Loewe 001 Woman - EDP 100 ml

Loewe 001 Woman - EDP

45 070 Ft

Parfüm víz 001 Nő a keleti-virágos illat a nők számára. A fej bergamottot, olasz mandarin és rózsaszín borsot tartalmaz. A szandálfa és az egyiptomi jázmin elrejtve van. A készítményt borostyán-vanília alapanyaggal zárjuk le. 2016-ban indult. .

Partnerünktől: Vivantis
Loewe Solo Loewe Platinum - EDT 100 ml
1x

Loewe Solo Loewe Platinum - EDT

27 090 Ft

Loewe Platinum Solo férfi bőr illata. Összetevői közé tartozik a tea, a bőr, az oliban gyanta, a sziámi benzoingyanta, a levendula, a szerecsendió, az atlasz cédrus, a szürke  borostyán és a kakukkfű. Az illat 2012-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Loewe Solo Loewe - EDT 75 ml

Loewe Solo Loewe - EDT

31 660 Ft
30 330 Ft
Utolsó darab!

A Solo Loewe egy keleti gazdag összetételű férfi illat.   A fejillat összetevői közé tartozik a mandarin, citrom, bergamott,guavu gyümölcs, indiai törpebogáncs, levendula, kakukkfű, rozmaring, pacsuli és kasmírfa.

Partnerünktől: Vivantis
Loewe Aura Floral - EDP 80 ml

Loewe Aura Floral - EDP

22 800 Ft

Az Aura Floral egy  virágos női illat. A fejillat összetevői közé sárgarépa magvak, bergamott, citrom és zöld tónusok. A tiszta virágos szívillatban érezhető a  rózsa, jázmin, narancsvirág és ibolya.   A kompozíciót a  vanília, bőr, pézsma és pacsuli kombinációja zárja.

Partnerünktől: Vivantis
Loewe 001 Man - EDP 75 ml

Loewe 001 Man - EDP

33 100 Ft
Újdonság

A Loewe márkás 001 Man a bőr gyengéd érintésének megtestesítője egy mély, vonzó és finom illat formájában. Az illat aromája pozitív energiával tölti fel. A kezdeti tónusok a kardámomnak, a mandarinnak és a bergamottnak köszönhetően lenyűgöznek.

Partnerünktől: Vivantis
Loewe 001 Woman - EDT 75 ml

Loewe 001 Woman - EDT

32 000 Ft
31 200 Ft
Újdonság

A Loewe 001 Woman egy keleties-virágos illat nőknek.  Fejjegyei a bergamott, az olasz mandarin és a rózsabors; a középső jegyek az egyiptomi jázmin és a szantálfa; az alaptónusok borostyánról és vaníliáról árulkodnak. Az illatot 2016-ban mutatták be.

Partnerünktől: Vivantis
Loewe 7 Anonimo - EDP 100 ml

Loewe 7 Anonimo - EDP

27 730 Ft

Loewe 7 Anonimo egy 2016-ban elindított bőr férfi illata. A fej rózsaszín borsot és tömött bőrt rejt, benzoin, vetiver és bőrrel a szívedben. A kompozíció szantálfa és krétai rózsa (labdanum) zárva van. .

Partnerünktől: Vivantis
Loewe 7 - EDT 100 ml

Loewe 7 - EDT

32 930 Ft

A Loewe 7 egy féfi fás-virágos illat pézsma alapillattal. A fejillat összetevőihez tartozik az alma és a bors, a szívillatban rejtőzik a tömjén, gyöngyvirág, rózsa és keserű narancsolaj (neroli).  A kompozíciót a cédrus, vetiver és már az említett pézsma kombinációja zárja.

Partnerünktől: Vivantis
Loewe Agua Del Loewe Ella - EDT 75 ml

Loewe Agua Del Loewe Ella - EDT

25 490 Ft
24 260 Ft

Az Agua Del Loewe Ella női illat friss, akkordokkal, narancs, bergamott és kumquat gyümölcs formájában nyílik meg, amelyet a maracuja egészít ki. A szívillatban érezhető a a paprika, a rózsa, a liliom és a tavirózsa szokatlan kombinációja. Az alapillatban bontakozik ki a fás-pézsmás alap.

Partnerünktől: Vivantis
Loewe Agua - EDT 75 ml

Loewe Agua - EDT

28 830 Ft
28 070 Ft
Utolsó darab!

A Loewe Agua tökéletesen ötvözi a nőies érzékiséget és a romantikát, valamint az igazi férfi erejét és nemességét. A fej a bőrön a bergamott, a mandarin csillogó tónusaival és a yuzu gyönyörű árnyalataival nyílik.

Partnerünktől: Vivantis
Loewe Agua Mar De Coral - EDT 100 ml

Loewe Agua Mar De Coral - EDT

31 200 Ft
Újdonság

Az Agua de Loewe Mar de Coral uniszex toalettvíz finom aromás ékezetekkel karizmatikus és kifinomult személyiségek számára készült.

Partnerünktől: Vivantis
Loewe Agua Miami - EDT 75 ml

Loewe Agua Miami - EDT

31 200 Ft
Utolsó darab!

Miami nemcsak gyönyörű homokos strandok, kristálytiszta víz és hűvös hullámok gyönyörű hegygerincekkel, hanem gyümölcs-virágos színek zűrzavara is, amelyet a Loewe eau de toilette illatában találhat meg.

Partnerünktől: Vivantis