Luma Manikűr készlet - Sage Green
1x

Luma Manikűr készlet - Sage Green

4 190 Ft
Utolsó darab!

A manikűrkészlet hasznos eszköz a gyermekek körmének ápolásához. Ollókból, fogókból és reszelőből áll. A tárgyak kerek alakúak, így nem károsítják a gyermeket. Luma manikűrkészlet – A Sage Green lekerekített praktikus csomagolásával is lenyűgözni, amelyet könnyedén tárolhatsz a fürdőszobában. Ez egy teljesen újrahasznosítható termék.

Forgalmazó: MALL
Luma Kétoldalas pelenkázó alátét 72x44, PU huzattal

Luma Kétoldalas pelenkázó alátét 72x44, PU huzattal

14 490 Ft

A Luma márkájú pelenkázó alátétet minden szülő szeretni fogja. Az alátét puha és tisztítható, így allergiások számára is alkalmas. A megemelt szélek meggátolják, hogy a gyermeked kicsússzon az alátétből. A Luma Babycare termékek teljes mértékben újrahasznosíthatók.

Forgalmazó: MALL
Luma Bandana előke - Half Moon

Luma Bandana előke

5 390 Ft
Utolsó darab!

Ezt a divatos Sweatshirt Bandana-t a Luma márkától egész nap viselheti gyermeked. Szuper hasznos , ha meg kell védeni a ruhákat etetés közben, vagy ha a babának sok nyála van, amikor a fogai nőnek. A előke magas minőségű természetes anyagból készült.

Forgalmazó: MALL
Box nedves törlőkendőkre, Speckles Lila
3x

Luma Box nedves törlőkendőkre, Speckles

5 490 Ft

Univerzális nedves törlőkendős doboz a holland Luma Babycare márkától. A Luma nedves törlőkendős doboz minden pelenkázóasztalon kötelező darab. A nagyszerű megjelenésű doboz könnyen zárható – egyetlen ujjal, hogy a törlőkendők ne száradjanak ki.

Forgalmazó: MALL
Kád állvány Sage Green/Forest Green
3x

Luma Kádállvány

15 990 Ft

Hasznos fürdőállvány, amely kíméli a hátadat, amikor lehajolsz és a babádat fürdeted. Kis lakáshoz is alkalmas, mivel kisebb méretűre hajtogatható. A Luma fürdőállvány megfelel a szigorú biztonsági és környezetvédelmi előírásoknak. Vonzó kétszínű kialakítással, amely bármilyen belső térbe illeszkedik.

Forgalmazó: MALL
Speckles WC szűkítő ülés, Mint
2x

Luma Speckles WC szűkítő ülés

5 090 Ft

Minőségi műanyagból készült WC-ülőke a Luma márkától. Az ülés csúszásmentes éllel rendelkezik az alsó részén a jobb stabilitás érdekében.

Forgalmazó: MALL
Ferdőkád Blossom Pink
3x

Luma Fürdőkád

8 990 Ft
Utolsó darab!

Fürdőkád a holland Luma márkától, amely okos kivitelű és praktikus sima felülettel rendelkezik. Nem veszélyes és egyben ökológiai anyagból készült, amely teljesen újrahasznosítható. Lágy színének köszönhetően minden fürdőszobába belefér. A káddal egyben a leeresztő tömlő is megvásárolható.

Forgalmazó: MALL
Luma Babakád, Fehér
27x

Luma Babakád

9 990 Ft
Utolsó darab!

Luma Babakád élénk színeivel és letisztultságával a fürdést igazi élménnyé varázsolja. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a baba teljes kényelemben pancsolhat, miközben stabil szerkezete a teljes biztonságot garantálja. Egyszerű formája és kis mérete megkönnyíti a tisztítást. Kiváló minőségű műanyagból készült.

Forgalmazó: MALL
Multifunkció pokróc Tropical Island

Luma Multifunkció pokróc Tropical Island

6 690 Ft

pokróc puha pamut jersey anyagból készült. Pokrócként, takaróként, törölközőként, pelenkázó alátétként, takaróként babakocsiba és napellenzőként is használható. A Luma Multifunkciós pokróc Tropical Island Öko-Tex tanúsítvánnyal rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Luma Fellépő, Fehér
8x

Luma Dark grey - Fellépő

4 990 Ft
Utolsó darab!

LUMA Fellépő csúszásgátló réteggel. Gyönyörű élénk színekben készült kétszínű kombinációban. Praktikus segítőjévé válik nemcsak a fürdőszobában illetve a toaletten – felemeli gyermekét, hogy elérje amit akar. Magasság 13 cm.

Forgalmazó: MALL
Luma Fürdető szett Speckles White

Luma Fürdető szett Speckles

47 490 Ft
Utolsó darab!

A divatos holland Luma babycare márka összes termékét tartalmazó készlet, amelyre szükséged lesz a fürdésnél, egy műanyag baba kádból, állványból, tetővel ellátott pelenkázó vödörből, fürdőszékből, fürdőhőmérőből, fésűből és keféből, baba manikűrből, ill. leeresztő tömlőből áll.

Forgalmazó: MALL
Luma Multifunkciós takaró Child's Play

Luma Multifunkciós takaró

7 790 Ft

Takaró pamut jerseyből, amelynek mindkét oldalán más a felülete. Ennek köszönhetően többféle felhasználása van – alátétként, takaróként, pólyaként, vagy babakocsira árnyékoló ként. A Luma multifunkciós takaró Öko-Tex tanúsítással rendelkezik. A puha lágy anyag nyugtatóan hat a gyermekre. A mosást 40 fokon ajánljuk.

Forgalmazó: MALL