Madman 3M GoPro matrica
3 673 Ft 3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az 3M vállalat által gyártott tartalék matrica segítségével rögzítheted a GoPro-hoz alkalmas ragasztható tartókat.

Madman GoPro Hero akkumulátor
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi, márkás Li-ion akkumulátorok GoPro HERO sportkamerákba Az akkumulátor 1260 mAh nagy kapacitással dicsekedhet ami megfelel az EU-s előírásoknak, túltöltöttség, teljes lemerülés és rövidzárlat elleni védelemmel ellátott. Az akkumulátor használható, mint új a régit helyettesítő, vagy tartalék az utazáshoz.

Madman GoPro HERO5/HERO6 objektívsapka
4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MadMan objektívsapka a GoPro Hero5/Hero6 kamerádhoz. Minőségi anyagokból készült MadMan objektívsapka kiemelkedik a könnyű használatával. Védi kamerád objektívjét a sérülésektől, karcolásoktól, portól és más nemkívánatos elemektől. A sapkát a kamera nyugalmi állapotában használd.

Madman Kiegészítő készlet akció kamerákhoz
24 990 Ft 7 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

16 különböző típusú tartozék készlet az akció kamerákhoz kompatibilis a piacon található összes kültéri kamera márkával a piacunkon. A MadMan tartozékkészlet kiváló minőségű anyagból készült, és ellenáll az extrém körülményeknek is. Ez a készlet támaszod lesz neked és a kamerádnak is bármilyen körülmények között.

Madman Pro 112 cm Szelfibot

Madman Pro 112 cm Szelfibot

Értékelés: 3,5
5 990 Ft

Madman Pro 112 cm szelfibottal minőségi, stabil önfotókat (selfie) készíthet, és 112 cm-es hosszának köszönhetően az egész társaság belefér egy képbe. Alumínium testének köszönhetően könnyű és ellenálló, ezért megbízható társa lesz a sportolóknak és túrázóknak is. A legtöbb okostelefonnal és digitális kamerával kompatibilis, használata egyszerű és kényelmes a gumiborítású markolatnak köszönhetően.

Madman PRO RC szelfibot 112 cm
8 740 Ft 8 490 Ft

Állítható hosszúságú teleszkópos bot, mely alacsony tömegű és tartós szerkezetű. A végén hagyományos csavart találsz, amelynek hála 90°-ban forgatható. Kellemesen gumírozott fogantyúval ellátott, mely hurokkal kiegészített. A csomagolás távvezérlőt és mobiltelefonra alkalmas keretet tartalmaz.

Madman Rugalmas kameraállvány, Kék, Kis méretű
4 990 Ft 4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A modern kinézetű Madman rugalmas kamera állvány a fotózás és kamerázás során egyedülálló kameraállásokat enged Önnek. A gumi lábak nem csak alátámasztásra használhatóak, hanem hajlíthatóságuknak köszönhetően szinte bárhova rögzíthetően. Klasszikus menetes rögzítőjére a legtöbb kamera könnyen ráilleszthető.

Madman Selfie bot MOVE 72 cm
7 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A MadMan MOVE selfie bot megfelel mindenkinek, akik folyton mozgásban vannak. Összerakható praktikus méretekbe, nem teljesen hosszú, se nem rövid, csak az ideális selfie bot minden kiruccanásra. Felismerhető az egyszerűsége alapján. A selfie botot pillanatokon belül kicsomagolhatod és fotózhatsz. A formatervezés az igényes körülményekhez is alkalmas, ez a készülék minden körülmények között biztonságban tartja a telefont.

Madman Selfie bot ULTRA BT 97 cm
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kapj el minden jelenetet maximálisan, elégséges hosszú selfie bottal MadMan Ultra 97 cm. Függetlenül attól, hogy egyedül vagy egy nagy baráti társasággal készíthetsz fényképeket, mindannyian ráfértek a képre, mindezt ezzel a kompakt méretű selfie bottal . A bluetooth technológiának köszönhetően közvetlenül a gumi fogantyúról irányíthatod a ravaszt, a selfie botot párosíthatod a telefonnal és boldog elkezdhetsz fotózni.

