MaDe Gyermek jelmez - Tűzoltó, 120-130 cm
7 490 Ft 6 390 Ft

A farsangi ünnepre készülsz? Vedd fel a Tűzoltó jelmezt, és oltsd el például a szomjadat. Légy látható, és élvezd a sok örömöt és szórakozást a barátaiddal.

MaDe Hab puzzle - reptér

MaDe Hab puzzle - reptér

Értékelés: 4
6 022 Ft 5 170 Ft

Hab puzzle reptéri motívummal, mely tökéletesen hozzájárul a képzelőerő fejlesztéshez a legkisebb gyermekeknél. Emellett nagyszerű hőszigetelő képességgel rendelkező szőnyegként is szolgál. A részek puhák és könnyen tisztíthatóak.

MaDe Mentő és helikopter fényekkel és hangokkal-41%
4 690 Ft 2 740 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Mentőkészlet és helikopter a City Collection termékcsaládból, cseh kivitelben. A mentőautó mögött pótkocsi található egy mentőhelikopterrel. Ilyen berendezéssel gyorsan, bármikor, bárhol elkezdheted a mentést. Remek játék a kis életmentőknek. A mentőautó funkcionális villogó fényekkel rendelkezik, amely fény és hanghatásokat bocsát ki.

MaDe Autópálya rendőrség készlet-37%
3 690 Ft 2 320 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Autópálya-rendőrség készlet cseh dizájnban, amelyet az útjainkról ismerhetsz. Rendőrautó, motorkerékpár márka a City Collection termékcsaládból. Autó funkcionális villogó fényekkel rendelkezik, amely fény és hanghatásokat bocsát ki. Remek játék a kis törvény védők számára. Ilyen felszereléssel minden közúti kalóz azonnal el lesz fogva.

MaDe Katona jelmez, M

MaDe Katona jelmez, M

Értékelés: 3,6
7 080 Ft

Fiú katona jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a fiúk inget, mellényt, nadrágot és sapkát találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Pókember jelmez

MaDe Pókember jelmez

Értékelés: 4,2
3 800 Ft

Az élethű Pókember jelmez kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a fiúk kezeslábast és maszkot találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Mickey egér jelmez, XS

MaDe Mickey egér jelmez, XS

Értékelés: 3,2
3 400 Ft

Gyerek Mickey egér jelmez, amit a kedvelt mesehős inspirált és kiváló jelmez álarcosbálra A csomagban a gyerekek kezeslábast és fejfedőt találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Farsangi jelmez - vámpír
8 190 Ft

Vedd fel ezt a jelmezt, és légy ellenállhatatlan vámpír. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulizásra vagy farsangra. Öltözz fel, nézd meg barátaidat és érezd jól magad velük együtt.

MaDe Cowboy jelmez, XS

MaDe Cowboy jelmez, XS

Értékelés: 4,5
4 760 Ft

Fiú cowboy jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a fiúk kalapot, nadrághuzatot, kendőt és mellényt találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Sellő jelmez

MaDe Sellő jelmez

Értékelés: 4,8
5 490 Ft 4 890 Ft

A lány lila – kék sellő formájú ruha nagyon hatásos jelmez az álarcosbálra. A csomag díszített ruhát tartalmaz. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Hősnő jelmez

MaDe Hősnő jelmez

Értékelés: 4,6
4 434 Ft 4 090 Ft

A lány hősnőt formázó jelmez nagyon hatásos jelmez az álarcosbálra. A csomagban jelmez és lepel található. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Farsangi ruha - cápa
5 990 Ft

Ezzel a jelmezzel kis cápává válsz. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulikba vagy farsangra. Öltözz fel, hívd meg barátaidat és érezzétek jól magatokat.

MaDe Cowboy jelmez, M

MaDe Cowboy jelmez, M

Értékelés: 4,3
5 030 Ft

Ha Te is szeretnél egy vérbeli cowboy bőrébe bújni, itt az alkalom!

MaDe Unikornis jelmez, XS
4 760 Ft

Lánykaszínes unikornis jelmez egy kedves álöltözék minden álarcosbálra. A kislányok a csomagban találnak egy rövid ruhát egyszarvúkkal és egy szarvval ellátott fejpántot. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Farsangi ruha - pillangótündér
8 890 Ft

Ezzel a jelmezzel a pillangótündérré változol A jelmez remekül illik játszásra, partira vagy maszkabálra. Öltözz fel és indulj el barátaiddal, éljetek át közösen egy remek szórakozást.

MaDe Farsangi ruha - varázslatos egyszarvú
8 490 Ft 6 590 Ft

Ezzel a jelmezzel a varázslatok egyszarvúvá változol A jelmez remekül illik játszásra, partira vagy maszkabálra. Öltözz fel és indulj el barátaiddal, éljetek át közösen egy remek szórakozást.

