Marionette Fa rajztábla 2in1
8 370 Ft

Marionette Fa rajztábla 2in1 fából készült két oldalas rajztábla. Gyermeke krétával, vagy a hozzávaló filctollal is elkészítheti művét. Könnyen és egyszerűen összecsukható, így kis helyen is elfér.


Marionette Fa építőkockák, 75 db
2 790 Ft
2 740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Marionette fa építőkockával gyermeke szabadjára engedheti képzeletét! A különböző méretű, színű és formájú elemekből szinte bármit megépíthető, csak a képzelet szabhat határt. Fejleszti a **kreativitást és motorikus képességeket.


Marionette Fából készült összerakós játék Állatkert + Jószág
4 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Képes puzzle állat motívumokkal, mely minőségi fából készült. A darabok állat motívumokkal rendelkeznek az állatkertből és a gazdaságból. Minden egyes darabnak megvan a pontos kivágott helye a fából készült lapon. A színes kirakós játékkal a gyerekeknek rengeteg szórakozásban lesz részük.


Marionette Fából készült összerakós játék Tenger + Közlekedés
4 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Képes puzzle különböző motívumokkal, mely minőségi fából készült. A darabok tengeri és közlekedési motívumokkal rendelkeznek. Minden egyes darabnak megvan a pontos kivágott helye a fából készült lapon. A színes kirakós játékkal a gyerekeknek rengeteg szórakozásban lesz részük.


Marionette Fajáték- Zöldségek és gyümölcsök
3 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A játékkonyhád nélkülözhetetlen kelléke, ez a kiváló minőségű fából készült vágódeszka, játékkés és az élethűen faragott gyümölcsök és zöldségek. A gyümölcsök már be vannak vágva és tépőzárral vannak összetapasztva, így könnyen szétvághatod őket! A szett segíti a gyermekek finommotoros készségének fejlődését, fejleszti a látási- és érzékelési képességüket valamint a kreativitásukat.


Marionette Fatábla kalapáccsal, szögekkel
3 590 Ft

2 650 Ft

A Marionette fatáblával gyermeke a szögek beverését gyakorolhatja színes formákkal. Az elemek közepén kis lyuk segít a szögelésben. A kis ezermester néhány ütéssel szilárdan tudja rögzíteni azokat az általa megálmodott alakzatban.


Marionette Munkaasztal 20 részes, fa
8 477 Ft

7 600 Ft

A munkaasztal minden kis barkácsolóknak örömet okoz! A műhelyasztal gazdag tartozékkal rendelkezik, tehát a kis kezek, amelyek állandóan tettre készek, határozottan megtalálják, amire szükségük van. A gyerekek kalapálhatnak, csavarozhatnak a csavarhúzóval, kulcs segítségével csavarokat huzogathatnak ki. A munkaasztal speciális nyílásokkal rendelkezik, amelyekbe a szerszámok belehelyezhetők. A játszás fejleszti a finom motorikát és a gyerek technikai felfogását. Minden rész minőségi kemény fából készült.


Marionette Játékvonat Vasúti szett, 19 részes
5 590 Ft

4 540 Ft

Marionette vasúti szett sok gyermek életének szerves részét képezi. Nagyszerűség egyszerűségében rejlik: a gyerekek által összeállított vasúti pálya, valamint az általuk elhelyezett környezeti elemek különleges érzéssel töltik el őket. Kiváló minőségű anyagok, a hosszú élettartom és az extra kiegészítők miatt könnyen hosszú időre a gyerekek kedvence lehet.


Marionette Autós Fajáték, 5 db-os
6 390 Ft

Marionette autós fajáték használata 2 éves kortól ajánlott. Tökéletes a kisgyermekek számára, ugyanis éles felületeket nem tartalmaz. Rendőrautó, mentőautó, tűzoltóautó is egyaránt megtalálható az 5 db-os készletben, melyek minden kisfiú kedvencei lesznek. A lakozott fajátékok kiváló minőségnek örvendenek, így hosszantartóságuk megkérdőjelezhetetlen.


Marionette Rajztábla, Kétoldalú
11 960 Ft

kétoldalú Marionette rajztábla elősegítheti gyermeke kreativitásának fejlődését, s emelett miőségi szórakozást is nyújt. A hagyományos rajztáblára akár fehér, akár színes krétával a filctollas rajztáblára pedig megfelelő filctollal gyermeke akkor rajzolhat, amikor csak akar, és hogy mit, annak csak képzelete szab határt. A csomag része egy törlőszivacs is, hogy a javítás, illetve a tábla tisztítása igazán hatékony legye.