Loreal Paris RevitaLift Laser X3 fiatalító krém 50 ml
4 240 Ft

RevitaLift Arckrémek Laser X3 nem lézeres kezelések, de ezek hatása a simító ráncok tudja hozni. Krém hatékonyan kisimítja a ráncokat, helyreállítja a bőr rugalmasságát és egyesíti a hangot. Biztosítja a látható eredmények 4 hét múlva! Alkalmas korosztály 40–60 év.


Loreal Paris Revitalift Laser X3 Night fiatalító éjszakai krém 50 ml
4 240 Ft

RevitaLift éjszakai krém Laser X3 nem lézeres kezelések, de ezek hatása a simító ráncok tudja hozni. Krém hatékonyan kisimítja a ráncokat, helyreállítja a bőr rugalmasságát és egyesíti a hangot. Biztosítja a látható eredmények 4 hét múlva! Alkalmas korosztály 40–60 év.


Loreal Paris Men Expert ajándékcsomag férfiaknak
3 240 Ft

A szett tartalmaElseve MEN Arginine Resist X3 hajerősítő sampon férfiaknak (Reinforcing Shampoo)Men Expert borotválkozás utáni arcszesz érzékeny bőrre (Hydra Sensitive After-Shave Splash) 100 ml.


Loreal Paris Colorista Brunette Bleach
2 380 Ft

Készítsen ragyogó szőke Colorista a Colorista Brunette Bleach-szel! Ez megkülönböztető könnyítést jelent, ezért alkalmas barnaságra. Nem szürke hajra. .


Loreal Paris Préférence Wild Ombrés hajfesték
2 250 Ft

Wild Ombre az új egyszerű módja, hogy kiemelje könnyít a haj hosszának és a haj tippeket. Exkluzív csomagolt előnyben Wild Ombres világosító krém egyesíti a technológia végső ellátás dúsított Hi-Shine Complex optimális villámlás és fényes és selymes.