Londa Intenzív ápolás világosított hajra Visible Repair (In-Salon Treatment)
5 650 Ft 5 200 Ft

Intenzív kezelés a fodrászatban végzett bármilyen hajszín világosítási folyamat után. Bezárja a hajat és felkészíti a későbbi színtónusra. A panthenollal készített készítmény mélyen regenerálja a sérült haj szerkezetét. Táplálja a hajat belülről, védi a hajat a mechanikai sérülésektől.

Londa Krém hajfesték Permanent Color Extra Rich Creme 60 ml-19%
1 980 Ft 1 590 Ft

A Permanent Color Extra Rich Creme hajfesték a Londa Professional márkától tartós, lipidekkel dúsított hajszínt eredményez, amely garantálja a stabilitást és az erős ragyogást. 100% fedi az ősz hajszálakat, táplálja a hajat és egyedi fényt kölcsönöz a hajnak. .

Londa Extra erős hajlakk Start OffExtra Strong Laque
3 510 Ft

Professzionális hajlakk az extra erős rögzítés érdekében, 3D-Sculpt mikropolimereket és panthenolt tartalmaz. Védelmet nyújt nedvesség, UV és hő ellen, biztosítja az azonnali rögzítést akár 24 órán keresztül. rögzítési fok: 2, 3 a 4-ből, minden hajtípusra alkalmas. .

Londa Extra erős hajzselé Swap It (X-Strong Gel)
2 210 Ft

Az extra erős Swap It hajzselé 3 fokú rögzítést kínál. Segítségével játékosan megformál minden frizurát, intenzív fényt ad a hajnak, nem terheli el és nagyon könnyen kimosódik a hajból. A zselé UV szűrővel és B5-vitaminnal dúsított, amely megvédi a hajat a károsodástól és táplálékot biztosít.

Londa Hajlakk Layer Up (Flexible Hold Spray)
3 510 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Layer Up hajlakk biztosítja a frizura rugalmas tartását a nap folyamán. Összetétele panthenollal dúsított, amely behatol a haj gyökerébe, táplálja és erősíti a hajat. Védelmet nyújt a nedvesség és az UV sugárzás ellen is. Védi a hajat a nedvességtől és rögzíti a frizuráját. .

Londa Hidratáló krém kreppesedés ellen Coil Up (Curl Defining Cream)
3 510 Ft 3 280 Ft

A Coil Up hidratáló krém a következő hajmosásig hidratálja és eltávolítja a kreppesedést, ideális a vastagszálú haj számára, meghatározza és fokozza a hullámokat. Magas fényt kölcsönöz a hajnak, védelmet nyújt a hőformázás ellen. Könnyen lemosható,.

Londa Maszk száraz fénytelen hajra P.U.R.E (Treatment)
4 580 Ft 3 960 Ft

A P. U. R. E mély ápolás terhelés nélkül táplálja és hidratálja a hajat, és egészséges megjelenésű hajszerkezetet hagy maga után. Száraz és matt hajra alkalmas, amelyhez fényt ad. Parabének, szilikonok és mesterséges színezékek nélkül tervezték.