Manduca Le Petit Prince First B612
4x

Manduca Le Petit Prince First B612

42 990 Ft

Bemutatjuk az ergonomikus és rendkívül kényelmes, valamint praktikus Le Petit Prince by manduca First B612-es modelljét A kis herceg motívumával. A babahordozót úgy tervezték, hogy szüléstől kezdve használható legyen. Kisgyermekkorig használható, és csecsemők számára 3 kg-tól 20 kg-ig alkalmas. Biopamutból készült. Ez a kompakt és rendkívül puha babahordozó ideális rövid és hosszú utazásokhoz, házimunkához, bevásárláshoz és egyéb tevékenységekhez.

Forgalmazó: MALL
Manduca Le Petit Prince XT Lune
4x

Manduca Le Petit Prince XT Lune

59 990 Ft
Utolsó darab!

Bemutatjuk az ergonomikus és rendkívül kényelmes, valamint praktikus Le Petit Prince by manduca XT Lune modelljét A kis herceg motívumával. A babahordozót úgy tervezték, hogy szüléstől kezdve akár 3 éves korig használható legyen. Biopamutból készült. Ez a praktikus és rendkívül puha babahordozó ideális rövid és hosszú kirándulásokhoz, házimunkához, bevásárláshoz és egyéb tevékenységekhez.

Forgalmazó: MALL
Manduca XT Cotton, denimberry-toffee

Manduca XT Cotton denim - 3

53 190 Ft

Manduca XT ergonomikus babahordozó ideális segédeszköz a babák számára születéstől kezdve. A babahordozó minőségi pamut anyagból készült, és párnázott hevederekkel és derékövvel rendelkezik a súlyelosztás és a viselési kényelem érdekében. A Manduca XT babahordozó szabása lehetővé teszi a végtagok ortopédiailag helyes elhelyezését M-pozícióban. A háttámla szélessége és hossza a gyermek méretének megfelelően állítható és módosítható.

Forgalmazó: MALL
Manduca SLING, powder
1x

Manduca SLING - 3

22 990 Ft
Utolsó darab!

Rugalmas kendő újszülöttek hordozására a Manduca márkától. A kendő kiváló tartást és kényelmet biztosít. Minőségi pamut anyagból készült.

Forgalmazó: MALL
Manduca Wickelkinder XT szürke-kék
30x

Manduca XT Cotton

52 990 Ft

Manduca XT Cotton egy ergonomikus gyerekhordozó születéstől gyermekkorig – 20 kg, további kiegészítők nélkül Állítható méretű minden kisgyermek és szülő számára. Három pozícióban viselhető – hason, háton és oldalt

Forgalmazó: MALL
Manduca babahordozó kendő Twist Mint
1x

Manduca babahordozó kendő Twist

30 490 Ft
Utolsó darab!

Babahordozó kendő Twist a cseh Manduca gyártótól, ami egy felbecsülhetetlen segítőtárs kirándulásokra vagy látogatásokhoz, ahova nem szeretnéd magaddal vinni a babakocsit. A babahordozó ergonomikus kialakítású és megfelel a baba helyes csípőtartására vonatkozó követelményeknek.

Forgalmazó: MALL
Manduca babahordozó XT Denim Rouge-toffee
3x

Manduca babahordozó XT

52 990 Ft
Utolsó darab!

A cseh Manduca, az XT ergonomikus hordozó gyártója, amely felbecsülhetetlen segítő minden utazásnál, amikor a gyermek még tovább nem tud járni. A babahordozó ergonómiai alakú, állítható hevederekkel hozzá igazíthatod gyermeked számára születésétől 5 éves korig.

Forgalmazó: MALL
Manduca XT LimitedEdition RainbowNight

Manduca XT LimitedEdition

64 490 Ft
Ingyen szállítás

A limitált kiadású Manduca XT babahordozó egy ergonomikus babahordozó a babák hordozására születéstől a csecsemőkorig – 20kg további kiegészítők nélkül. Mérete minden babamérethez és szülőhöz illeszkedik. Három pozícióban viselhető – hason, oldalt és háton.

Forgalmazó: MALL
Manduca Twist Regular LimitedEdition RainbowNight
1x

Manduca Twist Regular LimitedEdition

30 290 Ft
Utolsó darab!

Ergonomikus hordozókendő Twist Regular LimitedEdition a Manduca márkától gyermek számára születéstől 9 kg-ig Mindig legyél a kisbabád közelében, és ugyanakkor használd ki a szabad kezeidet ott, ahol szükséges. A hordozókendő egy sál és egy hordozó kombinációja.

Forgalmazó: MALL
Manduca Wickelkinder Pure fekete
10x

Manduca Ergonomikus babahordozó PureCotton

45 490 Ft
Utolsó darab!

Manduca PureCotton ergonomikus hordozót úgy tervezték, hogy gyermekedet születéstől egészen 5 éves koráig szállíthasd. Alkalmas újszülöttek hordozására és szoptatására is egy újszülött bélésnek köszönhetően. Hosszú háttámla, amelyet egyszerűen cipzár segítségével meghosszabbíthatsz. A lábak körüli puha párnázás megakadályozza a bőrkeményedések kialakulását a soványabb gyermekeknél.

Forgalmazó: MALL
Manduca Black Line Radical red
3x

Manduca Black Line babahordozó

45 490 Ft

Segíts az újszülöttnek megszokni az új környezetet, és egyszerűsítsd életedet a babáddal. A Manduca Black Line ergonomikus hordozó 100% pamutból készült Csehországban.

Forgalmazó: MALL
Manduca Sling black
39x

Manduca Sling babahordozó kendő

20 990 Ft

Manduca sling elasztikus babahordozó kendő 3,5 – 15 kg-os gyermekek hordozására alkalmas (az ideális kényelem érdekében 9 kg-ig). Elasztikus és stabil, megfelelő támogatást nyújt a még nem stabil gyermek hátnak. Tömege 0,6 kg, egy méret, gyönyörű színű. 100% bio pamut, mosógépben mosható.

Forgalmazó: MALL