Majorette Construction Kisautók, 3 db
2 958 Ft 2 790 Ft

Majorette Construction Kisautók, 3 db fémből valamint műanyag kiegészítőkkel, a gyerekek és a gyűjtők számára is ideális. 3 különböző városi autó található a csomagban. Az autók mérete 7,5 cm, és a játék 3 éves kor felett ajánlott.

Majorette Creatix Benzinkút szett, 1 autóval
7 070 Ft

Majorette Creatix Benzinkút tökéletes ajándék minden autórajongó gyermek számára. A könnyen összeszerelhető két szintes játékon belül több játéklehetőség is használhatunk, tankolhatunk, parkolhatunk, sőt a játékon belül mini autómosó is megtalálható. A szett ezen kívül több kiegészítőt is tartalmaz, például több útjeltő táblát és egy autót is. A játék használata 3 éves kortól ajánlott.

Majorette Creatix Showroom Lamborghini + 1 kisautó
3 690 Ft 3 190 Ft

Showroom Lamborghini felső emelettel, fém kisautóval, utakkal és közlekedési táblákkal. Kiváló készlet az olasz szuperautók kedvelőinek. Nem csak ajándéknak alkalmas. A többi Creatix készlettel való kompatibilitásának köszönhetően egyedülálló garázsgyűjteményt hozhatsz létre.

Majorette Ground Force Kisautók, 3 db
3 090 Ft

Majorette Ground Force Kisautók, 3 db fémből valamint műanyag kiegészítőkkel, a gyerekek és a gyűjtők számára is ideális. 3 különböző katonai jármű található a csomagban. Egyes járműveken mozgó tartozékok találhatóak. Három változatú csomagban kapható. Az autók mérete körülbelül 7,5 cm, és a játék 3 éves kor felett ajánlott.

Majorette Mercedes AMG 5 db Ajándékcsomag
4 890 Ft 4 530 Ft

Mercedes AMG üresjáratos fém kisautó ajándékcsomag. Minden versenyző álma egy karnyújtásnyira van ennek a szettnek köszönhetően. Állítsd ki a kisautóidat vagy rendezz versenyt a barátaiddal. Éld át a szórakozást.

Majorette Vintage 5 darab Ajándékkészlet
5 190 Ft

Vintage stílusú, üresjáratos fém kisautó ajándékcsomag. Nem csak a 70-es évekbeli klasszikus autók szerelmeseinek. Részletgazdag kidolgozás, ami nem csak az autók rajongóit hozza majd lázba. Az 5 darabból álló szettből biztos, hogy mindenki megtalálja majd a kedvencét.

Majorette Racing Kisautók, 3 db
4 490 Ft

Majorette Racing Kisautók fémből valamint műanyag kiegészítőkkel, a gyerekek és a gyűjtők számára is ideális. 3 különböző versenyautó található a csomagban. Egyes járműveken az ajtók nyithatóak. Három változatú csomagban kapható. Az autók mérete körülbelül 7,5 cm, és a játék 3 éves kor felett ajánlott.

Majorette SUV Ajándék készlet 5 db
5 690 Ft 4 790 Ft

Ajándék készlet 4 × 4-es meghajtású fém SUV hátrahúzható kisautók. A készlet két exkluzív modellt tartalmaz. Minden gyönyörű autók rajongójának álma egy karnyújtásnyira van ennek a szettnek köszönhetően. Állítsd ki a kisautóidat vagy rendezz versenyt a barátaiddal. Éld át a szórakozást.

Majorette Creatix Nagy farm

Majorette Creatix Nagy farm

Értékelés: 4,8
14 550 Ft 13 350 Ft

Creatix farm olyan játékcsomag, amely a mezőgazdaság világát képviseli sok tartozékkal. A gazdaság több házból, szabadon elhelyezkedő útszakaszból és pótkocsis traktorokból áll.