Lovela Folyékony mosószer fehér ruhákhoz, 4,7l-38%
8 112 Ft

4 990 Ft

Akció

Hipoallergén és sensitive, kíméletes az érzékeny bőrhöz. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Ideális pelenkák, alsóneműk és gyermekruhák mosásához, Ajánlott nagyon érzékeny bőrűek ruháihoz, akik hajlamosak az allergiára és atópiás dermatitisben szenvednek. A csomag 2 db mosószert tartalmaz.


Lovela Gél color 4.7 l (50 mosás)
4 112 Ft

2 990 Ft

Lovela mosógél színes fehérneműre, speciálisan kifejlesztett a gyermek kifejezetten érzékeny bőrére már a születéstől kezdve, valamint az allergiára hajlamos bőr számára. Exkluzív hipoallergén készítmény klinikailag tesztelt és egy üveg géllel 50 adagot moshatsz ki.


Lovela Gél fehér 4.7 l (50 mosáshoz)
4 112 Ft

2 990 Ft

Mosógél Lovela alkalmas fehér ruhaneműre és az extra érzékeny bababőrre már a születés óta és a bőrre, amely hajlamos az allergiára. Exkluzív hipoallergén összetétele klinikailag tesztelt. Egy üveg géllel 50 adag ruhaneműt kimoshatsz.


Lovela Mosópor Color 5 kg (40 mosás)
2 990 Ft

Mosópor színes ruhákra a Lovela márkától, klinikailag tesztelt és hipoallergén összetétellel rendelkezik az érzékeny gyerekbőrre és az allergiára hajlamos bőrre. Alacsonyabb hőmérsékleten eltünteti a szennyeződéseket, és elegendő 40 mosásra.


Lovela Mosópor fehér 5 kg (40 mosás)
2 990 Ft

Speciálisan kifejlesztett Lovela mosópor fehér ruhaneműre alkalmas az extra érzékeny bababőrre már a születés óta és a bőrre, amely hajlamos az allergiára. Exkluzív hipoallergén összetétele klinikailag tesztelt. A por már alacsonyabb hőmérsékleten is jól oldódik, és elegendő 40 mosásra.


Lovela Starter Pack

Lovela Starter Pack

Értékelés: 4,5
8 612 Ft

5 090 Ft

Sada készlet az érzékeny bőrű babáknak a Lovela márkától. 40 db hipoallergén tisztító szalvétát, színezékek és illatanyagok nélküli gél tisztítószert, felületi tisztítószert és mosodai termékeket tartalmaz. Az összes termék igényes teszteken ment keresztül, hipoallergén és savmentes.


Lovela Folyékony mosószer,4,7 l-42%
8 658 Ft

4 990 Ft

Akció

Hipoallergén és sensitive, kíméletes az érzékeny bőrhöz. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Ideális pelenkák, alsóneműk és gyermekruhák mosásához, Ajánlott nagyon érzékeny bőrűek ruháihoz, akik hajlamosak az allergiára és atópiás dermatitisben szenvednek. A csomag 2 db mosószert tartalmaz.


Lovela Gél kapszula 12 ks-50%

Lovela Gél kapszula 12 ks

Értékelés: 5
2 598 Ft

1 290 Ft

Akció

Lovela Gél kapszula speciális összetételű folyékony mosószert tartalmaz, gyerekek számára születéstől fogva, valamint extra érzékeny bőrrel rendelkező és allergiás személyek számára. Csomag tartalma 12 kapszula.


Lovela Tisztító spray 500 ml
1 190 Ft

Lovela felülettisztító finom illattal, nem irritál, ideális minden felület tisztítására, melyekkel a gyerek kapcsolatba léphet, hipoallergén, klinikailag tesztelt, savmentes. Tartalma 500 ml.


Lovela Mosópor fehér 3,25 kg (26 mosás)
2 390 Ft

Lovela mosópor fehér ruhákra, speciálisan kifejlesztett a gyermek kifejezetten érzékeny bőrére, valamint az allergiára hajlamos bőr számára. Exkluzív hipoallergén összetétele klinikailag tesztelt. A por már alacsonyabb hőmérsékleten is jól oldódik, és elegendő 26 mosásra.


Lovela Mosópor Color 3,25 kg (26 mosás)
2 390 Ft

Lovela mosópor színes ruhákra, speciálisan kifejlesztett a gyermek kifejezetten érzékeny bőrére már a születéstől kezdve, valamint az allergiára hajlamos bőr számára. Exkluzív hipoallergén összetétele klinikailag tesztelt. Alacsonyabb hőmérsékleten eltünteti a szennyeződéseket, és elegendő 26 mosásra.


Lovela Mosópor fehér 1,625 kg (13 mosás)
2 487 Ft

1 490 Ft

Speciálisan kifejlesztett Lovela mosópor fehér ruhaneműre alkalmas az extra érzékeny bababőrre már a születés óta és a bőrre, amely hajlamos az allergiára. Exkluzív hipoallergén összetétele klinikailag tesztelt. A por már alacsonyabb hőmérsékleten is jól oldódik, és elegendő 13 mosásra.


Lovela Mosópor color 1,625kg (13 mosási dózis)
2 487 Ft

1 490 Ft

Speciálisan kialakított mosópor Lovela a színes ruhaneműre alkalmas az extra érzékeny baba bőrére már a születéstől, és a bőrre, amely hajlamos az allergiákra. Exkluzív hipoallergén összetétele klinikailag tesztelt. A por már alacsonyabb hőmérsékleten is jól oldódik, és elegendő 13 mosásra.


Lovela Gel color 1,5 l (16 mosás)
2 287 Ft

1 490 Ft

A Lovela mosógél színes ruhákra alkalmas, kifejezetten érzékeny gyermek bőrre születéstől fogva , valamint allergiára hajlamos bőrre egyaránt megfelelő. Exkluzív hipoallergén összetétele klinikailag tesztelt. A csomagolás 16mosásra elegendő.


Lovela Mosógél fehér 1,5 l (16 mosási dózis)
2 487 Ft

1 490 Ft

Lovela mosógél fehér ruhaneműre alkalmas az extra érzékeny bababőrre már a születés óta és a bőrre, amely hajlamos az allergiára. Exkluzív hipoallergén összetétel klinikailag tesztelt. A csomagolás elég 16 mosásra.