Majorette Garázs Super City + 6 autó és vonat
45 160 Ft
+ ingyen szállítás

A nagy, közel 1,30 méter széles játék garázs a legnagyobb új termék a Majorette világában! A garázs hét játékfelületből áll, és 35 parkoló, és tárolóhellyel rendelkezik. Az állomás szíve egy motoros spirálfelvonó, amely akár kilenc fém kisautót is képes szállítani egyszerre. Miután felértek, az automatikus kapcsolók négy különböző sávba osztják szét az autókat.

Majorette Vintage 5 darab Ajándékkészlet
5 460 Ft

Vintage stílusú, üresjáratos fém kisautó ajándékcsomag. Nem csak a 70-es évekbeli klasszikus autók szerelmeseinek. Részletgazdag kidolgozás, ami nem csak az autók rajongóit hozza majd lázba. Az 5 darabból álló szettből biztos, hogy mindenki megtalálja majd a kedvencét.

Majorette Porsche Ajándék készlet 5 ks
6 390 Ft 5 050 Ft

Porsche fém játékautó ajándékkészlet, az autók alapjáraton működnek. A csomagolás 5 darabot tartalmaz. Az ajtó minden autónál kinyitható. Az öt autóból álló készletből mindenki választhat magának legalább egy kedvencet.

Majorette Racing Kisautók, 3 db
4 090 Ft

Majorette Racing Kisautók fémből valamint műanyag kiegészítőkkel, a gyerekek és a gyűjtők számára is ideális. 3 különböző versenyautó található a csomagban. Egyes járműveken az ajtók nyithatóak. Három változatú csomagban kapható. Az autók mérete körülbelül 7,5 cm, és a játék 3 éves kor felett ajánlott.

Majorette FC Bayern Ajándék készlet 5 db
6 030 Ft 5 870 Ft

Az ajándék készlet tartalmaz fém játékautókat, amelyek alapjáraton működnek, és amelyekkel a Bayern München jelenlegi futballistái közlekednek. A játékautók a világ egyik legnépszerűbb futballklubjának 5 legnagyobb csillagának számával és nevével rendelkeznek.

Majorette SUV Ajándék készlet 5 db
4 640 Ft

Ajándék készlet 4 × 4-es meghajtású fém SUV hátrahúzható kisautók. A készlet két exkluzív modellt tartalmaz. Minden gyönyörű autók rajongójának álma egy karnyújtásnyira van ennek a szettnek köszönhetően. Állítsd ki a kisautóidat vagy rendezz versenyt a barátaiddal. Éld át a szórakozást.