Manduca Sling babahordozó kendő
21 590 Ft 18 390 Ft

Akció

Manduca sling elasztikus babahordozó kendő 3,5 – 15 kg-os gyermekek hordozására alkalmas (az ideális kényelem érdekében 9 kg-ig). Elasztikus és stabil, megfelelő támogatást nyújt a még nem stabil gyermek hátnak. Tömege 0,6 kg, egy méret, gyönyörű színű. 100% bio pamut, mosógépben mosható.

Manduca Belly button Duo WildCrosses grey
67 990 Ft 61 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az eredeti Manduca Duo babahordozó egy kendő és egy hordozó kombinációját mutatja be. Az egyszerű Duo clip rendszer megkönnyíti a vállszíjak bekapcsolását. Szőtt, erős anyagból készült fő rész. A kendő karikák lehetővé teszik a hordozó anyagának milliméter pontos meghúzását.

Manduca Elasztikus hordozókendő Sling
20 290 Ft 18 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kényelmes és finom rugalmas Manduca Sling hordozókendő a születés utáni első hónapokban lévő gyermekeknek készült. Különleges dzsörzé anyagból készült, amely rugalmas és megfelelő ellenállást nyújt. A sál végei keskenyek az egyszerű kötés miatt. A helyes megkötése biztosítja a gyermek csípőjének megfelelő helyzetét.

Manduca Elasztikus hordozókendő Sling lila
20 490 Ft 18 290 Ft

A lágy és finom rugalmas Manduca Sling lila kendő a születés utáni első hónapokban lévő gyermekeknek készült. Különleges dzsörzé anyagból készült, amely rugalmas és elegendő támogatást nyújt. A sál végei keskenyek az egyszerű kötés miatt.

Manduca Elasztikus hordozókendő Sling lila
21 590 Ft
+ ingyen szállítás

A puha és finom rugalmas Manduca Sling mint hordozókendő a születés utáni első hónapokban lévő gyermekeknek készült. Különleges dzsörzé anyagból készült, amely rugalmas és megfelelő ellenállást nyújt. A sál végei keskenyek az egyszerű kötés miatt.

Manduca Ergonomikus babahordozó PureCotton
42 490 Ft 36 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Manduca PureCotton ergonomikus hordozót úgy tervezték, hogy gyermekedet születéstől egészen 5 éves koráig szállíthasd. Alkalmas újszülöttek hordozására és szoptatására is egy újszülött bélésnek köszönhetően. Hosszú háttámla, amelyet egyszerűen cipzár segítségével meghosszabbíthatsz. A lábak körüli puha párnázás megakadályozza a bőrkeményedések kialakulását a soványabb gyermekeknél.

Manduca Ergonomikus babahordozó Vivid-23%
64 190 Ft 48 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az eredeti Manduca Duo babahordozó egy kendő és egy hordozó kombinációját mutatja be. Az egyszerű Duo clip rendszer megkönnyíti a vállszíjak bekapcsolását. Szőtt, erős anyagból készült fő rész. A kendő karikák lehetővé teszik a hordozó anyagának milliméter pontos meghúzását.

Manduca ExTend
10 790 Ft

Ez a kiegészítő az ergonomikus Manduca babahordozókhoz alkalmas, 18 hónaposnál idősebb babákhoz megfelelő. A babahordozó ülőfelületét akár 50 cm-el szélesebbé teszi. A maximális kényelem érdekében 100% biopamutból készült.

Manduca First PureCotton

Manduca First PureCotton

Értékelés: 5
42 490 Ft 39 290 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Manduca PureCotton ergonomikus hordozót úgy tervezték, hogy gyermekedet születéstől egészen 5 éves koráig szállíthasd. 100% biopamutból készült, újszülött béléssel ellátva a legkisebb babák kényelme érdekében.

Manduca FumBee

Manduca FumBee

Értékelés: 4,2
5 190 Ft 4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A babahordozóra alkalmas dupla pántvédő védi a babahordozót a nyáltól, ezzel egyidejűleg kellemesebb felületet kínál, amelyre gyermeked rádöntheti a fejét.

Manduca Manduca First HempCotton
42 490 Ft 41 690 Ft

Manduca First HempCotton egy ergonomikus babahordozó színes szegélyekkel, újszülött kortól 5 éves korú gyerekek számára. A legkisebbek számára pedig beépített újszülött betét is található benne. A kicsit hason, háton és még oldalt is hordhatod.

Manduca Övtáska
6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Manduca övtáska kiváló kiegészítő a Manduca babahordozóhoz. A babahordozóhoz vagy az övhöz rögzíthető, de vállon szabadon is hordható. Ideális helyet biztosít a telefon, a kulcsok, vagy a pénztárca számára – dolgok, amelyeknek szükséges kéznél lenniük.

Manduca Size-It

Manduca Size-It

Értékelés: 5
4 290 Ft

Ez a kiegészítő a Manduca ergonomikus babahordozóhoz megfelelő, kisebb gyermekeknek megfelelő. A babahordozó ülőfelülete igény szerint alakítható annak érdekében, hogy a gyermek kényelmesen üljön.

Manduca Sling Purple Darts-26%
25 590 Ft 18 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű elasztikus kendő kisgyermek hordozására 3,5 kg-os súlytól 15 kg-os súlyig. A kendő minőségi biopamutból készült. A kendő lehetővé teszi a gyermek több pozícióban való hordozását a korától függően.

