MaDe Farsangi jelmez - Hercegnő, 92-104 cm
4 390 Ft

Találd meg a hercegedet! Vedd fel a gyönyörű ruhát, és indulj el a karneválba, ahol minden szem téged fog nézni. Légy a karnevál dísze, és élvezd a sok örömet és szórakozást a barátaiddal.

MaDe Cowboy jelmez, M

MaDe Cowboy jelmez, M

Értékelés: 4,9
5 320 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ha Te is szeretnél egy vérbeli cowboy bőrébe bújni, itt az alkalom!

MaDe Pókember jelmez

MaDe Pókember jelmez

Értékelés: 4,3
3 590 Ft

Az élethű Pókember jelmez kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a fiúk kezeslábast és maszkot találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Hab puzzle - dinoszauruszok
6 902 Ft 4 260 Ft

Hab puzzle dinoszaurusz motívummal, mely tökéletesen hozzájárul a képzelőerő fejlesztéshez a legkisebb gyermekeknél. Emellett nagyszerű hőszigetelő képességgel rendelkező szőnyegként is szolgál. A részek puhák és könnyen tisztíthatóak.

MaDe Hab puzzle - reptér

MaDe Hab puzzle - reptér

Értékelés: 4
6 022 Ft 5 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hab puzzle reptéri motívummal, mely tökéletesen hozzájárul a képzelőerő fejlesztéshez a legkisebb gyermekeknél. Emellett nagyszerű hőszigetelő képességgel rendelkező szőnyegként is szolgál. A részek puhák és könnyen tisztíthatóak.

MaDe Hercegnő Jelmez, XS

MaDe Hercegnő Jelmez, XS

Értékelés: 4,7
3 590 Ft

A bájos rózsaszín Hercegnő jelmez minden kislány nagy kedvence. Remek választás a farsangi mulatságra!

MaDe Lila színű hercegnő jelmez, XS
3 490 Ft

Lány lila színű hercegnő jelmez egy aranyos maszk álarcosbálba. A csomag díszített ruhát tartalmaz. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Gyermek 2 az 1-ben kozmetikai játékdoboz
7 728 Ft 7 590 Ft

MaDe kozmetikai játékdoboz, hosszú időre lefoglalja a kislányokat. Gazdagon tartalmaz kiegészítőket a gyermekek számára. A szépítkezés játékot a dobozban található hajszárító, fésű, parfümös fiolák és ékszerek teszik színesebbé. A doboz fedelének belsejében egy tükör található, hogy a gyermek ellenőrizhesse a végeredményt. Öszecsukva a doboz egy könnyen hordozható kisszékként is funkcionál.

MaDe Vadász Jelmez, XS
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vadász jelmez minden kisfiú nagy kedvence. Angliában egy ismeretlen jótevő segítette a szegényeket ebbe az álruhába bújva. A csomag tartalma egy kalap, zokni, ing, nadrág és egy öv. Remek választás a farsangi mulatságra!

MaDe Fehér szellem jelmez, M

MaDe Fehér szellem jelmez, M

Értékelés: 4,5
3 990 Ft

Félelmetes fehér szellem jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban maszkot és fehér lepelt találsz. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Adél baba, 50 mondat, hercegnő
18 140 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A csodás Adél baba hercegnő, akinek ha megnyomod a hasát, vagy az egyéb, érzékelővel ellátott részét, 50 mondatot képes elmondani. A baba tartozékokat tartalmaz, beleértve a ruhát is. A baba 38 cm magas. Kislányoknak 3 éves kortól alkalmas.

MaDe Adél baba mesével 40 cm
12 400 Ft

A gyönyörű Adél baba mesét mond. Adél baba felcsatolható hajjal rendelkezik, ami világít a sötétben, éppúgy, mint a táskája. A baba 40 cm magas. Kislányoknak 3 éves kortól alkalmas.

MaDe Egyszarvú jelmez

MaDe Egyszarvú jelmez

Értékelés: 2
5 527 Ft 4 990 Ft

A lány egyszarvút formázó színes jelmez nagyon hatásos jelmez az álarcosbálra. A csomag rövid ruhát egyszarvúkkal tartalmazl. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Fekete özvegy jelmez, M
3 990 Ft

Lány fekete özvegy jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a kislányok fekete ruhát, övet és pókhálós gallért találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Gyerek gitár 54 cm dinnye
7 090 Ft 5 390 Ft

Gyerek gitár 54 cm dinnye Ébreszd fel magadban a művészi hajlamokat már a korai korban ezzel a nagyszerű gitárral. A gitár alkalmas lesz a játék alapjainak elsajátítására gitáron és más húros hangszereken is. Műanyagból készült.