MaDe Farsangi jelmez - görög istennő
8 090 Ft

Ezzel a jelmezzel görög istennővé válhatsz. A jelmez teljesen megfelel majd játékhoz, bulizáshoz, vagy akár farsangra is. Öltözz fel, és máris útnak indulhatsz a barátaiddal, hogy közös élményeket szerezzetek, és egy jót szórakozzatok.

MaDe Vadász Jelmez, XS

MaDe Vadász Jelmez, XS

Értékelés: 5
3 530 Ft

Vadász jelmez minden kisfiú nagy kedvence. Angliában egy ismeretlen jótevő segítette a szegényeket ebbe az álruhába bújva. A csomag tartalma egy kalap, zokni, ing, nadrág és egy öv. Remek választás a farsangi mulatságra!

MaDe Farsangi ruha - egyszarvú
7 290 Ft 5 790 Ft

Ezzel a jelmezzel kis egyszarvúvá válsz. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulikba vagy farsangra. Öltözz fel, hívd meg barátaidat és érezzétek jól magatokat.

MaDe Yorkshir kutya pórázzal
5 990 Ft

Vidd el szőrös barátodat egy sétára! A kutya parancsszóra képes járni és ugatni. Séta közben a kutya vidáman csóválja a farkát. Töltsetek el együtt sok vidám pillanatot!

MaDe Fekete királynő jelmez L
3 940 Ft

Lány Fekete királynő jelmez kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a kislányok ruhát, övet és egy díszgallért találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Teknőc jelmez 110-120 cm

MaDe Teknőc jelmez 110-120 cm

Értékelés: 3,9
5 350 Ft 4 490 Ft

Készülsz a farsangi partira? A teknőc jelmezben mindig feltűnő leszel. Szórakozz a barátaiddal, és élvezd a nagyszerű szórakozást.

MaDe Farsangi ruha - sellő
5 590 Ft

Ezzel a jelmezzel gyönyörű sellővé válsz. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulizásra vagy farsangra. Öltözz fel, irány a barátaidhoz és érezzétek jól magatokat.

MaDe Karneválos jelmez - szakács
7 890 Ft 5 790 Ft

Viseld ezt a jelmezt, és te legyél a legjobb szakács. A jelmez nagyszerű játékhoz, partikra, vagy karneválra. Öltözködj fel, és indulj el a barátaid után és élvezzétek együtt a szórakozást.

MaDe Jelmez Boszorkány

MaDe Jelmez Boszorkány

Értékelés: 4,3
4 175 Ft 4 090 Ft

Vidám jelmez minden fiatal karnevál szerelmesének. Boszorkánnyá változás a fiatal hölgyek között az egyik legnépszerűbb. Ha szeretne a karneválon feltűnni, akkor ez a jelmez a megfelelő választás.

MaDe Angyalka jelmez, XS

MaDe Angyalka jelmez, XS

Értékelés: 4,2
4 490 Ft

Lány angyalka jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a kislányok ruhát és szárnyakat találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Indián jelmez, XS

MaDe Indián jelmez, XS

Értékelés: 4,2
2 990 Ft

Fiú indián jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a fiúk nadrágot, inget és fejpántot találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Karneváli ruha - kalózlány-37%
7 190 Ft 4 520 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Sodródj a farsangi ünneppel, mint egy kalózlány a tenger hullámain. Ennek a ruhának köszönhetően feltűnő leszel. Öltözködj fel, és indulj el a barátaid után és élvezzétek együtt a szórakozást.

MaDe Rendőr ruha 120-130 cm
4 010 Ft 3 670 Ft

Vedd fel a rendőr jelmezt, és csinálj rendet a farsangi buliban! Légy az est csillaga, és élvezd a sok-sok mókát és örömöt a barátaiddal.

MaDe Karneváli ruha - tündér-36%
7 990 Ft 5 070 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Káprázatos farsangi jelmez tündér motívummal. A jelmez rózsaszínű. A jelmez nagyszerű játékhoz, partikra, vagy karneválra. Legyél te az álarcosbál csillaga ezzel a jelmezzel!

MaDe Indiánlány jelmez, M

MaDe Indiánlány jelmez, M

Értékelés: 4,7
3 530 Ft

Élethű indián jelmezkiváló választás kislányoknak álarcosbálra. A csomagban egy bojtos ruhát, övet és hajpántot találsz. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Ruha álarcosálra - hercegnő
6 020 Ft 5 850 Ft

Találd meg a hercegedet! Vedd fel ezt a gyönyörű hercegnő ruhát és irány az álarcosbál, ahol mindenki téged fog nézni. Légy gyönyörű dísz, és élvezd a sok örömöt és a szórakozást a barátaiddal.

