Mancera Aoud Café - EDP-23%
17 260 Ft

13 280 Ft

Akció

Mancera Aoud Café keleti-vaníliás illat férfiak és nők számára egyaránt. A fejillat összetevői közé tartozik a  barack, fekete ribizli és a bergamott. A szívillat borostyánt, kávét és virágos tónusokat tartalmaz.   Az édes és a fás hangok egy fehér pézzel együtt virágoznak.


Mancera Aoud S - EDP
19 260 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Aoud S márka Mancera egy virágos-fás illat nőknek. A fej áll bergamott, szegfűszeg és fahéj. Virágos szív áll rózsa, ibolya, ilang-ilang és a jázmin. A bázist uralja a Agarwood, a bőr és fehér pézsma.   Orr ez az illat Pierre Montale. Úgy indult 2011-ben.


Mancera Aoud Violet - EDP
18 600 Ft

Violet márka Aoud Mancera van ciprus-édes illat nőknek. A fej áll bergamott, a vegyes fűszereket és zöld árnyalatok. A szív áll ibolya, pacsuli és Agarwood. Base domináló vetiver, borostyán és a moha. Orr ez az illat Pierre Montale. Úgy indult 2014-ben. .


Mancera Black Gold - EDP
23 910 Ft

A Fekete Arany egy férfi bőr illata. A fej citrusfélékből, agarfából, levendulából, fahéjból és szerecsendióból áll. A szív jázmin, ibolya, rózsa, tengeri hangok és pacsuli. A bázisnál a vetiver, a fás hangok, a bőr, az amber és a fehér pézsma terjed. Az illatot 2017-ben indították el.


Mancera Black Prestigium - EDP
25 240 Ft

A Mancera Black Prestigium parfüm férfiak és nők Mancera illata. A fej bergamott, kerozin és patchouli kombinációjából áll. A szív rózsákból, ibolyákból, fás hangokból és agarfából áll. Borostyán, bőre és fehér pézsma alakul ki az alapon. Az illatot 2015-ben indították el.


Mancera Lemon Line - EDP
25 240 Ft

A Citrus Line a Mancera egy citrus-aromás illat, amelyet mind a férfiak, mind a nők számára terveztek. A fej citromot, narancsot és levendulát kombinál. A szíve sárgáját, gerániumot és fehér virágokat fogja érezni. Az alapot pézsma és tölgymoha uralja. Ennek az illatnak az orra Pierre Montale.


Mancera Roses Greedy - EDP
21 250 Ft

19 920 Ft

Akció

Roses Greede značky Mancera je květinově-ovocná vůně určená pro muže i ženy. Hlavu tvoří mandarinka, broskev, kokos, černý rybíz a růžový pepř. V srdci ucítíte růži, jasmín a další květinové tóny. Základu dominuje bílé pižmo, ambra, vanilka, cukr a benzoin. Nosem této vůně je Pierre Montale.


Mancera Roses Vanille - EDP-35%
22 590 Ft

14 610 Ft

Akció

A Mancera Roses Vanille illata sugárzik a szépség és a luxus. A friss összetétel keleti hangzással gazdagodik, amely fényes érintést kölcsönöz a kompozíciónak. A fej citrom- és vízhangokból áll, a szív rózsából és cukorból áll.


Mancera Wild Fruits - EDP
18 520 Ft

Wild Fruits značky Mancera je květinově-ovocná vůně pro muže i ženy. Citrusovou hlavu tvoří kumquat, citron a grep. Srdce se skládá z fialky, černého rybízu, broskve, jablka a dalších ovocných tónů. V základu ucítíte cedr a bílé pižmo. Nosem této vůně je Pierre Montale.


Mancera Wind Wood - EDP
18 600 Ft

Wind Wood márka Mancera egy bőr illat férfiaknak. Head áll mandarin, rózsaszín bors és a zöld árnyalatok. Középpontjában fogja érezni ibolya és a pacsuli. Base domináló vetiver, cédrus, tölgymoha, ámbra, bőr és pézsma. Orr ez az illat Pierre Montale. Úgy indult 2014-ben.