Manduca Sling babahordozó kendő
18 390 Ft
+ ingyen szállítás

Manduca sling elasztikus babahordozó kendő 3,5 – 15 kg-os gyermekek hordozására alkalmas (az ideális kényelem érdekében 9 kg-ig). Elasztikus és stabil, megfelelő támogatást nyújt a még nem stabil gyermek hátnak. Tömege 0,6 kg, egy méret, gyönyörű színű. 100% bio pamut, mosógépben mosható.

Manduca ZipIn Elipse

Manduca ZipIn Elipse

Értékelés: 4,8
4 690 Ft

Manduca ZipIn Elipse egy pamut kiegészítés a Manduca hordozókhoz. A hordozó elején lévő cipzárak közé illeszkedik. A legkisebb gyerekek hordozásához a háttámlát formázd meg, és ezzel egyidejűleg segítesz a Manduca új és új modelljeinek kialakításában.

Manduca XT LimitedEdition

Manduca XT LimitedEdition

Értékelés: 5
56 490 Ft 49 390 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ergonomikus babahordozó XT LimitedEdition a Manduca márkától, ami a kicsivel együtt nő, és nemcsak a szülők, hanem a gyermekeik is értékelni fogják. A babahordozó születéstől 5 éves korig ajánlott. A babahordozónak köszönhetően mindig közel lehetsz a gyermekedhez, ugyanakkor a kezeid is szabadon maradnak. Nagyobb gyerekek számára a babahordozó ideális kirándulásokhoz, akik még mindig nem bírják végigmenni az teljes útvonalat.

Manduca Ergonomikus babahordozó PureCotton
39 290 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Manduca PureCotton ergonomikus hordozót úgy tervezték, hogy gyermekedet születéstől egészen 5 éves koráig szállíthasd. Alkalmas újszülöttek hordozására és szoptatására is egy újszülött bélésnek köszönhetően. Hosszú háttámla, amelyet egyszerűen cipzár segítségével meghosszabbíthatsz. A lábak körüli puha párnázás megakadályozza a bőrkeményedések kialakulását a soványabb gyermekeknél.

Manduca Twist Regular LimitedEdition
31 990 Ft 28 790 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ergonomikus hordozókendő Twist Regular LimitedEdition a Manduca márkától gyermek számára születéstől 9 kg-ig Mindig legyél a kisbabád közelében, és ugyanakkor használd ki a szabad kezeidet ott, ahol szükséges. A hordozókendő egy sál és egy hordozó kombinációja.

Manduca FumBee

Manduca FumBee

Értékelés: 4,2
4 890 Ft

Akció

A babahordozóra alkalmas dupla pántvédő védi a babahordozót a nyáltól, ezzel egyidejűleg kellemesebb felületet kínál, amelyre gyermeked rádöntheti a fejét.

Manduca Size-It

Manduca Size-It

Értékelés: 5
4 290 Ft

Ez a kiegészítő a Manduca ergonomikus babahordozóhoz megfelelő, kisebb gyermekeknek megfelelő. A babahordozó ülőfelülete igény szerint alakítható annak érdekében, hogy a gyermek kényelmesen üljön.

Manduca ExTend
10 790 Ft

Ez a kiegészítő az ergonomikus Manduca babahordozókhoz alkalmas, 18 hónaposnál idősebb babákhoz megfelelő. A babahordozó ülőfelületét akár 50 cm-el szélesebbé teszi. A maximális kényelem érdekében 100% biopamutból készült.

Manduca Manduca First HempCotton
41 690 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Manduca First HempCotton egy ergonomikus babahordozó színes szegélyekkel, újszülött kortól 5 éves korú gyerekek számára. A legkisebbek számára pedig beépített újszülött betét is található benne. A kicsit hason, háton és még oldalt is hordhatod.

Manduca SLING LimitedEdition
21 790 Ft 19 290 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Baba hordozókendő SLING LimitedEdition a Manduca márkától nagyszerű választás a kisbabád hordozásához születésétől 10 kg-ig. A puha és kényelmes kendő rugalmas, ugyanakkor kellő alátámasztással rendelkezik. Mindig legyél a kisbabád közelében, és ugyanakkor használd ki a szabad kezeidet ott, ahol szükséges. A szegélyezés a felső és az alsó szegélyen színekkel vannak megkülönböztetve a jobb tájékozáshoz a bekötéskor.

Manduca babahordozó kendő Twist Craspedia
31 690 Ft
+ ingyen szállítás

Babahordozó kendő Twist Craspedia a cseh Manduca gyártótól, ami egy felbecsülhetetlen segítőtárs kirándulásokra vagy látogatásokhoz, ahova nem szeretnéd magaddal vinni a babakocsit. A babahordozó ergonomikus kialakítású és megfelel a baba helyes csípőtartására vonatkozó követelményeknek.

