L'Or KARTON 10 x Onyx 10 db kapszula
11 490 Ft

fűszeres keverék és a kakaó enyhe keserű érintésének magával ragadó ízvilágának a legerősebb változatát a L'or kapszuláknak hála Te is megtapasztalhatod! A L'or KARTON 10 x Onyx 10db-os csomagolása összesen 100 porció Nespressot tartalmaz. Élvezd az érzékek érzékeny ébredését a legerősebb L'Ore kapszulával.

L'Or KARTON 10 x India 10 db kapszula
11 490 Ft

Erős és intenzív kávé L'or India 10 × 10 db kapszula dobozban, ami magával ragad a színes Indiába. Arabica és Robusta kávészemek kombinációjából készült, fűszeres és gyümölcsös tónussal. A szemeket Dél-India hegységeiben termesztik, amik sötét karamell és kakaó ízt kölcsönöznek a kávénak. Élvezd teljes mértékben a csésze kávét.

L'Or Espresso Decaffeinato Intenzitás 6 - 10 db alumínium kapszula
1 190 Ft

Espresso Decaffeinato kávékapszulák a L'OR márkától, amelyek lenyűgöznek gazdag édes illatukkal és kakaós tónusaikkal, valamint az erdei gyümölcsök jeleivel. Az Espresso Decaffeinato jellegzetes kávéélményt kínál 6-os intezitással, ugyanis egy koffeinmentes kávéról van szó. Ezek a kapszulák a Nespresso kávéfőzőkkel kompatibilisek.

L'Or Espresso Ristretto Intenzita 11 - 10 db alumínium kapszula
1 190 Ft

A L'OR márkájú Espresso Ristretto kávékapszulák lenyűgöznek fűszeres illatukkal és intenzív ízükkel. Az Espresso Ristretto kávé ideális azoknak, akik szeretik az az intenzív ízű erős kávét – intenzitási szintje 11. Ezek a kapszulák a Nespresso kávéfőzőkkel kompatibilisek.

L'Or Espresso Forza 500g

L'Or Espresso Forza 500g

Értékelés: 4,4
3 990 Ft 3 890 Ft

Az Espresso Forza szemeskávé tökéletes és harmonikus egységet alkot, amely ötvözi a tiszta Forza és a tüzes eszpresszó korlátlan erejét az intenzív teljes ízzel, amelyet az ízletes krémes réteg felszínén a borostyán tónus egészít ki.

L'Or Lungo Profondo Intenzitás 8 - 10 db alumínium kapszula
1 190 Ft

Lungo Profondo kávékapszulák a L'OR márkától, amelyek őröld mandula és édesgyökér intenzív illatát kínálják. A Lungo Profondo kávé csillogó bronzhabbal rendelkezik, 8-as szintű intenzitást garantál. Ezek a kapszulák a Nespresso kávéfőzőkkel kompatibilisek.

L'Or Lungo Elegante Intenzitás 6 - 10 db alumínium kapszula
1 390 Ft

A L'OR Lungo Elegante kávékapszulák friss citrusos és földi szedres tónusokkal nyűgöznek le, a kávé aranyos krémes habbal kiegészített. A Lungo Elegante kávé ideális azoknak, akik szeretik a könnyebb kávét – 6-Os intenzitási szintet kínál. Ezek a kapszulák a Nespresso kávéfőzőkkel kompatibilisek.

L'Or Espresso Splendente Intenzitás 7 - 10 db alumínium kapszula
1 390 Ft

A L'OR márkájú Espresso Splendente kávékapszulák lenyűgöznek kiegyensúlyozott ízükkel, amely lágy mogyorós tónusokkal és citrusos zárással kiegészített. Az Espresso Splendente kávé ideális azoknak, akik finom és ellenállhatatlan kávéra vágynak. Ezek a kapszulák a Nespresso kávéfőzőkkel kompatibilisek.

L'Or Papua Intenzitás 7 - 10 db alumínium kapszula
1 190 Ft

A L'OR márkájú Papua kávékapszulák egyedi kávészemeket tartalmaznak, amelyek gyümölcsös ízű kávét garantálnak. A jellegzetes édes íz a Pápua vulkáni lejtők termőföldjein történő termesztésnek köszönhetőek – a termesztés Új-Guinea-n történik. Ezek a kapszulák a Nespresso kávéfőzőkkel kompatibilisek.

L'Or Fortissimo L'OR Eszpresszó szemes kávé, 0,5kg
3 490 Ft

A Douwe Egberts L'OR Eszpresszó Fortissimo egy nagyon sötét pörkölésű, szemes kávé, mely lenyűgöző aromájával és egyedi ízével kényezteti fogyasztóját. Az igazi erős eszpresszót kedvelőknek különösen ajánlljuk. A kávé 500g-os kiszerelésben kapható.

