Marc Jacobs Daisy - EDT 50 ml

Marc Jacobs Daisy - EDT

15 960 Ft

Engedje behatolni  a nap sugarait a Daisy illattal. Ez egy friss illat egy játékos ártatlansággal kiegészítve. Eredeti, csillogó és csábító, egyfajta könnyedség jellemzi. A gyümölcsös fejillatot ibolya szirmok egészítik ki.

Partnerünktől: Vivantis
Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh - EDT 125 ml

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh - EDT

24 060 Ft

Bájos, szeszélyes, tele élettel – ez a  Daisy Eau So Fresh. Ez egy merész változata az eredeti Daisy illatnak. Engedje magát képzeletben elvarázsolni egy napsütötte helyre, amely fiatalos szellemet idéz fel Önben-  pozitív, friss és játékos érzéssel. Az illat 2011-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Marc Jacobs Daisy Dream - EDT 100 ml

Marc Jacobs Daisy Dream - EDT

20 520 Ft

A százszorszép és a ragyogó kék ég ihlette illat, ez a Marc Jacobs Daisy Dream.  Az elegancia és a nőiesség ihlette részletek ellenállhatatlan keveréke.  A Daisy Dream parfüm elbűvöli Önt  a játékosságával, a frissességével és a könnyedségével.

Partnerünktől: Vivantis
Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent - EDT 50 ml

Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent - EDT

17 320 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A Decadence Eau So Decadent egy keleti-virágos illat érzéki nőknek. A fejillatot a körte, a fekete ribiszke és a borostyán alkotja. A virágos szívillatot pedig a magnólia, a gyöngyvirág és a jázmin jellemzi. Az alapillatot a fehér ámbra, a kasmírfa, és a málna teszi ellenálhatatlanná.

Partnerünktől: Vivantis
-7%
Marc Jacobs Daisy Love - EDT 30 ml
1x

Marc Jacobs Daisy Love - EDT

12 760 Ft
11 820 Ft

A Daisy Love egy virágos fás illat nők számára. A fejillat szederből készült, a virágos szívillatot az eperfa képezi, és alapillat ötvözi a kasmír és pézsma illatjegyeit.  Ez az illat 2018-ban jelent meg a piacon. .

Partnerünktől: Vivantis
-15%
Marc Jacobs Daisy Love - testápoló 150 ml

Marc Jacobs Daisy Love - testápoló

8 490 Ft
7 160 Ft

A Daisy Love egy virágos fás illat nők számára. A fejillat szederből készült, a virágos szívillatot az eperfa képezi, és alapillat ötvözi a kasmírt és pézsma illatjegyeit.  Ez az illat 2018-ban jelent meg a piacon. .

Partnerünktől: Vivantis
-29%
Marc Jacobs Perfect - EDP 50 ml + testápoló 75 ml

Marc Jacobs Perfect - EDP 50 ml + testápoló 75 ml

30 040 Ft
21 090 Ft

A Perfect nyugtató virágos illat, amely az optimizmust, az önszeretetet és az eredetiséget ünnepli. A Perfect egy modern, fényes és nőies harmonikus párbaj, friss virágos és megnyugtató, sima hangokkal.

Partnerünktől: Vivantis