Manduca Övtáska
6 890 Ft

A Manduca övtáska kiváló kiegészítő a Manduca babahordozóhoz. A babahordozóhoz vagy az övhöz rögzíthető, de vállon szabadon is hordható. Ideális helyet biztosít a telefon, a kulcsok, vagy a pénztárca számára – dolgok, amelyeknek szükséges kéznél lenniük.

Manduca babahordozó kendő Twist
31 690 Ft
+ ingyen szállítás

Babahordozó kendő Twist a cseh Manduca gyártótól, ami egy felbecsülhetetlen segítőtárs kirándulásokra vagy látogatásokhoz, ahova nem szeretnéd magaddal vinni a babakocsit. A babahordozó ergonomikus kialakítású és megfelel a baba helyes csípőtartására vonatkozó követelményeknek.

Manduca babahordozó XT
55 890 Ft
+ ingyen szállítás

A cseh Manduca, az XT ergonomikus hordozó gyártója, amely felbecsülhetetlen segítő minden utazásnál, amikor a gyermek még tovább nem tud járni. A babahordozó ergonómiai alakú, állítható hevederekkel hozzá igazíthatod gyermeked számára születésétől 5 éves korig.

Manduca Elasztikus hordozókendő Sling
18 390 Ft
+ ingyen szállítás

A kényelmes és finom rugalmas Manduca Sling hordozókendő a születés utáni első hónapokban lévő gyermekeknek készült. Különleges dzsörzé anyagból készült, amely rugalmas és megfelelő ellenállást nyújt. A sál végei keskenyek az egyszerű kötés miatt. A helyes megkötése biztosítja a gyermek csípőjének megfelelő helyzetét.

Manduca Elasztikus hordozókendő Sling lila
21 590 Ft
+ ingyen szállítás

A puha és finom rugalmas Manduca Sling mint hordozókendő a születés utáni első hónapokban lévő gyermekeknek készült. Különleges dzsörzé anyagból készült, amely rugalmas és megfelelő ellenállást nyújt. A sál végei keskenyek az egyszerű kötés miatt.

Manduca Ergonomikus babahordozó Vivid
69 190 Ft
+ ingyen szállítás

Az eredeti Manduca Duo babahordozó egy kendő és egy hordozó kombinációját mutatja be. Az egyszerű Duo clip rendszer megkönnyíti a vállszíjak bekapcsolását. Szőtt, erős anyagból készült fő rész. A kendő karikák lehetővé teszik a hordozó anyagának milliméter pontos meghúzását.

Manduca kendő Sling

Manduca kendő Sling

Értékelés: 5
21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Elasztikus kendő Sling a cseh Manduca gyártótól, ami egyedülálló kapcsot képez a szülők és a gyerekek között. Menj az első sétákra vagy látogatásokra a szükséges babakocsi nélkül. A kendő kiváló minőségű és rugalmas anyagból készül, ami könnyedén elbírja a 9 kg-os gyerekeket is.

Manduca Pouch
6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Manduca Pouch egy gondosan megtervezett zseb azon értéktárgyak és apróságok tárolására, amik nélkül nem indulhatsz el kirándulni. Rákapcsolható a Manduca babahordozóra, övön vagy vállon keresztül is viselhető. A praktikus zseb sok rekeszt és zsebecskét tartalmaz kulcs, telefon és hasonló kis méretű tárgyak tárolására.

Manduca Summer Vibes

Manduca Summer Vibes

Értékelés: 4,8
56 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Manduca Summer Vibes egy olyan babahordozó, amit a gyermek születésétől kezdve egészen 3 éves koráig használhatod. A hordozó súlya: 0,68 kg. Vidám színekkel, biopamutból készült. Kényelmes és praktikus.

Manduca XT Cotton

Manduca XT Cotton

Értékelés: 4,6
53 090 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Manduca XT Cotton egy ergonomikus gyerekhordozó születéstől gyermekkorig – 20 kg, további kiegészítők nélkül Állítható méretű minden kisgyermek és szülő számára. Három pozícióban viselhető – hason, háton és oldalt

Manduca XT Cotton Denim

Manduca XT Cotton Denim

Értékelés: 4,9
51 790 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Manduca XT Cotton egy ergonomikus gyerekhordozó születéstől gyermekkorig – 20 kg, további kiegészítők nélkül Állítható méretű minden kisgyermek és szülő számára. Három pozícióban viselhető – hason, háton és oldalt.

Manduca SLING Limited Edition Little Stars slate
25 590 Ft
+ ingyen szállítás

A puha és finom rugalmas hordozókendő újszülöttek és csecsemők számára készült a születést követő első hónapokra. A hordozókendő a Manduca márkától 100 % biopamutból készült. A színkódolt felső és alsó margók megkönnyítik a bekötést.