MAC Kompakt Smink Studio Tech 10 g
15 080 Ft 12 990 Ft

Maxi természetes Maxi tökéletesen illeszkedik a bőréhez, és a könnyű, krémes textúrának köszönhetően még csak nem is tud róla! Alkalmas minden bőrtípusra, beleértve az érzékenyeket.

MAC Matt rúzs Luster ( Lips tick ) 3 g
7 990 Ft

Lustre ajakrúzs Lips tick teremt érzékien telt ajkak, bárhová is megy – munka vagy szórakozás. D egy nedves felület és ellenállhatatlan ragyogás, kitölti az ajkakat és megcsapolja természetes alakját. Ez egy jó textúra, amely könnyen terjed.

MAC (Bronzing Powder) 10 g
11 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A MAC Bronzing Por természetes bõrfestést hoz létre, könnyen alkalmazható és tökéletesen illeszkedik a bőrének hangjához. A magas pigmentációnak köszönhetően a bőr természetes fényt biztosít a szelíd megvilágosodás formájában.

MAC Folyékony vízálló smink a hosszú ruhához (Nourishing Waterproof Foundation) 25 ml
14 290 Ft 13 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bemutat egy folyékony vízálló sminket a MAC Longwear-hez, ami nem szakad el vagy esik. Ez a smink nem tartalmaz zsíros összetevőket, de még mindig visszaszorítja a nedvességet a bőr felszínéről. A termék kifogástalanul illeszkedik, és közepes és teljes fedést biztosít, természetesen szatén hatással.

MAC Luxus  élénkítő púder ( Mineralize Skinfinish) 10 g
12 060 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Luxus fényes sütőpor a tökéletes befejezéshez. Világosítja és meghatározza az arcát. Könnyen kiemelheti az arccsontokat. Kifejezetten az összes bőrtónus kiegészítése és megvilágítása céljából készült. A fényűző fehérítő mind az arc, mind a test számára alkalmas. Irigylést ad a csillogó hatásnak.

MAC Patentpolish (Lip Pencil) 2,3 g
10 550 Ft

A Patentpolish ajakrúzs ötvözi az ajakbalzsam kényelmét, az ajakrúzs színét, az ajakrúzs fényességét és pontosságát. Ezzel a multifunkcionális ajaktermékkel tökéletesen sugárzó fényt, azonnali lágyságot és rugalmasságot hoz létre egyetlen hullámban.

MAC Rúzs (Matte Lips tick ) 3g
7 170 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A rúzs Retro Matte Lips tick krémes textúrájú, köszönhetően a magas pigmentációnak és a krémes textúrának, az ajkak matt hatásúak. Felhasználás után az ajkak táplálják és egészségesek. Tartós hatása van, amit biztosan értékelni fog.

MAC Sheertone Blush 6 g arcpirosító
9 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sheertone Blush luxus arcpirosító púder Arcának gyönyörűen finom, természetes színt és egészséges megjelenést kölcsönöz. Limitált kiadás.

MAC Szájfény(Lipglass) 3,1 ml
8 590 Ft

A jojoba olajjal dúsított tápláló szájfény kihangsúlyozza az ajkának szépségét. Teljességet ad számukra, ajkai pedig csókra csábítanak majd.