Majorette Creatix Rescue Station Játékszett
17 990 Ft

13 440 Ft

Majorette Creatix Rescue Station játékszettjével nem lesz az a vészhelyzet amire ne készültél volna fel. A három emeleten mindent megtalálsz ami kelleni fog. Lift, benzinkút, de még egy gyors kijáratot is találhatsz, mellyel pillanatok alatt az úton teremhetsz. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánljuk.


Majorette Car Park 5 emeletes parkolóház + 1 kisautó
18 390 Ft

14 090 Ft

Részletgazdag kidolgozású 5 emeletes parkolóház, autómosó, benzinkút, autószerelő és a közepén manuálisan irányítható felvonó. Kitűnő készlet a legjobb modellek gyűjtői számára. Minden kis kisautórajongó imádni fogja.


Majorette Creatix Istálló traktorral
10 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Creatix istálló sok játék kiegészítővel – traktor utánfutóval, istálló és farmon elő állatok, siló, lapát. Ez a készlet sok örömöt fog szerezni minden kisgyereknek, aki szereti a földművelést. A más építőjátékokkal való kompatibilitásának köszönhetően eredeti játékvilágokat alkothatsz.


Majorette Creatix Pitstop Vision Gran Turismo + 1 autó
3 960 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pitstop rámpával, amely sok kis járművezetőnek örömet okoz. Ez a kiváló készlet nem csak ajándékként alkalmas. Szerezz be további autókat, hogy a pitstop teljes legyen.


Majorette Creatix Showroom Lamborghini + 1 kisautó
3 960 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Showroom Lamborghini felső emelettel, fém kisautóval, utakkal és közlekedési táblákkal. Kiváló készlet az olasz szuperautók kedvelőinek. Nem csak ajándéknak alkalmas. A többi Creatix készlettel való kompatibilitásának köszönhetően egyedülálló garázsgyűjteményt hozhatsz létre.


Majorette Ground Force Kisautók, 3 db
2 690 Ft

2 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Majorette Ground Force Kisautók, 3 db fémből valamint műanyag kiegészítőkkel, a gyerekek és a gyűjtők számára is ideális. 3 különböző katonai jármű található a csomagban. Egyes járműveken mozgó tartozékok találhatóak. Három változatú csomagban kapható. Az autók mérete körülbelül 7,5 cm, és a játék 3 éves kor felett ajánlott.


Majorette Mercedes AMG 5 db Ajándékcsomag
4 890 Ft

4 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mercedes AMG üresjáratos fém kisautó ajándékcsomag. Minden versenyző álma egy karnyújtásnyira van ennek a szettnek köszönhetően. Állítsd ki a kisautóidat vagy rendezz versenyt a barátaiddal. Éld át a szórakozást.


Majorette Racing Kisautók, 3 db
3 187 Ft
3 030 Ft

Majorette Racing Kisautók fémből valamint műanyag kiegészítőkkel, a gyerekek és a gyűjtők számára is ideális. 3 különböző versenyautó található a csomagban. Egyes járműveken az ajtók nyithatóak. Három változatú csomagban kapható. Az autók mérete körülbelül 7,5 cm, és a játék 3 éves kor felett ajánlott.


Majorette Vintage 5 darab Ajándékkészlet
4 890 Ft

3 810 Ft

Vintage stílusú, üresjáratos fém kisautó ajándékcsomag. Nem csak a 70-es évekbeli klasszikus autók szerelmeseinek. Részletgazdag kidolgozás, ami nem csak az autók rajongóit hozza majd lázba. Az 5 darabból álló szettből biztos, hogy mindenki megtalálja majd a kedvencét.


Majorette Creatix Nagy farm
14 550 Ft

13 230 Ft

Creatix farm olyan játékcsomag, amely a mezőgazdaság világát képviseli sok tartozékkal. A gazdaság több házból, szabadon elhelyezkedő útszakaszból és pótkocsis traktorokból áll.