MALTEX WC ülőke csúszásgátlóval Ocean & Sea
3 490 Ft

Gyermek WC ülőke a MALTEX márkától csúszásgátló réteggel bevonva, amely biztosítja a gyermeked biztonságát és stabilitását a felnőtt WC használatakor. Az ülőke olyan gyermekek számára ideális, amelyek most tanulják a WC használatát.

MALTEX BING 100 cm kád kiengedő szeleppel
4 690 Ft

A BING 100 cm-es kád lefolyóval ártalmatlan műanyagból készül. A gyerekeket biztosan magával ragadják a vidám karakterképek a BING meséből. A kád térfogata 35 l, és újszülött kortól felhasználható.

MALTEX BING WC bili csúszásgátlóval
3 590 Ft

A Maltex márkájú BING csúszásgátló bili ülőke edzett, ártalmatlan műanyagból készül, és garantálja a kényelmet és a biztonságot. A csúszásgátló rétegnek köszönhetően a bili ülőke is tökéletesen stabil. A gyerekeket biztosan magával ragadják a vidám karakterképek a BING meséből.

MALTEX BING csúszásgátló WC szűkítő ülőke
3 390 Ft

A Maltex márka csúszásgátló WC-ülőke ideális azoknak a gyerekeknek, akik toalettre ülni tanulnak. Könnyen csatlakoztatható a legtöbb WC-ülőlaphoz a csúszásgátló alkatrészeknek köszönhetően. A gyerekek imádni fogják a híres BING sorozat szereplőit.

MALTEX Babakád 100 cm Maci- fehér
3 690 Ft

Újdonság

A Maltex márkájú 100 cm hosszúságú gyermekkád anatómiai formával és rekeszekkel rendelkezik a higiéniai eszközök elhelyezésére. Az aranyos macis motívum minden babát elbűvöl fürdés közben. A kád ártalmatlan műanyagból készült, ami biztosítja az egyszerű karbantartást.

MALTEX Fürdőszobai fellépő csúszásgátlóval DINO
3 290 Ft

Újdonság

A Maltex márkájú praktikus fellépő kisgyermekek számára készült, akik megkönnyítik a nehezen elérhető helyekhez való hozzáférést. A fellépő csúszásgátlóval rendelkezik a felszínen, és ezáltal csökkenti a csúszás kockázatát. A gyerekek érdeklődését biztosan felkelti a dinoszauruszos motívum. A maximális terhelhetősége 50 kg.

MALTEX BING fellépőke

MALTEX BING fellépőke

Értékelés: 4,9
3 590 Ft

A Maltex márka BING lépcsője gumi csúszásgátló felülettel van kezelve, amely nélkülözhetetlen segítő nemcsak a fürdőszobában. A fellépőke a BING sorozat szereplőinek vidám ábráival elbűvöli a gyerekeket.

MALTEX Fellépő mosdóhoz - Maci - kék
3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Maltex márkájú praktikus fellépő kisgyermekek számára készült, akik megkönnyítik a nehezen elérhető helyekhez való hozzáférést. A fellépő csúszásgátlóval rendelkezik a felszínen, és ezáltal csökkenti a csúszás kockázatát. A gyerekeket minden bizonnyal érdekelni fogja az aranyos maci motívum. A maximális terhelhetősége 50 kg.

MALTEX Fürdőszobai fellépő csúszásgátlóval - Zebra
3 290 Ft

Újdonság

A Maltex márkájú praktikus fellépő kisgyermekek számára készült, akik megkönnyítik a nehezen elérhető helyekhez való hozzáférést. A fellépő csúszásgátlóval rendelkezik a felszínen, és ezáltal csökkenti a csúszás kockázatát. A gyerekeket minden bizonnyal érdekelni fogja az aranyos zebra motívum. A maximális terhelhetősége 50 kg.

MALTEX Kád 100 cm Kacsa - rózsaszín
3 590 Ft

Nagyobb méretű kád, amely akár 35 liter vízre elegendő és 100ml mélységű vízben való fürdésre szolgál. Egészségre ártalmatlan műanyagból készült. Felülete sima, tehát könnyen mosható és tartható tisztán. COSING Kád 100 cm Kacsa – rózsaszín vonzó designjával hívja fel magára a figyelmet, amely minden fürdőszobába illik.

MALTEX Kád 100 cm Ocean & Sea
3 490 Ft

A képekkel ellátott Maltex gyermekkád egészségre ártalmatlan műanyagból készült. A gyermekkád ergonomikusan kialakított 100 cm hosszúsággal. A kád egyik oldalán két rekesz található, például a kisbaba számára szolgáló szappannak és szivacsnak.