Luphie CASE Aurora Condom Aluminium Frame + TPU Case Black/Crystal az iPhone XR számára 2442692
3 390 Ft

3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dizájnos hátlapi védőtok az iPhone XR számára, ami a sarki fényt tükrözi vissza. A Luphie Aurora Condom anyagok egyedi keverékből készült: fekete alumínium és TPU keret, ami az oldalakat védi, és edzett üveg a telefon hátlapján. Az üveg kifejezetten ellenálló, könnyen tisztítható és nem maradnak meg rajta az ujjlenyomatok.


Luphie CASE Aurora Condom Aluminium Frame + TPU Case Black/Crystal az iPhone XS Max számára 2442689
3 390 Ft

3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dizájnos hátlapi védőtok az iPhone XS Max számára, ami a sarki fényt tükrözi vissza. A Luphie Aurora Condom anyagok egyedi keverékből készült: fekete alumínium és TPU keret, ami az oldalakat védi, és edzett üveg a telefon hátlapján. Az üveg kifejezetten ellenálló, könnyen tisztítható és nem maradnak meg rajta az ujjlenyomatok.


Luphie CASE Aurora Condom Aluminium Frame + TPU Case Red/Crystal az iPhone XR számára 2442693
3 390 Ft

3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dizájnos hátlapi védőtok az iPhone XR számára, ami a sarki fényt tükrözi vissza. A Luphie Aurora Condom anyagok egyedi keverékből készült: piros alumínium és TPU keret, ami az oldalakat védi, és edzett üveg a telefon hátlapján. Az üveg kifejezetten ellenálló, könnyen tisztítható és nem maradnak meg rajta az ujjlenyomatok.


Luphie CASE Aurora Snaps Magnetic Aluminium Hard Case Glass Black/Red pro iPhone XR 2442696
4 390 Ft

Dizájnos hátlapi védőtok az iPhone XR számára, ami a sarki fényt tükrözi vissza. A Luphie Aurora Magnetic Aluminium Case anyagok egyedi keverékből készült: fekete mágneses alumínium keret, ami az oldalakat védi, és edzett üveg a telefon hátlapján. Az üveg kifejezetten ellenálló, könnyen tisztítható és nem maradnak meg rajta az ujjlenyomatok.


Luphie CASE Aurora Snaps Magnetic Aluminium Hard Case Glass Black/Red pro iPhone XS Max 2442695
4 390 Ft

Dizájnos hátlapi védőtok az iPhone XS Max számára, ami a sarki fényt tükrözi vissza. A Luphie Aurora Magnetic Aluminium Case anyagok egyedi keverékből készült: fekete mágneses alumínium keret, ami az oldalakat védi, és edzett üveg a telefon hátlapján. Az üveg kifejezetten ellenálló, könnyen tisztítható és nem maradnak meg rajta az ujjlenyomatok.


Luphie CASE Aurora Snaps Magnetic Aluminium Hard Case Glass Silver/White pro iPhone XR 2442697
4 390 Ft

Dizájnos hátlapi védőtok az iPhone XR számára, ami a sarki fényt tükrözi vissza. A Luphie Aurora Magnetic Aluminium Case anyagok egyedi keverékből készült: ezüst mágneses alumínium keret, ami az oldalakat védi, és edzett üveg a telefon hátlapján. Az üveg kifejezetten ellenálló, könnyen tisztítható és nem maradnak meg rajta az ujjlenyomatok.


Luphie CASE Luphie Magneto Hard Case Glass Black a Huawei P20 Pro számára 2441719
2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Luphie Magneto Hard Case Glass Black mágneses tok a Huawei P20 Pro készülékre, ami megvédi a telefonodat a karcolásoktól és a szennyeződésektől eséskor. Az alumíniumkeret miatt az eszköz szélei nem fognak megütődni, és az átlátszó 9H keménységi üveg védi a hátsó lemezét.


Luphie CASE Luphie Magneto Hard Case Glass Black az iPhone X 2441682 számára
2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mágneses tok Luphie Magneto Hard Case Glass Black az iPhone X készülékhez, megvédi a telefonodat a karcolásoktól és a szennyeződésektől az esésnél. Az alumíniumkeret miatt az eszköz szélei nem fognak megütődni, és az átlátszó 9H keménységi üveg védi a hátsó lemezét.


Luphie CASE Luphie Magneto Hard Case Glass Black/Crystal az iPhone X 2441683 számára
2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mágneses tok Luphie Magneto Hard Case Glass Black/Crystal az iPhone X készülékhez, megvédi a telefonodat a karcolásoktól és a szennyeződésektől az esésnél. Az alumíniumkeret miatt az eszköz szélei nem fognak megütődni, és az átlátszó 9H keménységi üveg védi a hátsó lemezét.


Luphie CASE Luphie Magneto Hard Case Glass Black/Crystal Huawei P20 2441714
2 890 Ft

Mágneses tok Luphie Magneto Hard Case Glass Black/Crystal a Huawei P20 készülékhez, megvédi a telefonodat a karcolásoktól és a szennyeződésektől az esésnél. Az alumíniumkeret miatt az eszköz szélei nem fognak megütődni, és az átlátszó 9H keménységi üveg védi a hátsó lemezét.


Luphie CASE Luphie Magneto Hard Case Glass Black/Crystal iPhone 6/6S 2441695
2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mágneses tok Luphie Magneto Hard Case Glass Black/Crystal az iPhone 6/6S készülékhez, megvédi a telefonodat a karcolásoktól és a szennyeződésektől az esésnél. Az alumíniumkeret miatt az eszköz szélei nem fognak megütődni, és az átlátszó 9H keménységi üveg védi a hátsó lemezét.