Little Tikes Vízi játékpark
58 290 Ft 55 490 Ft
Ingyen szállítás

Ami a gyerekeknek szóló vízi játékokat illeti, a Vízi játékpark annyira izgalmas! Hozd el a vízi játékpark izgalmát a saját kertedbe -egyszerűen csatlakoztass egy víztömlőt, és indítsd be a kettős vízesést és a sok vízsugarat lövelő kiegészítőt! Nem olyan jó az időjárás? Semmi gond. Élvezheted ezt a szórakoztató tevékenységet akár bent is. Töltsd fel a szállítószalagot gömbökkel a felső vödör tele töltéséhez, húzd meg a kábelt és … ne nézz fel!

Little Tikes Evergreen Csúszda, 180 cm
40 200 Ft 36 090 Ft

Little Tikes Evergreen 6 lépcsős óriás csúszda 180 cm-es csúszó felülettel készült kisgyermekek számára. Nagyon biztonságos és praktikus kialakítású, könnyen összecsukható és így kényelmesen tárolható. Minden gyermek számára remek szórakozást nyújthat a kertben. A Little Tikes 1970-ben alakult. Kétségtelenül a világ legnagyobb minőségi, fantáziadús gyermek játék gyártók közé tartozik.

Little Tikes Teknős homokozó/medence tetővel-16%
18 990 Ft 15 930 Ft

Aranyos zöld teknőst formázó homokozó és medence. A barátságos állatfigura egyből a kicsik kedvencévé válik, örömteli szórakozást ígér. A páncélja levehető, ami védi a homokot az esőtől és a nem kívánt szennyeződésektől.

Little Tikes Earth Colors Városi Játszóház
102 690 Ft

Különleges, könnyen összerakható városi játszóház, ami élménydús napokat és programokat biztosít a kis gyermekek számára. A házikó minden oldalán más funkciókat kapott, így minden kicsi számára örömteli órákat okoz a játék és csak a képzelet szab határt az önfeledt játéknak. Benzinkút, kisbolt, sportpálya és iskola kapott helyet a kis épültetben, melyeknél minden gyermek feltalálja magát és saját elképzelései szerint szórakozhat a szabadban.

Little Tikes Fatönk homokozó

Little Tikes Fatönk homokozó

Értékelés: 4,7
20 090 Ft

Ez a vidám fatönk alakú homokozó ideális játék a kertbe. Az oldalán préselt ülések találhatók a kényelmes játékhoz. Amikor nem használod a homokozót egy levehető fedővel lefedheted.

Little Tikes Playhouse Picnic-21%

Little Tikes Playhouse Picnic

Értékelés: 4,7
109 990 Ft 85 990 Ft
Ingyen szállítás

Tikes játszóház bordó tetővel és piknikasztallal minden kisgyermek álomjátéka. Felhőtlen szórakozást ígér, nyitható ajtóval, beépített csengővel, és sok sok kiegészítővel. A kisház ablakán kiadhatjuk az „elkészült” ételeket a kis piknikvendégeinknek.

Little Tikes Hinta háttámlával
12 050 Ft 11 790 Ft

A hintázás a gyerekek egyik kedvenc szórakozása már egészen kis koruktól kezdve. A Little Tikes Hinta kicsiknek készült hinta háttámlával, kint vagy a lakásban is használható. Jó minőségű műanyagból készült. A hinta 1 éves kortól ajánlott.

Little Tikes Cozy Coupe Benzinkút
11 090 Ft

Little Like Cozy Coupe benzinkút szórakoztató játék kisgyermeke számára. A játék keretében beleélheti magát egy bezinkutas életébe és kedvére tankolhatja az autókat. Tökéletes kiegészítője a többi Cozy Coupe játéknak. 18 hónapos kortól ajánlott.

