyermek védelme érdekében. Ez az eredeti hátizsák hordásra kényelmes és nagyon könnyű.


LittleLife Toddler Backpack Panda
6 258 Ft

5 710 Ft

Állat mintás hátizsák 1–3 éves gyerekeknek derék hevederrel és lecsatolható pórázzal a nagyobb biztonság és a gyermek védelme érdekében. Egy egyedi, nagyon könnyű és kényelmes hátizsák.