Madman SteadyCam S02 Fényképezőgép stabilizátor
19 490 Ft 15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Madman SteadyCam S02 Fényképezőgép stabilizátor a legtöbb tükörreflexes digitális fényképezőgéppel, a GoPro kamerákkal, okostelefonokkal, és az iPhone készülékekkel is kompatibilis. Nem csak kiváló minőségű, stabil, bemozdulásmentes képeket készíthet vele, hanem használata könnyű, és a kamera rögzítése is egyszerű. Ergonomikus markolatát fogva tökéletes felvételeket rögzíthet akár mutatványok, futás, vagy kirándulás közben.

Madman SteadyCam S03 Stabilizátor
16 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Madman SteadyCam S03 stabilizátor nem csak a digitális tükörreflexes gépekhez, de akár okostelefonokhoz vagy iPhone-hoz is. A SteadyCam népszerűsége a megbízható stabilitásban és a könnyű csatlakoztathatóságban rejlik, mely megkönnyíti a felvételt. Emellett olyan praktikus elemek is színesítik, mint az ergonomikus fogantyú és a rugalmas szerkezet.

Madman Tapadókorongos Gopro kameratartó
3 590 Ft 3 390 Ft

Madman tapadókorongos tartóval a GoPro akciókamerát az autó szélvédőjére, ablakra vagy bármilyen üvegfelületre biztonságosan rögzítheti. A tapadókorong vákum segítségével erősen és stabilan tart. Nagy mértékben állítható a kamera pozíciója és dőlésszöge.

Madman 3M GoPro Öntapadós tartó
4 790 Ft 4 490 Ft

2 év garancia

Madman 3M öntapadós tartót elsősorban GoPro kamerákhoz fejlesztették ki. Tökéletes illeszkedést és erős tapadást biztosít sík és ívelt felületen egyaránt. Számos funkciónak megfelel, például autóba, sisakra, motorkerépárra rögzítheti vele GoPro kameráját és lélegzetelállító felvételeket készíthet.

Madman Flexibilis kamera állvány
5 490 Ft 4 990 Ft

2 év garancia

Madman közepes, rugalmas kamera állványok a fotózás és kamerázás egy új perspektíváit nyitják meg előtted. A három lábú állványok előnyei közé tartozik, hogy a három ponton való alátámasztás a legideálisabb az elmozdulás kivédésének szempontjából. Madman Kis rugalmas kamera állványokban, tovább fejlesztésre kerültek a lábak is, hiszen az szivacsos lábak nem csak alátámasztásra használhatóak, hanem hajlíthatóságuknak köszönhetően, több helyre is rögzíthatőek, például gördeszka, faág vagy akár karra is tekerhető.

Madman GoPro úszó kézi tartó
4 490 Ft

Az élénk színű úszó tartó lehetővé teszi, hogy még jobban élvezd a hullámokon történő felvételkészítést anélkül, hogy azon aggódnál, hogy akciókamerát elmerül.

Madman Megerősített üveg GoPro HERO5/HERO6 kamerák képernyőjére.
4 490 Ft

MadMan megerősített védő üveg megvédi GoPro hero5/HERO6 kamerád képernyőjét a karcolások és más sérülésektől. Élvezd kalandjaidat anélkül hogy kamerád képernyője felől kellene aggódnod A csomagolásban mindent megtalálsz amire a felvitelben lesz szűkséged, emellett egy tisztító csomagot is. hogy képernyőd mindig a legjobb állapotban legyen.

Madman Pro 52 cm Szelfibot

Madman Pro 52 cm Szelfibot

Értékelés: 3,5
5 390 Ft

Madman Pro 52 cm szelfibottal minőségi, stabil selfieket készíthet, és 52 cm-es hosszának köszönhetően kényelmesen belefér majd a képbe párja, vagy akár barátai is. Alumínium testének köszönhetően könnyű és ellenálló, ezért megbízható társa lesz a sportolóknak és túrázóknak is. A legtöbb okostelefonnal és digitális kamerával kompatibilis, használata egyszerű és kényelmes a gumiborítású markolatnak köszönhetően.

Madman SteadyCam S01 Kameraállvány
16 990 Ft 14 490 Ft

A SteadyCam S01 egy nagyon kompakt és praktikus állvány, amely alkalmas GoPro kamerák, tükörreflexes fényképezőgépek és okostelefonok stabil alátámasztására is. Az állványt könnyű használat, sokoldalúság, ergonomikus markolat és a megfizethetőség jellemzi. A minőségi képstabilizátornak köszönhetően nincs több rosszul sikerült felvétel, akár sétálás közben is használhatja, a végeredményre nem lesz többé panasz. Súlya az 1 kg-ot sem éri el.