MaDe Fehér szellem jelmez, M

MaDe Fehér szellem jelmez, M

Értékelés: 4,7
3 740 Ft 3 670 Ft

Félelmetes fehér szellem jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban maszkot és fehér lepelt találsz. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Farsangi ruha - rózsaszín hercegnő
6 290 Ft

Ebben a jelmezben gyönyörű hercegnővé válsz. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulizásra vagy farsangra. Öltözz fel, látogass el a barátaidhoz és érezzétek jól magatokat együtt.

MaDe Farsangi ruha - szivárvány sellő
8 490 Ft

Ezzel a jelmezzel a tengeri sellővé változol A jelmez remekül illik játszásra, partira vagy maszkabálra. Öltözz fel és indulj el barátaiddal, éljetek át közösen egy remek szórakozást.

MaDe Farsangi jelmez - Tűzoltó
7 490 Ft

Ezzel a jelmezzel egy kis tűzoltóvá válhatsz. A jelmez teljesen megfelel majd játékhoz, bulizáshoz, vagy akár farsangra is. Öltözz fel, és máris útnak indulhatsz a barátaiddal, hogy közös élményeket szerezzetek, és egy jót szórakozzatok.

MaDe Farsangi ruha - eper
4 490 Ft

Vedd fel ezt a jelmezt, és változz át egy ellenállhatatlan eperkére. A jelmez kiválóan alkalmas játszásra, bulizásra, vagy karneválra. Öltözz fel, indulj el a barátaid után, és érezzétek jól magatokat együtt.

MaDe Farsangi ruha - szuperhős
6 190 Ft

Vedd fel ezt a jelmezt, és válj igazi szuperhőssé. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulikba vagy farsangra. Öltözz fel, hívd meg barátaidat és érezzétek jól magatokat.

MaDe Farsangi jelmez - vámpír
5 990 Ft

Ezzel a jelmezzel félelmetes vámpírrá válhatsz. A jelmez teljesen megfelel majd játékhoz, bulizáshoz, vagy akár farsangra is. Öltözz fel, és máris útnak indulhatsz a barátaiddal, hogy közös élményeket szerezzetek, és egy jót szórakozzatok.

MaDe Farsangi jelmez - rendőr
8 090 Ft

Ezzel a jelmezzel igazi rendőrré válsz. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulizásra vagy farsangra. Öltözz fel, nézd meg barátaidat és érezd jól magad velük együtt.

MaDe Hős jelmez-23%
7 690 Ft 5 900 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

A fiús hős jelmez hatásos álruha teli izmokkal az álarcosbálba. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Ruha Ördög 120-130 cm

MaDe Ruha Ördög 120-130 cm

Értékelés: 4,9
4 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A pokoli ünnepség elkezdődhet és nem lehet meg az ördög jelmez nélkül. Vedd fel, és nehéz lesz észrevétlenné maradnod. Élvezd a sok mókát és szórakozást a barátaiddal.

MaDe Farsangi jelmez - Indián
7 090 Ft

Ezzel a jelmezzel indián válik belőled. A jelmez tökéletes játszáshoz, buliba vagy akár jelmezbálra is. Öltözz fel, látogasd meg a barátaid, és érezzétek jól magatokat együtt.

MaDe Farsangi jelmez - szivárvány boszorkány
5 590 Ft

Ezzel a jelmezzel gyönyörű boszorkánnyá válhatsz. A jelmez teljesen megfelel majd játékhoz, bulizáshoz, vagy akár farsangra is. Öltözz fel, és máris útnak indulhatsz a barátaiddal, hogy közös élményeket szerezzetek, és egy jót szórakozzatok.

MaDe Farsangi jelmez - orvos
5 690 Ft

Ezzel a jelmezzel orvossá válhatsz. A jelmez teljesen megfelel majd játékhoz, bulizáshoz, vagy akár farsangra is. Öltözz fel, és máris útnak indulhatsz a barátaiddal, hogy közös élményeket szerezzetek, és egy jót szórakozzatok.

MaDe Jelmez - Kleopátra
6 790 Ft

Ezzel a jelmezzel Kleopátra válhat belőled. A jelmez tökéletes játszáshoz, buliba vagy akár jelmezbálra is. Öltözz fel, látogasd meg a barátaid, és érezzétek jól magatokat együtt.

MaDe Farsangi jelmez - cupcake
7 990 Ft 6 190 Ft

Ezzel a jelmezzel süti hercegnővé válhatsz. A jelmez teljesen megfelel majd játékhoz, bulizáshoz, vagy akár farsangra is. Öltözz fel, és máris útnak indulhatsz a barátaiddal, hogy közös élményeket szerezzetek, és egy jót szórakozzatok.

MaDe Farsangi ruha - szerelő
5 690 Ft

Ezzel a jelmezzel igazi szerelővé válsz. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulikba vagy farsangra. Öltözz fel, hívd meg barátaidat és érezzétek jól magatokat.