Little Tikes Futóbicikli Cozy Coupe Lábbal hajtható rendőrautó
21 490 Ft

Little Tikes Cozy Coupe rendőrautós, lábbal hajthatós játék az egyik legnépszerűbb játék a gyermekek körében. A kisautónak mókás, vidám arca van, az ülés magas háttámlával, a hátsó részben tároló rekesszel rendelkezik. A vezető felőli oldalán lévő ajtó nyitható. Az autó padlója kivehető, így a kisebb gyermekek is biztonságosan utazhatnak a szülők részére kialakított fogantyú segítségével, mely megfelelő magasságban van a kényelmes tologatáshoz. A kormány mérete, melyen egy duda is található, a kis kezecskékhez van kialakítva. A járgány lábbal hajtható, a két első kerék 360 fokban körbe forog, aminek köszönhetően könnyedén irányítható. A kormány és a kerekek között nincs kapcsolat, az autó a lökés irányába halad. A gyújtáskapcsoló forgatható, a tanksapka pedig nyitható. Fekete-fehér színű. A játékkal csupa móka és kaland lesz az élet gyermeke számára.

Little Tikes Vízi játékasztal Halastó békákkal
24 790 Ft 23 590 Ft
Ingyen szállítás

A gyerekek imádnak vízzel játszani, a békás tavas vízi játékasztallal pedig még jobban fognak szórakozni! Mikor engeded szabadon a békát, hova ugrik – a vízbe, a tavirózsa szőnyegre vagy a középső toronyra? Figyeld, ahogy gyermeked vég nélkül szórakozik, ugyanis a béka minden ugrásakor használja a fantáziáját!

Little Tikes Vízipark játékasztal - rózsaszín-24%
27 690 Ft 20 790 Ft

Szórakoztató vízipark játékasztal telis-tele szórakoztató elemekkel és játék lehetőségekkel Egyszerre több gyermek játszhat és versenyezhet egy nagyszerű vízipark játékasztalnál. A játék során a gyermekek finom motorikus képességeket fejlesztenek, megosztják képességeiket és képzeletüket. Szuper szórakozás a nyári napokon.

Little Tikes Futóbicikli Cozy Coupe rózsaszín lábbal hajthatós játék
20 600 Ft 19 590 Ft

Little Tikes Cozy Coupe lábbal hajthatós játékok a legnépszerűbbek a gyermekek körében. A kisautónak mókás, vidám arca van. Az ülés magas háttámlával, a hátsó részben tároló rekesszel rendelkezik. A vezető felőli oldalán lévő ajtó nyitható. Az autó padlója kivehető, így a kisebb gyermekek is biztonságosan utazhatnak a szülők részére kialakított fogantyú segítségével, mely megfelelő magasságban van a kényelmes tologatáshoz. A kormány mérete – melyen egy duda is található – a kis kezecskékhez van kialakítva. A járgány lábbal hajtható, a két első kerék 360 fokban körbe forog, aminek köszönhetően könnyedén irányítható. A kormány és a kerekek között nincs kapcsolat, az autó a lökés irányába halad. A gyújtáskapcsoló forgatható, a tanksapka pedig nyitható. A kisautó rózsaszínű. A játékkal csupa móka és kaland lesz az élet gyermeke számára.

Little Tikes Mászóka csúszdával és menedékkel
48 290 Ft

Little Tikes Mászóka csúszdával és menedékkel tökéletes kiegészítő akár a játszószobában, akár a kertben az izgő-mozgó apróságoknak. Mászókázhatnak, csúszdázhatnak, bújokcsházhatnak. A széles lépcsőknek köszönhetően biztonságos a játék.

Little Tikes Homokozó&Pancsoló
40 390 Ft

Ha beköszönt a jóidő, a Little Tikes Sand&Sea kiváló szórakozást nyújt a gyermekeknek. Színes, két részből álló szabadtéri játék, melynek egyik felében a gyerekek homokból építkezhetnek, míg másik felében pancsolhatnak a napsütésben. A nap káros sugaraitól a csomagban található vidám napernyő véd. A csomag kiegészítőket is tartalmaz, mely még izgalmasabbá teszi a játékot órákon át.

Little Tikes Mászóka csúszdával
32 790 Ft

Little Tikes Climb & Slide Playhouse csúszda és mászóka 18 hónapos kortól 4 éves korig ajánlott minden kisgyermeknek, akár benti akár kinti használatra. A gyerekcsúszda és mászóka tartós műanyagból készült, és balesetmentes szórakozást nyújt kis használóinak.

Little Tikes (Primary) Nagy csúszda - 150 cm
27 090 Ft

Little Tikes nagy csúszda 150 cm csúszófelülettel minden kisgyereknek emlékezetes pillanatokat szerez. Kinti és benti használatra is alkalmas. Könnyen összeszerelhető és mozgatható.

