MaDe Hab puzzle – autópálya
6 902 Ft

5 170 Ft

Hab puzzle autópálya motívummal, mely tökéletesen hozzájárul a képzelőerő fejlesztéshez a legkisebb gyermekeknél. Emellett nagyszerű hőszigetelő képességgel rendelkező szőnyegként is szolgál. A részek puhák és könnyen tisztíthatóak.


MaDe Hab puzzle - dinoszauruszok
6 902 Ft

6 500 Ft

Hab puzzle dinoszaurusz motívummal, mely tökéletesen hozzájárul a képzelőerő fejlesztéshez a legkisebb gyermekeknél. Emellett nagyszerű hőszigetelő képességgel rendelkező szőnyegként is szolgál. A részek puhák és könnyen tisztíthatóak.


MaDe Hab puzzle - farm
6 902 Ft

5 590 Ft

Hab puzzle farm motívummal, mely tökéletesen hozzájárul a képzelőerő fejlesztéshez a legkisebb gyermekeknél. Emellett nagyszerű hőszigetelő képességgel rendelkező szőnyegként is szolgál. A részek puhák és könnyen tisztíthatóak.


MaDe Hab puzzle - reptér
6 022 Ft

4 780 Ft

Hab puzzle reptéri motívummal, mely tökéletesen hozzájárul a képzelőerő fejlesztéshez a legkisebb gyermekeknél. Emellett nagyszerű hőszigetelő képességgel rendelkező szőnyegként is szolgál. A részek puhák és könnyen tisztíthatóak.


MaDe Vámpír Jelmez, M
4 790 Ft

2 950 Ft

A félelmetes Vámpír jelmez minden kisfiú nagy kedvence. A csomag tartalma egy köpeny és egy mellény. Remek választás a farsangi mulatságra!


MaDe Superman Jelmez, M

MaDe Superman Jelmez, M

Értékelés: 5
7 190 Ft

6 640 Ft

A népszerű Superman jelmez minden kisfiú nagy kedvence. A csomag tartalma: pulcsi izmokkal, maszk, öv és a köpeny. Remek választás a farsangi mulatságra!


MaDe Minnie Egér Jelmez, XS

MaDe Minnie Egér Jelmez, XS

Értékelés: 3,5
4 490 Ft

4 160 Ft

Minnie jelmezzel a népszerű egérlány bőrébe bújhatsz. A csomag tartalma a rózsaszín ruha, füles hajpánt és öv. Remek választás a farsangi mulatságra!


MaDe Adél baba, 40 cm, 50 funkció
13 900 Ft

A gyönyörű Adél baba 50 cseh mondat kimondására képes, és egy cseh dalt is elénekel. A baba 40 cm magas. Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott.


MaDe Adél baba, 50 mondat, hercegnő
15 060 Ft

A csodás Adél baba hercegnő, akinek ha megnyomod a hasát, vagy az egyéb, érzékelővel ellátott részét, 50 mondatot képes elmondani. A baba tartozékokat tartalmaz, beleértve a ruhát is. A baba 38 cm magas. Kislányoknak 3 éves kortól alkalmas.


MaDe Adél baba mesével 40 cm
15 480 Ft

A gyönyörű Adél baba mesét mond. Adél baba felcsatolható hajjal rendelkezik, ami világít a sötétben, éppúgy, mint a táskája. A baba 40 cm magas. Kislányoknak 3 éves kortól alkalmas.


MaDe Adél járóbaba - 8 dallal 43cm
13 900 Ft
+ ingyen szállítás

Adél kisbaba egy csodálatos társ kislányoknak. A baba egy rózsaszín ruhában van nyolc hagyományos cseh dallal. A baba képes járni. Olyan, mint egy igazi kisbaba.


MaDe Bandita jelmez, M
6 467 Ft

5 200 Ft

A fiús bandita jelmez hatásos álöltözék minden álarcosbálra. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.


MaDe Egyszarvú jelmez
5 527 Ft

4 990 Ft

A lány egyszarvút formázó színes jelmez nagyon hatásos jelmez az álarcosbálra. A csomag rövid ruhát egyszarvúkkal tartalmazl. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.


MaDe Farsangi jelmez - Hercegnő, 92-104 cm
3 840 Ft

Találd meg a hercegedet! Vedd fel a gyönyörű ruhát, és indulj el a karneválba, ahol minden szem téged fog nézni. Légy a karnevál dísze, és élvezd a sok örömet és szórakozást a barátaiddal.


MaDe Fésülhető fej
16 412 Ft

14 550 Ft

Nagy, fésülhető babafej sok tartozékkal örömet szerez minden kislánynak, aki szeret fodrászosat játszani. A babafej, hogy még gyönyörűbb legyen, fésülhető és sminkelhető. Mindehhez jó szolgálatot tesz a csomag gazdag tartalma.


MaDe Foxterrier kutya pórázzal
7 229 Ft

5 870 Ft

Vidd el szőrös barátodat egy sétára! A kutya parancsszóra képes járni és ugatni. Séta közben a kutya vidáman csóválja a farkát. Töltsetek el együtt sok vidám pillanatot!