MaDe Gyerek gitár 54 cm kivi
7 090 Ft 5 390 Ft

Gyerek gitár 5 kivi dizájnnal. Ébreszd fel magadban a művészi hajlamokat már a korai korban ezzel a nagyszerű gitárral. A gitár alkalmas lesz a játék alapjainak elsajátítására gitáron és más húros hangszereken is. Műanyagból készült.

MaDe Hős jelmez
7 690 Ft 6 990 Ft

A fiús hős jelmez hatásos álruha teli izmokkal az álarcosbálba. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Hősnő jelmez

MaDe Hősnő jelmez

Értékelés: 4
4 390 Ft 4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A lány hősnőt formázó jelmez nagyon hatásos jelmez az álarcosbálra. A csomagban jelmez és lepel található. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Indiánlány jelmez, M

MaDe Indiánlány jelmez, M

Értékelés: 5
3 720 Ft

Élethű indián jelmezkiváló választás kislányoknak álarcosbálra. A csomagban egy bojtos ruhát, övet és hajpántot találsz. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Jelmez Boszorkány

MaDe Jelmez Boszorkány

Értékelés: 5
4 175 Ft 3 890 Ft

Vidám jelmez minden fiatal karnevál szerelmesének. Boszorkánnyá változás a fiatal hölgyek között az egyik legnépszerűbb. Ha szeretne a karneválon feltűnni, akkor ez a jelmez a megfelelő választás.

MaDe Kalóz jelmez 110-120 cm
5 320 Ft

Legyél az est csillaga, és öltözz fel a kalóz ruhába. Sodródj a farsangi bálon, ahol mindenki észre fog venni.

MaDe Kalóz jelmez, 110-120 cm
5 720 Ft

Sodródj a farsangi ünneppel, mint egy kalóz a tenger hullámain. Ennek a ruhának köszönhetően feltűnő leszel. Öltözködj fel, és indulj el a barátaid után és élvezzétek együtt a szórakozást.

MaDe Karneváli ruha - Batman
4 090 Ft

A hősies Batman jelmez egy népszerű maszk fiúk számára az álarcosbálba. A jelmez alkalmas játékhoz, partikra, vagy karneválra. Légy hős te is, és mentsd meg a világot!

MaDe Karneváli ruha - boszorkány
8 990 Ft

Add meg a lehetőséget a gyermekednek, hogy egy kis időre boszorkánnyá váljon. A jelmez nagyszerű játékhoz, partikra, vagy karneválra. Legyél te az álarcosbál csillaga ezzel a jelmezzel!

MaDe Karneváli ruha - démon

MaDe Karneváli ruha - démon

Értékelés: 4,3
6 090 Ft

Ezt a tökéletes karneváli jelmezt biztosan senki sem hagyja figyelmen kívül. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre, karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Karneváli ruha - kalózlány
7 190 Ft

Sodródj a farsangi ünneppel, mint egy kalózlány a tenger hullámain. Ennek a ruhának köszönhetően feltűnő leszel. Öltözködj fel, és indulj el a barátaid után és élvezzétek együtt a szórakozást.

MaDe Karneváli ruha - tündér
7 990 Ft

Káprázatos farsangi jelmez tündér motívummal. A jelmez rózsaszínű. A jelmez nagyszerű játékhoz, partikra, vagy karneválra. Legyél te az álarcosbál csillaga ezzel a jelmezzel!

MaDe Karneválos jelmez - szakács
7 890 Ft

Viseld ezt a jelmezt, és te legyél a legjobb szakács. A jelmez nagyszerű játékhoz, partikra, vagy karneválra. Öltözködj fel, és indulj el a barátaid után és élvezzétek együtt a szórakozást.

MaDe Kísértet jelmez, S

MaDe Kísértet jelmez, S

Értékelés: 2
4 390 Ft

Félelmetes kísértet jelmez álarcosbálra. A csomagban fehér maszk és piros-fekete ruha található. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Macska jelmez, XS
4 590 Ft 3 990 Ft

Lánykamacska jelmez egy kedves álöltözék minden álarcosbálra. A kislányok a csomagolásban macska jelmezt és kosztümöt találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Négyhúros gitár gyerekeknek
6 600 Ft 6 260 Ft

Ébreszd fel a művészt már a korai években ezzel a nagyszerű gitárral. Megbízhatóan alkalmas a gitár és az egyéb húros hangszerjáték alapjainak megtanulásához. A gitár felülete hatékony fa-imitációból tevődik össze.

