Makeup Obsession Daydream (Shadow Palette) 16 x 1,3 g-24%
4 930 Ft 3 720 Ft

A Daydream szemhéjfesték-palettáját az Instagram szépséggurujával, @ grwrady-vel együttműködve hozták létre. A vastag matt, csillogó és fémes szivárvány árnyalatok keverékét tartalmazza. Erősen pigmentált árnyalatai tökéletesen kombinálódnak egymással, és minden árnyalatot kézzel választanak ki.

Makeup Obsession Arcpirosító paletta Feels (Highlight & Contour Palette) 19,8 g
4 930 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Feels Highlight & Contour arcpirosító paletta minden lépésben kielégíti a bronz, kontúrozás és fényesítés iránti vágyait! 3 matt árnyékot tartalmaz, amelyek megfelelő barnult megjelenést kölcsönöznek a bőrnek, és kontúrozásra is alkalmasak, valamint 6 csillogó élénkítőt is magába foglal.

Makeup Obsession Daydreamer 20,8 g szemhéjfesték paletta
4 930 Ft

A Makeup Obsession Daydreamer szemhéjfesték palettával úgy érzi majd magát, mint egy álomban. A Revolution a lágy rózsaszín, lila és nude árnyalatok álmodozó keveréke. Hozza létre megjelenését hangulata alapján számos matt, csillogó és duó-króm árnyalattal, amelyek varázslatosan változnak a fényben.

Makeup Obsession Szemhéjfesték paletta Berry Cute 3,4 g
2 700 Ft

Ez az aranyos mini paletta 9 erősen pigmentált matt és csillogó árnyalatot tartalmaz vörös és ibolya színben. Kis méretének köszönhetően bármilyen kézitáskában, kozmetikai táskában és zsebhez elfér.