LOccitane En Provenc Divine (Eye Balm) 15 ml
27 650 Ft 24 340 Ft

A szelíd balzsam elősegíti a szemkörnyék fiatalos megjelenését és intenzíven táplálja a szem területét. Az új célzott gondozási struktúra a kettős felhasználás lehetőségét adja: a gazdag krémet napszemüvegként vagy éjszakai maszkként lehet használni.

LOccitane En Provenc (Hand Cream) 30 ml
3 140 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hidratáló kézkrém, amely enyhíti a szárazságot, miközben helyreállítja a bőrt. Sűrű konzisztenciája ellenére nem hagy zsíros filmet a kezedre. Megvédi a kéz száraz és kiszáradt bőrét, és biztosítja a szükséges táplálkozást.

LOccitane En Provenc Mandula zuhanyolaj (Shower Oil)
7 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kedvenc záporolaj a bőrét simán és finoman simítja, mint a bársony. Ennek a lágyítóolajnak az az előnye, hogy habot képez, amely borotválkozó habként használható. Most az utazási csomagban van olaj, hogy mindig tartsa a kezét.

LOccitane En Provenc Sampon száraz és sérült hajra ( Repair ing Shampoo)
2 280 Ft

Tento šampon s novým složením obnovuje, posiluje a chrání suché a poškozené vlasy. Zabraňuje lámání a třepení vlasových vláken a zároveň pomáhá jejich obnově. Obsahuje komplex 5 esenciálních olejů (Ylang-ylang, sladký pomeranč, levandule, geranium, andělika) a aminokyselin rostlinného původu.

LOccitane En Provenc Shea vaj (Hand Cream) 30 ml
2 800 Ft

A hidratáló kézkrém enyhíti a szárazságot, miközben helyreállítja a bőrt. A vastag gél konzisztenciája ellenére nem hagy zsíros filmet a kezedre, és kellemesen illatosítja a kezedet Verbena virágos-citrom illatával. Megvédi a kéz száraz és kiszáradt bőrét, és biztosítja a szükséges táplálkozást.