Little Tikes Első csúszdám, Rózsaszín
12 490 Ft

Little Tikes bébi csúszdája vidám és hangulatos rózsaszínben pompázik, ezzel is feldobva a hangulatot. Gyermeke stabilan megkapaszkodhat a csúszda tetején, így nem érzi magát veszélyben, a lekerekített sarkoknak köszönhetően pedig teljes mértékben biztonságos használatot biztosít. Minden kisgyermek szívesen játszik vele, s hosszú ideig képes lefoglalni a figyelmüket. ÖSszeszerelése kifejezetten egyszerű, tárolása pedig kis helyen is lehetséges, mivel egyszerűen összehajtható. Minden 1 éves kisgyermek számára kiváló választás.

Little Tikes First Csúszda, 118 cm, Kék-22%
16 070 Ft 12 490 Ft

Little Tikes First kiscsúszda 118 cm-es csúszófelülettel a legkisebbek számára készült, így csempészve egy kis derűs szórakozást a mindennapokba. Stabil kiépítésű csúszda, amely a picik méreteihez igazodik, ezáltal tökéletes lehetőséget nyújt a számukra az önfeledt szórakozáshoz. Anyagának és méretének köszönhetően bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Összecsukható, így nemcsak mozgatása rendkívül egyszerű, de tárolása is, hiszen kis helyen is elfér. A csúszda akár már 1 éves kortól is használható.

Little Tikes Az első hűtőm

Little Tikes Az első hűtőm

Értékelés: 4,4
20 760 Ft 19 390 Ft

Az első hűtőm a Little Tikes márkától egy interaktív játék, amit úgy terveztek, hogy úgy nézzen ki, mintha valódi lenne. Ugyanolyan hangokat ad ki, mint a hűtőszekrény. A hűtőszekrény egy működő lámpa, az elején pedig egy jéggép található. A gyerekek úgy játszhatnak, mintha ugyanolyan konyhájuk lenne, mint a szüleiknek, vagy akár jobb is.

Little Tikes Futóbicikli Cozy Coupe Lábbal hajtós játék
21 490 Ft

Little Tikes Cozy Coupe lábbal hajtós játék az egyik legnépszerűbb játék a gyermekek körében. A kisautónak mókás, vidám arca van, az ülés magas háttámlával, a hátsó részben tároló rekesszel rendelkezik. A vezető felőli oldalán lévő ajtó nyitható. Az autó padlója kivehető, így a kisebb gyermekek is biztonságosan utazhatnak a szülők részére kialakított fogantyú segítségével, mely megfelelő magasságban van a kényelmes tologatáshoz. A kormány mérete, melyen egy duda is található, a kis kezecskékhez van kialakítva. A járgány lábbal hajtható, a két első kerék 360 fokban körbe forog, aminek köszönhetően könnyedén irányítható. A kormány és a kerekek között nincs kapcsolat, az autó a lökés irányába halad. A gyújtáskapcsoló forgatható, a tanksapka pedig nyitható. Piros-sárga színben. A játékkal csupa móka és kaland lesz az élet gyermeke számára.

Little Tikes Laguna vízi játékasztal homokozóval
33 490 Ft 31 890 Ft
Ingyen szállítás

Szórakozás a legkisebbek számára a miniatűr víziparkban ezzel a vízi játékasztallal. Rengeteg integrált tevékenységet tartalmaz, amelyek folyamatosan mozgatják a gyermekek fantáziáját, ugyanakkor fejlesztik a kéz-szem koordinációjukat és támogatják az aktív és társas játékokat. Figyeld, ahogy kisgyermeke túlcsordul az izgalomtól, miközben játszik ezzel a remek homokozós vízi játékasztallal!

Little Tikes Összecsukható roller zöld/kék
11 090 Ft

Rendkívüli roller/háromkerekű a Little Tikes márkától, ami kitűnő választás azoknak a gyermekeknek, akik most kezdenek rollert használni. Széles lábtartóval és két nagy forgatható elülső kerékkel rendelkezik, tehát rendkívül stabil és biztonságos. Kényelmes gumírozott kormány.

Little Tikes Autószállító, Piros
9 780 Ft

Akció

Little Tikes Autószállító a kisfiúk kedvenc játéka lesz percek alatt. A nagyméretű autószállítónak és a két versenyautónak köszönhetően rendkívül jól leköti a gyerekek figyelmét. Kiváló minőségű műanyagból készült, így bel- és kültéren is lehet játszani vele.

