Luma Babakád

Luma Babakád

Értékelés: 4,8
6 090 Ft

Luma Babakád élénk színeivel és letisztultságával a fürdést igazi élménnyé varázsolja. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a baba teljes kényelemben pancsolhat, miközben stabil szerkezete a teljes biztonságot garantálja. Egyszerű formája és kis mérete megkönnyíti a tisztítást. Kiváló minőségű műanyagból készült.

Luma Babakád biztonsági fürdető ülés
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Luma babakád betét a fürdésben segít a babának és a mamának.Ergonomikus kialakításának és csúszásgátló bevonatának köszönhetően megóvja gyermekét a lecsúszástól, így teljes biztonságban fedezheti fel a víz nyújtotta lehetőségeket. Speciális formája biztosítja a kényelmet, kiváló minőségű anyagai pedig garantálják a hosszú élettartamot. Lekerekített sarkainak köszönhetően rendkívül biztonságos, s a legkisebbek számára is ideális választás!

Luma Bili

Luma Bili

Értékelés: 3,2
2 390 Ft

Luma Bili segít a gyermekeknek elhagyni a pelenkát. Letisztult formája és kivehető belső része könnyű karbantartást és egyszerű tisztítást tesz lehetővé. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a bili kényelmes ülést biztosít, stabil szerkezete pedig garantálja, hogy gyermeke biztonságban maradjon a váratlanabb mozdulatok esetén is.

Luma Dark grey - Fellépő

Luma Dark grey - Fellépő

Értékelés: 4,4
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

LUMA Fellépő csúszásgátló réteggel. Gyönyörű élénk színekben készült kétszínű kombinációban. Praktikus segítőjévé válik nemcsak a fürdőszobában illetve a toaletten – felemeli gyermekét, hogy elérje amit akar. Magasság 13 cm.

Luma Pretty Pink Nedves törlőkendő tároló doboz
4 690 Ft

LUMA Nedves törlőkendő tároló doboz praktikus segítség pelenkázáshoz. Egyik kezével egyszerűen kihúzhatja a törlőkendőt, másik kezével megtámaszthatja a csecsemőt. A tárolódoboz védi a törlőkendőket a nemkívánatos kiszáradástól. Súlya 0,2 kg.