Madman Selfie bot ULTRA BT 97 cm
10 990 Ft

Kapj el minden jelenetet maximálisan, elégséges hosszú selfie bottal MadMan Ultra 97 cm. Függetlenül attól, hogy egyedül vagy egy nagy baráti társasággal készíthetsz fényképeket, mindannyian ráfértek a képre, mindezt ezzel a kompakt méretű selfie bottal . A bluetooth technológiának köszönhetően közvetlenül a gumi fogantyúról irányíthatod a ravaszt, a selfie botot párosíthatod a telefonnal és boldog elkezdhetsz fotózni.

Madman Tapadókorongos Gopro kameratartó
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Madman tapadókorongos tartóval a GoPro akciókamerát az autó szélvédőjére, ablakra vagy bármilyen üvegfelületre biztonságosan rögzítheti. A tapadókorong vákum segítségével erősen és stabilan tart. Nagy mértékben állítható a kamera pozíciója és dőlésszöge.

Madman 3M GoPro Öntapadós tartó
6 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Madman 3M öntapadós tartót elsősorban GoPro kamerákhoz fejlesztették ki. Tökéletes illeszkedést és erős tapadást biztosít sík és ívelt felületen egyaránt. Számos funkciónak megfelel, például autóba, sisakra, motorkerépárra rögzítheti vele GoPro kameráját és lélegzetelállító felvételeket készíthet.

Madman GoPro Hero akkumulátor
8 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi, márkás Li-ion akkumulátorok GoPro HERO sportkamerákba Az akkumulátor 1260 mAh nagy kapacitással dicsekedhet ami megfelel az EU-s előírásoknak, túltöltöttség, teljes lemerülés és rövidzárlat elleni védelemmel ellátott. Az akkumulátor használható, mint új a régit helyettesítő, vagy tartalék az utazáshoz.

Madman GoPro HERO5/HERO6 objektívsapka
3 090 Ft

MadMan objektívsapka a GoPro Hero5/Hero6 kamerádhoz. Minőségi anyagokból készült MadMan objektívsapka kiemelkedik a könnyű használatával. Védi kamerád objektívjét a sérülésektől, karcolásoktól, portól és más nemkívánatos elemektől. A sapkát a kamera nyugalmi állapotában használd.

Madman Kiegészítő készlet akció kamerákhoz
10 490 Ft

16 különböző típusú tartozék készlet az akció kamerákhoz kompatibilis a piacon található összes kültéri kamera márkával a piacunkon. A MadMan tartozékkészlet kiváló minőségű anyagból készült, és ellenáll az extrém körülményeknek is. Ez a készlet támaszod lesz neked és a kamerádnak is bármilyen körülmények között.

Madman PRO RC szelfibot 112 cm
9 390 Ft

Állítható hosszúságú teleszkópos bot, mely alacsony tömegű és tartós szerkezetű. A végén hagyományos csavart találsz, amelynek hála 90°-ban forgatható. Kellemesen gumírozott fogantyúval ellátott, mely hurokkal kiegészített. A csomagolás távvezérlőt és mobiltelefonra alkalmas keretet tartalmaz.

Madman Rugalmas kameraállvány, Kék, Kis méretű
5 690 Ft

A modern kinézetű Madman rugalmas kamera állvány a fotózás és kamerázás során egyedülálló kameraállásokat enged Önnek. A gumi lábak nem csak alátámasztásra használhatóak, hanem hajlíthatóságuknak köszönhetően szinte bárhova rögzíthetően. Klasszikus menetes rögzítőjére a legtöbb kamera könnyen ráilleszthető.

Madman Univerzális rögzítő GoPro állványhoz
2 990 Ft 2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Madman univerzális rögzítő GoPro állványhoz lehetővé teszi, hogy a fényképezőgép három különböző iránybantörténő beállítását. Nagyon sokoldalú és könnyű a kezelése.

Madman SteadyCam S01 Kameraállvány
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

A SteadyCam S01 egy nagyon kompakt és praktikus állvány, amely alkalmas GoPro kamerák, tükörreflexes fényképezőgépek és okostelefonok stabil alátámasztására is. Az állványt könnyű használat, sokoldalúság, ergonomikus markolat és a megfizethetőség jellemzi. A minőségi képstabilizátornak köszönhetően nincs több rosszul sikerült felvétel, akár sétálás közben is használhatja, a végeredményre nem lesz többé panasz. Súlya az 1 kg-ot sem éri el.

