Marionette Fa építőkockák, 75 db
3 650 Ft

Marionette fa építőkockával gyermeke szabadjára engedheti képzeletét! A különböző méretű, színű és formájú elemekből szinte bármit megépíthető, csak a képzelet szabhat határt. Fejleszti a **kreativitást és motorikus képességeket.

Marionette Játékvonat Vasúti szett, 19 részes
5 960 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Marionette vasúti szett sok gyermek életének szerves részét képezi. Nagyszerűség egyszerűségében rejlik: a gyerekek által összeállított vasúti pálya, valamint az általuk elhelyezett környezeti elemek különleges érzéssel töltik el őket. Kiváló minőségű anyagok, a hosszú élettartom és az extra kiegészítők miatt könnyen hosszú időre a gyerekek kedvence lehet.

Marionette Építőkockák Fajáték, 100 db
6 100 Ft

Marionette építőkockakészlet klasszikus elemei generációk számára biztosítottak remek szórakozást gyermekként. A színes elemekből varázslatos építmények hozhatóak létre, a gyermekeknek nem csak finommotorikus mozgása, hanem fantáziája és térbeli gondolkodása és konstrukciós készségeik is fejlődnek. A készlet 100 db elemből áll, így a lehetőségek tárháza kimeríthetetlen.

Marionette Munkaasztal 20 részes, fa
7 590 Ft

A munkaasztal minden kis barkácsolóknak örömet okoz! A műhelyasztal gazdag tartozékkal rendelkezik, tehát a kis kezek, amelyek állandóan tettre készek, határozottan megtalálják, amire szükségük van. A gyerekek kalapálhatnak, csavarozhatnak a csavarhúzóval, kulcs segítségével csavarokat huzogathatnak ki. A munkaasztal speciális nyílásokkal rendelkezik, amelyekbe a szerszámok belehelyezhetők. A játszás fejleszti a finom motorikát és a gyerek technikai felfogását. Minden rész minőségi kemény fából készült.