Little Tikes Az első mosogatóm
11 630 Ft 10 590 Ft

A Little Tikes első mosogatóm egy interaktív játék, amelyet úgy terveztek, hogy valósághű legyen, így a gyerekek szüleikhez hasonlóan úgy tehetnek, mintha mosogatnának. Először „főznek“ valami jót a főzőlapon, majd egymás után elmossák az edényeket egy működőképes mosogatóban.

Little Tikes Versenyautó, Sárga
3 090 Ft

Little Tikes Versenyautó rendkívül erős műanyagból készült, így alkalmas bel- és kültéri használatra egyaránt. Az aranyos, villámgyors autó pillanatok alatt a kisfiúk kedvenc játéka lesz. 3 éves kor felett ajánlott.

Little Tikes Pedálos versenyautó-27%
46 490 Ft 33 570 Ft

Akció

Vigyázz, kész, rajt! Azok a kicsik, akik szheretik a sebességet, beülhetnek ennek a pedálos versenyautónak a volánjába, gyors kerekekkel, és élvezhetik a kanyarokat! Kettős fogantyúk vezérlik a hátsó kerekek kormányzását, míg az ülés háttámlája beállítható vagy kivehető, ha egy kis versenyző felnő. A versenyautó túlméretes, masszív gumiabroncsokkal rendelkezik, így a kis sofőrje úgy érzi, mintha úton lenne!

Little Tikes Lábbal hajtós bébitaxi, Tűzoltó
22 640 Ft 21 090 Ft

Little Tikes lábbal hajtós bébitaxi egy szilárd vázú, kényelmes gyermekjáték, mely kiválóan fejleszti a kisgyermekek egyensúlyérzékét és koordinációs képességeit. Tűzoltóautó formájú, valamint egy könnyen eltávolítható víztartállyal is rendelkezik. Anyaga kiváló minőségű műanyag. Első kerekei 360° fokban körbe forognak, így irányítása rendkívül egyszerű. Teherbírása 23 kg-ig terjed, 18 hónapos kortól ajánlott.

Little Tikes Felfedező Játszóvár
86 790 Ft
Ingyen szállítás

A Little Tikes felfedező játszóvárral a gyermekek fantáziája szabadon szárnyalhat! A játszóvárat használhatják erődként vagy kastélyként, miközben felmásznak a csúszdához vagy átbújnak a titkos alagúton. A játék számtalan izgalmas szórakozást biztosít, s kiváló választás többgyermekes családok számára is, mivel egyszerre akár három gyermek is használhatja. A játszóvár kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú ideig is ellenáll a sérüléseknek. 2 és 6 év közötti kisgyermekek számára ajánlott.

Little Tikes Cozy lábbal hajtható kisautó
42 310 Ft 36 090 Ft
Ingyen szállítás

Little Tikes Cosy lábbal hajtható kisautó egy szempillantás alatt gyermekünk kedvence lesz! A lábbal hajtható megoldás a Flintstone család hangulatát idézi. A vidám színeknek és a biztonságos kialakításnak köszönhetően a kisautó villámgyorsan belopja magát csemetéink szívébe, ki sem akarnak majd szállni! A kinyitható csomagtartó és a tülkölő duda még élvezetesebbé teszik az utazást.

Little Tikes Cozy Coupe kék futóbicikli
44 990 Ft 42 990 Ft
Ingyen szállítás

A gyerekek imádnak a saját játékautójukban száguldozni. Ez a „taposós“ autó vonzó sportos kialakítással rendelkezik, amelyben a gyerekek úgy érzik magukat, mint egy igazi versenyautóban. A játékautóval a gyerekek nagyon könnyen és teljesen intuitívan manőverezhetnek. Nem hiányzik a funkcionális csengő és a tárolóhely a játékok számára sem, amelyeket át kell helyezni.

Little Tikes Vízi játékasztal és homokozó-35%
49 490 Ft 32 090 Ft

Ez a luxus homok- és vízi játékasztal lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy egyszerre fedezzék fel a játékot mindkét „anyaggal”. 2 kézi hajtókarral rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy hullámokat hozzanak létre 2 csónak (a csomagban található) vitorlázására az asztal körül, valamint a kikötőből és a kikötőbe való közlekedésre is szolgálnak.

