Marantz M-CR511 Sztereó erősítő
149 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Marantz M-CR511 Sztereó erősítő nemcsak kívül innovítiv, de belül is lenyűgöző tulajdonságokat rejt magában. Támogatja a Spotify Connect és számos más digitális streaming szolgáltatást is. Elérhetővé válik több millió dal, melyeket bármikor meghallgathat, nem beszélve számítógépén tárolt zenei könyvtárairól és internetes rádióállomásokról. Az Android és iOS készülékekre is letölthető Maratz Hi-Fi Remote applikáción keresztül pedig okostelefonjáról vagy tabletjéről is vezérelheti készülékét.


Marantz TT-5005 Analóg lemezjátszó
64 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Marantz TT-5005 Analóg lemezjátszó segítségével újra és újra meghallgathatjuk régi kedvenceinket. A klasszikus bakelitlemezek lejátszására alkalmas készülék beépített phono előerősítőjének köszönhetően bármely erősítőhöz könnyedén csatlakoztatható, így akár nagyobb összejöveteleken is ideális zeneforrás lehet. Az automatikus kikapcsolás és elindítás, illetve az automatikusan visszatérő kar különösen kényelmes használatot biztosít. A modern dizájnú lejátszó bármelyik nappali stílusos kiegészítője lehet.


Marantz CD5005 CD-lejátszó
99 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ha minőségi zenehallgatásról van szó, a Marantz CD-5005 CD-lejátszóval nem kell kompromisszumokat kötnie. Erőteljes CS4398 24 bit/192 kHz D/A átalakítója a HDAM-SA2 (Hyper Dynamic Amplifier Module) erősítővel kristálytiszta hangminőséget garantál. A készülék CD, CD-R, CD-RW lemezeket, valamint MP3 és WMA formátumokat kezel, és támogatja a lejátszási sebesség beállítását.


Marantz PM5005 Sztereó erősítő
94 990 Ft
+ ingyen szállítás

Marantz PM5005 Sztereó erősítő a márkától már megszokott minőségben nyújt kiváló hangot. Elegáns megjelenése egyedivé teszi, remekül illik a különböző lakásbelsőkbe. Aranyozott bemenetekkel rendelkezik, ami maximális teljesítmény tesz lehetővé, távvezérlővel a CD-lejátszó és hálózati lejátszó vezérléséhez.