Marc Jacobs Daisy Dream Forever - EDP
15 690 Ft 14 730 Ft

A végtelen kék ég és a százszorszép virág ihlette a Marc Jacobs márkától származó Daisy Dream Forever 2015-ös illatot. A gyümölcsös-virágos keverék édes körte és lédús szeder aromát rejt magába. Gyengéd virágok, mint a jázmin és a wisteria bontakoznak ki a szívében.

Marc Jacobs Daisy Dream Kiss - EDT
14 590 Ft 10 870 Ft

Éteri illat Daisy álom, Kiss Marc Jacobs a nők számára. A virágos-gyümölcsös illat, mint egy könnyű csókot az ajkak. A parfüm illata, mint után nyalás ajkak, fekete ribizli, grapefruit és ananász. A levegő hordoz frézia, jázmin és rebarbara. A memória marad ambroxán, pézsma és cédrus.

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh - EDT
15 140 Ft

Bájos, szeszélyes, tele élettel – ez a  Daisy Eau So Fresh. Ez egy merész változata az eredeti Daisy illatnak. Engedje magát képzeletben elvarázsolni egy napsütötte helyre, amely fiatalos szellemet idéz fel Önben-  pozitív, friss és játékos érzéssel. Az illat 2011-ben került a piacra.

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh - EDT 75 ml + testápoló  75 ml + tusfürdő 75 ml
18 280 Ft 16 500 Ft

Bájos, szeszélyes, tele élettel – ez a  Daisy Eau So Fresh. Ez egy merész változata az eredeti Daisy illatnak. Engedje magát képzeletben elvarázsolni egy napsütötte helyre, amely fiatalos szellemet idéz fel Önben pozitív, friss és játékos érzéssel. Az illat 2011-ben került a piacra.

Marc Jacobs Daisy Kiss - EDT
14 730 Ft 11 560 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Daisy Kiss a Daisy kollekcióból egy  virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A fejillat összetevői közé tartozik a  pomeló és  a sárgabarack, amelyek ibolya tónusaival  vannak kiegészítve. A szívillat az osmanthus,  bazsarózsa és a rózsaszín rózsa aromáját ötvözi.