Little Tikes Kosárlabda palánk
35 190 Ft

Little Tikes kosárlabda palánk kiváló minőségű műanyagból készült, kültéren és beltéren is használható. Állítható magassága révén kicsiknek és nagyoknak egyaránt alkalmas a játékra. A talpába tölthető vízzel vagy homokkal stabilizálható.

Little Tikes 4 az 1-ben Sport Tricikli
31 830 Ft 30 770 Ft

Akció

Little Tikes 4 az 1-ben Sport Tricikli ideális választás olyan gyermekeknek és szülőknek, akik fontosnak tartják a biztonságot és a minőséget. A praktikus irányító rúd állítható magasságú, így a szülőnek is kényelmes. A kerekek gumiból vannak, így kisebb zajjal jár a hajtásuk a csúszásgátlós pedállal. A vagány tricikli napellenzővel és hátul kosárral is rendelkezik, így a gyermek és a szülők minden igényét kielégíti.

Little Tikes Cozy Coupe Bevásárlókocsi
15 640 Ft 13 590 Ft

Ez a Little Tikes Cozy kisautó ideális társ a bevásárlás során! Kedvenc babánk el is kísérhet minket, hiszen a kocsiban a 30 cm-es játékok is kényelmesen elférnek. Segítségünkre lehet még a kocsi hátuljára felszerelt kosár is, így a vásárolt áruk kényelmesen szállíthatók a babaházba.

Little Tikes Dupla Csúszda Alagúttal
103 420 Ft 91 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Little Tikes dupla csúszdáival gyermeke egész nap a friss levegőn szeretne játszani! A kiváló minőségű anyagokból készült játszóalagút tökéletes választás testvérek számára is, mivel egyszerre több gyermek is biztonságosan használhatja. A hullámzó és az egyenes csúszda segítségével a hosszan tartó szórakozás garantált, ugyanakkor a szett magában foglalja a mászóka és a rejtekhely funkcióit is. Gyermeke nyugodtan használhatja napi szinten több ideig is, mivel ez a csúszda alagút kifejezetten hosszú élettartamú. Minden 2 és 6 év közötti kislány és kisfiú számára izgalmas szórakozást nyújt.

Little Tikes "Chef" Játékkonyha
36 390 Ft

Little Tikes modern és elegáns játékkonyha gyermekek számára. Sütéshez, főzéshez minden alapvető eszközt tartalmaz, így mikrohullámú sütő, sütő, kávéfőző és jégadagoló is a konyha része. A csomagban továbbá konyhai eszközök, evőeszközök és csészék, valamit telefon is megtalálhatók. Kompakt kialakításának köszönhetően kis helyen is elfér.

Little Tikes Cozy kisautó - Rózsaszín királylány-25%
45 850 Ft 34 290 Ft
Ingyen szállítás

Little Tikes Cosy kisautó – Rózsaszín királylány egy szempillantás alatt gyermekünk kedvence lesz! A bájos külső minden lányt elvarázsol. A kinyitható csomagtartó és a tülkölő duda még élvezetesebbé teszik az utazást. A vidám színeknek és a biztonságos kialakításnak köszönhetően a kisautó villámgyorsan belopja magát csemetéink szívébe, ki sem akarnak majd szállni!

Little Tikes Cozy Kisautó, Rózsaszín-19%
16 310 Ft 13 190 Ft

Ez a Little Tikes rózsaszín Cozy kiskocsi ideális társ a bevásárlás során! Kedvenc babánk el is kísérhet minket, hiszen a kocsiban a 30 cm-es játékok is kényelmesen elférnek. Segítségünkre lehet még a kocsi hátuljára felszerelt kosár is, így a vásárolt áruk kényelmesen szállíthatók a babaházba. A kisautó könnyen összeszerelhető.

Little Tikes Evergreen Vidéki játszóház
100 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Élénk színű vidéki hangulatú játszóház gyermekeknek.Vidám kikapcsolódást, falusi élményt, nyugodtságot kölcsönöz bent lakói számára.A házikó nyitható ajtóval, ablakokkal, tűzhellyel és mosogatóval és házi telefonnal felszerelt. Egyaránt alkalmas kinti és benti használatra évszaknak megfelelően. Anyaga könnyen tisztítható, ami biztosítja gyermekei számára a megfelelő higiénés környezetet.

