Lodos Fokhagymanyomó Lux szatén beépített tisztítóval
2 490 Ft

Fokhagymanyomó élelmiszer-biztonságos alumíniumból készült. A Lodos fokhagymanyomónak integrált tisztítója van a nyomójában, amely megnyomása után megtisztítja a funkcionális lyukakat a maradék fokhagymától. Mosogatógépben mosható.


Lodos Fokhagymanyomó satén tisztítóval
2 290 Ft

Fokhagymanyomó, ami élelmiszer-biztonságos alumíniumból készült. A Lodos foghagymanyomó tisztítóval együtt kapható, ami könnyen és gyorsan kitisztítja a foghagymanyomó nyílásait a beleragadt daraboktól. Mosogatógépben mosható.


Lodos GRAND passzírozó
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyümölcs passzírozó műanyag alkatrészekből és egy rozsdamentes acéllemezből készült. Lodos GRAND passzírozó a puhább fajta gyümölcsök és zöldségek passzírozásához használd. Átmérője 23 cm.


Lodos JUMBO dugóhúzó
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Erős dugóhúzó kiváló minőségű alumíniumból készült, amely alkalmas a gyakori használathoz. Jumbo dugóhúzó a Lodos márkától az egyszerű dizájnjával a bornyitásnak klasszikus karaktert kölcsönöz.


Lodos JUNIOR krumplinyomó
5 490 Ft

Burgonya prés egészségre ártalmatlan alumínium anyagból készült. A Lodos JUNIOR prés használható burgonyára és más főtt zöldségekre. A magas minőség garantálja a hosszú élettartamát.