L'Or Colombia 10 Intenzitás 8 - 10 db alumínium kapszula
1 390 Ft

A L'OR márkájú Colombia kávékapszulák egyedi kávészemeket tartalmaznak, amelyek teljes és hosszantartó ízt kínálnak. A kávét az egyedülálló kolumbiai kultúra és természet ihlette, 8-as szintű intenzitást garantál. Ezek a kapszulák a Nespresso kávéfőzőkkel kompatibilisek.

L'Or Espresso Onyx, szemes kávé, 500g
3 490 Ft

L´Or Espresso Onyx erős ízű sötét pörkölt kávészemek kiváló minőségű keveréke. Kényeztesd magad minden reggel elsőosztályú eszpresszóval, ami finom csokoládé ízű és intenzív aromájú, amelyet sűrű krémes hab gazdagít.

L'Or India 10 db kapszula

L'Or India 10 db kapszula

Értékelés: 4,7
1 390 Ft

Erős és intenzív kávé L'or India 10 db kapszula, ami magával ragad a színes Indiába. Arabica és Robusta kávészemek kombinációjából készült, fűszeres és gyümölcsös tónussal. A szemeket Dél-India hegységeiben termesztik, amik sötét karamell és kakaó ízt kölcsönöznek a kávénak. Élvezd teljes mértékben a csésze kávét.

L'Or Onyx Intenzitás 12 - 10 db alumínium kapszula
1 390 Ft

A L'OR márkájú Onyx kávékapszulák le fognak nyűgözni teljes ízükkel, amely kakaóval kiegészített. Az Onyx kávé ideális azoknak, akik szeretik az az intenzív ízű erős kávét – Fűszeres keverék Arabikából és Robusztából, amely 12-es szintű intenzitást garantál. Ezek a kapszulák a Nespresso kávéfőzőkkel kompatibilisek.

L'Or Crema Absolu CLASSIQUE 500g
3 990 Ft 3 890 Ft

Pörkölt, kiváló minőségű szemes kávé, amely a finom, bársonyos klasszikust szimbolizálja, és harmonikusan átalakítja a közepes pörkölt kávé enyhén savas, érett, elegáns ízével, amely soha nem megy ki a stílusból.

L'Or Espresso Forza Intenzitás 9 - 10 db alumínium kapszula
1 390 Ft

A L'OR Espresso Forza kávékapszulák intenzív édesgyökér és tölgy ízzel büszkélkedhetnek, amit borostyán tónusia egészítenek ki. Az Espresso Forza kávé 9-es intenzitású tüzes ízt garantál. Ezek a kapszulák a Nespresso kávéfőzőkkel kompatibilisek.

L'Or Guatemala 10 kapszula

L'Or Guatemala 10 kapszula

Értékelés: 4,7
1 390 Ft

Kávékapszulák a L'OR márkától, ami elvarázsol összetéveszthetetlen ízével. A guatemalai mészköves talaj világos és friss kávé garantál édes alma és citrus tónusokkal. A kávé gyengén-közepesen pörkölt, hetes intenzitással.

L'Or Indonesia 10 db

L'Or Indonesia 10 db

Értékelés: 4,8
1 390 Ft

Kávékapszula Nespresso gépekhez. A L'OR Indonesia 10 db-os kapszula komplex ízű kávét készít, sötét kakaó és cédrusfa keserű ízével. A szemeket egyedi módon pörkölik.

L'Or Lungo ESTREMO kapszulák 10 db
1 190 Ft

Készíts luxus Estremo lungo-t a L'Or márkától. A merész kávé alumínium kapszulákban kapható, misztikus illatú és pikáns tónusokkal kiegészített. Ez a kávé képes egész naptra ellátni energiával, valamint kedvedet is javítja.

L'Or Espresso Brazil 500g

L'Or Espresso Brazil 500g

Értékelés: 5
3 790 Ft 947,50 Ft/darab

Közepesen pörkölt babkávé, a citrusfélék enyhe ízével. L'OR Espresso Brazil 500g az eszpresszó teljes íze jellemzi, vastag és krémes habbal.

L'Or Espresso Colombia 500g

L'Or Espresso Colombia 500g

Értékelés: 5
3 790 Ft 947,50 Ft/darab

Közepesen pörkölt babkávé, édes alma- és citrusfélék tónusaival. L'OR Espresso Colombia 500g az eszpresszó teljes íze jellemzi, vastag és krémes habbal.