MaDe Ruha álarcosálra - hercegnő
7 590 Ft 6 490 Ft

Találd meg a hercegedet! Vedd fel ezt a gyönyörű hercegnő ruhát és irány az álarcosbál, ahol mindenki téged fog nézni. Légy gyönyörű dísz, és élvezd a sok örömöt és a szórakozást a barátaiddal.

MaDe Ruha álarcosbálra - varázsló
5 790 Ft

Add meg gyermekednek a lehetőséget, hogy legalább egy pillanatra bűvésszé válhasson. Az álarc remekül megfelel játszára, partyra vagy álarcosbálra. Az álarc elvezet a varázslatok és trükkök szigorúan őrzött világának kulisszáiba.

MaDe Ruha Ördög 120-130 cm
4 390 Ft

A pokoli ünnepség elkezdődhet és nem lehet meg az ördög jelmez nélkül. Vedd fel, és nehéz lesz észrevétlenné maradnod. Élvezd a sok mókát és szórakozást a barátaiddal.

MaDe Sellő jelmez

MaDe Sellő jelmez

Értékelés: 4,7
5 490 Ft 4 890 Ft

A lány lila – kék sellő formájú ruha nagyon hatásos jelmez az álarcosbálra. A csomag díszített ruhát tartalmaz. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Teknőc jelmez 110-120 cm

MaDe Teknőc jelmez 110-120 cm

Értékelés: 4,3
4 660 Ft

Készülsz a farsangi partira? A teknőc jelmezben mindig feltűnő leszel. Szórakozz a barátaiddal, és élvezd a nagyszerű szórakozást.

MaDe Unikornis jelmez, XS
5 290 Ft 4 660 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lánykaszínes unikornis jelmez egy kedves álöltözék minden álarcosbálra. A kislányok a csomagban találnak egy rövid ruhát egyszarvúkkal és egy szarvval ellátott fejpántot. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Jelmez Csipkerózsika

MaDe Jelmez Csipkerózsika

Értékelés: 4,6
5 190 Ft 4 390 Ft

Ha a kis hercegnőd kedveli a Csipkerózsikát, miért ne változzon át ennek a gyönyörű jelmeznek köszönhetően? A finom rózsaszínbe az igaz hercegnő színárnyalatában a kicsi lányod beleszeret. Elég kiegészíteni aranyos frizurával és a jelmez teljes.

MaDe Jelmez jégkirálynő

MaDe Jelmez jégkirálynő

Értékelés: 4,3
6 490 Ft 5 590 Ft

A jégkirálynő jelmez kislányoknak egy tündér jelmez a maszkabálra ihlette a kedvenc hercegnővel. A csomagolásban a kislányok találnak ruhát, köpenyt és fejdíszt. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Piroska jelmez köténnyel
4 083 Ft 3 990 Ft

Imádnivaló Piroska jelmez kislányoknak a jelmezek és a maszkabálok kis szerelmesei számára. Vidám, kockás szoknya köténykével és egy tipikus piros fejkötővel (piroska) nem hiányozhat. Elég csak kiegészíteni egy kosárkával, és a jelmez tokéletes!

MaDe Angyalka jelmez, XS

MaDe Angyalka jelmez, XS

Értékelés: 4,5
4 920 Ft

Lány angyalka jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a kislányok ruhát és szárnyakat találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Mickey egér jelmez, XS

MaDe Mickey egér jelmez, XS

Értékelés: 3,4
3 990 Ft

Gyerek Mickey egér jelmez, amit a kedvelt mesehős inspirált és kiváló jelmez álarcosbálra A csomagban a gyerekek kezeslábast és fejfedőt találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Superman Jelmez, M

MaDe Superman Jelmez, M

Értékelés: 4,6
7 190 Ft 4 920 Ft

A népszerű Superman jelmez minden kisfiú nagy kedvence. A csomag tartalma: pulcsi izmokkal, maszk, öv és a köpeny. Remek választás a farsangi mulatságra!

MaDe Bandita jelmez, M
6 467 Ft 5 990 Ft

A fiús bandita jelmez hatásos álöltözék minden álarcosbálra. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Fekete királynő jelmez L
4 390 Ft

Lány Fekete királynő jelmez kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a kislányok ruhát, övet és egy díszgallért találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Foxterrier kutya pórázzal
7 229 Ft 5 860 Ft

Vidd el szőrös barátodat egy sétára! A kutya parancsszóra képes járni és ugatni. Séta közben a kutya vidáman csóválja a farkát. Töltsetek el együtt sok vidám pillanatot!