MamaToyz Babakocsi
20 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a fa babakocsi gyermekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. A babakocsi könnyű és stabil, járókaként is használható. A kerekek sebessége egyszerűen beállítható, így alkalmazkodhat a gyermek szükségleteihez.

MamaToyz Balance Bike pedál nélküli gyerekkerékpár
36 800 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Amikor a gyermek megtanul járni,tovább fejlesztheti stabilitását a Balance Bike pedál nélküli gyerekkerékpáron. Ez a kézzel készített fa pedál nélküli gyerekkerékpár állítható ülésmagassággal ellátott, ideális társ a sima menetekhez.

MamaToyz Cute Monster pedál nélküli gyerekkerékpár
25 210 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Cute Monster fa pedál nélküli gyerekkerékpár. A forgó kerekek lehetővé teszik a gyermekeknek, hogy bármely irányban elinduljanak felfedező útjukra. A pedál nélküli gyerekkerékpár ideális tárolóhellyel ellátott, amely babára, macia vagy egyéb olyan játékra használható, amelyet a gyermek szeret magánál tudni.

MamaToyz Mini Bike pedál nélküli gyerekkerékpár
29 300 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

MiniBike pedál nélküli gyerekkerékpár 15 hónapos kortól ajánlott gyerekeknek. Az átgondolt szerkezet segít a gyermekeknek a fejlődésben, a lábak megerősítésében, valamint a stabilitás javításában. A szélesebb első kerekek megfelelő stabilitást kölcsönöznek a gyerekeknek.

MamaToyz Racer pedál nélküli gyerekkerékpár és járóka
28 620 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a pedál nélküli gyerekkerékpár és járóka nem csupán praktikus, hanem csodás designú is. A kerekek forgásának sebessége beállítható, így a járóka alkalmazkodik a gyermek fejlődéséhez. Ez megakadályozza, hogy a járóka túl gyors legyen és a gyermek leessen.

MamaToyz MIDILLI hintaló

MamaToyz MIDILLI hintaló

Értékelés: 5
25 890 Ft

A Midilli fa hintaló ideális gyermekeknek egy éves kortól. A ló úgy van kialakítva, hogy megfeleljen az ergonomikus ülésnek, így segít az egyensúly javításában. Kézzel készített, nyárfából és bükkfából készült.