Marionette Játékvonat Vasúti szett, 19 részes
5 920 Ft

Marionette vasúti szett sok gyermek életének szerves részét képezi. Nagyszerűség egyszerűségében rejlik: a gyerekek által összeállított vasúti pálya, valamint az általuk elhelyezett környezeti elemek különleges érzéssel töltik el őket. Kiváló minőségű anyagok, a hosszú élettartom és az extra kiegészítők miatt könnyen hosszú időre a gyerekek kedvence lehet.

Marionette Autós Fajáték, 5 db-os
7 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Marionette autós fajáték használata 2 éves kortól ajánlott. Tökéletes a kisgyermekek számára, ugyanis éles felületeket nem tartalmaz. Rendőrautó, mentőautó, tűzoltóautó is egyaránt megtalálható az 5 db-os készletben, melyek minden kisfiú kedvencei lesznek. A lakozott fajátékok kiváló minőségnek örvendenek, így hosszantartóságuk megkérdőjelezhetetlen.

Marionette Építőkockák Fajáték, 100 db
6 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Marionette építőkockakészlet klasszikus elemei generációk számára biztosítottak remek szórakozást gyermekként. A színes elemekből varázslatos építmények hozhatóak létre, a gyermekeknek nem csak finommotorikus mozgása, hanem fantáziája és térbeli gondolkodása és konstrukciós készségeik is fejlődnek. A készlet 100 db elemből áll, így a lehetőségek tárháza kimeríthetetlen.

Marionette Fatábla kalapáccsal, szögekkel
4 030 Ft

A Marionette fatáblával gyermeke a szögek beverését gyakorolhatja színes formákkal. Az elemek közepén kis lyuk segít a szögelésben. A kis ezermester néhány ütéssel szilárdan tudja rögzíteni azokat az általa megálmodott alakzatban.

Marionette Munkaasztal 20 részes, fa
8 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A munkaasztal minden kis barkácsolóknak örömet okoz! A műhelyasztal gazdag tartozékkal rendelkezik, tehát a kis kezek, amelyek állandóan tettre készek, határozottan megtalálják, amire szükségük van. A gyerekek kalapálhatnak, csavarozhatnak a csavarhúzóval, kulcs segítségével csavarokat huzogathatnak ki. A munkaasztal speciális nyílásokkal rendelkezik, amelyekbe a szerszámok belehelyezhetők. A játszás fejleszti a finom motorikát és a gyerek technikai felfogását. Minden rész minőségi kemény fából készült.

Marionette Kalapácsos játék 10 darabos
3 090 Ft

fa kalapácsos játék egy ideális képességfejlesztő játék. A szett összesen 8 hengert, egy kalapácsot és egy munkaasztalt tartalmaz. Minőségi fából készült. Nincsenek éles élei

Marionette Fa rajztábla 2in1
8 490 Ft

Marionette Fa rajztábla 2in1 fából készült két oldalas rajztábla. Gyermeke krétával, vagy a hozzávaló filctollal is elkészítheti művét. Könnyen és egyszerűen összecsukható, így kis helyen is elfér.

Marionette Fa építőkockák, 75 db
3 630 Ft

Marionette fa építőkockával gyermeke szabadjára engedheti képzeletét! A különböző méretű, színű és formájú elemekből szinte bármit megépíthető, csak a képzelet szabhat határt. Fejleszti a **kreativitást és motorikus képességeket.

Marionette Fajáték- Zöldségek és gyümölcsök
3 890 Ft

A játékkonyhád nélkülözhetetlen kelléke, ez a kiváló minőségű fából készült vágódeszka, játékkés és az élethűen faragott gyümölcsök és zöldségek. A gyümölcsök már be vannak vágva és tépőzárral vannak összetapasztva, így könnyen szétvághatod őket! A szett segíti a gyermekek finommotoros készségének fejlődését, fejleszti a látási- és érzékelési képességüket valamint a kreativitásukat.

Marionette Rajztábla, Kétoldalú
12 090 Ft

kétoldalú Marionette rajztábla elősegítheti gyermeke kreativitásának fejlődését, s emelett miőségi szórakozást is nyújt. A hagyományos rajztáblára akár fehér, akár színes krétával a filctollas rajztáblára pedig megfelelő filctollal gyermeke akkor rajzolhat, amikor csak akar, és hogy mit, annak csak képzelete szab határt. A csomag része egy törlőszivacs is, hogy a javítás, illetve a tábla tisztítása igazán hatékony legye.