Manduca Summer Vibes-55%

Manduca Summer Vibes

Értékelés: 4,8
56 290 Ft 25 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Manduca Summer Vibes egy olyan babahordozó, amit a gyermek születésétől kezdve egészen 3 éves koráig használhatod. A hordozó súlya: 0,68 kg. Vidám színekkel, biopamutból készült. Kényelmes és praktikus.

Manduca XT Cotton

Manduca XT Cotton

Értékelés: 4,5
53 090 Ft
+ ingyen szállítás

Manduca XT Cotton egy ergonomikus gyerekhordozó születéstől gyermekkorig – 20 kg, további kiegészítők nélkül Állítható méretű minden kisgyermek és szülő számára. Három pozícióban viselhető – hason, háton és oldalt

Manduca XT Cotton Denim

Manduca XT Cotton Denim

Értékelés: 5
51 790 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Manduca XT Cotton egy ergonomikus gyerekhordozó születéstől gyermekkorig – 20 kg, további kiegészítők nélkül Állítható méretű minden kisgyermek és szülő számára. Három pozícióban viselhető – hason, háton és oldalt.

Manduca ZipIn Elipse

Manduca ZipIn Elipse

Értékelés: 4,5
4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Manduca ZipIn Elipse egy pamut kiegészítés a Manduca hordozókhoz. A hordozó elején lévő cipzárak közé illeszkedik. A legkisebb gyerekek hordozásához a háttámlát formázd meg, és ezzel egyidejűleg segítesz a Manduca új és új modelljeinek kialakításában.

Manduca Bellybutton First SoftCheck-34%
50 890 Ft 33 190 Ft

Akció

Manduca SoftCheck ergonomikus hordozó újszülött kortól egészen 5 éves korú gyerekek hordozására. A belső beépített zsugorító betét lehetővé teszi a csecsemőknek a születéstől való hordását a lábak természetellenes nyújtása nélkül. A nagyobb gyerekeket az oldaladon és a hátadon is hordhatod

Manduca SLING Limited Edition Little Stars slate
25 590 Ft

Újdonság

A puha és finom rugalmas hordozókendő újszülöttek és csecsemők számára készült a születést követő első hónapokra. A hordozókendő a Manduca márkától 100 % biopamutból készült. A színkódolt felső és alsó margók megkönnyítik a bekötést.

Manduca Bellybutton Sling WildCrosses
25 590 Ft 22 590 Ft

Manduca Sling WildCrosses puha és finom rugalmas hordozókendő újszülöttek és csecsemők számára készült a születést követő első hónapokra. Különleges dzsörzé anyagból készült, amely rugalmas és elegendő támogatást nyújt. – alkalmas hason és oldalt is egyaránt

Manduca bellybutton XT SoftCheck
53 090 Ft

2 év garancia

Manduca bellybutton XT SoftCheck multifunkciós ergonomikus hordozó neked és a kicsid számára. Születéstől kisgyermek korig (3,5–20 kg) használható. 3 féle képpen hordható és nagyon jól alkalmazkodik, így bárki használhatja.

Manduca FumBee WildCrosses
6 090 Ft

FumBee WildCrosses szíjain található védő huzatok megvédik a Manduca babahordozód szíjait a kicsi nyálától. 100% biopamutból készült.

Manduca Pouch
6 890 Ft

Manduca Pouch egy gondosan megtervezett zseb azon értéktárgyak és apróságok tárolására, amik nélkül nem indulhatsz el kirándulni. Rákapcsolható a Manduca babahordozóra, övön vagy vállon keresztül is viselhető. A praktikus zseb sok rekeszt és zsebecskét tartalmaz kulcs, telefon és hasonló kis méretű tárgyak tárolására.

Manduca New Style

Manduca New Style

Értékelés: 4,6
43 690 Ft 37 990 Ft

Akció

Segíts újszülött kisbabádnak az új környezethez való alkalmazkodáshoz és könnyítsd meg mindennapjaidat kisbabáddal. A Manduca New Style ergonomikus hordozója tartalmaz egy beépített újszülött betétet és egy, az alvó csecsemő fejét lefedő kapucnit is.

Manduca Pure Cotton

Manduca Pure Cotton

Értékelés: 5
43 690 Ft 36 690 Ft

Segíts újszülött kisbabádnak az új környezethez való alkalmazkodáshoz és könnyítsd meg mindennapjaidat kisbabáddal. A Manduca Pure Cotton ergonomikus babahordozó 100% biopamutból készült, ezen felül beépített újszülött betéttel ellátott.

Manduca XT Limitált kiadás
53 090 Ft

Manduca XT Cotton Butterfly limitált kiadás egy ergonomikus gyerekhordozó születéstől gyermekkorig – 20 kg, további kiegészítők nélkül. Állítható méretű minden kisgyermek és szülő számára. Három pozícióban viselhető – hason, háton és oldalt

Manduca ZipIn Ellipse WildCrosses
5 390 Ft 4 690 Ft

ZipIn Ellipse WildCrosses egy a apróság, ami egy új modell varázsol a Manduca babahordozódból. A ZipIn-t a ruháid és a hangulatod szerint is viselheted.