Little Tikes Óriás csúszda, 180 cm-21%
46 640 Ft 36 590 Ft

Little Tikes Óriás csúszda a szivárvány színeiben pompázik mosolyt csalva a körülötte lévő kisgyermekek arcára. Szerkezete stabil, könnyen összecsukható, ezáltal kis helyen is elfér. Beépített kapaszkodókkal rendelkezik, ezzel segítve a gyerekek feljutását a csúszda tetejére.

Little Tikes Tároló üléskarfára
3 290 Ft

Little Tikes Tároló üléskarfára segít, hogy gyermekének kéznél legyenek kedvenc nasijai vagy az útravaló szendvics és az italosflakon út közben, nem fognak elsodródni a kanyarokban. Csak pakolja tele a tárolót, és akassza a gyerekülés karfájára. A tároló könnyen tisztítható, csak törölje át vizes ronggyal.

Little Tikes Az első játék sütőm
20 730 Ft 18 390 Ft

A Little Tikes első sütőm egy interaktív játék, amelyet annyira élethűre terveztek, hogy úgy néz ki, mint egy igazi sütő. Természetesen a sütő tűzhellyel is rendelkezik, amelyen a gyerekek tojást vagy finom steaket „süthetnek“. A gyerekek, szüleikhez hasonlóan, úgy tehetnek, mintha a konyhában főznének.

Little Tikes Összecsukható roller piros/sárga
11 090 Ft

Rendkívüli roller/háromkerekű a Little Tikes márkától, ami kitűnő választás azoknak a gyermekeknek, akik most kezdenek rollert használni. Széles lábtartóval és két nagy forgatható elülső kerékkel rendelkezik, tehát rendkívül stabil és biztonságos. Kényelmes gumírozott kormány.

Little Tikes Vízi baseball
14 590 Ft 13 890 Ft
Ingyen szállítás

három játékmódnak köszönhetően a gyerekek imádni fogják ezt a játékot! Az első szakaszban a kezdők egy „sügérrel“ építhetik az önbizalmukat, majd amikor készen állnak a második szakaszban a rugós alátétre léphetnek és fel lőhetik a labdát. A harmadik fázisban elüthetik a baseball labdát, miközben az a vízsugáron lebeg!

Little Tikes Cozy Coupe kisautó-27%
34 400 Ft 24 790 Ft

Little Tikes Cozy Coupe kisautó vidám színeinek és praktikus kialakításának köszönhetően egy szempillantás alatt a kicsik kedvence lesz! Az ergonomikus üléseken a gyerekek szinte autóversenyzőnek érezhetik magukat. A masszív, robusztus szerkezet teljes biztonságot garantál a legizgalmasabb manőverek alkalmával is. A kinyitható ajtók és a tülkölő duda még élvezetesebbé teszik az utazást.

Little Tikes Autószállító teherautó
10 710 Ft 9 810 Ft

Akció

Little Tikes autószállító teherautó rendkívül jó játszótárs. A gyermek a többi játékát fuvarozhatja. Meglehetősen tartós anyagból készült, azért a játszótéri környezetnek is ellenáll. A csomag tartalmaz 2 gépkocsit is.

Little Tikes Deluxe Ride & Relax Tricikli, 5in1
32 170 Ft

Akció

Little Tikes Deluxe Ride & Relax Tricikli, 5in1 együtt nő a gyerekekkel. Ideális segítő a biciklizés, irányítás és tekerés elsajátításában. Vágjon neki a triciklivel egy kirándulásnak – hagyhatja a gyerekeket is menni a triciklin a vezető rúd segítségével, vagy kövesse a gyerekeket és figyelje, hogyan tekernek maguk. A kényelmes lehajtható ülés megfelelő komfortot biztosít a gyermeknek.

Little Tikes Dirt Diggers™ Szemetes autó
7 990 Ft

A gyerekek imádnak kamionokkal játszani. Ezek a játékok támogatják az aktív játékot, amely elengedhetetlen a gyermekkori kiegyensúlyozott fejlődéshez. A Little Tikes szemeteskocsival a fiúk és a lányok szórakozni fognak, homokozóban is kukásautósat játszhatnak!