Makeup Obsession Arcpirosító paletta Feels (Highlight & Contour Palette) 19,8 g
4 930 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Feels Highlight & Contour arcpirosító paletta minden lépésben kielégíti a bronz, kontúrozás és fényesítés iránti vágyait! 3 matt árnyékot tartalmaz, amelyek megfelelő barnult megjelenést kölcsönöznek a bőrnek, és kontúrozásra is alkalmasak, valamint 6 csillogó élénkítőt is magába foglal.

Makeup Obsession (Baking Powder Banana) 8 g-20%
3 050 Ft 2 410 Ft

A matt hatású banán laza por segít hatékonyabbá és tartósabbá tenni a sminket. Tökéletesen semlegesíti a vörösséget, és tökéletes megjelenést teremt.

Makeup Obsession Daydream (Shadow Palette) 16 x 1,3 g-17%
4 930 Ft 4 090 Ft

A Daydream szemhéjfesték-palettáját az Instagram szépséggurujával, @ grwrady-vel együttműködve hozták létre. A vastag matt, csillogó és fémes szivárvány árnyalatok keverékét tartalmazza. Erősen pigmentált árnyalatai tökéletesen kombinálódnak egymással, és minden árnyalatot kézzel választanak ki.

Makeup Obsession Daydreamer 20,8 g szemhéjfesték paletta
4 930 Ft

A Makeup Obsession Daydreamer szemhéjfesték palettával úgy érzi majd magát, mint egy álomban. A Revolution a lágy rózsaszín, lila és nude árnyalatok álmodozó keveréke. Hozza létre megjelenését hangulata alapján számos matt, csillogó és duó-króm árnyalattal, amelyek varázslatosan változnak a fényben.

Makeup Obsession Mega méz (Highlighter) 7,5 g
1 530 Ft

A Mega Brightener egészséges fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrének. erősen pigmentált világító, amely megvilágítja a bőrt, és egészséges megjelenést biztosít. Kompakt fehérítő selymes árnyalatú.

Makeup Obsession Smink-rögeszmés-szemhéjfesték (Contour Palette) 9 x 2,2 g-17%
4 930 Ft 4 070 Ft

A smink-rögeszme-szemhéjfesték mindent egybe hoz a tökéletes kontúr és a bőr tisztasága érdekében! Ez a kontúrpaletta 3 csillogó és 6 matt árnyalatot tartalmaz minden bőrszínhez. Kontúrolja arcát, és győződjön meg arról, hogy minden olyan hely ragyog, ahova felhívja a figyelmet.

Makeup Obsession Szemhéjfesték paletta Berry Cute 3,4 g
2 700 Ft

Ez az aranyos mini paletta 9 erősen pigmentált matt és csillogó árnyalatot tartalmaz vörös és ibolya színben. Kis méretének köszönhetően bármilyen kézitáskában, kozmetikai táskában és zsebhez elfér.