Ludi Alakítható játszószőnyeg, Kék
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ludi alakítható játszószőnyeg rendkívűl puha és kényelmes, így már születéstől kezdve használható. Felállítható szélei biztonságérzetet adnak a gyermeknek, a lelógó vidám színű figurák pedig hosszú ideig lekötik a figyelmet. A puha textil a téli időszakban is melegen tartja gyermekét, s akár mosógépben is tisztítható.

Ludi Sátor medencével anti-UV baba számára
13 490 Ft

Medence sátor tetővel, amely ideális kiegészítő kisgyermekes családoknak a strandra. Használata nagyon egyszerű, csupán kialakítod a medence alá szükséges megfelelő méretű alapot, és már rá is helyezheted a medencét. Ezt követően elegendő megtölteni vízzel.

Ludi Stan UV védő babasátor

Ludi Stan UV védő babasátor

Értékelés: 4,4
7 590 Ft

Megérkezett a Ludi Stan UV védő babasátor, amely megvédi a babákat a káros UV sugárzásoktól ,rovaroktól, széltől kirándulásokon, tóparton, vagy akár a kertben. Az egyszerűen felállítható és kis helyre csomagolható bébisátor bárhova magunkal vihető. TOVÁBB OLVASOM->

Ludi Anti-UV Nomad baba sátor

Ludi Anti-UV Nomad baba sátor

Értékelés: 4,8
13 990 Ft

Ludi Anti-UV Nomad baba sátor használata nagyon egyszerű és problémamentes. A hordozható, univerzális sátor megvédi a csecsemőket többek között az erős napsugaraktól,széltől és rovaroktól. Az alsó puha bélés lehetővé teszi a baba kényelmét és nyugodt alvást biztosít. Könnyen kinyitható és összecsukható, ideális utazáshoz, nyaraláshoz.

Ludi Pingvin vízijáték

Ludi Pingvin vízijáték

Értékelés: 4,9
6 370 Ft 5 340 Ft

Ludi pingvin vízijáték egy tökéletes fürdőtárs. Ezzel a zseniális játékkal felélénkül a mindennapi fürdőzés. Tapadókoronggal könnyedén rögzíthető a csempéhez. Vízbe téve izgalmas játékokat tudnak vele játszani a legkisebbek is.

Ludi Bowling gyermekeknek

Ludi Bowling gyermekeknek

Értékelés: 4,6
5 080 Ft 4 650 Ft

Ludi bowlingjátéka olyan élményt nyújt a gyermekek számára, mintha az igazi játék bowling lenne. A bábúk anyaga puha, biztonságos, és kedves állatokat formáznak. A bábúk nyomásra sípolnak.