MaDe Gyermek jelmez - Ninja, 110-120 cm
6 190 Ft

4 970 Ft

Közeledik a karnevál, és neked nincs mit felvenned? A Ninja jelmez a megfelelő választás. Légy az est csillaga, és élvezd a sok-sok mókát és örömöt a barátaiddal.


MaDe Gyöngykészlet, 24 cm
3 090 Ft

Akció

A gyöngykészlet egy csodálatos szórakozás gyermekeknek 3 éves kortól. Változtasd meg a gyöngyök színét a forgó edénynek hála, amelybe elegendő forró vizet helyezni, és a színes gyöngyök máris a világon vannak. Hozz létre eredeti nyakláncot vagy karkötőt.


MaDe Házi szupermarket

MaDe Házi szupermarket

Értékelés: 5
14 571 Ft
13 950 Ft

Állítsd fel otthon a saját bevásárlóközpontodat ezzel a játékszettel. Árupolcok, pult, pénztárgép, vonalkód olvasó, bevásárlókosár, élelmiszerek, mindez egy csomagban! A vásárláshoz így már semmi sem hiányozhat.


MaDe Hős jelmez
7 690 Ft

6 990 Ft

A fiús hős jelmez hatásos álruha teli izmokkal az álarcosbálba. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.


MaDe Hősnő jelmez
4 390 Ft

4 090 Ft

A lány hősnőt formázó jelmez nagyon hatásos jelmez az álarcosbálra. A csomagban jelmez és lepel található. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.


MaDe Irányítható tank szalagokkal 50 cm-es - barna
11 690 Ft

Részletes tank szalagokkal, a tornya 360 °-ban forgatható. Valósághű hangokat ad ki és világít. A tankszalagok mozgathatóak. A tank méretaránya 1:28. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


MaDe Jelmez Bandita

MaDe Jelmez Bandita

Értékelés: 5
4 990 Ft

4 230 Ft

A fiatal bandita jelmez nem hiányozhat semmilyen gyermek maszkabálból, vagy álarcosbálból. Az egész fekete jelmez biztosítja a fiatal banditának az abszolút anonimitás. Elég csak egy kardal kiegészíteni és az álcázás tökéletes.


MaDe Jelmez Boszorkány
4 175 Ft

3 890 Ft

Vidám jelmez minden fiatal karnevál szerelmesének. Boszorkánnyá változás a fiatal hölgyek között az egyik legnépszerűbb. Ha szeretne a karneválon feltűnni, akkor ez a jelmez a megfelelő választás.


MaDe Jelmez Csipkerózsika

MaDe Jelmez Csipkerózsika

Értékelés: 5
5 190 Ft

3 990 Ft

Ha a kis hercegnőd kedveli a Csipkerózsikát, miért ne változzon át ennek a gyönyörű jelmeznek köszönhetően? A finom rózsaszínbe az igaz hercegnő színárnyalatában a kicsi lányod beleszeret. Elég kiegészíteni aranyos frizurával és a jelmez teljes.


MaDe Jelmez csontváz

MaDe Jelmez csontváz

Értékelés: 5
4 190 Ft

3 220 Ft

Minden kis jelmez szerelmeseinek, akik félelmet keltenek, itt van a csontváz maszk. De óvatosan! Nem nehéz ezzel a maszkkal másokat megijeszteni. Elég kiegészíteni alkalmas cipővel és a jelmez teljes.


MaDe Jelmez - egyiptomi királynő
5 105 Ft
4 990 Ft

Imádnivaló gyermek jelmez a kis karnevál szerelmeseinek egy kis ókori Egyiptom lehelettel. A csomagolás tartalmaz mindent, amire szükség van. Alkalmas mind karneválra, úgy gyermek bálba, és halloweenre is.


MaDe Jelmez ezüst boszorkány
3 690 Ft

2 810 Ft

A vidám boszorkány gyermek jelmez ezüst alkalmazásokkal a megfelelő az összes kis jelmezkedvelő és maszkabál kedvelő kislány számára. A jelmez tartalmaz ruhát, övet és egy elengedhetetlen kalapot, amely jellemző a boszorkányokra.


MaDe Jelmez hős
4 690 Ft

3 640 Ft

A gyönyörű fiú jelmez kék-vörös kombinációban nem hiányozhat a kisfiadnak. A legyőzhetetlen hős minden karnevál vagy álarcos bál lényeges része. Elég kiegészíteni alkalmas cipővel és a jelmez teljes.


MaDe Jelmez jégkirálynő
6 490 Ft

5 130 Ft

A jégkirálynő jelmez kislányoknak egy tündér jelmez a maszkabálra ihlette a kedvenc hercegnővel. A csomagolásban a kislányok találnak ruhát, köpenyt és fejdíszt. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.


MaDe Jelmez Kék Boszorkány
3 477 Ft

3 190 Ft

Vidám jelmez minden fiatal karnevál szerelmesének. Boszorkánnyá változás a fiatal hölgyek között az egyik legnépszerűbb. Ha szeretne a karneválon feltűnni, akkor ez a jelmez a megfelelő választás.


