Mamas&Papas Felhős forgó zenehinta
16 290 Ft

Szép forgó zenehinta az ágy fölé felhőkkel és csillagokkal, elszórakoztatja és megnyugtatja a kisbabát elalvás előtt. Ha felhúzod a zenehintát forog és kellemes zenét játszik. -Születéstől foga 5 hónapos korig alkalmas A zenehinta színe fehér, szürke és sárga kiegészítőkkel.

Mamas&Papas Bálnás forgó zenehinta
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Szép forgó zenehinta az ágy fölé bálnákkal és halacskákkal, elszórakoztatja és megnyugtatja a kisbabát elalvás előtt. Ha felhúzod a zenehintát forog és kellemes zenét játszik. -Születéstől foga 5 hónapos korig alkalmas

Mamas&Papas Girl Ágynemű szett
22 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mamas & Papas Girl ágynemű szett vidám kis madárkás mintával minden kislány álmát szebbé varázsolja. A paplan motívumának mind a két oldala tetszés szerint válaszható. Igényesen varrott, egyedi design, magas minőség.

Mamas&Papas Éjszakai égbolt Kötött takaró, kék
11 490 Ft

Mamas&Papas Éjszakai égbolt Kötött takaró, kék mindegyik oldala másmilyen. Praktikus 70 × 90 cm méret. Sajátos, kellemes, bájos kötött takaró, melyet kisbabák számára már születésüktől fogva bárhol használhat. Légeresztő pamutból készült.

Mamas&Papas Rókás Kötött takaró, szürke
11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rókás Kötött takaró szürke, puha, kellemes gyermektakaró, mérete 70 × 90 cm. 100% pamutból készült, már születéstől fogva kint és bent is használható. Bájos motívum, mindkét nem számára alkalmas.

Mamas&Papas Kötött Nyuszis takaró
11 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mamas&Papas Nyuszis Kötött takaró mérete 70 × 90 cm, bárhol kelljen, ideális a kisbaba betakarására. Bájos nyuszi mintás a kislányoknak rózsaszínű, a kisfiúknak pedig kék. 100% pamut.