Madman 3M GoPro matrica

Madman 3M GoPro matrica

Értékelés: 5
2 590 Ft

Az 3M vállalat által gyártott tartalék matrica segítségével rögzítheted a GoPro-hoz alkalmas ragasztható tartókat.

Madman Flexibilis kamera állvány
6 790 Ft

2 év garancia

Madman közepes, rugalmas kamera állványok a fotózás és kamerázás egy új perspektíváit nyitják meg előtted. A három lábú állványok előnyei közé tartozik, hogy a három ponton való alátámasztás a legideálisabb az elmozdulás kivédésének szempontjából. Madman Kis rugalmas kamera állványokban, tovább fejlesztésre kerültek a lábak is, hiszen az szivacsos lábak nem csak alátámasztásra használhatóak, hanem hajlíthatóságuknak köszönhetően, több helyre is rögzíthatőek, például gördeszka, faág vagy akár karra is tekerhető.

Madman GoPro úszó kézi tartó
7 090 Ft

Az élénk színű úszó tartó lehetővé teszi, hogy még jobban élvezd a hullámokon történő felvételkészítést anélkül, hogy azon aggódnál, hogy akciókamerát elmerül.

Madman Pro 112 cm Szelfibot

Madman Pro 112 cm Szelfibot

Értékelés: 3,5
9 790 Ft

Madman Pro 112 cm szelfibottal minőségi, stabil önfotókat (selfie) készíthet, és 112 cm-es hosszának köszönhetően az egész társaság belefér egy képbe. Alumínium testének köszönhetően könnyű és ellenálló, ezért megbízható társa lesz a sportolóknak és túrázóknak is. A legtöbb okostelefonnal és digitális kamerával kompatibilis, használata egyszerű és kényelmes a gumiborítású markolatnak köszönhetően.

Madman Pro 52 cm Szelfibot

Madman Pro 52 cm Szelfibot

Értékelés: 3,5
7 590 Ft 5 990 Ft

Madman Pro 52 cm szelfibottal minőségi, stabil selfieket készíthet, és 52 cm-es hosszának köszönhetően kényelmesen belefér majd a képbe párja, vagy akár barátai is. Alumínium testének köszönhetően könnyű és ellenálló, ezért megbízható társa lesz a sportolóknak és túrázóknak is. A legtöbb okostelefonnal és digitális kamerával kompatibilis, használata egyszerű és kényelmes a gumiborítású markolatnak köszönhetően.

Madman Selfie bot MOVE 72 cm

Madman Selfie bot MOVE 72 cm

Értékelés: 4,2
5 090 Ft

A MadMan MOVE selfie bot megfelel mindenkinek, akik folyton mozgásban vannak. Összerakható praktikus méretekbe, nem teljesen hosszú, se nem rövid, csak az ideális selfie bot minden kiruccanásra. Felismerhető az egyszerűsége alapján. A selfie botot pillanatokon belül kicsomagolhatod és fotózhatsz. A formatervezés az igényes körülményekhez is alkalmas, ez a készülék minden körülmények között biztonságban tartja a telefont.

Madman SteadyCam S02 Fényképezőgép stabilizátor
25 490 Ft

Madman SteadyCam S02 Fényképezőgép stabilizátor a legtöbb tükörreflexes digitális fényképezőgéppel, a GoPro kamerákkal, okostelefonokkal, és az iPhone készülékekkel is kompatibilis. Nem csak kiváló minőségű, stabil, bemozdulásmentes képeket készíthet vele, hanem használata könnyű, és a kamera rögzítése is egyszerű. Ergonomikus markolatát fogva tökéletes felvételeket rögzíthet akár mutatványok, futás, vagy kirándulás közben.

Madman SteadyCam S03 Stabilizátor
25 490 Ft

Madman SteadyCam S03 stabilizátor nem csak a digitális tükörreflexes gépekhez, de akár okostelefonokhoz vagy iPhone-hoz is. A SteadyCam népszerűsége a megbízható stabilitásban és a könnyű csatlakoztathatóságban rejlik, mely megkönnyíti a felvételt. Emellett olyan praktikus elemek is színesítik, mint az ergonomikus fogantyú és a rugalmas szerkezet.