MaDe Jelmez kicsi boszorkány
4 690 Ft

3 640 Ft

A vidám boszorkány gyermek jelmez a megfelelő az összes kis jelmezkedvelő és maszkabál kedvelő kislány számára. A jelmez tartalmaz ruhát, övet és egy elengedhetetlen kalapot, amely jellemző a boszorkányokra. Elég hozzáadni egy seprűt, és elkezdődhet az igazi mágikus szórakozás.


MaDe Jelmez Rózsaszín tündér
5 290 Ft

4 150 Ft

Ha a kis hercegnőd kedveli a Rózsaszín tündért, miért ne változzon át ennek a gyönyörű jelmeznek köszönhetően? A finom rózsaszínbe a kicsi lányod beleszeret. Elég kiegészíteni aranyos frizurával és a jelmez teljes.


MaDe Jelmez - Szuperhős, 130-140 cm
5 890 Ft

4 740 Ft

Harcold ki magadnak az elsőbbséget a legszebb jelmezért a karneváli ünnepségen. Vedd fel, és játék lesz az egész. Élvezd a sok-sok örömöt és szórakozást a barátaiddal az izmos harcos jelmezben.


MaDe Kalóz jelmez 110-120 cm
4 740 Ft

Legyél az est csillaga, és öltözz fel a kalóz ruhába. Sodródj a farsangi bálon, ahol mindenki észre fog venni.


MaDe Kis szerelő - Eiffel torony
3 510 Ft

Kis szerelő fém építő szerkezet – Eiffel-torony gyerekeknek 8 éves kortól ajánlott. Építs fel az ismert párizsi dominánst, amely támogatja a kreativitást és a kézi készségeket. A szerszámok részei a csomagolásnak. 447 darab.


MaDe Kis szerelő - motorkerékpár
3 570 Ft

Kis szerelő fém építő szerkezet – motorkerékpár gyerekeknek 8 éves kortól ajánlott. Építs fel az ismert chopper stílusú motorkerékpárt, amely támogatja a kreativitást és a kézi készségeket. A szerszámok részei a csomagolásnak. 257 darab.


MaDe Kockák hanggal 2 db

MaDe Kockák hanggal 2 db

Értékelés: 4
2 690 Ft

2 010 Ft

Oktatási kockák gyermekeknek 3 éves kortól, amely megtanítja a gyermekeket társítani a megfelelő képrészeket egymáshoz. Ha megfelelően csatlakoztassa a kockákat, hangot ad ki, amelynek hála a gyermek tudni fogja, hogy minden rendben van. A kínálatban vannak állatok, vagy közlekedési járművek. Az egyes változatok nem választhatók, az aktuális készlet alapján kerülnek kiszállításra.


MaDe Macska jelmez, XS
4 590 Ft
4 380 Ft

Lánykamacska jelmez egy kedves álöltözék minden álarcosbálra. A kislányok a csomagolásban macska jelmezt és kosztümöt találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.


MaDe Mancs kutyus - Arany retriever
11 931 Ft

10 340 Ft

Interaktív plüss kutyus – Mancs – magassága 20 cm. Ügyes és nagy. Képes a gazdája szavának engedelmeskedni. Adj neki egy parancsot a hat közül, és nézd ahogy játszva teljesíti őket.


MaDe Mancs kutyus - Husky
11 931 Ft

9 640 Ft

Interaktív plüss kutyus – Mancs – magassága 20 cm. Ügyes és nagy. Képes a gazdája szavának engedelmeskedni. Adj neki egy parancsot a hat közül, és nézd ahogy játszva teljesíti őket.


MaDe Négyhúros gitár gyerekeknek
6 600 Ft

6 240 Ft

Ébreszd fel a művészt már a korai években ezzel a nagyszerű gitárral. Megbízhatóan alkalmas a gitár és az egyéb húros hangszerjáték alapjainak megtanulásához. A gitár felülete hatékony fa-imitációból tevődik össze.


MaDe Ninja Jelmez, S

MaDe Ninja Jelmez, S

Értékelés: 4
7 690 Ft

6 500 Ft

A félelmetes Ninja jelmez minden kisfiú nagy kedvence. Remek választás a farsangi mulatságra!


MaDe Piros ruha - hercegnő
5 890 Ft

5 290 Ft

A lány piros színű hercegnő ruha nagyon hatásos jelmez az álarcosbálra. A csomag díszített ruhát tartalmaz. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.


MaDe Ruha karneválra - Nyuszi 92-104 cm
3 270 Ft

Gyönyörű nyuszi jelmez gyerekeknek 3–4 éves korig. Még a legkisebbek is díszei lehetnek a karneváli ünnepségek. Okozz nekik örömet és élvezzétek a sok szórakozást együtt.


MaDe Ruha Ördög 120-130 cm
4 150 Ft

A pokoli ünnepség elkezdődhet és nem lehet meg az ördög jelmez nélkül. Vedd fel, és nehéz lesz észrevétlenné maradnod. Élvezd a sok mókát és szórakozást a barátaiddal.